2016 Aralık Anneleri

Bence hemen Kardeşe bağlama durumu baktın mı hiç netten dönemsel sendroma
yakında ciddi bi değişiklik olmadı cnm bebeğin beşiğini falan kumuştuk yatak odamıza kıyafetlerini falan gördü serili tekme atışını da dokunarak karnıma hissettirmiştim bütün bunlar kaygıya neden oldu sanırım ama yıpratıcı gerçekten artık doğumdan sonrasından çok korkmaya başladım.

aa süpermiş hiç öyle duymamıştım ne güzel .
evet ya banada çok geldi ama vermek zorunda kalıcam sanırım başka türlü olmayacak
Anladım canım sağlık olsun
Bende 22 Kasım da hastaneye gidince doğum ücretini falan öğrencem öyle gidip hemen eve geleyim diye kaçıyorum hastaneden ama kağıt yapcam doktora da çok soru sorcam belki son kontrolum olabilir çünkü oraya gidince nutkum tutuluyor ne hikmetse..

Ayrıca olam 2 albüm yapar muhtemelen o kadar. İlk kez yaşanacağı için ben hiç düşünmeden kabul ettim :)

Amin canim hepimiz saglikla evlatlarimiza kavusalim insallah. Bende kilolu hamile kaldim maalesef ama napayim yani öleyimmi? Doktorlara olumsuz konusmak kolay geliyor, moral vermeleri gerekirken

Tesekkür ederim canim bilgi icin :) Ben de hatirlamasini falan istemiyorum. O zaman bir sorun olmazsa insallah 10 gün icinde yaptirabiliriz. Olmadi 2-3 ay sonra olur. Ayy simdiden kiyamiyorum

baska da vardir da benim yaptigim "tasarimsensin com" diye bir siteydi canim :)

ağzına parmaklarına sağlık cnm ya çok güzel anlatmışsın çok tşk. ederim .
Canim ne demek rica ederim Hem buradan yeni seyler ögrenmeyi hem de ögrendiklerimi paylasmayi seviyorum :)

Merhaba, pcos degil ama endometriyosis bende de vardi. Sol tarafta kist 5 cm e yaklasinca alindi. Biraz uzun sürdü ama kendiliginden hamile kaldim. Insallah en kisa sürede sana da nasip olur canim

Kizlar size bisey sorcam. Simdi ben bebis icin cantaya 1 tane 10lu 2 tane 5li hastane cikisi koycam. Bunlardan hangisini dogum aninda hemsireler isteyince verelim?cunku 10lu olan daha şık gupurlu falan ama 5liler daha normal hastane cikislari foto cekimi vs istiyorum nasipse, acaba ilk etapta 10lu versem bebek bana gelene kadar kirlenirmi uzerindekiler. Acemilikten bilemedim size danisayim dedim :)

ay benmde öle dr karsına geçince ne sorucağımı unutuyorum aklım başımdan gidiyor . baktım olmadı böle uzun süredir kağıta not alıp öyle gidiyorum ama yinede bir tututukluk bendede oluyor kaldıki çok konuşkanımdır. sanırım dr kaynaklı dr umda çok konuşkan diil benm oldukça net bir bayan ondan snaırım

ilk oğlumda başlığı biraz kanlıydı cnm geldiğinde belki bişi olmaz seninkinde ama olma olasılığı da var aman onların her hali güzel annesi ya gönlünden geçeni giydir boşver ilk cicisi olacak...

Benimde 6 yaşında kizim var.Normalde geceleri 5 dk yanina yatardim sohbet eder ,kikirdasir öpe koklaya kalkardim yanindan daha uykuya dalmadan.yillardir böyleydi ta ki 2 hafta önceye kadar,ağlıyor simdi gitme beni birakip diye, gece uyanıyor yanıma gelin diyor.Asla olumsuz bir tepki göstermiyorum,saltanatinin sarsilacagini düşünüyor icinden,annesini paylasmak istemiyor ki tam bir akrep burcudur bu konuda ☺
Bebek dogana kadar normal yaşantımıza devam edeceğiz insallah sonrasinda ise bakimini beraber yapmak cok onemliymis.
Bak kardeşin sana hediye getirdi diye cocuga hediye vermemek gerekirmis diyor uzmanlar.ozellikle tanisma aninin iyi ayarlanmis olmasi gerekiyormus.
Allah yardimcimiz olsun

canım ben ebelere şık olan takımı verdim bebeği temizlemeden giydirdiler. berbat oldu Takım lekesi çıkmadı yıkayın attım o takımı.bu doğumumda normal şeyler koydum kirlense de içim yanmaz bu sefer

Kızlar nst sancım çıktı 20 lerde fakat düzenli. Hicbirsey hissetmiyorum ben sertlesme disinda doktorum takip et siklasirsa gel dedi. Uygulama indirmeye çalışıyorum ama bulamadım bir türlü. Bilgisi olan var mı aranızda ? bir de tecrübeli anneler tahmini ne zaman siddetlenir ve hissetmeye başlarım acaba

Amin canım. ben de yatıcam yanına artık dayanamıyorum zaten belim çok ağrıyor hastane çantasının içine oğlumla fotomuzu koydum hastaneye geldiğinde görsün diye birsürü de oyuncak kıyafet aldım tek tek paketlettim bebeğe gelenlere vericez abi olma hediyesi diye verecekler biz de alıcaz falan... plan çok dikkat de ediyoruz şimdi kaygılandırmamak için elimizden geleni yapıyoruz ama dışarıya müdahale edemiyor insan birileri birşey mi dedi çocuğa diye düşünmeye başladım açıkcası.

benim sezeryandı canım yardımcı olamıycam ama çok heyecanlandım okuyunca yavaş yavaş gelmeye mi başlıyor bebişler yoksa inşallah sağlıkla kolayca kavuş bebişine cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…