2016 Aralık Anneleri

sağol canım. işteyim şuan inşallah eve gidince dinlenirim. son zamana kadar çalışmaya niyetlendim inşallah devam edebilirim. çalışmak için de yanındaki arkadaşın önemli
Tabiki çalışma ortamı çok önemli. Geren ve sıkan iş arkadaşların varsa dayanamazsın ama rahat, iyi insanlarla çalışıyorsan 40.haftaya kadar bile çalışabilirsin. Erken uyumaya bak canım çünkü uyuyup dinlenmedikçe geçmiyor ne yazıkki hastalıklar.

İyi günlerde huzurla kullan hediyelerini canım. Erkek milleti hep mi aynı benim eşim de iphone 7 plus almış bana
Ben de doktorum çatıma baktıktan sonra çok ağrı ve sancı yaşamıştım. Muhtemelen o parmaktan kaynaklı ağrıların. Çok dayanamazsan bir parol at hafifletir ağrılarını.

Hayırlı cumalar, sağlıklı kolay doğumlar herkese.

ÇOK iyi yapmışsınız sling işini ben de uygun kumaş bakayım, bulursam maliyet dengesi uygun olursa anneme yaptırayım. 4 aydan sonra da ergoya geçeriz.

babywearing ben de yeni ekledim bakalım, bekliyorum. BI de internet de bebek gitmekle ilgili şu yazıyı buldum.
https://anneyebak.com/faydali-bilgi/babywearing-bebek-giymek/
mihaelamarta QueenSweethart üsteki linke bir bakın isterseniz...

Gunaydin hanimlar hayirli cumalar. 1 hafta daha bitti. Insallah haftasonumuz cok guzel gecer, ben bugun nasipse hastane cantami hazirlicam. Odamizin tulu de gelirse artik bekleme moduna gecicez insallah. Ama icimde garip bi duygu var. Korku, heyecan, karmakarisik bi haldeyim. Allah hayirlara gotursun insallah.

Canım sanırım sen İstanbul'daydın. Hangi yakadasın bilmiyorum ama ben Bakırköy Cumartesi pazarında 5-10 tl ye dökme kumaş satanlardan alacaktım eğer bulamasaydım. Ordaa her büyüklüğe göre, her çeşit kumaş ucuza bulunuyor. Yada diğer sosyete pazarlarında bakabılırsın. DUkkandan hususi kumaş kestirirsen daha pahalıya gelcektır.

Bu arada lınk çok faydalıymıs. Bırde orada yazmıslar babywearıng de admınler bekletırse adımı verın dıye :) Sanırım benı bekletıyorlar anlamadım 1 aydır bır tanesı onaylamaz mı?

canım çok teşekkürler, okudum şimdi yazıyı. Neko mantıklı gibi duruyor, en ucuz 84 tl ye var. acaba gerçekten kullanır mıyız, yani evin içinde olcaz zaten genelde kış bebeği olduğu için. kafam karıştı

sağol cnm senle yazıştıktan sonra gaza geldim kopyaladım tomrisin notları 23 sanırım en son daha ötesi yok sanırım bulamadım v ehepsini düzenledim toplam 81 sayfa oldu :) yorumları kopyalamadm sadece metinleri ve dediğin gibi resimleri silinmiş hali bukadar tuttu neyse bukadar uğraştm alıyım bari çıktı.

kızlar isteyen varsa mail atabilirm Word şeklinde düzenlenmiş halini. çıktı almak veya hepsini bir arada kitap gibi bilg.da okumak isteyenlere.

Hahaaa :))))

Canım ben de nekonun wrap slingini aldım bir arkadaşım tavsiye etmişti o inanılmaz faydasını görmüş çok çok memnundu. Evin içinde iş yaparken sar bebeğini üstüne rahat rahat iş yap sadece dışarısı için düşünme

Aynen cnm o parmaktan sebepppp... alllahhh allahh ama o pamuguuuu tikasinlarda gorsunnnnnnn hihhh

Bana atabilirseniz çok memnun olurum :)

çok çıkmış, sayfa düzenlemesi karakter küçültmesi vb yaptın mı canım? Bir de ben sadece emzirme notlarını almıştım, ondan mı farkettı acaba?

Gunaydinn
Gece rüyamda normal doguma gidiyorum. Sancimi bi güzel çekiyorum sonra doktor olmaz sezeryana alcaz seni diyo. Basliyorum aglamaya ben sezeryandan korkuyorum diye. Gece gece uykum kacti sonradan da

Dogum yaklastikca korkuları da beraberinde geliyo heralde :)

Kizlar buhar makinesi olarak ne aldiniz ?
Birde hava ufleyen tarzda isiticimiz vardi onu kullandik 2 gun havayi kuruttu sanirim hemen burnumu yara etti gene icten yavastan basladi yara cikmaya varmi oneriniz. Dun artik dogalgazi yaktik bzde.

Canim ben de alabilir miyim? !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…