2016 Aralık Anneleri

Slm kizlar ilk dogum tarihim 31 aralıklı sonra
Ocak 7 oldu simdi 1 ocak :) eylul anneleri bitti ekim kasim bile bitti sayılır sira sizde sonra da ocak anneleri olaak bize :) sizden dogum yapan oldu mu hic
1 arkadasimiz yapti erken dogum 30. Haftasinda falandi. Baska yok suan. Bekliyoruz hepimiz heycanla. Yavas yavas baslar ama aramizda 38 de olanlar var.

[QUOTE="catuke, post: 48849302, member:

Ben de niyeyse daha doğurmak istemiyorum, en az 3 hafta dur içeride kızım diyorum sürekli ne kadar zorlukları olsa da gebeliğin, ben galiba bebeğe Nasıl bakacağım, sütüm olacak mı filan diye düşüncelerden daha çok geriliyorum. Bir de sevdim sanırım izinde olmayı ya [/QUOTE]
Bende gelme diyorum hatta bu gün sabah kahvaltıda oğlum kal içerde boşver dedim temizlik yaptık kayınvalidemle mutfak temizledik halılarım yıkanmaya gitti tülleri yıkadık bi dünya çamaşır yıkandı dedim bak. Gelirsen erkenden tem takır ev temizlik bitmeden gelme oğlum

Biz hala beklemedeyiz ama yakındır bizden de haber çıkması

1 arkadasimiz yapti erken dogum 30. Haftasinda falandi. Baska yok suan. Bekliyoruz hepimiz heycanla. Yavas yavas baslar ama aramizda 38 de olanlar var.

Insallah hayirlisi ile alin bebisleeiniz kucaginiza
Bizim gruptanda 28 haftalik vardi yanlis hatirlamiyorsam tam zamaninda gelsin bebisler

Canim git mutlaka acile. Tedbirli olmada fayda var.

dün doktora gittim . 15 aralıktı beklediğimiz tarih ama 2 aralıkta alırız dedi doktor.niye diye sormadım.cmts tekrar gideceğim bakalım aynısını mı söyleyecek

[QUOTE="catuke, post: 48849302, member:

Ben de niyeyse daha doğurmak istemiyorum, en az 3 hafta dur içeride kızım diyorum sürekli
Bende gelme diyorum hatta bu gün sabah kahvaltıda oğlum kal içerde boşver dedim temizlik yaptık kayınvalidemle mutfak temizledik halılarım yıkanmaya gitti tülleri yıkadık bi dünya çamaşır yıkandı dedim bak. Gelirsen erkenden tem takır ev temizlik bitmeden gelme oğlum[/QUOTE]

Benim çok şükür perdelerim yıkandı evi dip köşe temizledi anneciğim sağ olsun, gerçi yine bir süpürge ister ama temiz yani. Çantamız, çikolatamız hazır. Ama ben hazır değilim, bebeğim de küçük daha bence, 38 olsun, 3 kiloyu bulsun ondan sonra gelsin inşallah sağlıkla

dün doktora gittim . 15 aralıktı beklediğimiz tarih ama 2 aralıkta alırız dedi doktor.niye diye sormadım.cmts tekrar gideceğim bakalım aynısını mı söyleyecek

Sezaryen doğumlarda neden olduğunu bilmiyorum ama genelde 38. Haftada alıyorlar o yüzden öyle demiştir muhtemelen. Planlı sezaryen ise Bebek son haftalarda doğum kanalına falan girip sıkışmasın diye tahmin ediyorum ama bilemedim

Ya sanki 35 ten sonra hiç geçmeyecek gibi çalışıyorum artık çalışmakta istemiyorum hafta sonu temizlikle geçiyor dinleneniyorum 37 de izine çıkıcam eğer sezeryan olursa 1 hafta dinlenecem her istediğim yere gidicem ama oğlum şakın bak erken gelme hem daha küçüksün hemde ben çok öle normal Doğum istemiyorum

cnm akinti bendede var acaba normalmi yaaa

Gittim canım az miktarda lökosit varmış yarın doktoruma da sorucam hem şu ağrıları sancıları da bir sorayım. Gün geçtikçe daha çok dinliyorum kendimi tetikteyim her an :)

Cok gecmis olsun canim. Artik doktor acilma var mi diyede bakar heralde bu haftadan sonra. Benimde randevum Cuma gunu...

cnm akinti bendede var acaba normalmi yaaa
Hastanede yatarken wcye kalkmıştım sancımda vardıya bacağımdan aşağıya akto resmen galiba suyum geliyo dedim dr a baktılar altran ıkın dediler su değil ama çok akıntın var deyip fitil verdiler şuan varya ayağa kalktığım an akıyo yarın tekrar sorıcam kpntrolüm var yazarım sanada canımcım ama eğer bu gelem su olsaydı cocuk çoktaaan susuz kalırdı Allah korusun, muhtemelen enfeksiyon sökülüyo

Cok gecmis olsun canim. Artik doktor acilma var mi diyede bakar heralde bu haftadan sonra. Benimde randevum Cuma gunu...
Sağol canım. Bakar muhtemelen ona göre sezaryen tarihi alırız artık. Kontrol günlerini bekliyorum ben de sabırsızlıkla. Hayırlı haberler alırsın inşallah canım.

Ben yapıcam ben kafaya koydum ablamla yarın gidicez doktora eşime diyorum seni ararım valizi alıp gelirsin diye bir hafta daha bekle bari diyo garibim
Ben de dedim eşime hazırlıklı ol heran çağırabilirim seni diye:) kardeşim bile İstanbul'dan apartopar gelmeye karar verdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…