- 9 Şubat 2016
- 242
- 443
- 33
ben de makinaya atıp atmamak arasında gittim geldim, kuru temizlemeye mi versem dedim bilemedim duruyor öylece. hassasta mı yıkadın?sukufelale @catuke Ergobaby ben de aldim. Kullanan bir arkadasim da baya memnun
Degistiremem de yikadim cünkü
Tabiki çalışma ortamı çok önemli. Geren ve sıkan iş arkadaşların varsa dayanamazsın ama rahat, iyi insanlarla çalışıyorsan 40.haftaya kadar bile çalışabilirsin. Erken uyumaya bak canım çünkü uyuyup dinlenmedikçe geçmiyor ne yazıkki hastalıklar.sağol canım. işteyim şuan inşallah eve gidince dinlenirim. son zamana kadar çalışmaya niyetlendim inşallah devam edebilirim. çalışmak için de yanındaki arkadaşın önemli
İyi günlerde huzurla kullan hediyelerini canım. Erkek milleti hep mi aynı benim eşim de iphone 7 plus almış banaGunaydin kizçeler. Bugun bizimde artik yeni hafta baslangicimiz :) 37yi gordugume inanamiyorum :) bu arada sewgili kv dun bilezik almis bana dogum hediyesi getirdi takti. Esimde iphone 7 almis :)
Bu arada dun yedigim parmaktan sonra kendimi kastim diye mi blmiorum birden bire eklem agrilarim cikti ortaya tum kemiklerim agrio.. hic olmaya dun birden bire resmen hortlayan cati agrim basladi. Gece boyu uyandikca hssettigim sancim var.. allah dedim o dr öldugunde pamugu yanlislikla ileri tikasinlar da gorsun dedim...
Günaydın tatlı hamişler, hayırlı cumalar olsun hepimize. Allah dualarımızı kabul etsin
Canım ben mağazada incelemiştim slingleri annemle. Kumaşlarına falan baktık. Evde annemin ölçüleri uyan pamuklu hafif esnek çok benzeyen bir kumaşı vardı. 50 cm en, 5metre boy şeklinde kesti ve çok da güzel oldu. Eğer o şekilde kumaşın varsa, olabilir ama tek parça olmasında fayda var, parça birleştirirsen dikiş yerleri tehlikeli olur tahminim.
Bu babyweaing sayfasına neredeyse 1 aydır gruba katılma teklifi gönderiyorum cevap gelmiyor, ne yapmam lazım bılemedim
ı.
Tabi bir konuş hastaneyle hem sabah sabah koştur koştur iş yapmak zorunda kalmazsın canımEvet canim ozel olcak insallah. 1 gece oncedenn goturmek mantikli. Hastaneyle bi konusmak lazim tabiki o konuyuda
Hayırlı cumalar, sağlıklı kolay doğumlar herkese.
ÇOK iyi yapmışsınız sling işini ben de uygun kumaş bakayım, bulursam maliyet dengesi uygun olursa anneme yaptırayım. 4 aydan sonra da ergoya geçeriz.
babywearing ben de yeni ekledim bakalım, bekliyorum. BI de internet de bebek gitmekle ilgili şu yazıyı buldum.
https://anneyebak.com/faydali-bilgi/babywearing-bebek-giymek/
mihaelamarta QueenSweethart üsteki linke bir bakın isterseniz...
Hayırlı cumalar, sağlıklı kolay doğumlar herkese.
ÇOK iyi yapmışsınız sling işini ben de uygun kumaş bakayım, bulursam maliyet dengesi uygun olursa anneme yaptırayım. 4 aydan sonra da ergoya geçeriz.
babywearing ben de yeni ekledim bakalım, bekliyorum. BI de internet de bebek gitmekle ilgili şu yazıyı buldum.
https://anneyebak.com/faydali-bilgi/babywearing-bebek-giymek/
mihaelamarta QueenSweethart üsteki linke bir bakın isterseniz...
Yorumları kopyalarsan çok sayfa olur canım, ben yorumları almadım, sadece Tomrisin yazılarını aldım. Notların çıktısını aldıktan sonra word dosyasını sılmemıs olsaydım atardım maılıne ama maalesef yokİşyerindeki bilgisayarda dogum ıznıne cıkmadan tum kısısel seylerı sıleyım derken sıldım onları da.
Hahaaa :))))Hahahha Allah senihayırlı olsun telefonun kuzum güle güle kullan oğluşunun fotolarıyla doldur inşallaaaahhhh benim kv de de bilezik almış eşim söyledi ben biraz ağzımla istedim ama ilk hamile kaldığımda bizde adettir ilk torunda geline bişi takılır dedim oda senmisin isteyen diyip bebeğe çöp almadı bilezik alacam diye gavur oh iyi oldu
Tabiki çalışma ortamı çok önemli. Geren ve sıkan iş arkadaşların varsa dayanamazsın ama rahat, iyi insanlarla çalışıyorsan 40.haftaya kadar bile çalışabilirsin. Erken uyumaya bak canım çünkü uyuyup dinlenmedikçe geçmiyor ne yazıkki hastalıklar.
inşallah canım ya 37 bitene kadar çalışmak istiyorum sonra evdeyim zaten aralık ortası doğum olacak hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hepimizin
Canım ben de nekonun wrap slingini aldım bir arkadaşım tavsiye etmişti o inanılmaz faydasını görmüş çok çok memnundu. Evin içinde iş yaparken sar bebeğini üstüne rahat rahat iş yapcanım çok teşekkürler, okudum şimdi yazıyı. Neko mantıklı gibi duruyor, en ucuz 84 tl ye var. acaba gerçekten kullanır mıyız, yani evin içinde olcaz zaten genelde kış bebeği olduğu için. kafam karıştı
Aynen cnm o parmaktan sebepppp... alllahhh allahh ama o pamuguuuu tikasinlarda gorsunnnnnnn hihhhTabiki çalışma ortamı çok önemli. Geren ve sıkan iş arkadaşların varsa dayanamazsın ama rahat, iyi insanlarla çalışıyorsan 40.haftaya kadar bile çalışabilirsin. Erken uyumaya bak canım çünkü uyuyup dinlenmedikçe geçmiyor ne yazıkki hastalıklar.
İyi günlerde huzurla kullan hediyelerini canım. Erkek milleti hep mi aynı benim eşim de iphone 7 plus almış bana
Ben de doktorum çatıma baktıktan sonra çok ağrı ve sancı yaşamıştım. Muhtemelen o parmaktan kaynaklı ağrıların. Çok dayanamazsan bir parol at hafifletir ağrılarını.
Bana atabilirseniz çok memnun olurum :)sağol cnm senle yazıştıktan sonra gaza geldim kopyaladım tomrisin notları 23 sanırım en son daha ötesi yok sanırım bulamadım v ehepsini düzenledim toplam 81 sayfa oldu :) yorumları kopyalamadm sadece metinleri ve dediğin gibi resimleri silinmiş hali bukadar tuttu neyse bukadar uğraştm alıyım bari çıktı.
kızlar isteyen varsa mail atabilirm Word şeklinde düzenlenmiş halini. çıktı almak veya hepsini bir arada kitap gibi bilg.da okumak isteyenlere.
sağol cnm senle yazıştıktan sonra gaza geldim kopyaladım tomrisin notları 23 sanırım en son daha ötesi yok sanırım bulamadım v ehepsini düzenledim toplam 81 sayfa oldu :) yorumları kopyalamadm sadece metinleri ve dediğin gibi resimleri silinmiş hali bukadar tuttu neyse bukadar uğraştm alıyım bari çıktı.
kızlar isteyen varsa mail atabilirm Word şeklinde düzenlenmiş halini. çıktı almak veya hepsini bir arada kitap gibi bilg.da okumak isteyenlere.
Canim ben de alabilir miyim? !sağol cnm senle yazıştıktan sonra gaza geldim kopyaladım tomrisin notları 23 sanırım en son daha ötesi yok sanırım bulamadım v ehepsini düzenledim toplam 81 sayfa oldu :) yorumları kopyalamadm sadece metinleri ve dediğin gibi resimleri silinmiş hali bukadar tuttu neyse bukadar uğraştm alıyım bari çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?