Amin canımm böyle söyleniyorum sonra üzülüyorum şu çektiğimiz ağrının 10 katını çekmek için yalvaran nice kadınlar var sadece bebeği olsun diye ki bende çok kolay ulaşmadım bebeğime nankörlük yapıyorum gibi hissediyorum. Şükürler olsun her günümüzeGünaydın güzel anne adayları
Rahat geçirdiğimiz sağlıklı bir gün olsun inşallah
Ediz Enesin Annesi , CansuEylul , icequeen87 syns Allah yardımcınız olsun, dayanma gücü versin inşallah,hamileliğin son günleri biraz fazla ızdıraplı oluyor galiba kimimizde, anne olmak gerçekten zormuş kim ne derse desin. İnşallah güzel yavrularımızı sağlıklı Bi şekilde kucağımıza aldığımızı görelim de bu günleri görmemiş gibi olalım
İnşallah canımm hep bi korkuyla geldim bu haftaya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Baya zorda bi hamilelik geçirdim risklerle dolu diyorum eşime bu cocuk bi kurbanı haketti artıkCanim hic korkma, Allahin izniyle saglikla dogacaklar insallah. Icini ferah tut, bak 1 haftadaz az kalmis kavusmaniza ne guzel
İnşallah canımm hep bi korkuyla geldim bu haftaya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Baya zorda bi hamilelik geçirdim risklerle dolu diyorum eşime bu cocuk bi kurbanı haketti artıkadadım sağ sağlim doğsun eve geldiğinde kurban kesecem miniğime
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahSara hastasiyim canim (epilepsi )
Sağolasın cnm. Bi kez tekme atsın diye tam 1 saat bekledim, anne olmak ne kadar zormuş böyle. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah. Sağ salim kucağımıza alalımCanim benimkinin de hareketleri azaldi baya eskiye gore. Dunde ultrasonda 4d gosterdi doktor garibim sıkısmıs kalmis. Elleri basinin 2 yaninda beni kurtarin der gibiydi. Onlarda artk rahat hareket edemiyorlar yazik. Buarada bu haftalarda artik kilo alimlari yavaslarmis. Doktor uyardi bizi beklentinizi yuksek tutmayin diye cunku gecen haftalarda 10 gunde 500gr aliyordu. Bu hafta 200 gr almis 10 gunde. Dr cok normal dedi o hizla giderse 5 kilo cocuk olur dedi ve o da riskli bir durum hem anne hemde cocuk icin dedi. Buarada ben tamm bunlari yazarken kizimdanda gunaydin tekmesini yemis bulunmaktayim :)
Çok şükür canım benim riskli değildi hamileliğim tabiki sıkıntılar yaşadım ara ara Kum dur acillik olmalar kan düşüklükleri ama şükür yinede ..bizde kurban adadık Allah izin verirse sağlıkla kucağıma alayım bi koç kescez inşallahİnşallah canımm hep bi korkuyla geldim bu haftaya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Baya zorda bi hamilelik geçirdim risklerle dolu diyorum eşime bu cocuk bi kurbanı haketti artıkadadım sağ sağlim doğsun eve geldiğinde kurban kesecem miniğime
Sağolasın cnm. Bi kez tekme atsın diye tam 1 saat bekledim, anne olmak ne kadar zormuş böyle. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah. Sağ salim kucağımıza alalım
Dayandin canm dayandim gece 4 lere kadar bas bas bagirdim agladim. Uyku falan yoktu sonra sizmisin 6.30 da uyandim tekrar uyudum ama midem bulanio smdide her zamanki gbiDayanmaya çalış canım gitsen gene kurcalayıp gonderirler su yada nişan bekle bakalım son zaman lara girdik hep bişeyler çıkarıyorlar
Ole bi pozisyon yok ki canmVe inan takip ediyorum nst sırasında gelmeeyen kasılma ayaktayken geliyo kalktığımda. Burda biraz bende de suç var aslında fakültenin acilinde değilde doğumunkine gidiyorum dr m fakültede halbuki orada inanılmaz kurcalıyolar. Bende doğuma gidip nstde sancı cıkarsa gakülteye gitmeye karar vermiştim ama çok iyi fikir olmjcak galiba
Cnn ağrının olmadığı pozisyonda yatmaya çalış.bende su vs gelmeden ve ağrı beni artık bağırtmadan gitmicem dedim. Yan yatınca daha çok oldğnu farkttim sırtıma yastık koyup oturur pozisyonda yatıyorum öyle uyuyorum ne yapim
Oy azalmak ne kelime dun biz masallah kazi calismasi yaptik hic durmaksizin hareket etti cektigin agridan mi etkilendi artk blmiormKızlar içime bir korku düştü sanki bebeğim eskisi kadar hareketli değil. Uyandım yarım saattir bekliyorum hareket etsin diye Ama yok yanidaha cuma günü doktordaydım normaldi her şey. Sizin de Bebek hareketleri epey azaldı mı
Saol canim cok kotu bi gece gecirdim suan o siddetli girenlerden henuz gelmedi ama sancim devam edio. Isin garibi bnde ole pozisyon degstrmeyle falan ne agri hafiflio ne gecio. Dun volta attim ewin icinde kac kere bana misin demediEda'cim nasil oldun? Cok agrin varsa git acile, su gelsin gelmesin en azindan kafan rahat olur.Ediz Enesin Annesi
Banada kanala indi ondan bu kdr siddeti artti gbi gelio ama blmiorum artk emin deglm hc bseyden yoruldum ama gercektenCanim cok gecmis olsun. Acaba kanala indide ondanmi bukadar agrin oluyor, sana idrar yolu enfeksiyonu baktilarmi? Bilemedim neden bukadar agrin oluyor, sen yazdikca ben uzuluyorum burda. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
Günaydın kızlar perşembe doğum diye diye ben bugğn gidecem sanırım dayanamıyorum çok arttı ağrımkarnımın içi okadar acıyoki ağrı değil bildiğin acı hissediyorum belimde ağrı kasıklarıma bişeyler batıyo çok kötü oldum bu gece
Durmuyo çeneleri işte hoş dun gittim hiç bi iş yapmadım falan yaptırmadı da ama bi laf ediyo bitiyo herşey ..halini gormuyo mu da kek istiyo Allah Allah benimkide laf olsun diye milletin yanında yakın olsa kızına bakatım işini yaparım diyo alakasız bi ara işe girdim önce küçük bebek bakamam dedi annen baksın dedi sonra müsait olmadı falan eşim bişey demiş heralde 4 gun baktı üst üste zaten ben de o zaman bıraktım işi...o yüzden şimdi de bakmaz biliyorum işe başlarsam kuçugu anneme buyugu ona bırakacakmışız sabah akşam zıt yerlere çocuk mu gider hem büyügun ne derdi kaldı sanki Allahtan annem ben bakarım diyo..ayy ne çenem düştü gene ...Canim stres yapma bende cogu zaman uyuz oluyorum ama bebegim icin onemsemiyorum son zamanlarda, ben stres olsam karnimdakine zarsr gulup geciyorum. Bak bu haldeyiz 2 gun onca bana diyorki senin kekin guzel oluyor k.validenin eltisi ameliyst oldu ( bi kek yapta ona gotur) k.validemle eltisi ayni binadalar. Hayir mesele kek degl ben normal olsam zaten gotururum ama bu halde bana emrivaki yapiyor. Sen yap indir benim adima cok biliyorsan. Bende yaptim keki esime ayirdim kendim yedim bi komsuma verdim kalanida yengeye goturdum. K.validem onlara gotururum sandi ama sandigiyla kaldi
Kızıma akika kurbanı kesmiştik inşallah buna da nasip olur ...allah kabul etsin herkesinkini inşallahİnşallah canımm hep bi korkuyla geldim bu haftaya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Baya zorda bi hamilelik geçirdim risklerle dolu diyorum eşime bu cocuk bi kurbanı haketti artıkadadım sağ sağlim doğsun eve geldiğinde kurban kesecem miniğime
Onla geçmiş olsun canım az kaldı artık inşallah...Dayandin canm dayandim gece 4 lere kadar bas bas bagirdim agladim. Uyku falan yoktu sonra sizmisin 6.30 da uyandim tekrar uyudum ama midem bulanio smdide her zamanki gbicok kotu bi geceydi. Ikide bide wc ye gttim. Bebek hic durmak bilmedi devamli hareketliydi
Ole bi pozisyon yok ki canmsabah olduguna inanamiorum gozlerim balon kafâm 100000 olmus durumda
Oy azalmak ne kelime dun biz masallah kazi calismasi yaptik hic durmaksizin hareket etti cektigin agridan mi etkilendi artk blmiorm
Saol canim cok kotu bi gece gecirdim suan o siddetli girenlerden henuz gelmedi ama sancim devam edio. Isin garibi bnde ole pozisyon degstrmeyle falan ne agri hafiflio ne gecio. Dun volta attim ewin icinde kac kere bana misin demedi
Banada kanala indi ondan bu kdr siddeti artti gbi gelio ama blmiorum artk emin deglm hc bseyden yoruldum ama gercektenbugun 4 . 5. Gun gun boyu sanci. Bole yalanci sanci mi olur. Bizim yalancilar fazla gercekci galiba
benimde hem sali hem cuma var bakalim bunun siddeti artipda gene tasinmazsak tabi. Bugun dunki gbi siddeti artarsa gtcez ama dayanilmaz. Ve soylede bise okudum dogum basladiginda illa su ve nisan gelck die bse yokms ve agrilarinda illa duzenli olcj die bse yokms herkesin agri esigi farkliymis.
Ewt canm okudum dun. Bakalim bole devam ederse bi gitcem galiba gene ama bu sefer kimse parmaj falan atamaz bana. Zaten sinir stres tepemde. Yikarim valla artik baslarina yeter yani parmak parmak.. travma oldu bnde artkOnla g
Onla geçmiş olsun canım az kaldı artık inşallah...
Ablam ilkinde çok çekmişti nişandan sonra ikincide su nişan yok diye evde çekti sancıyı gitti 5 dk sonra doğum yaptı bitti...bazen onlarsızda geliyormuş bebişler...
Günaydın kızlar. Ishalliler kervanına bende katıldım. Ama sanırım zehirlenme gibi birşey oldu. Kusamadm da. Normalde eskiden kendi mi kusturrdm kusacak gibi olduğumda ama şimdi bebeğe birşey olur diye korktum. İki soda içtim geçmedi o pis kusma hissi. Yoğurt yiyince rahatladım.
Tabi sabahta ishal olmuştum
Aman dikkat edin yediklerinize kızlar
Canım sade maden suyu iç. Ben kızımı hissedemediğimde içiyorum dört dönüyor karnımdaSağolasın cnm. Bi kez tekme atsın diye tam 1 saat bekledim, anne olmak ne kadar zormuş böyle. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah. Sağ salim kucağımıza alalım
Ben şuan direniyorum resmen.bide hastanede yatarken hiç bişe hissetmiyodum sancı 99 çıkmıştı şimdi gitsem nst patlar galiba. Eşimde yok babamda yatmaktan ağrın oluyo kalk gez diyo annem desen son ayındasın olacak bu ağrılar diyo eşim arayıp hastaneye git diyo napcağımı şaşırdım yemin ederim bişe olacak Allah korusun eşimin çenesi yer ömrümü niye gitmedin diye 3 güncük diren be kızım ya 3gun sonra yatacaz hastaneye sora napıyosan yapDayandin canm dayandim gece 4 lere kadar bas bas bagirdim agladim. Uyku falan yoktu sonra sizmisin 6.30 da uyandim tekrar uyudum ama midem bulanio smdide her zamanki gbicok kotu bi geceydi. Ikide bide wc ye gttim. Bebek hic durmak bilmedi devamli hareketliydi
Ole bi pozisyon yok ki canmsabah olduguna inanamiorum gozlerim balon kafâm 100000 olmus durumda
Oy azalmak ne kelime dun biz masallah kazi calismasi yaptik hic durmaksizin hareket etti cektigin agridan mi etkilendi artk blmiorm
Saol canim cok kotu bi gece gecirdim suan o siddetli girenlerden henuz gelmedi ama sancim devam edio. Isin garibi bnde ole pozisyon degstrmeyle falan ne agri hafiflio ne gecio. Dun volta attim ewin icinde kac kere bana misin demedi
Banada kanala indi ondan bu kdr siddeti artti gbi gelio ama blmiorum artk emin deglm hc bseyden yoruldum ama gercektenbugun 4 . 5. Gun gun boyu sanci. Bole yalanci sanci mi olur. Bizim yalancilar fazla gercekci galiba
benimde hem sali hem cuma var bakalim bunun siddeti artipda gene tasinmazsak tabi. Bugun dunki gbi siddeti artarsa gtcez ama dayanilmaz. Ve soylede bise okudum dogum basladiginda illa su ve nisan gelck die bse yokms ve agrilarinda illa duzenli olcj die bse yokms herkesin agri esigi farkliymis.
Canım sen ne olur ne olmaz git hastaneye en azından için rahat etsin. Boşver dinleme kimseyi.Ben şuan direniyorum resmen.bide hastanede yatarken hiç bişe hissetmiyodum sancı 99 çıkmıştı şimdi gitsem nst patlar galiba. Eşimde yok babamda yatmaktan ağrın oluyo kalk gez diyo annem desen son ayındasın olacak bu ağrılar diyo eşim arayıp hastaneye git diyo napcağımı şaşırdım yemin ederim bişe olacak Allah korusun eşimin çenesi yer ömrümü niye gitmedin diye 3 güncük diren be kızım ya 3gun sonra yatacaz hastaneye sora napıyosan yap
Öyle mi hiç duymamıştım içeyim bakayım cnnCanım sade maden suyu iç. Ben kızımı hissedemediğimde içiyorum dört dönüyor karnımda
Bence de hastaneye gitmelisin, kuzenimin oğlu da sezaryen gününü bekleyemedi, sancı ile geldi bir gün öncesindeBen şuan direniyorum resmen.bide hastanede yatarken hiç bişe hissetmiyodum sancı 99 çıkmıştı şimdi gitsem nst patlar galiba. Eşimde yok babamda yatmaktan ağrın oluyo kalk gez diyo annem desen son ayındasın olacak bu ağrılar diyo eşim arayıp hastaneye git diyo napcağımı şaşırdım yemin ederim bişe olacak Allah korusun eşimin çenesi yer ömrümü niye gitmedin diye 3 güncük diren be kızım ya 3gun sonra yatacaz hastaneye sora napıyosan yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?