2016 Aralık Anneleri

Kizlar alttan muayene oldumm :) cok kibar bi doktorum var :) cok azicik canim acidi oyle aman aman bisey degilmis cok sukur. Yumusamam varmis ve ust kemigim biraz basikmis ama bu illa sezeryan demek degil dedi. Zaten dogum sancilariyla acilmada oluyor, birde bu ilk muayenen kasman normal biraz dedi. Biz suan normal olabilir diyelim ama dogum baslar sorun olur sezeryana donebilir her dogumda bu riskler var dedi. Ama planli sezeryanlik bi durumun yok dedi. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Kilomuzda 36+2 de 3100 gr cok sukur :)

Oncelikle hayirli olsun. Masallah kilosu falan iyi bebisin. Insallah solunumu da bi an once duzelir. 15 gune kalmaz.

Aramizda 1 gun varmis. Birden korktum. Benim bebis daha 3 kilo bile degil cunku

Kızlar bugün hiç bebeğin hareketini hissetmedim sadece hickirir gibi oldu yemekten sonra napmaliyim

Benimki de sabah 1 2 vurdu kacti canim. Ses seda yok ama ben panik yapmiyorum. Gunde en az 10 kere hareket etmesi yeterli doktorlara gore. Daha erken saatler. Benimki aksam coşuyor mesela. simdi muhtemelen uyuyodur. Butun gun takip et bakalim ne kadar hareket edicek

oo maşallah hayırlı olsun
Kilosu boyu gayet iyi Allahın izniyle 1 2 güne çıkar yoğun bakımdan, ne güzel doğumun da kolay geçmiş, darısı başımıza

Evet benimde sol bacak kasık bölgesinde var yürürken de zorluyor beni... Doktorum normal olduğunu, hamilelikten kaynaklandığını zamanla geçeceğini söyledi

nefise erdem canım çoook sevindim bebeğinin doğmuş olmasına. Maşallah i var. Bizimkiler ne zaman gelecek acaba
Normal doğumda olmuş. tebrikler canım. Tez zamanda eve çıkın bebisinle inşallah

Masallah canim :)) yumusama neye isaret oluyo ?

Çok şükür güzel geçmiş inşallah böyle de gider canım

Kizlar benim kalcam bacagim cok agriyo. Magnezyum eksikligi mi acaba. Suan icilmesi onerilmiyo gerci. Napicam ben nasi gecicek bu agrilar. Topallayarak yuruyorum resmen

Gozunuz aydin canim. Rabbim anali babali buyutsun. Cabucak toparlanacak insallah. Moralibi yuksek tut.

Kizlar benim kalcam bacagim cok agriyo. Magnezyum eksikligi mi acaba. Suan icilmesi onerilmiyo gerci. Napicam ben nasi gecicek bu agrilar. Topallayarak yuruyorum resmen
Sona yaklaşıyoruz ya hergun bi yerimizden patlak veriyo benimde alt tarafında ki kemikler yüzünden yürüyemiyorum resmen yatıp kalkınca önce sure doğrulamayıp topallıyorum falan sonra yamuk yumuk yuruyorum bide kv gidicem şimdi napıcaksam wc de problem oluyo dışarda onunda karşısında bi bayan var hamile az kalmış bahçede vız donuyo hiç oturmuyo çalışıyo falan ha bire onu diyo bana oda doguracak diye napıyon anacım herkesin yapısı farklı demi ama...

Kızlar bende bebek sekerlerını yapmaya başlıcam ama etıket için hangi programı kullanıyordunuz sankı burada paylaşılmıstı

Tabi herkes farkli kimisi 9 ay agrili geciriyo. Kimisi atlayarak ziplayarak. Ne diye kıyaslama yaparlar ki.
Ben de iyiydim ama 1 2 haftadir vucut error veriyor. :)agirlastim yeter artik diyor. Bakalim bi kac hafta dayanmaya calisicaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…