- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
seninki daha küçük canım Allah kolaylık versin ben kreşe gönderiyorum işi de bıraktım 1 haftadır daha rahatım şükür... Maşallah oğluşuna da sana da annesi...:):)bende de var aynısından her uzandıgımda sacımı ceken ustume cıkıp oyun oynamak ısteyen sırtıma atlıyor afedersın ço deh dıyor .boylede hamıleyım.ne nazı?kıme naz yapcam kocaya mı cocuga mı?*Anneolmak derın meseleymış bu halde hergun yemek utu bırde cocugu sırtla dogru parkaa...bugunde gıttık hava sıcaktı onun oynama sosyalleşme zamanı nede olsa.(bıde kaynanam benı begenmıyor yerı gelse gelınlerın anneliği eleştiriliyo;kızları super kusursuz anne)
demek allah yardım ettı hem kucuk cockla ugras hemde dıgerı karnında buyusun.9 ay gecti gitti.ALLAH HERKESIN GÖNLUNR GORE VERSIN.HERKESE SAGLIKLI MUTLU DOĞUMLAR.ELAZIGDAN SEVGILER.
buda oglum ve ben
benim klasik orkid koteksi hiç kullanmadım ama dediğin gibi pamukluysa önce onu deneyeyim en iyisi cnm teşekkürler...Hangi markayı kullanıyosun bilmiyırum ama pedde benim tavsiyem kotex. Çünkü pamuklu bi ped. Ben hamilelikten önce başlamıştım kullanmaya zaten. Hamileliğimdede günlük ped olarak kullanıyorum bikaç aydır. Zaten sürekli depiştirince çok zararlı olacağını sanmıyorum. Tabi yinede sen bilirsin :)
Ben de aynı hırsız görüyorum sürekli korkudan yalnız k alamiorum artık evde:)Hayrolsun inşallah.Ben de 2 gecedir eve hırsız girdiğini görüyorum üstelik hırsızlarla da karşılaşıyorum ıyyyy hatırladıkça fena oluyorum.
Kolayca sağlıkla kucağına alırsın Dila nı inşallah annesi şakır şakır da sütün gelir hemen...Günaydın kızlar. Birazdan ameliyat öncesi tetkikler için hastaneye gideceğiz. Sonraaaa yatcaz kalkcaz, Allahın izniyle Dila'mıza kavuşcazzz.
Sizdemi yarın yapıyorsunuzGünaydın kızlar. Benimde hamileligimin son günü. Hem heyecan hem burukluk var icimde. Son kez valizleri kontrol edip evi toplayıp 2 günlük yemek yapcam büyük kızımla eşime...
Kaçını haftan cnm, hayırlı olsun şimdiden Allah analı babalı büyütsün inşallahGünaydın kızlar. Benimde hamileligimin son günü. Hem heyecan hem burukluk var icimde. Son kez valizleri kontrol edip evi toplayıp 2 günlük yemek yapcam büyük kızımla eşime...
Hala inanması zor geliyor. Burda ikili testleri konuştuğumuz, amniyosentez yaptırdığın gün vs hepsi daha dün gibi.. Sağlıkla kucağına al Doğa nı Can'ım. Vakit bulunca da buraya yazmayı ihmal etmeSizdemi yarın yapıyorsunuz
Kızlar son nst ve kontrolüme gidiyiyorum
Yarın inşallah bu saatlerde kollarımda
Haa bu arada ruyamin devamindada kani goruyorum iki ara bi derede hemen buraya kizlar doguruyorummmm yazip cikiyorumm
Cnm senin normal doğum mu olacak. Günümüz aynı ya ikimizin.. Çarşamba kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek bize. Sanki bu hafta doğuracakmışım gibi hissediyorum ben nedenseNısanin geldigini gördüm ben de rüyamda. kardesim bisey mi oldu diyo yok diyorum hicbisey yok gidip temizleniyorum bisey yokmus gibi bekliyorum. sanciyi evde cekicem diye düsünüyorum kimseye söylemiyorum. sabah esime de anlattim sen kesin böyle yaparsin zaten diyo. ise giderken de tembihleye tembihleye gitti bak en ufak bisey olursa hemen ariyosun beni diye
Benimkide ole yapio. Giderken 10 krre soruyo uykumun icinde iyim git artik diorum :) sonra uyandim diye mesaj atiyorm ilk soru iyimisin varmi bise oluyo :) bana kalsa cumadan sonra gelsin artik ikimizde rahat edelim yaniii. :)) cuma tam 37 olcz artik.Nısanin geldigini gördüm ben de rüyamda. kardesim bisey mi oldu diyo yok diyorum hicbisey yok gidip temizleniyorum bisey yokmus gibi bekliyorum. sanciyi evde cekicem diye düsünüyorum kimseye söylemiyorum. sabah esime de anlattim sen kesin böyle yaparsin zaten diyo. ise giderken de tembihleye tembihleye gitti bak en ufak bisey olursa hemen ariyosun beni diye
Günaydın kızlar. Benimde hamileligimin son günü. Hem heyecan hem burukluk var icimde. Son kez valizleri kontrol edip evi toplayıp 2 günlük yemek yapcam büyük kızımla eşime...
Benim kontrolüm de carsamba :) normali bekliyoruz evet. seninki de mi normal?? bana da araligin ilk haftasi dogacak gibi geliyo. doktora gitmeye korkuyorum geliyo diyecek diyeCnm senin normal doğum mu olacak. Günümüz aynı ya ikimizin.. Çarşamba kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek bize. Sanki bu hafta doğuracakmışım gibi hissediyorum ben nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?