2016 Aralık Anneleri

Hayirli haberlerini bekliyoruz canim :) yarin benim de kontrolum var :)

Insallahhh canimm aminnn insallaaahh.. yani saat kac olursa olsun odama gelebilio demi esim yakinlarim. Gorup cikablir en azindan. Ewe gidrr zaten. Ertesi gunde almaya gelirler

bugün herkes çok yaklaştı ilk ben doğurucam hissine kapıldı galiba kızlar beni ter basıyo bugün paniklerdeyim
Ter benide basioo pff yanio her yerim . Gece ustumu aciorum. Bu seferde soguk aliorum. Dun bogazim yaniodu. Bugun hemen ihlamur falan ictim . Oksuruk var

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-12-08-14-32.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 67
Benim kV bize birseyler yapacağına bizden para istedi kızlar halinize sukredin onca sıkıntının masrafın arasında bizden para istedi ya şaka gibi resmen zaten canım burnumda sinir krizi gecirtecekti bana nerdeyse hicbirsey istemiyorum beklemiyorum bize yük olmasınlar yeter diyorum artık.

katipcan6868 Benim Trabzondaki doktorum Istanbulds doktor onerisi istedigimde Ali Gedikbasini önermişti.Perinatologmus aynı zamanda.Ama doçent yanlış bilmiyorsam ve randevu almak kolay degilmis.Benim evime uzak olduğu için gidemedim.

Hayirli haberlerini bekliyoruz canim :) yarin benim de kontrolum var :)
İnşallah canım güzel haberler alalım ikimiz de :) bakalım benim kuzucuk kendi isteğiyle gelmicek olursa diye tarih vericek doktorumuz ama ben çok fazla zamanımız olduğunu düşünmüyorum. Çok sıkıntı vermeye başladı bu aralar.

Insallahhh canimm aminnn insallaaahh.. yani saat kac olursa olsun odama gelebilio demi esim yakinlarim. Gorup cikablir en azindan. Ewe gidrr zaten. Ertesi gunde almaya gelirler
GITMELERINE gerek yok ki istersen tabi. BEKLEME salonunda otururlar gider gelir görüşürsünüz, sen çıkarsın biraz yürürsün, sıkılmazsın. BI ihtiyacın olur ilgilenirler.

GITMELERINE gerek yok ki istersen tabi. BEKLEME salonunda otururlar gider gelir görüşürsünüz, sen çıkarsın biraz yürürsün, sıkılmazsın. BI ihtiyacın olur ilgilenirler.
Haaa ole mi oo iyi o zaman. Yani ben cikip yanlarina gidebliorum. Oo iyi ya tamam bu is :)) hersey oturdu kafamda artik. Allah senden razi olsun cnm benm. Ogrenmek istedgm her seyi ogrendim sukurler olsun. Saolasin. Muck

Cok zamaniniz kalmis gibi durmuyor :) 38. Haftadasin masallah. Ben 36 da doguma gitmistim. Senin ve bebegin icin de insallah hayirli haberler olur yarin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…