yakında ciddi bi değişiklik olmadı cnm bebeğin beşiğini falan kumuştuk yatak odamıza kıyafetlerini falan gördü serili tekme atışını da dokunarak karnıma hissettirmiştim bütün bunlar kaygıya neden oldu sanırım ama yıpratıcı gerçekten artık doğumdan sonrasından çok korkmaya başladım.Bence hemen Kardeşe bağlama durumu baktın mı hiç netten dönemsel sendroma
Anladım canım sağlık olsunaa süpermiş hiç öyle duymamıştım ne güzel .
evet ya banada çok geldi ama vermek zorunda kalıcam sanırım başka türlü olmayacak
Ayrıca olam 2 albüm yapar muhtemelen o kadar. İlk kez yaşanacağı için ben hiç düşünmeden kabul ettim :)sizin fiyat iyiymiş.bende 600 - 700 tl beklerken 1000 tl çok göründü gözüme hemen hemen sizinki ile aynı sadece 2 tanede küçük aile albümü vereceklermiş anneane ve babaanne ler için .
sanırım bende dayanamıyıp vericem o parayı bizdede durum sizdeki gibi başkasını sokmuyorlarmış çünkü
Denizlideyim canım bengüzelmiş canım hangi şehirdi senin
Allah razı olsun, böyle duydukça rahatlıyorum.. annene de acil şifalar versin Rabbim.
sorma hiç.. dünden beri kafam çorba gibi. bütün gece kabuslar gördüm. doktorlar için çok basit oluyor ama bizim için öyle değil işte.hakkımızda en hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah.
Bende aynı yerden sipariş verdim canım, gelince burdan paylaşırız, @eylul durulmaz sağ olsun :)
Yenidoğan döneminde penis sinirleri tam gelişmedigi için acı olmuyormuş. LOKal anestezi bile kullanmadan yapılabiliyormuş sünnet. Bi de ne kadar küçük olursa olayın farkında olmuyor, uyuya kalıyor bazıları. 3 - 4 aydan sonra çevrenin farkına varmaya başlıyorlar tedirgin olabiliyor bebek elleri ayakları tutulduğu için. Zaten 20dakika sürüyor işlem.
DOğumdan sonra sarılık Vs yoksa, anne de kendini toplamışsa 1 hafta 10 günde yapılabilir bence.
Sarılık Vs sağlık sorunu varsa onları atlatmadan yapmıyor doktor.
Oğlumun da iyi geçti sünneti. LOKAl oldu. 3 günde iyileşti. Hem idrar yolu enfeksiyonundan korumak için, hem de sünnet korkusu yaşamasın diye erken olsun istedim. Sünnet ya 1 yaş öncesi ya da 7 yaş sonrası yapılmalıymış.
Kızlar 30 tane magnetim var. Bunlara etiket vurmak lazım ama. Hani bir site vardı. Hazırlayıp çıktı alınan. O sitenin adresi ni yazabilir misiniz. Bir de ücretsiz di di'mi
Satın alınan birşey olmayacak çünkü
Canim ne demek rica ederimağzına parmaklarına sağlık cnm ya çok güzel anlatmışsın çok tşk. ederim .
Merhaba,ben şimdi katıldım aranızanasıl başlık oluşturalacağını bilemedim.benim hem pcos hemde endometriomam var ( sol yumurtalığımda yaklaşık 34mm).Evliyim hem sağlığım hemde çok istediğim için bebeğim olsun istiyorum.son adetim 22 ekimdi kasım 4,5 yüks ek gebelik şansım vardı değerlendirib yaşadım çok şükür..Adetime 2 gün var ve benim adet sancılarım başladı çok ağrım var hamile olmayı bekliyorum kaç gündür heyecandan uyuya da bilmiyorum(((.benim gibi her iki hastalığı taşıyıp normal hamilelik yaşayan oldumu.lütfen cevap yazın :'(
canım ben de çok istiyorum ve araştırdığım kadarıyla fiyatlar hep öyle ama ben de yaptırıcam heralde içimde kalmasın
BENCE YAPTIRALIM YA böyle zamanlar insanın hayatında kaç kere yaşanır ki :))kesinklikle benmde öyle olacak bukadar düşünüp yinede yaptırıcaz demekki :)
Anladım canım sağlık olsun
Bende 22 Kasım da hastaneye gidince doğum ücretini falan öğrencem öyle gidip hemen eve geleyim diye kaçıyorum hastaneden ama kağıt yapcam doktora da çok soru sorcam belki son kontrolum olabilir çünkü oraya gidince nutkum tutuluyor ne hikmetse..
ilk oğlumda başlığı biraz kanlıydı cnm geldiğinde belki bişi olmaz seninkinde ama olma olasılığı da var aman onların her hali güzel annesi ya gönlünden geçeni giydir boşver ilk cicisi olacak...Kizlar size bisey sorcam. Simdi ben bebis icin cantaya 1 tane 10lu 2 tane 5li hastane cikisi koycam. Bunlardan hangisini dogum aninda hemsireler isteyince verelim?cunku 10lu olan daha şık gupurlu falan ama 5liler daha normal hastane cikislari foto cekimi vs istiyorum nasipse, acaba ilk etapta 10lu versem bebek bana gelene kadar kirlenirmi uzerindekiler. Acemilikten bilemedim size danisayim dedim :)
Benimde 6 yaşında kizim var.Normalde geceleri 5 dk yanina yatardim sohbet eder ,kikirdasir öpe koklaya kalkardim yanindan daha uykuya dalmadan.yillardir böyleydi ta ki 2 hafta önceye kadar,ağlıyor simdi gitme beni birakip diye, gece uyanıyor yanıma gelin diyor.Asla olumsuz bir tepki göstermiyorum,saltanatinin sarsilacagini düşünüyor icinden,annesini paylasmak istemiyor ki tam bir akrep burcudur bu konuda ☺merhaba kızlar delirmek üzereyim 3.5 yaşında bi oğlum var geceleri uyutmuyor beni 10 gündür falan başladı illa gel anne başucumda otur diyor uyutuyorum yatıyorum en fazla 1 saat sonra anneee anneee başlıyor.babasını da kabul etmiyor illa ben. erken başladı kardeş kıskançlığına artık dayanamadım dün gece yattım yanına uyuduk ama bittim yani... başına gelen var mı? kuzumu yıpratmak istemiyorum ama bebek gelince nasıl yapıcam bilmiyorum fikri olan var mı ne yapabilirim?
canım ben ebelere şık olan takımı verdim bebeği temizlemeden giydirdiler. berbat oldu Takım lekesi çıkmadı yıkayın attım o takımı.bu doğumumda normal şeyler koydum kirlense de içim yanmaz bu seferKizlar size bisey sorcam. Simdi ben bebis icin cantaya 1 tane 10lu 2 tane 5li hastane cikisi koycam. Bunlardan hangisini dogum aninda hemsireler isteyince verelim?cunku 10lu olan daha şık gupurlu falan ama 5liler daha normal hastane cikislari foto cekimi vs istiyorum nasipse, acaba ilk etapta 10lu versem bebek bana gelene kadar kirlenirmi uzerindekiler. Acemilikten bilemedim size danisayim dedim :)
Ayrıca olam 2 albüm yapar muhtemelen o kadar. İlk kez yaşanacağı için ben hiç düşünmeden kabul ettim :)
Amin canım. ben de yatıcam yanına artık dayanamıyorum zaten belim çok ağrıyor hastane çantasının içine oğlumla fotomuzu koydum hastaneye geldiğinde görsün diye birsürü de oyuncak kıyafet aldım tek tek paketlettim bebeğe gelenlere vericez abi olma hediyesi diye verecekler biz de alıcaz falan... plan çok dikkat de ediyoruz şimdi kaygılandırmamak için elimizden geleni yapıyoruz ama dışarıya müdahale edemiyor insan birileri birşey mi dedi çocuğa diye düşünmeye başladım açıkcası.Benimde 6 yaşında kizim var.Normalde geceleri 5 dk yanina yatardim sohbet eder ,kikirdasir öpe koklaya kalkardim yanindan daha uykuya dalmadan.yillardir böyleydi ta ki 2 hafta önceye kadar,ağlıyor simdi gitme beni birakip diye, gece uyanıyor yanıma gelin diyor.Asla olumsuz bir tepki göstermiyorum,saltanatinin sarsilacagini düşünüyor icinden,annesini paylasmak istemiyor ki tam bir akrep burcudur bu konuda ☺
Bebek dogana kadar normal yaşantımıza devam edeceğiz insallah sonrasinda ise bakimini beraber yapmak cok onemliymis.
Bak kardeşin sana hediye getirdi diye cocuga hediye vermemek gerekirmis diyor uzmanlar.ozellikle tanisma aninin iyi ayarlanmis olmasi gerekiyormus.
Allah yardimcimiz olsun
BENCE YAPTIRALIM YA böyle zamanlar insanın hayatında kaç kere yaşanır ki :))
benim sezeryandı canım yardımcı olamıycam ama çok heyecanlandım okuyunca yavaş yavaş gelmeye mi başlıyor bebişler yoksaKızlar nst sancım çıktı 20 lerde fakat düzenli. Hicbirsey hissetmiyorum ben sertlesme disinda doktorum takip et siklasirsa gel dedi. Uygulama indirmeye çalışıyorum ama bulamadım bir türlü. Bilgisi olan var mı aranızda ?bir de tecrübeli anneler tahmini ne zaman siddetlenir ve hissetmeye başlarım acaba
Amin canım hepimiz kavusalim inşaallah ben de çok heyecanlıyımbenim sezeryandı canım yardımcı olamıycam ama çok heyecanlandım okuyunca yavaş yavaş gelmeye mi başlıyor bebişler yoksainşallah sağlıkla kolayca kavuş bebişine cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?