- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Canim benim normalde ulturasonda 22 aralik gozukuyor dogum. Doktorda oyle dedi. Burda 22 aralik girince cok geride kaliyor hafta olaarak. O yuzden tarihime en yakin olan 16 aralik koydum.canım madem burdaki hamilelik takvimini de ona göre ayarla bizim kafamız karışıyo
Kiz ancak bu tarihi girince hemen hemen uygun oluyor . Normalde ulturasona gore 22 aralik. Ama ben 22 aralik koyunca haftamla uyumlu olmuyor geride kaliyor. Bir turlu onuda anlamis degilim.Hee o zaman duzeltsene kuzum tarihini yakinlassin acik daha :))
Canım ben mesleğimle ilgili bir eğitime katıldım doğum eğitimleri çok pahalı geldi yoksa ona katılmayı da çok isterdim size de anlatırdım seve seve. Normal istiyorum nasipse, bol bol yürümeye çalışıyorum, kegel egzersizi yapıyorum aklıma geldikçeNeler paylaşılıyor canım ara ara bize de anlatırmısın? Sen normal mi düşünüyosun
Arkadaslar gunaydin ben cocugun cantasini hazirlicam ama kiyafetlerini her bir keseye koycam da onu nette bulamadim ismi ne diye geviyor bilginiz varmi cantanin icinde karisiklik olmasin duzenli olsun diye bu sekilde dusundum
Git canım
Serum takarlar vitamin olur sana
Hiç deme karnım burnumda
Haftaya vizeler var
Bu sene kaldım sanırım ben
Napacaksam
Ağrı sızı biter inşallah da
Uykusuz geceler artarak devam edecek :)
@hepimami 22 kasım baya dolu olacak bakalım :) doğuran doğurana
Bana son 9
3 gundur benimde ayaklarım inanılmaz şiş korkuyorum preaklampsi felan olacak diye tansiyln takibi yapıyorum ama yarın kontrol var inş sokıntı değildir. Senin oturmaktan şişmesi normalde ben hep uzanıyorum boğum boğum oldu
Ay öylemiymiş ishalim midem bulanıyo akıntım arttı ben galiba bu hafta doğurcam kızlar artık doktorlarda durduramaz bu kızı35 olduk şükürler olsun korkmuyorum artık
Ben de niyeyse daha doğurmak istemiyorum, en az 3 hafta dur içeride kızım diyorum süreklibugün herkes çok yaklaştı ilk ben doğurucam hissine kapıldı galibakızlar beni ter basıyo bugün paniklerdeyim
İnşallah canım bakalım hayırlısı :) heyecan olunca günleri geçtim dakikalar bile çok uzun geliyor insanaCok zamaniniz kalmis gibi durmuyor :) 38. Haftadasin masallah. Ben 36 da doguma gitmistim. Senin ve bebegin icin de insallah hayirli haberler olur yarin :)
Alla alla degisik :)Kiz ancak bu tarihi girince hemen hemen uygun oluyor . Normalde ulturasona gore 22 aralik. Ama ben 22 aralik koyunca haftamla uyumlu olmuyor geride kaliyor. Bir turlu onuda anlamis degilim.
Ben araştırdım ama cesaret edemedim ağda bile yapmaya korkuyorum jiletle geçiştiriyorum Allah korusun erken doğumu çağırırım diye ,, cesaret lazım galiba soğuk kanlı olmak lazımBu arada aranızda perine masajı yapan var mı? Kendi başına becerebilen ya da?
İnternetten bakayım dedim.Onu yapacağıma dogururum diye düşündümBu arada aranızda perine masajı yapan var mı? Kendi başına becerebilen ya da?
Ay ben ne sordumki bunu yazdim beyin goctu:):)katipcan6868 Benim Trabzondaki doktorum Istanbulds doktor onerisi istedigimde Ali Gedikbasini önermişti.Perinatologmus aynı zamanda.Ama doçent yanlış bilmiyorsam ve randevu almak kolay degilmis.Benim evime uzak olduğu için gidemedim.
Fotograf paylaşmıştın kanunide doktor önerisi diye :)Ay ben ne sordumki bunu yazdim beyin goctu:):)
Linensten benzerini almıştım ben ama hala var mı bilmiyorum bir bak istersenKızlar ya benim şöyle bi sepete ihyacım var ama tükenmiş english home da başka varmı internette bulabilceğim bi site
Benim kV bize birseyler yapacağına bizden para istedi kızlar halinize sukredinonca sıkıntının masrafın arasında bizden para istedi ya şaka gibi resmen zaten canım burnumda sinir krizi gecirtecekti bana nerdeyse hicbirsey istemiyorum beklemiyorum bize yük olmasınlar yeter diyorum artık.
Ya birde ben bu perine masajina yarin baslasam diyorum. C tesi cati muayenem var canim acimaz belki :) ama gercek zeytinyagiyla yapmak gerekiyormus sanirim
Biz hala beklemedeyiz ama yakındır bizden de haber çıkmasıSlm kizlar ilk dogum tarihim 31 aralıklı sonra
Ocak 7 oldu simdi 1 ocak :) eylul anneleri bitti ekim kasim bile bitti sayılır sira sizde sonra da ocak anneleri olaak bize :) sizden dogum yapan oldu mu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?