- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
Instagramdan o sayfayi ekleyip fikir edinirsin diye payalsmistim canim hastane lonusunda emin olamadm ama yinede payalsmak istedmBenm icinmi cnm?
Canm sen nie bole acele ediosu ki?Ben yapıcam ben kafaya koydum ablamla yarın gidicez doktora eşime diyorum seni ararım valizi alıp gelirsin diye bir hafta daha bekle bari diyo garibim
Anladim bende hic ustume alinmiorum etiket yoktu :)) kanuni degilde zeynep kamilde karar kildim canm.Instagramdan o sayfayi ekleyip fikir edinirsin diye payalsmistim canim hastane lonusunda emin olamadm ama yinede payalsmak istedm
Ha tamam sorun yok zaten hastanede yanlismis:)Anladim bende hic ustume alinmiorum etiket yoktu :)) kanuni degilde zeynep kamilde karar kildim canm.
Sonunda sepetimiz ve lohusa terlik bantlarımız hazır
bu yanma ateş basma enfeksiyon belirtisi olabilir mi acaba canım tahlil falan yaptırmak lazımTer benide basioo pff yanio her yerim . Gece ustumu aciorum. Bu seferde soguk aliorum. Dun bogazim yaniodu. Bugun hemen ihlamur falan ictim . Oksuruk var
hıı anladım canım benim de eskiden bir hafta öndeydi ama artık gününe göre anca takip ediyoCanim benim normalde ulturasonda 22 aralik gozukuyor dogum. Doktorda oyle dedi. Burda 22 aralik girince cok geride kaliyor hafta olaarak. O yuzden tarihime en yakin olan 16 aralik koydum.
Amann neyse bosverelim. Vakti zamani gelince hepimiz doguracaz zaten
Bende zeytinyağı da olsa enfeksiyon falan kaparım diye korkuyorum ama artık yapmaya başlasam fena olmayacak
Aha Benden bitane dahabenimde yarın kpntrolüm var annemle valizi koycaz arabaya gelecek biliyoruuuum
Canm sen nie bole acele ediosu ki?
AYNEN. :) korku telaş heyecanla bekliyorum...Bende!!! Allahim daha hazir degilim sanki ya... Hem korkuyorum hemde heyecanliyim...
çok güzel olmuş canım etiketi de çok tatlı güle güle dağıt inşallahBI deneme yaptım bebek çikolatası için arkadaşlar,placebo effect
Hm anladim canm14 gun önce 2.900,du kızım şimdiye 3.500 olmuştur duramıyorum cnm ya acile gittim bugün antibiyotik verdi 8 saatte bir parol iç diyo porolun etkisi zaten yarım saat üstüne bide uyuz gibi kaşınıyorum kollarım falan yara oldu artık
Yok cnm idrarda falan bse yok temizdi. Ates basmasi hamilelikten. Bide anormal olan ustumu ortuyorum sirilsklam oluyorum aciyorum yanagm kulagim buz oluyo . Napcgmi sasirdimbu yanma ateş basma enfeksiyon belirtisi olabilir mi acaba canım tahlil falan yaptırmak lazım
Ayy dikkat et ben dun yanıyom dedim elbiseyle gezdim akşama iptal oldum ateş kandırıyor açma ustunu başını allah korusunYok cnm idrarda falan bse yok temizdi. Ates basmasi hamilelikten. Bide anormal olan ustumu ortuyorum sirilsklam oluyorum aciyorum yanagm kulagim buz oluyo . Napcgmi sasirdim
O zaman ne ile yapicaz canim perine masajini?
Yok cnm idrarda falan bse yok temizdi. Ates basmasi hamilelikten. Bide anormal olan ustumu ortuyorum sirilsklam oluyorum aciyorum yanagm kulagim buz oluyo . Napcgmi sasirdim
Ben yarın kendi kadın doğumcuma soracağım, bazı kremler varmış eczanede satılan ama marka ismi bilmeden gidip kafama göre almak istemedim, bakalım o ne önerecek. Sormayı unutmazsam buraya da yazarım canım, olmazsa zeytinyağını deneriz el mecbur
BUnu Zeynep Kamilde bir doktor normal doğum yapacak hanıma yazmış. Ben de bunu almak niyetindeyim. AKTAR papatya yağı önerdi, bı de zeytinyağı deniyor bilindikBende zeytinyağı da olsa enfeksiyon falan kaparım diye korkuyorum ama artık yapmaya başlasam fena olmayacak
Acmamaya calisiorum bu sefer su oluyorum iste garip garip seyler yaAyy dikkat et ben dun yanıyom dedim elbiseyle gezdim akşama iptal oldum ateş kandırıyor açma ustunu başını allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?