2016 Aralık Anneleri

Ben de bi ara cok cesaretliydim gelsin artik korkmuyorum dogumdan hazirim falan diyodum da suan hic cesaretim yok. orda yeri iyi dursun az daha

aynen canım ben de dur bakalım doğuran var mı diye heycanla açıyorum artık her seferinde

Benim kasilmam hic olmuyo agrim da yok. Ama erken doğurmaktan korkuyorum. Biliyorum erken dogum olmuyo bu saatten sonra ama Daha dursun kilo alsin istiyorum. Sanki bende hazir degilim

Bi yandan kavusmak istiyorum bi yandan bi 15 gun fln daha dogmasin diyorum
Sona geldikçe insan ne dusuncegini sasiriyo galiba

Kızlar sezaryenden sonra kaç gün duşa giremiyoruz? Beni en çok kasan kısım duşa girememek olacak gibi geliyor çünkü emzirdiğim için deodorant da kullanamam ayyy nefret ederim terlemekten sürekli kokuyormuşum gibi gelir bana

1 gece hastahanede kaldim ertesi gun aksam ustu ciktik eve gelir gelmez aksam yikandim seffaf bisey koydu dikise doktorum. Yikanmak ustuyorum dedigim icin.
Sorunda yasamadim

1 gece hastahanede kaldim ertesi gun aksam ustu ciktik eve gelir gelmez aksam yikandim seffaf bisey koydu dikise doktorum. Yikanmak ustuyorum dedigim icin.
Sorunda yasamadim
Aaa bunu duyduğuma çooook sevindim :))) çok sağol canım valla çok mutlu ettin beni bugün:))) ben de doktoruma söyliyim o zaman ona göre önlemi alsın çünkü biliyorum dayanamam ben.

Benim kontrolüm de carsamba :) normali bekliyoruz evet. seninki de mi normal?? bana da araligin ilk haftasi dogacak gibi geliyo. doktora gitmeye korkuyorum geliyo diyecek diye ayy ne zaman hamilekaldik da bu kadar büyüdü bunlar
Benimki de şimdilik normal gibi görünüyor eğer son anda bir değişiklik olmaz ise .. Ama ben çok korkuyorum yaaaa bir anda her şey olsa bitse keşke

Aaa bunu duyduğuma çooook sevindim :))) çok sağol canım valla çok mutlu ettin beni bugün:))) ben de doktoruma söyliyim o zaman ona göre önlemi alsın çünkü biliyorum dayanamam ben.

Tam dikis kismini kapliyor iceri su girmiyo zaman icinde 1 . 2 gun kadar sonra cikiyor o zamanda yaran zaten iylesiyor canim.
Bende hergun yikanan biri olarak hatta bazen sabah aksam :)
Direk cikarken dedigim seydi eve gecip yikancam ne yapabiliyorsaniz yapin dedim.
Sen genede o zaman dikislerine havluyuda suyuda cok fazla deydirmeden yikanmaya calis.
Dogum sonrasi hemen dus aldigunda sutunde bi okadar hizli geliyo inanamicaksin.
Hastahanede milim milim gelen sutum dustan sonra fosur fosurdu :)
Velhasil kelam su candir ...

Ayy süper inşallah benim de sütüm bol bol gelir. Zaten duş iyi geliyorsa öyle bir sıkıntı yaşamam senin gibi su kuşuyum ben de :)

Arkadaslar. Agrilariniz ne alemde benim belime her iki tafatan agri giriyor allah gsoternesin 34.haftada dogum olsa bisey olurmu cocuga
37 den onceye premature deniyomus canm. Ama kg su yerinde olunca saglik sorunu cikmazsa bise olmuyo.. ama merak etme o agrilarla dogmuyolar ben 32 den beri yasiyorum 4 gundurde baya siddetlilerini yasiyorum . Merak etme yani olck bnlar alistrma

Canım kasılman bence oluyordur ama ağrısızdır. Ben ilk zamanlar bebek dayanıyor sanırdım ama tam o şişkinlik dr muayenesinde olunca dr.um kasılma bu dedi. Ne mutlu ağrısız oluyorsa. Maşallah diyelim, nazar değmesin. Benim de şu ana kadar yok denecek kadar az sancım oldu. İnşallah da doğum kasılmalarımızda böyle ağrısız geçer. Allah yardımcısı olsun ağrısı olan arkadaşların.
Bize doğuma hazırlık eğitiminde anlattılar. Biz Türk milleti hep korkulu ve kötü tecrübeleri anlatmayı sevdiğimiz için, filmlerde bile çığlık çığlığa doğum sancıları izleyip benliğimize işlediği için, doğum kasılmalarını da hep sancı olarak beklermişiz. Halbuki doğum öncesi ve sonrası ağrı olacak diye birşey yokmuş. Rahim kaslardan oluşuyormuş. Nasıl hergün yürüyüş yaptığımızda, bacak kaslarımız ağrımıyorsa, rahim de doğuma hazırlanırsa, kasılmalar ağrısız olurmuş. Bu şekilde düşünüp hazırlanırsak, doğum da sıkıntısız geçer inşallah. Olumlama, bol bol yürüyüş, yüzme, topta esneme hareketleri hep çalıştırırmış rahim kaslarını. Ben inşallah minimum ağrı ile doğum yapacağıma inanıyorum, umarım da öyle olur.

Bu arada aramızda 1 gün var, beklesin kuzucuklar zamanlarını Ben bebek şekeri etiketlerini Aralık 2016 diye hazırladım hangi akla hizmetse :) Aman diyorum oğlum Aralık 1 den önce gelme hehehe

Benimki de şimdilik normal gibi görünüyor eğer son anda bir değişiklik olmaz ise .. Ama ben çok korkuyorum yaaaa bir anda her şey olsa bitse keşke
Bakalim önce hangimizinki gelecek. son anda sezeryana dönecek diye ben de acayip korkuyorum. kendimi normal diye odakladim baya. sezeryanın sonrası kötü normale dayaninca sonrasi cok güzel olacak diye diye kendimi inandiriyorum. insallah hayirlisi olur hakkimizda.

Rca cnm bn bi kac yerde 35 haftadan snra prematureden cikio die okudum ama cogu yerde 37 gorunce 37 ye ikna oldum ama dedigim gbi kg su yerinde ve solunumda sorun yoksa kalmio kuvezde.. ama agrilar olck cnm. Ben suan mesela yemek yaptim visne hosafi yaptim bi kac camasir topladim.katladim uzandim belim yerinden cikio suan

Bi arkadasim eczaneden bant aldi. yani dikisi kapatan bi bant varmis onu takip dus aldi. icine su almadigi icin sorun olmamis. bi eczaneye sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…