2016 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anne adayları

Rahat geçirdiğimiz sağlıklı bir gün olsun inşallah

Ediz Enesin Annesi , CansuEylul , icequeen87 syns Allah yardımcınız olsun, dayanma gücü versin inşallah,hamileliğin son günleri biraz fazla ızdıraplı oluyor galiba kimimizde, anne olmak gerçekten zormuş kim ne derse desin. İnşallah güzel yavrularımızı sağlıklı Bi şekilde kucağımıza aldığımızı görelim de bu günleri görmemiş gibi olalım

Amin canımm böyle söyleniyorum sonra üzülüyorum şu çektiğimiz ağrının 10 katını çekmek için yalvaran nice kadınlar var sadece bebeği olsun diye ki bende çok kolay ulaşmadım bebeğime nankörlük yapıyorum gibi hissediyorum. Şükürler olsun her günümüze

Canim hic korkma, Allahin izniyle saglikla dogacaklar insallah. Icini ferah tut, bak 1 haftadaz az kalmis kavusmaniza ne guzel
İnşallah canımm hep bi korkuyla geldim bu haftaya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Baya zorda bi hamilelik geçirdim risklerle dolu diyorum eşime bu cocuk bi kurbanı haketti artık adadım sağ sağlim doğsun eve geldiğinde kurban kesecem miniğime

Insallah sag salim gelsinler canim. Annelik kolay degil icinde hep bi acaba hep bi korku. Ranbim kotuyle karsilastirmasin insallah

Sağolasın cnm. Bi kez tekme atsın diye tam 1 saat bekledim, anne olmak ne kadar zormuş böyle. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah. Sağ salim kucağımıza alalım

Çok şükür canım benim riskli değildi hamileliğim tabiki sıkıntılar yaşadım ara ara Kum dur acillik olmalar kan düşüklükleri ama şükür yinede ..bizde kurban adadık Allah izin verirse sağlıkla kucağıma alayım bi koç kescez inşallah

Dayanmaya çalış canım gitsen gene kurcalayıp gonderirler su yada nişan bekle bakalım son zaman lara girdik hep bişeyler çıkarıyorlar
Dayandin canm dayandim gece 4 lere kadar bas bas bagirdim agladim. Uyku falan yoktu sonra sizmisin 6.30 da uyandim tekrar uyudum ama midem bulanio smdide her zamanki gbi cok kotu bi geceydi. Ikide bide wc ye gttim. Bebek hic durmak bilmedi devamli hareketliydi

Ole bi pozisyon yok ki canm sabah olduguna inanamiorum gozlerim balon kafâm 100000 olmus durumda
Oy azalmak ne kelime dun biz masallah kazi calismasi yaptik hic durmaksizin hareket etti cektigin agridan mi etkilendi artk blmiorm
Eda'cim nasil oldun? Cok agrin varsa git acile, su gelsin gelmesin en azindan kafan rahat olur. Ediz Enesin Annesi
Saol canim cok kotu bi gece gecirdim suan o siddetli girenlerden henuz gelmedi ama sancim devam edio. Isin garibi bnde ole pozisyon degstrmeyle falan ne agri hafiflio ne gecio. Dun volta attim ewin icinde kac kere bana misin demedi
Canim cok gecmis olsun. Acaba kanala indide ondanmi bukadar agrin oluyor, sana idrar yolu enfeksiyonu baktilarmi? Bilemedim neden bukadar agrin oluyor, sen yazdikca ben uzuluyorum burda. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
Banada kanala indi ondan bu kdr siddeti artti gbi gelio ama blmiorum artk emin deglm hc bseyden yoruldum ama gercekten bugun 4 . 5. Gun gun boyu sanci. Bole yalanci sanci mi olur. Bizim yalancilar fazla gercekci galiba

benimde hem sali hem cuma var bakalim bunun siddeti artipda gene tasinmazsak tabi. Bugun dunki gbi siddeti artarsa gtcez ama dayanilmaz. Ve soylede bise okudum dogum basladiginda illa su ve nisan gelck die bse yokms ve agrilarinda illa duzenli olcj die bse yokms herkesin agri esigi farkliymis.

Durmuyo çeneleri işte hoş dun gittim hiç bi iş yapmadım falan yaptırmadı da ama bi laf ediyo bitiyo herşey ..halini gormuyo mu da kek istiyo Allah Allah benimkide laf olsun diye milletin yanında yakın olsa kızına bakatım işini yaparım diyo alakasız bi ara işe girdim önce küçük bebek bakamam dedi annen baksın dedi sonra müsait olmadı falan eşim bişey demiş heralde 4 gun baktı üst üste zaten ben de o zaman bıraktım işi...o yüzden şimdi de bakmaz biliyorum işe başlarsam kuçugu anneme buyugu ona bırakacakmışız sabah akşam zıt yerlere çocuk mu gider hem büyügun ne derdi kaldı sanki Allahtan annem ben bakarım diyo..ayy ne çenem düştü gene ...

Kızıma akika kurbanı kesmiştik inşallah buna da nasip olur ...allah kabul etsin herkesinkini inşallah

Onla g Onla geçmiş olsun canım az kaldı artık inşallah...
Ablam ilkinde çok çekmişti nişandan sonra ikincide su nişan yok diye evde çekti sancıyı gitti 5 dk sonra doğum yaptı bitti...bazen onlarsızda geliyormuş bebişler...

Günaydın kızlar. Ishalliler kervanına bende katıldım. Ama sanırım zehirlenme gibi birşey oldu. Kusamadm da. Normalde eskiden kendi mi kusturrdm kusacak gibi olduğumda ama şimdi bebeğe birşey olur diye korktum. İki soda içtim geçmedi o pis kusma hissi. Yoğurt yiyince rahatladım.
Tabi sabahta ishal olmuştum
Aman dikkat edin yediklerinize kızlar

Ewt canm okudum dun. Bakalim bole devam ederse bi gitcem galiba gene ama bu sefer kimse parmaj falan atamaz bana. Zaten sinir stres tepemde. Yikarim valla artik baslarina yeter yani parmak parmak.. travma oldu bnde artk

Aksam yediklerimiz yüzünden seninle ayni seyleri yasamisiz bu kadar kotu bi gece gecirmemistim hic. tuvalete git gel ayri bi de sancım oldu acayip. hamileligim boyunca ilk defa acile gitsem diye düsündüm. tuvaletten kopamadim

Onceki dogum yapanlar bilir aslinda arkadaslar otururken suan kahvalti ediorum oturuyorum sanki afederseniz buyuk wc yapck gbi bi his oluyo alt tarafta . Bide gobek deliginin altinda kasik bolumunun tam orta bolumunde bebegin hareketleriylede siddetlenen ve bele kadar vuran bacagimada bazen gelen degisik bi agri oluyo ? Bu arada bebegin hareketlerinde hic bi sey yok hatta ilginc bi sekilde dun geceden beri fazla hareketli

Ben şuan direniyorum resmen.bide hastanede yatarken hiç bişe hissetmiyodum sancı 99 çıkmıştı şimdi gitsem nst patlar galiba. Eşimde yok babamda yatmaktan ağrın oluyo kalk gez diyo annem desen son ayındasın olacak bu ağrılar diyo eşim arayıp hastaneye git diyo napcağımı şaşırdım yemin ederim bişe olacak Allah korusun eşimin çenesi yer ömrümü niye gitmedin diye 3 güncük diren be kızım ya 3gun sonra yatacaz hastaneye sora napıyosan yap

Canım sen ne olur ne olmaz git hastaneye en azından için rahat etsin. Boşver dinleme kimseyi.

Bence de hastaneye gitmelisin, kuzenimin oğlu da sezaryen gününü bekleyemedi, sancı ile geldi bir gün öncesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…