- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Benimde başladı ya öğürmekten karnım kasılıyo artık normal mıki acaba doğum belirtisi yazıyor ama gerçi heran bekliyorumAyy kizlar son aya girdik benim mide bulantilarim basladi yinee. Ufff bi dogursaydik sıkıldım artik.
Benim kızı oraya tek bağlayan kordon bence şuandaKiz Allah iyiligini versin. Senin kizin gelmeye niyeti var zaten. Bizimkilerin yeri iyi herhaldehic bir belirti yok. oglum 39.cu haftada dogdu bakalim bu ne zaman dogacak.
Canim benim ilk hamileligimdede oyle oldu son aya girince mide bulantilarim basladi. Buda oyle olacak .Benimde başladı ya öğürmekten karnım kasılıyo artık normal mıki acaba doğum belirtisi yazıyor ama gerçi heran bekliyorum
Canim bu haftalarda dogsalarda artik küveze koymazlar insallah. Benimkide 2 hafta daha kalsin sonra gelsin insallahBenim kızı oraya tek bağlayan kordon bence şuandaoda olmasa kayacak gelecek maşallahhh sizinkilere gelmesinler zamanında gelsinler inşallahh küvözlerde uğraşmayın
Bende hep öyle sanıyordum girmezler diye şartlamıştım kendimi hastanehe yatttığımda doktorum yanık yanık yeni doğan yoğun bakım da yer aradı korkuyorum o yüzden galiba en zoru o olacakCanim bu haftalarda dogsalarda artik küveze koymazlar insallah. Benimkide 2 hafta daha kalsin sonra gelsin insallah
canım madem burdaki hamilelik takvimini de ona göre ayarla bizim kafamız karışıyoCanim ulturasonda oyle sat'a gorede oyle.cok karisik bisey hic kafani yorma kiz. Bakalim hangimiz daha once doguracaz. ?
bugün herkes çok yaklaştı ilk ben doğurucam hissine kapıldı galibaKızlar doktordan geldim 5-6 lokosit varmış ama içim rahatladı iyi oldu. Sancılar korkutuyor açıkcası tek isteğim doktorum il sınırları içindeyken doğumumun olması yoksa başka doktora güvenemem herhalde
Gün almaya gidip de doğuma alınan arkadaşlarım var bakalım biz yarın napıcaz. İlk sırayı ben alabilirim kızlar çok heveslenmeyin
Ağrılar sancılar arttıkça, rahatsızlık hissi de bastıkça artık doğurasımız geldi herhaldebugün herkes çok yaklaştı ilk ben doğurucam hissine kapıldı galibakızlar beni ter basıyo bugün paniklerdeyim
insan bugün doğsa naparım hazır değil hiç bi şey diye de panikliyo heralde doğumu düşünmeye bile sıra gelmeden sıkıntı basıyo çünküAğrılar sancılar arttıkça, rahatsızlık hissi de bastıkça artık doğurasımız geldi herhalde
Doğumda ne yaşarım paniği mi?
İllaki bir eksik olacak düğünlerde de yaşanılan gibi unutulan bir şeyler çıkacaktır o yüzden çok yorma kafanı zamana bırak her şey istediğin gibi olursa ne mutluinsan bugün doğsa naparım hazır değil hiç bi şey diye de panikliyo heralde doğumu düşünmeye bile sıra gelmeden sıkıntı basıyo çünküdaha temizlik yapılcak süsler püsler ikramlar vs giysileri her şey de bi eksiklik var hah tamam doğsun bekliyorum diyemiyorum daha
Odana çıkınca gelir yanına, eşin akraban görüşürsünüz. BEBEk doğunca hemen haber veriyorlar yakınlarına, bebeğin kıyafetlerini istiyorlar. Bu kısım her hastanede aynı sanırım.Anladim cnm aradimda yokmus yarisi insaat halinde oldugu icin yok dedi. Refakt isini sordum normal dogumdada kalio dr ongoruyosa dedi. Sezeryanda zaten kalio demistin. Iste 22 sine gtcm bakalim. Konusuruz dr la ilk dogum oldugun vs solerim yardimci olsunlar refakatci icin musade etsin yani. Peki normal dogurdum refakatcimde yok dielim . Esim goremicekmi ben cikana kdr ?
GITTIN mi hastaneye, Nasılsınİllaki bir eksik olacak düğünlerde de yaşanılan gibi unutulan bir şeyler çıkacaktır o yüzden çok yorma kafanı zamana bırak her şey istediğin gibi olursa ne mutlu
Ben saldım artık olacağına varır diyorum doğum anını bile düşünmüyorum anlamsız bir şekilde
Ben de gece zombilerle bogusuyodumKizlar gunaydin herkese.
Bende artik neyin kafasi ruyamda nasi bi hamilelikse gecirdigim artik futbol oynuyodum. Karnima top carpiyodu. Oracikda yigiliyodum. . . Gece zaten ewin butun odalarini geziyorum resmen salona gttim sonra yagmur birden bire bastirdi saat sabah 5 geri odama kactim. Ole bole bi gece gozum saatte oluyo.
:) Epey idare ettin, maşallah... SAĞLıkla vakitlice gelsin inşallah....Ay öylemiymiş ishalim midem bulanıyo akıntım arttı ben galiba bu hafta doğurcam kızlar artık doktorlarda durduramaz bu kızı35 olduk şükürler olsun korkmuyorum artık
Hee o zaman duzeltsene kuzum tarihini yakinlassin acik daha :))Canim ulturasonda oyle sat'a gorede oyle.cok karisik bisey hic kafani yorma kiz. Bakalim hangimiz daha once doguracaz. ?
Hmm insallah canm. Ben cikintisinin birinin sol birini sagda hssediorum ins donmustur. Kesmesnlerr beniiiiBen de gece zombilerle bogusuyodumkorkarak uyandim gece bu kabuslar da yeni basladi Bu arada ben de bebegi senin gibi hissediyorum demistim ya dun kontrole gittim bebis normal pozisyonunu almis basi asagida ayaklar yukarda hatta dun hoca onu soyledikten sonra daha dikkat ettim ayagini arada saga dogru meyletsede aslinda gayet yukarlarda duruyo yani seninkide belki donmustur
Kizzz acele etme doverim senii heee.. dursun cocuk icerdee. Buyusun annesi gelissin az daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?