2016 Aralık Anneleri

canım madem burdaki hamilelik takvimini de ona göre ayarla bizim kafamız karışıyo
Canim benim normalde ulturasonda 22 aralik gozukuyor dogum. Doktorda oyle dedi. Burda 22 aralik girince cok geride kaliyor hafta olaarak. O yuzden tarihime en yakin olan 16 aralik koydum.
Amann neyse bosverelim. Vakti zamani gelince hepimiz doguracaz zaten

Neler paylaşılıyor canım ara ara bize de anlatırmısın? Sen normal mi düşünüyosun
Canım ben mesleğimle ilgili bir eğitime katıldım doğum eğitimleri çok pahalı geldi yoksa ona katılmayı da çok isterdim size de anlatırdım seve seve. Normal istiyorum nasipse, bol bol yürümeye çalışıyorum, kegel egzersizi yapıyorum aklıma geldikçe

Arkadaslar gunaydin ben cocugun cantasini hazirlicam ama kiyafetlerini her bir keseye koycam da onu nette bulamadim ismi ne diye geviyor bilginiz varmi cantanin icinde karisiklik olmasin duzenli olsun diye bu sekilde dusundum

Ben büyük şeffaf buzdolabı poşetlerine koydum ayrı ayrı, tabii kese gibi şık değil ama bulamazsan fikir olsun diye yazdım

Belli olmaz canım belki de verirsin sınavlarını, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende tansiyonum yükselmişmidir diye korktum yarın sabah gidip ölçtüreceğim çünkü bugün daha da şişti, Allah korusun hepimizi

bugün herkes çok yaklaştı ilk ben doğurucam hissine kapıldı galiba kızlar beni ter basıyo bugün paniklerdeyim
Ben de niyeyse daha doğurmak istemiyorum, en az 3 hafta dur içeride kızım diyorum sürekli ne kadar zorlukları olsa da gebeliğin, ben galiba bebeğe Nasıl bakacağım, sütüm olacak mı filan diye düşüncelerden daha çok geriliyorum. Bir de sevdim sanırım izinde olmayı ya

Cok zamaniniz kalmis gibi durmuyor :) 38. Haftadasin masallah. Ben 36 da doguma gitmistim. Senin ve bebegin icin de insallah hayirli haberler olur yarin :)
İnşallah canım bakalım hayırlısı :) heyecan olunca günleri geçtim dakikalar bile çok uzun geliyor insana bu günleri görmek bile hayal gibi geliyordu bana hamileliğin ilk zamanlarında.

Kızlar ya benim şöyle bi sepete ihyacım var ama tükenmiş english home da başka varmı internette bulabilceğim bi site

Eklentiler

• IMG_7627.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 104

Sizinkide ayri bir alemmis yani yuhhh

Kizlar bugunude bas agrisiyla gecirecegim galiba, neden oldu boyle anlamadim. Tansiyonum normal, parolde etki etmiyor. Uyuyabilsem gecer belkide. Bende kavanozlarin yaninda bisey daha dagitsam diyorum, varmi fikri olan?

Ya birde ben bu perine masajina yarin baslasam diyorum. C tesi cati muayenem var canim acimaz belki :) ama gercek zeytinyagiyla yapmak gerekiyormus sanirim

Slm kizlar ilk dogum tarihim 31 aralıklı sonra
Ocak 7 oldu simdi 1 ocak :) eylul anneleri bitti ekim kasim bile bitti sayılır sira sizde sonra da ocak anneleri olaak bize :) sizden dogum yapan oldu mu hic
Biz hala beklemedeyiz ama yakındır bizden de haber çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…