- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
Ne kadar tuttu ?? Kaç tane aldınız ben de düşünüyorum ama ona göre gitcem cnmKzlar gunaydin. Dun baya bi gezdik eminonune gittik, bebise 10lu hastane cikisi bana 1 gecelik 2 emzirme atleti aldim. Havuzlu hani bilen vardir bende ilk kez gittim, dev biyer ve cok kalabalik. Birde dagitmalik minik kavanoz badem.sekeri ve kavanozu suslemek icin cicekler aldik, bakalim insallah guzel.biseyler cikartiriz esimle :) birde sarmal sekerlerden aldim pembe renk. Baska ne dagitsam onu bilemedim.biturlu :) buarada dun aksamdan beri fena bir bas agrim.var. kafayi yedirtti bana. Uyuyamadim, parol ictim, buz koydum alnima banamisin demedi. Tansiyonumda 12 8 normal ama bu gecmeyen bas agrisini bir turlu cozemedim. Rabbim.hepimize.sifa versin insallah
Bana da dedi ilk hamile kaldigimda benim annem herseyimi yapmisti anneannenin yapmasi lazim falan diye. annemi tanımıyo gibi bi de. Annem memlekette olmasina ragmen herseyi halletti. hesabima parayi yatirdi benim begendigimi siz begenmezsiniz kendi kafaniza göre herseyini alın dedi. aldiklarimizin üc misli parasini yolladi belki de. o yüzden de belki alicaz diyip duruyolar sonra biz alinca tüh biz alacaktik diyecekler. Sonra dilegin sinir tavan. o lafi dediklerinde kimse tutamaz beni isteBenim eşimde dede alacak deyip durdu dedim nezaman alacak Bebek doğunca e dedim nasıl getircen bebeği ben sezeryan olursam kucaktaymış he dedim arabayı ben kullanırım sen kucağına alırsın ozaman benim dikişim zartım zurtum olacak hadi diyelim normal de olsa insan bi hafta üstüne oturamıyor karda kışta bi fren yapsan hepimiz hırpalanırız YÖK öle bişey dedim ben alırım çok istiyorlarsa taksitleri öderler neymiş öle çok pahalı bişey olmazmış oldu dedim gittim aldım Kraft Twist xx travel sistem 2000 di 1500 düştü benim de indirim felan baya uyguna geldi hala taksit ödeyecekler hiçte sanmıyorum bana anane Bebek çeyizi yapar demeyi biliyorlardı beşiği anne alır demeyi de ama yok doğuncaymış bende dedim doğunca eğer araba da puset olmazsa poliste görürse cezasıyla 3 tane araba alırsın diye diye aldım sonunda milleti beklersen onları keyifleri gelesiyle iş işten geçmiş olur
Haa sen ultrasonu diyosun allah seni napmasin ultrasona gore kimsenjn ayni degil :)) herkesin verdigi tarih sat a gore verilmis tarihler. Ultrasona gore benmde bi keere aralik 7 gorunuyodu birindede 13 oldu. Ona bakma sen.Oyle canim. Dun yanlis yazmisim bugun 35+5 im. Aramizda 3 gun oluyor normal olarak. Hic bisey anlamadim. Ulturason oyle gisteriyor basindan berli.tuhaf bi olay. Neye gore hesap yapiyorlar acaba.
Aman en sinir olucan şey alıcan yapıcam diyip diyip yapılmaması bizimki de her hafta bişi bakar yok bluz bakmış yok ayakkabı bakmış alacakmışta sevmezmişim diye alamamış ben de her defasında al diyorum artık alıştım onceleri kşbarlık yapıp sağol derdim gerek yok derdim şimdi al diyorum ama gene almıyo en azından gelin istemiyor demesinEsim hayatta söylemez. gidip alalim bosver onlari diyip duruyo. bi yandan diyorum ki ailesini taniyo demek ki git al. bi yandan da biz alacaktik tribini cekmek var. ama bu hafta almazsa haftasonu gidip alicam artik kendim
Aman en sinir olucan şey alıcan yapıcam diyip diyip yapılmaması bizimki de her hafta bişi bakar yok bluz bakmış yok ayakkabı bakmış alacakmışta sevmezmişim diye alamamış ben de her defasında al diyorum artık alıştım onceleri kşbarlık yapıp sağol derdim gerek yok derdim şimdi al diyorum ama gene almıyo en azından gelin istemiyor demesin
İnsanla dalga geçiyorlar resmen alacaksa alıpta koysymış bebegin dogacagı bellli zaman daraldı en iyisini yapmışsın
EVET annen haklı. ANNEM bana çok kızmıştı ilk doğumda koca valiz götürünce. İNSan düşünemiyor tecrübesi de olmayınca. BÜYÜk çanta da bekleyene çok eziyet veriyor ve zaten çoğu kullanılmadan geri geliyor. BOŞUna yük.Normal dogum olanlar bi sorun yoksa hastane cikisindan baska bisey giydirmeden eve geliyolarmis genelde. sarilik falan olsa bir iki gün dursan anca lazim oluyo diyolar. ama iste tedbirli olmak lazim diye dolduruyoruz. annem de kızdı sanki baska sehire gidiyosun herkes yaninda bisey lazim olursa gelir aliriz dedi. haklı kadın
BU saatten sonra da herşeyi doğuma yoruyoruz, tabi normal olarak. BIZIM için şuan geçerli mi bilmiorum ama isal Doğum habercisiben de bikaç gündür ishalim canım acaba doğum belirtisi mi diye düşünüp düşünüp duruyorum
Ben de kendi kendime ilk bayram heditesi almiştim sen kendine terlik alda parasını veriyim dedi ben aldım baktım az gibi gittim bide parfüm seti aldım eşime verdim bayramda sanki kend almış gibi verdi bilmesem o aldı sanıcam o kadar para lafını açmadı bile ...Benimki de ayni. suna baktik ama daha erken dedik. buna baktik ama daha var dedik. güya bebege kiyafet bakmislar da bir yas icinmis. 18 aylik icinmis. dokuz ayimiz böyle gecti. ben de gecen onlarin numaralari yaziyo boyun kisminda saticiya sor verirler kucugunu dedim. ondan sonra sustu. dügünde de aynisini yapti. ben de niye akillanmiyosam. bi bohca yapti onun da parasini esimden elli kere istedi aldi. milletin yanina gelince soyle bohca yaptim böyle bohca yaptim diye anlatip durur. halbuki ben begendim esim ödedi. süslemesini bile ben kendim yaptim yoksa hurcla getirecekti. rezil olmiyim aileme dedim. ay cidden cok safım ya. boyle bi kadina ayip olmasin diye bekliyorum şaka gibi
Hep doğumla ilgili bişiler görüyodum bende geçen akşam normal doğum yapıyodum tam açıklıkla gitmişim hop diye kaydı çocuk :))) bu gecede eşimle uğraştım beni aldatıyomuş yakalıyomuşum karnım burnumda. Okadar ciddiye almışım ki sabah bi trip kalktım hala konuşmuyorum yazık adamaGunaydn hanimlar.
Uykusuzluk yedi bitirdi benide herkes bundan sikayetci buara ama benim 2 bucuk yasindaki kizim sag olsun annesi ne zaman uyuyacak olsa kalkip bi yudum su icip yatmak istiyo.
Ortalamaya vurdugumda ben 2 senedir uykusuzluk cekiyorum resmen.
Bi 2 seneyi daha gozden cikardim ben :)
Bu arada kabuslar basladimi sizdede o minnacik uykularda oyle abuk sabuk seyler goruyorumki olan uykumda kaciyor
3 gundur benimde ayaklarım inanılmaz şiş korkuyorum preaklampsi felan olacak diye tansiyln takibi yapıyorum ama yarın kontrol var inş sokıntı değildir. Senin oturmaktan şişmesi normalde ben hep uzanıyorum boğum boğum oldu vallahaHerkese hayırlı ve aydınlık bir pazar olsun :)
Dün eğitimde bütün gün oturmak zorunda kalınca ayak bileklerim küçük bir fil yavrusunun ayaklarına benzedihala da inmiş değil. Bugün öğlene kadar çok şükür sonra eve gidip ayaklarımı dikip yatacağım.
Kız sen beni öldürecenKizlar gunaydin herkese.
Bende artik neyin kafasi ruyamda nasi bi hamilelikse gecirdigim artik futbol oynuyodum. Karnima top carpiyodu. Oracikda yigiliyodum. . . Gece zaten ewin butun odalarini geziyorum resmen salona gttim sonra yagmur birden bire bastirdi saat sabah 5 geri odama kactim. Ole bole bi gece gozum saatte oluyo.
Ay öylemiymiş ishalim midem bulanıyo akıntım arttı ben galiba bu hafta doğurcam kızlar artık doktorlarda durduramaz bu kızıBU saatten sonra da herşeyi doğuma yoruyoruz, tabi normal olarak. BIZIM için şuan geçerli mi bilmiorum ama isal Doğum habercisi
Hep doğumla ilgili bişiler görüyodum bende geçen akşam normal doğum yapıyodum tam açıklıkla gitmişim hop diye kaydı çocuk :))) bu gecede eşimle uğraştım beni aldatıyomuş yakalıyomuşum karnım burnumda. Okadar ciddiye almışım ki sabah bi trip kalktım hala konuşmuyorum yazık adama
3 gundur benimde ayaklarım inanılmaz şiş korkuyorum preaklampsi felan olacak diye tansiyln takibi yapıyorum ama yarın kontrol var inş sokıntı değildir. Senin oturmaktan şişmesi normalde ben hep uzanıyorum boğum boğum oldu vallaha
Kız sen beni öldürecenpsikolojilerimiz bomba artık yaaa
Hahah :)) oo daha neler neler var :)) bu ne ki . Karnima top carpmismiss :)
Ay öylemiymiş ishalim midem bulanıyo akıntım arttı ben galiba bu hafta doğurcam kızlar artık doktorlarda durduramaz bu kızı35 olduk şükürler olsun korkmuyorum artık
Canim ulturasonda oyle sat'a gorede oyle.Haa sen ultrasonu diyosun allah seni napmasin ultrasona gore kimsenjn ayni degil :)) herkesin verdigi tarih sat a gore verilmis tarihler. Ultrasona gore benmde bi keere aralik 7 gorunuyodu birindede 13 oldu. Ona bakma sen.
Ne kadar tuttu ?? Kaç tane aldınız ben de düşünüyorum ama ona göre gitcem cnm
günlerimiz baya yaklaştı canımBU saatten sonra da herşeyi doğuma yoruyoruz, tabi normal olarak. BIZIM için şuan geçerli mi bilmiorum ama isal Doğum habercisi
Bana da dedi ilk hamile kaldigimda benim annem herseyimi yapmisti anneannenin yapmasi lazim falan diye. annemi tanımıyo gibi bi de. Annem memlekette olmasina ragmen herseyi halletti. hesabima parayi yatirdi benim begendigimi siz begenmezsiniz kendi kafaniza göre herseyini alın dedi. aldiklarimizin üc misli parasini yolladi belki de. o yüzden de belki alicaz diyip duruyolar sonra biz alinca tüh biz alacaktik diyecekler. Sonra dilegin sinir tavan. o lafi dediklerinde kimse tutamaz beni iste
Kiz Allah iyiligini versin. Senin kizin gelmeye niyeti var zaten. Bizimkilerin yeri iyi herhalde
Benimki de ayni. suna baktik ama daha erken dedik. buna baktik ama daha var dedik. güya bebege kiyafet bakmislar da bir yas icinmis. 18 aylik icinmis. dokuz ayimiz böyle gecti. ben de gecen onlarin numaralari yaziyo boyun kisminda saticiya sor verirler kucugunu dedim. ondan sonra sustu. dügünde de aynisini yapti. ben de niye akillanmiyosam. bi bohca yapti onun da parasini esimden elli kere istedi aldi. milletin yanina gelince soyle bohca yaptim böyle bohca yaptim diye anlatip durur. halbuki ben begendim esim ödedi. süslemesini bile ben kendim yaptim yoksa hurcla getirecekti. rezil olmiyim aileme dedim. ay cidden cok safım ya. boyle bi kadina ayip olmasin diye bekliyorum şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?