2016 Aralık Anneleri

seninki daha küçük canım Allah kolaylık versin ben kreşe gönderiyorum işi de bıraktım 1 haftadır daha rahatım şükür... Maşallah oğluşuna da sana da annesi...

benim klasik orkid koteksi hiç kullanmadım ama dediğin gibi pamukluysa önce onu deneyeyim en iyisi cnm teşekkürler...

Günaydın güzel anneler :)

Bende doğumlardan dolayı dün eşime bebeğin park yatağını kurdurdum, her şeyini hazırladık sayılır. Bir tek kapı süsünü asmadık, onu da asarsak hemen gelecekmiş gibime geliyor azıcık daha dursun diyorum

Günaydın kızlar. Benimde hamileligimin son günü. Hem heyecan hem burukluk var icimde. Son kez valizleri kontrol edip evi toplayıp 2 günlük yemek yapcam büyük kızımla eşime...
Sizdemi yarın yapıyorsunuz

Kızlar son nst ve kontrolüme gidiyiyorum
Yarın inşallah bu saatlerde kollarımda

Günaydın kızlar. Benimde hamileligimin son günü. Hem heyecan hem burukluk var icimde. Son kez valizleri kontrol edip evi toplayıp 2 günlük yemek yapcam büyük kızımla eşime...
Kaçını haftan cnm, hayırlı olsun şimdiden Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sizdemi yarın yapıyorsunuz

Kızlar son nst ve kontrolüme gidiyiyorum
Yarın inşallah bu saatlerde kollarımda
Hala inanması zor geliyor. Burda ikili testleri konuştuğumuz, amniyosentez yaptırdığın gün vs hepsi daha dün gibi.. Sağlıkla kucağına al Doğa nı Can'ım. Vakit bulunca da buraya yazmayı ihmal etme

Haa bu arada ruyamin devamindada kani goruyorum iki ara bi derede hemen buraya kizlar doguruyorummmm yazip cikiyorumm

Nısanin geldigini gördüm ben de rüyamda. kardesim bisey mi oldu diyo yok diyorum hicbisey yok gidip temizleniyorum bisey yokmus gibi bekliyorum. sanciyi evde cekicem diye düsünüyorum kimseye söylemiyorum. sabah esime de anlattim sen kesin böyle yaparsin zaten diyo . ise giderken de tembihleye tembihleye gitti bak en ufak bisey olursa hemen ariyosun beni diye

Cnm senin normal doğum mu olacak. Günümüz aynı ya ikimizin.. Çarşamba kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek bize. Sanki bu hafta doğuracakmışım gibi hissediyorum ben nedense

Benimkide ole yapio. Giderken 10 krre soruyo uykumun icinde iyim git artik diorum :) sonra uyandim diye mesaj atiyorm ilk soru iyimisin varmi bise oluyo :) bana kalsa cumadan sonra gelsin artik ikimizde rahat edelim yaniii. :)) cuma tam 37 olcz artik.

Benimki iyce kafayi gomdu galiba. Asagida kafayi oynattikcaa degisk agrilar oluyo. Muhtemelen gecen geceki cektigim o asiri sanci ondan sebepti. Ogun zaten sabaha karsi 4 de anca sizmisim ben uyuyana kdr oda ayni sekilde uyanik kipir kipir oynayip duruyodu. Yerlesti demekki diorum. Yerlesmeye calistikcda beni yerimden ziplatti sagolsun :) esimin kolunu agritmisim skmaktan prova prova dedim :)

Selam güzel anne adayları ben oğlumu nisanda aldım kollarima harika günler geçiriyoruz inşallah hepiniz sağlıklı alın kucağınıza azcik heycaninizi okudum eski günleri hatirladim kilo alanlar korkmayın 26 kilo aldım 24 geri verdim hemde kolayca .. sizlere tavsiyem ben süt az geliyordu diye mama vermedim ve 15 dk bir emzirmedim, bilmiyorumdum bunu aynı hatayi yapmayın diye diyeyim dedim. İlkin mutlaka mama vermeli ilk gün 7cc, sonra 15 cc 1 haftalık 30 cc iki saate bir en geç .. çünkü süt hemen gelmiyor maalesef sarılık olduk biz vücudun tuz oranı yukseldi maalesef ki ciddi bir rahatsızlıkti atlattik .. önce emzirme sonra ek olarak mama.. sütüm var mı merak edenler mutlaka sağma makinesi kullanmalı çok işime yaradı şimdi okuldaym bebeğim sağdiğim sütten içiyor ben yokken opuyorum minişleri

Doğum yapanlar gözünüz aydın günü belli olup da az kalanlar Allah en kolay ve sağlıklı şekilde bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin benim gibi ne zaman geleceği belli olmayıp, her gelen sancıyı ve değişikliği uzuuuun uzuuunn değerlendirip anlamaya çalışanlara da Allah kolaylık versin; en sağlıklı şekilde bebişlerimizin gelmelerini nasip etsin Allah

Ay duygulandım Darısı başımıza olsun. Allah yardımcın olsun canım.Sağlıkla güzel haberlerini alalım inşallah.

AzRASILAM Canım Doğanın cicileri çok güzel olmuş. Çok şanslı bir bebek maşallah. Allah yardımcın olsun yarın, çok heyecanlandım ben de harika bir duygudur eminim. Bizlere de nasip olsun inş. Dualarımız seninle. Ve yarın doğum yapacak tüm arkadaşlarla inşallah. Güzel haberlerini merakla bekliyorum.

Cnm senin normal doğum mu olacak. Günümüz aynı ya ikimizin.. Çarşamba kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek bize. Sanki bu hafta doğuracakmışım gibi hissediyorum ben nedense
Benim kontrolüm de carsamba :) normali bekliyoruz evet. seninki de mi normal?? bana da araligin ilk haftasi dogacak gibi geliyo. doktora gitmeye korkuyorum geliyo diyecek diye ayy ne zaman hamilekaldik da bu kadar büyüdü bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…