2016 Aralık Anneleri

hıı anladım canım benim de eskiden bir hafta öndeydi ama artık gününe göre anca takip ediyo

Aha Benden bitane daha benimde yarın kpntrolüm var annemle valizi koycaz arabaya gelecek biliyoruuuum

Canm sen nie bole acele ediosu ki?

14 gun önce 2.900,du kızım şimdiye 3.500 olmuştur duramıyorum cnm ya acile gittim bugün antibiyotik verdi 8 saatte bir parol iç diyo porolun etkisi zaten yarım saat üstüne bide uyuz gibi kaşınıyorum kollarım falan yara oldu artık

Hm anladim canm

bu yanma ateş basma enfeksiyon belirtisi olabilir mi acaba canım tahlil falan yaptırmak lazım
Yok cnm idrarda falan bse yok temizdi. Ates basmasi hamilelikten. Bide anormal olan ustumu ortuyorum sirilsklam oluyorum aciyorum yanagm kulagim buz oluyo . Napcgmi sasirdim

Yok cnm idrarda falan bse yok temizdi. Ates basmasi hamilelikten. Bide anormal olan ustumu ortuyorum sirilsklam oluyorum aciyorum yanagm kulagim buz oluyo . Napcgmi sasirdim
Ayy dikkat et ben dun yanıyom dedim elbiseyle gezdim akşama iptal oldum ateş kandırıyor açma ustunu başını allah korusun

O zaman ne ile yapicaz canim perine masajini?

Ben yarın kendi kadın doğumcuma soracağım, bazı kremler varmış eczanede satılan ama marka ismi bilmeden gidip kafama göre almak istemedim, bakalım o ne önerecek. Sormayı unutmazsam buraya da yazarım canım, olmazsa zeytinyağını deneriz el mecbur

Yaz mutlaka canim unutma, bende arastiririm.o kremleride deneyebiliriz tabiki

Bende zeytinyağı da olsa enfeksiyon falan kaparım diye korkuyorum ama artık yapmaya başlasam fena olmayacak
BUnu Zeynep Kamilde bir doktor normal doğum yapacak hanıma yazmış. Ben de bunu almak niyetindeyim. AKTAR papatya yağı önerdi, bı de zeytinyağı deniyor bilindik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…