2016 Aralık Anneleri

Kiz Allah iyiligini versin. Senin kizin gelmeye niyeti var zaten. Bizimkilerin yeri iyi herhalde hic bir belirti yok. oglum 39.cu haftada dogdu bakalim bu ne zaman dogacak.
Benim kızı oraya tek bağlayan kordon bence şuanda oda olmasa kayacak gelecek maşallahhh sizinkilere gelmesinler zamanında gelsinler inşallahh küvözlerde uğraşmayın

Benimde başladı ya öğürmekten karnım kasılıyo artık normal mıki acaba doğum belirtisi yazıyor ama gerçi heran bekliyorum
Canim benim ilk hamileligimdede oyle oldu son aya girince mide bulantilarim basladi. Buda oyle olacak .
Hayirlisiyla az kaldi zaten. Bubsaaten sonra gelirse gelsin diyorum. Yeter ki şu midem bulanmasin .

Benim kızı oraya tek bağlayan kordon bence şuanda oda olmasa kayacak gelecek maşallahhh sizinkilere gelmesinler zamanında gelsinler inşallahh küvözlerde uğraşmayın
Canim bu haftalarda dogsalarda artik küveze koymazlar insallah. Benimkide 2 hafta daha kalsin sonra gelsin insallah

Canim bu haftalarda dogsalarda artik küveze koymazlar insallah. Benimkide 2 hafta daha kalsin sonra gelsin insallah
Bende hep öyle sanıyordum girmezler diye şartlamıştım kendimi hastanehe yatttığımda doktorum yanık yanık yeni doğan yoğun bakım da yer aradı korkuyorum o yüzden galiba en zoru o olacak

Kızlar doktordan geldim 5-6 lokosit varmış ama içim rahatladı iyi oldu. Sancılar korkutuyor açıkcası tek isteğim doktorum il sınırları içindeyken doğumumun olması yoksa başka doktora güvenemem herhalde

Gün almaya gidip de doğuma alınan arkadaşlarım var bakalım biz yarın napıcaz. İlk sırayı ben alabilirim kızlar çok heveslenmeyin

Valla kayınvalideler hep böyle mi bilmiyorum ama ben kızıma hamileyken alışveriş yapmıştım kayınpeder kızdı bizde alıcaz daha alma dedi.çocuğuma bi nazarlık aldılar ve 4 tane zıbın bir de doğumgünlerinde 2 şer 1 er elbise.annem ise bi sürü şey aldı her sene altından bişi alır kıyafet dolu.kızımda aksi gibi kayınvalidemlere gider gitmez bak anneannem aldı diyo sanki biz öğretmiş gibi.kayınpederim bi gün bisiklet almış uygun bulmuş.senin dedi kızıma.çocuk sevindi.sonra bi iki saat sonra aklına ne geldiyse ama eve götürmek yok burda öğren dedi ki biz iki haftada bir falan gidiyorduk.anneme anlattım çok sinirlendi hemen aldı bisiklet hemde başka şehirden otobüsle getirdi.kimseden bişi beklemeyin valla ikinciye hamileyim bu sefer biz de bişi alırız lafını bile yapmıyorlar bırakın bişi almayı bi kap yemek göndermiyorlar.şaşırmayın yani.Ama bazı kayınvalideler de farklı oluyor çık ilgililer.keşke biz de o şanslı gruptan olsaydık

bugün herkes çok yaklaştı ilk ben doğurucam hissine kapıldı galiba kızlar beni ter basıyo bugün paniklerdeyim

Ağrılar sancılar arttıkça, rahatsızlık hissi de bastıkça artık doğurasımız geldi herhalde
Doğumda ne yaşarım paniği mi?
insan bugün doğsa naparım hazır değil hiç bi şey diye de panikliyo heralde doğumu düşünmeye bile sıra gelmeden sıkıntı basıyo çünkü daha temizlik yapılcak süsler püsler ikramlar vs giysileri her şey de bi eksiklik var hah tamam doğsun bekliyorum diyemiyorum daha

İllaki bir eksik olacak düğünlerde de yaşanılan gibi unutulan bir şeyler çıkacaktır o yüzden çok yorma kafanı zamana bırak her şey istediğin gibi olursa ne mutlu
Ben saldım artık olacağına varır diyorum doğum anını bile düşünmüyorum anlamsız bir şekilde

Odana çıkınca gelir yanına, eşin akraban görüşürsünüz. BEBEk doğunca hemen haber veriyorlar yakınlarına, bebeğin kıyafetlerini istiyorlar. Bu kısım her hastanede aynı sanırım.
BIR bezle bebeğin içten dışa gidecegi tüm kıyafeti ayrı bir poşete çantanın en üstüne koydum ben, istendigine kolay verilsin diye. BEBEĞIn muayenesi, ölçümleri bitince bebek hemşiresi giydiriyor. BEBEĞIN ve senin koluna isim Vs bilgilerinizin olduğu bileklik takılıyor. Yarım saat içinde olup bitiyor bunlar. EMZIRMEn için getiriyorlar. BI daha yanından hiç ayrılmıyor :) o zaman dünyanın en huzurlu mutlu insanı sen oluyorsun.
Odaya çıkıyorsun sonra temizlenip toparlanıyorsun rahatlıyorsun. BEBEkten gözlerini ayıramıyor insan uyku tutmuyor
SAĞLIKLA kavuşalım inşallah, çok güzel...

GITTIN mi hastaneye, Nasılsın

Ben de gece zombilerle bogusuyodum korkarak uyandim gece bu kabuslar da yeni basladiBu arada ben de bebegi senin gibi hissediyorum demistim ya dun kontrole gittim bebis normal pozisyonunu almis basi asagida ayaklar yukarda hatta dun hoca onu soyledikten sonra daha dikkat ettim ayagini arada saga dogru meyletsede aslinda gayet yukarlarda duruyo yani seninkide belki donmustur

Hmm insallah canm. Ben cikintisinin birinin sol birini sagda hssediorum ins donmustur. Kesmesnlerr beniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…