2016 Aralık Anneleri

Ne kadar tuttu ?? Kaç tane aldınız ben de düşünüyorum ama ona göre gitcem cnm

Bana da dedi ilk hamile kaldigimda benim annem herseyimi yapmisti anneannenin yapmasi lazim falan diye. annemi tanımıyo gibi bi de. Annem memlekette olmasina ragmen herseyi halletti. hesabima parayi yatirdi benim begendigimi siz begenmezsiniz kendi kafaniza göre herseyini alın dedi. aldiklarimizin üc misli parasini yolladi belki de. o yüzden de belki alicaz diyip duruyolar sonra biz alinca tüh biz alacaktik diyecekler. Sonra dilegin sinir tavan. o lafi dediklerinde kimse tutamaz beni iste

Oyle canim. Dun yanlis yazmisim bugun 35+5 im. Aramizda 3 gun oluyor normal olarak. Hic bisey anlamadim. Ulturason oyle gisteriyor basindan berli. tuhaf bi olay. Neye gore hesap yapiyorlar acaba.
Haa sen ultrasonu diyosun allah seni napmasin ultrasona gore kimsenjn ayni degil :)) herkesin verdigi tarih sat a gore verilmis tarihler. Ultrasona gore benmde bi keere aralik 7 gorunuyodu birindede 13 oldu. Ona bakma sen.

Esim hayatta söylemez. gidip alalim bosver onlari diyip duruyo. bi yandan diyorum ki ailesini taniyo demek ki git al. bi yandan da biz alacaktik tribini cekmek var. ama bu hafta almazsa haftasonu gidip alicam artik kendim
Aman en sinir olucan şey alıcan yapıcam diyip diyip yapılmaması bizimki de her hafta bişi bakar yok bluz bakmış yok ayakkabı bakmış alacakmışta sevmezmişim diye alamamış ben de her defasında al diyorum artık alıştım onceleri kşbarlık yapıp sağol derdim gerek yok derdim şimdi al diyorum ama gene almıyo en azından gelin istemiyor demesin
İnsanla dalga geçiyorlar resmen alacaksa alıpta koysymış bebegin dogacagı bellli zaman daraldı en iyisini yapmışsın

Benimki de ayni. suna baktik ama daha erken dedik. buna baktik ama daha var dedik. güya bebege kiyafet bakmislar da bir yas icinmis. 18 aylik icinmis. dokuz ayimiz böyle gecti. ben de gecen onlarin numaralari yaziyo boyun kisminda saticiya sor verirler kucugunu dedim. ondan sonra sustu. dügünde de aynisini yapti. ben de niye akillanmiyosam. bi bohca yapti onun da parasini esimden elli kere istedi aldi. milletin yanina gelince soyle bohca yaptim böyle bohca yaptim diye anlatip durur. halbuki ben begendim esim ödedi. süslemesini bile ben kendim yaptim yoksa hurcla getirecekti. rezil olmiyim aileme dedim. ay cidden cok safım ya. boyle bi kadina ayip olmasin diye bekliyorum şaka gibi

Kizlar gunaydin herkese.
Bende artik neyin kafasi ruyamda nasi bi hamilelikse gecirdigim artik futbol oynuyodum. Karnima top carpiyodu. Oracikda yigiliyodum. . . Gece zaten ewin butun odalarini geziyorum resmen salona gttim sonra yagmur birden bire bastirdi saat sabah 5 geri odama kactim. Ole bole bi gece gozum saatte oluyo.

EVET annen haklı. ANNEM bana çok kızmıştı ilk doğumda koca valiz götürünce. İNSan düşünemiyor tecrübesi de olmayınca. BÜYÜk çanta da bekleyene çok eziyet veriyor ve zaten çoğu kullanılmadan geri geliyor. BOŞUna yük.

Ben de kendi kendime ilk bayram heditesi almiştim sen kendine terlik alda parasını veriyim dedi ben aldım baktım az gibi gittim bide parfüm seti aldım eşime verdim bayramda sanki kend almış gibi verdi bilmesem o aldı sanıcam o kadar para lafını açmadı bile ...

Hep doğumla ilgili bişiler görüyodum bende geçen akşam normal doğum yapıyodum tam açıklıkla gitmişim hop diye kaydı çocuk :))) bu gecede eşimle uğraştım beni aldatıyomuş yakalıyomuşum karnım burnumda. Okadar ciddiye almışım ki sabah bi trip kalktım hala konuşmuyorum yazık adama

3 gundur benimde ayaklarım inanılmaz şiş korkuyorum preaklampsi felan olacak diye tansiyln takibi yapıyorum ama yarın kontrol var inş sokıntı değildir. Senin oturmaktan şişmesi normalde ben hep uzanıyorum boğum boğum oldu vallaha

Kız sen beni öldürecen psikolojilerimiz bomba artık yaaa
BU saatten sonra da herşeyi doğuma yoruyoruz, tabi normal olarak. BIZIM için şuan geçerli mi bilmiorum ama isal Doğum habercisi
Ay öylemiymiş ishalim midem bulanıyo akıntım arttı ben galiba bu hafta doğurcam kızlar artık doktorlarda durduramaz bu kızı 35 olduk şükürler olsun korkmuyorum artık

Haa sen ultrasonu diyosun allah seni napmasin ultrasona gore kimsenjn ayni degil :)) herkesin verdigi tarih sat a gore verilmis tarihler. Ultrasona gore benmde bi keere aralik 7 gorunuyodu birindede 13 oldu. Ona bakma sen.
Canim ulturasonda oyle sat'a gorede oyle. cok karisik bisey hic kafani yorma kiz. Bakalim hangimiz daha once doguracaz. ?

Ne kadar tuttu ?? Kaç tane aldınız ben de düşünüyorum ama ona göre gitcem cnm

Canim hastane cikisi 10lu nakite 80 e aldim ama 50 tlye olanda vardi. Sonra emzirme atleti anil marka tanesi 25tl, birde gecelik buldum toz pembe 50 tl idi. Biz 60 adet minij kavanoz susleri cicekleri kurdelesi badem sekeri hepsini 85tlye malettik. Sadece etiket isi kaldi ekstradan, yapinca onlarida 10 tlye halletsek. 100 tlye hazir oluyor. Ben instagramdan hazirini sormustum 2.75 demislerdi boyle yari yariya geliyor fiyati hemde kendimiz bisey yapmis olcaz insallah. Sarmal sekerlerde kutularda 30 tanesi 15tl idi

Ben aynisini pusette yasadim. Biz puset baktik aldik ettim. K.validem gordu diyorki gorumcem icin o size hediye alacakti puset, bende dedim bana kimse alicam model bak demedi, deseydi bende almazdim zaten dedim. Herseyi boyle bi biz yapacaktik derdinde ama yapan yok. Buyuyen besige yatak uzerine pamuktan dosek yaptiralim dediler dedim bakin yaptirin, 80 tl demisler. Gidip gelip bana ve esime soyluyor 80 tl dediler diye, bende duymuyorum hic banane, kendi tutturdu bu yatagin uzerine bisey yaptirmak lazim diye. Zaten bisey yapmadin cocuga benim annem daha cok sey yapti bari onu yap dimi.anca laff

Ayy kizlar son aya girdik benim mide bulantilarim basladi yinee. Ufff bi dogursaydik sıkıldım artik.

Bizimki gecen tutturdu bebegin odasina hali perde bakalim sana pijama takimi alalim diye tutturdu iyi dedik ciktik yola, carsiya gittik. Esim dediki anne tutturdun alalim diye yaninda ne kadar var dedi. Kadin demesinmi ben maas aldin diye para almadim yanima. Esim oyle kizdiki annesine ama ohh olsun o da anladi. Dun kizina gidiyor, bize diyorki aslinda hastane cikisini ben alacaktim ama gidip bakip bulamadik guzelini artik bugun siz bakar alirsiniz. Bende dedim he he evet aynenn sen alacaktinda biz elini tuttuk alma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…