- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Gecms olsun canmBabamiz calisiyor canimzaten adam dun aksamda gec geldi. Oglumda gece kustu dogru durust uyumadi uyutmadida ama bugun corba flan yapim bir an once iyilessin. Saol canim.
kızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
Kızlar bugün hiç bebeğin hareketini hissetmedim sadece hickirir gibi oldu yemekten sonra napmaliyim
oo maşallah hayırlı olsunkızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
Evet benimde sol bacak kasık bölgesinde var yürürken de zorluyor beni... Doktorum normal olduğunu, hamilelikten kaynaklandığını zamanla geçeceğini söylediKızlar bişey sorucam benim bir haftadır kasıklarımda bir ağrı var özellikle sol kaşığımda uzandığımda ya da otururken kalktığımda adım atmakta bayağ zorlanıyorum sonra birazcık daha kolay yürüyorum ama ağrı geçmiyor anlamadım
Sizde de oldu mu.ben 34.haftanın içine girdim.
Masallah canim :)) yumusama neye isaret oluyo ?Kizlar alttan muayene oldumm :) cok kibar bi doktorum var :) cok azicik canim acidi oyle aman aman bisey degilmis cok sukur. Yumusamam varmis ve ust kemigim biraz basikmis ama bu illa sezeryan demek degil dedi. Zaten dogum sancilariyla acilmada oluyor, birde bu ilk muayenen kasman normal biraz dedi. Biz suan normal olabilir diyelim ama dogum baslar sorun olur sezeryana donebilir her dogumda bu riskler var dedi. Ama planli sezeryanlik bi durumun yok dedi. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Kilomuzda 36+2 de 3100 gr cok sukur :)
Çok şükür güzel geçmişKizlar alttan muayene oldumm :) cok kibar bi doktorum var :) cok azicik canim acidi oyle aman aman bisey degilmis cok sukur. Yumusamam varmis ve ust kemigim biraz basikmis ama bu illa sezeryan demek degil dedi. Zaten dogum sancilariyla acilmada oluyor, birde bu ilk muayenen kasman normal biraz dedi. Biz suan normal olabilir diyelim ama dogum baslar sorun olur sezeryana donebilir her dogumda bu riskler var dedi. Ama planli sezeryanlik bi durumun yok dedi. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Kilomuzda 36+2 de 3100 gr cok sukur :)
kızlar benim paşam aceleci çıktı.doğum yaptım. saat 20.14 te 3300 kilo 50 cm. doğdu bebeğim.solunum zorluğu dolayı yoğun bakıma aldılar 15 gün kalabilir dedi doktor.daha kucağıma almadım emzirmedim. dua edin lütfen Bebeğimi biran önce versinler bana
Sona yaklaşıyoruz ya hergun bi yerimizden patlak veriyo benimde alt tarafında ki kemikler yüzünden yürüyemiyorum resmen yatıp kalkınca önce sure doğrulamayıp topallıyorum falan sonra yamuk yumuk yuruyorum bide kv gidicem şimdi napıcaksam wc de problem oluyo dışarda onunda karşısında bi bayan var hamile az kalmış bahçede vız donuyo hiç oturmuyo çalışıyo falan ha bire onu diyo bana oda doguracak diye napıyon anacım herkesin yapısı farklı demi ama...Kizlar benim kalcam bacagim cok agriyo. Magnezyum eksikligi mi acaba. Suan icilmesi onerilmiyo gerci. Napicam ben nasi gecicek bu agrilar. Topallayarak yuruyorum resmen
Çok tatlı olmuş cnm güle güle kullansın bizim ablamızdan kalan var diye yapmadık eski usul oldu bizim kiKızlar buda kapı süsümüzün son halii nasıl olmuş valla bu ağrılı halimle kalktım yaptımama bittim
Saol canım valla gelip değil de boğazı kızarmış.korumak çok zor insan yanından ayrılmak istemiyor.ateş bizim yüksek ve inatçı.bana geçmemesi için allaha sığınıyorumGeçmiş olsun canım gripse Koru kendini de salgın varmış
Eline sağlık çok guzel olmuşKızlar buda kapı süsümüzün son halii nasıl olmuş valla bu ağrılı halimle kalktım yaptımama bittim
Sona yaklaşıyoruz ya hergun bi yerimizden patlak veriyo benimde alt tarafında ki kemikler yüzünden yürüyemiyorum resmen yatıp kalkınca önce sure doğrulamayıp topallıyorum falan sonra yamuk yumuk yuruyorum bide kv gidicem şimdi napıcaksam wc de problem oluyo dışarda onunda karşısında bi bayan var hamile az kalmış bahçede vız donuyo hiç oturmuyo çalışıyo falan ha bire onu diyo bana oda doguracak diye napıyon anacım herkesin yapısı farklı demi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?