- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Kızlar doktordan geldim 5-6 lokosit varmış ama içim rahatladı iyi oldu. Sancılar korkutuyor açıkcası tek isteğim doktorum il sınırları içindeyken doğumumun olması yoksa başka doktora güvenemem herhalde
Gün almaya gidip de doğuma alınan arkadaşlarım var bakalım biz yarın napıcaz. İlk sırayı ben alabilirim kızlar çok heveslenmeyin
Insallahhh canimm aminnn insallaaahh.. yani saat kac olursa olsun odama gelebilio demi esim yakinlarim. Gorup cikablir en azindan. Ewe gidrr zaten. Ertesi gunde almaya gelirlerOdana çıkınca gelir yanına, eşin akraban görüşürsünüz. BEBEk doğunca hemen haber veriyorlar yakınlarına, bebeğin kıyafetlerini istiyorlar. Bu kısım her hastanede aynı sanırım.
BIR bezle bebeğin içten dışa gidecegi tüm kıyafeti ayrı bir poşete çantanın en üstüne koydum ben, istendigine kolay verilsin diye. BEBEĞIn muayenesi, ölçümleri bitince bebek hemşiresi giydiriyor. BEBEĞIN ve senin koluna isim Vs bilgilerinizin olduğu bileklik takılıyor. Yarım saat içinde olup bitiyor bunlar. EMZIRMEn için getiriyorlar. BI daha yanından hiç ayrılmıyor :) o zaman dünyanın en huzurlu mutlu insanı sen oluyorsun.
Odaya çıkıyorsun sonra temizlenip toparlanıyorsun rahatlıyorsun. BEBEkten gözlerini ayıramıyor insan uyku tutmuyor
SAĞLIKLA kavuşalım inşallah, çok güzel...
Durmucak kuzum görürsün çok isterim 3 haftacık daha dayansın ama zorKizzz acele etme doverim senii heee.. dursun cocuk icerdee. Buyusun annesi gelissin az daha.
Meryem süresini biliyorum ben bide doguma yakın bol hurma yenmeliymişArkadaslar dogumun kolay olmasi icin okudugunuz dualar varmi
Ter benide basioo pff yanio her yerim . Gece ustumu aciorum. Bu seferde soguk aliorum. Dun bogazim yaniodu. Bugun hemen ihlamur falan ictim . Oksuruk varbugün herkes çok yaklaştı ilk ben doğurucam hissine kapıldı galibakızlar beni ter basıyo bugün paniklerdeyim
Kizlar gunaydin herkese.
Bende artik neyin kafasi ruyamda nasi bi hamilelikse gecirdigim artik futbol oynuyodum. Karnima top carpiyodu. Oracikda yigiliyodum. . . Gece zaten ewin butun odalarini geziyorum resmen salona gttim sonra yagmur birden bire bastirdi saat sabah 5 geri odama kactim. Ole bole bi gece gozum saatte oluyo.
Benim kV bize birseyler yapacağına bizden para istedi kızlar halinize sukredinBen aynisini pusette yasadim. Biz puset baktik aldik ettim. K.validem gordu diyorki gorumcem icin o size hediye alacakti puset, bende dedim bana kimse alicam model bak demedi, deseydi bende almazdim zaten dedim. Herseyi boyle bi biz yapacaktik derdinde ama yapan yok. Buyuyen besige yatak uzerine pamuktan dosek yaptiralim dediler dedim bakin yaptirin, 80 tl demisler. Gidip gelip bana ve esime soyluyor 80 tl dediler diye, bende duymuyorum hic banane, kendi tutturdu bu yatagin uzerine bisey yaptirmak lazim diye. Zaten bisey yapmadin cocuga benim annem daha cok sey yapti bari onu yap dimi.anca laff
Gittim canım az sayıda lökosit çıktı doktor antibiyotik yazdı ama almadım yarın kendi doktoruma sorucam.GITTIN mi hastaneye, Nasılsın
İnşallah canım güzel haberler alalım ikimiz de :) bakalım benim kuzucuk kendi isteğiyle gelmicek olursa diye tarih vericek doktorumuz ama ben çok fazla zamanımız olduğunu düşünmüyorum. Çok sıkıntı vermeye başladı bu aralar.Hayirli haberlerini bekliyoruz canim :) yarin benim de kontrolum var :)
GITMELERINE gerek yok ki istersen tabi. BEKLEME salonunda otururlar gider gelir görüşürsünüz, sen çıkarsın biraz yürürsün, sıkılmazsın. BI ihtiyacın olur ilgilenirler.Insallahhh canimm aminnn insallaaahh.. yani saat kac olursa olsun odama gelebilio demi esim yakinlarim. Gorup cikablir en azindan. Ewe gidrr zaten. Ertesi gunde almaya gelirler
Görmemişim pardon. GEÇMIŞ olsun tekrar...Gittim canım az sayıda lökosit çıktı doktor antibiyotik yazdı ama almadım yarın kendi doktoruma sorucam.
Haaa ole mi oo iyi o zaman. Yani ben cikip yanlarina gidebliorum. Oo iyi ya tamam bu is :)) hersey oturdu kafamda artik. Allah senden razi olsun cnm benm. Ogrenmek istedgm her seyi ogrendim sukurler olsun. Saolasin. MuckGITMELERINE gerek yok ki istersen tabi. BEKLEME salonunda otururlar gider gelir görüşürsünüz, sen çıkarsın biraz yürürsün, sıkılmazsın. BI ihtiyacın olur ilgilenirler.
Canm bnde yazmamisim gecmis olsun.Gittim canım az sayıda lökosit çıktı doktor antibiyotik yazdı ama almadım yarın kendi doktoruma sorucam.
Teşekkürler canımGörmemişim pardon. GEÇMIŞ olsun tekrar...
RICA ederim.Haaa ole mi oo iyi o zaman. Yani ben cikip yanlarina gidebliorum. Oo iyi ya tamam bu is :)) hersey oturdu kafamda artik. Allah senden razi olsun cnm benm. Ogrenmek istedgm her seyi ogrendim sukurler olsun. Saolasin. Muck
Teşekkürler tatlımCanm bnde yazmamisim gecmis olsun.
İnşallah canım güzel haberler alalım ikimiz de :) bakalım benim kuzucuk kendi isteğiyle gelmicek olursa diye tarih vericek doktorumuz ama ben çok fazla zamanımız olduğunu düşünmüyorum. Çok sıkıntı vermeye başladı bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?