Yok cnm ya . Bana kalirsa gelsin artik cuma dan sonra . . Ikimizde rahatlayalim yani bende bittim artik
Aman gelen gelip gtcek sonra onla basss bassaaaaa :))Ben yatiyorum rahatim şuanbebis gelince ev insan dolup taşar her kafadan bi ses bi curcuna dikisler hastaneler offf asıl is o zaman basliyo
Doktorum bir şey önermezse sorayım teşekkürler bilgi içinBi arkadasim eczaneden bant aldi. yani dikisi kapatan bi bant varmis onu takip dus aldi. icine su almadigi icin sorun olmamis. bi eczaneye sor istersen
kızlar hastane çantamıza bebek havlusu da koyuyor muyuz acaba?
saol cnm .kontrolüme gittiğimde sorayım o zaman bende.ama bende senın söylediğin gibi duymuştum.teyit etsem iyi olacak.)Ben koymadım canım. Her yerde uygulama farklı olabılır ama yenı doganı yıkamayın sadece sılın kı o dısındakı koruyucu sıvı kalsın bır sure dıyorlar zaten. Çoğu doktor da göbeği düştükten sonra yıkayın diyor. Bizim hastanede yıkamadan silip giydiriyorlar bebişi.
allah yardım etsın.benmkındede bobrek genıslemesı old için 37 de alıyor.genelde duzelıyormus dogum sonrası.2 hafta önce sancılarım çıktı düzensizdi ama bebek yan duruşta tekrar olursa birden açılma olabilir, suyumuzdada azalma var ayrıca boynumuzdada kordon var buda açılma olup normal doğuma zorlarsa bebek ciddi sıkıntılara yol açacağı için doktorum alalım artkk dedi çarşamba yatış yapıp perşembe alacak nasip olursa
Aynen öyle nerden nereyeHala inanması zor geliyor. Burda ikili testleri konuştuğumuz, amniyosentez yaptırdığın gün vs hepsi daha dün gibi.. Sağlıkla kucağına al Doğa nı Can'ım. Vakit bulunca da buraya yazmayı ihmal etme
İnşalah cnmmAzRASILAM Canım Doğanın cicileri çok güzel olmuş. Çok şanslı bir bebek maşallah. Allah yardımcın olsun yarın, çok heyecanlandım ben de harika bir duygudur eminim. Bizlere de nasip olsun inş. Dualarımız seninle. Ve yarın doğum yapacak tüm arkadaşlarla inşallah. Güzel haberlerini merakla bekliyorum.
İnş. canım inşallahİnşallah canım sağlıkla al kollarına.sonra da bize yaz güzel doğum hikayeni
Canım kasılman bence oluyordur ama ağrısızdır. Ben ilk zamanlar bebek dayanıyor sanırdım ama tam o şişkinlik dr muayenesinde olunca dr.um kasılma bu dedi. Ne mutlu ağrısız oluyorsa. Maşallah diyelim, nazar değmesin.Benim de şu ana kadar yok denecek kadar az sancım oldu. İnşallah da doğum kasılmalarımızda böyle ağrısız geçer. Allah yardımcısı olsun ağrısı olan arkadaşların.
Bize doğuma hazırlık eğitiminde anlattılar. Biz Türk milleti hep korkulu ve kötü tecrübeleri anlatmayı sevdiğimiz için, filmlerde bile çığlık çığlığa doğum sancıları izleyip benliğimize işlediği için, doğum kasılmalarını da hep sancı olarak beklermişiz. Halbuki doğum öncesi ve sonrası ağrı olacak diye birşey yokmuş. Rahim kaslardan oluşuyormuş. Nasıl hergün yürüyüş yaptığımızda, bacak kaslarımız ağrımıyorsa, rahim de doğuma hazırlanırsa, kasılmalar ağrısız olurmuş. Bu şekilde düşünüp hazırlanırsak, doğum da sıkıntısız geçer inşallah. Olumlama, bol bol yürüyüş, yüzme, topta esneme hareketleri hep çalıştırırmış rahim kaslarını. Ben inşallah minimum ağrı ile doğum yapacağıma inanıyorum, umarım da öyle olur.
Bu arada aramızda 1 gün var, beklesin kuzucuklar zamanlarınıBen bebek şekeri etiketlerini Aralık 2016 diye hazırladım hangi akla hizmetse :) Aman diyorum oğlum Aralık 1 den önce gelme hehehe
Kızlar sezaryenden sonra kaç gün duşa giremiyoruz?Beni en çok kasan kısım duşa girememek olacak gibi geliyor çünkü emzirdiğim için deodorant da kullanamam ayyy nefret ederim terlemekten sürekli kokuyormuşum gibi gelir bana [/QU
dıkış alınana kadar duş yok.ama sac yıkayabılırsın.göğüslerınıde annen yıksaın sıcak suyla.
Evet genelde öyle yapıyorlar. 48saat en azından yıkanmaması çok faydalıymis bebek için...Ben koymadım canım. Her yerde uygulama farklı olabılır ama yenı doganı yıkamayın sadece sılın kı o dısındakı koruyucu sıvı kalsın bır sure dıyorlar zaten. Çoğu doktor da göbeği düştükten sonra yıkayın diyor. Bizim hastanede yıkamadan silip giydiriyorlar bebişi.
allah yardım etsın.benmkındede bobrek genıslemesı old için 37 de alıyor.genelde duzelıyormus dogum sonrası.
benm aklımda cok soru ısaretlerı var.bunlar persembe gunu son bulacak.mesela cıgkofte yedım çiğ kıyma.
bebege bısey gecmıs mı bılmıyorum.toksoplazma allah korusun kalbe beyni kotu etkıliyormus bebegın.ama bı sorun olsaydı gorordu sanırım cunku bobregı goren bunuda gorur.velhası kelm cok seyler dusundum hamıle psıkolojısı benı bıtrdı.allahuzun omır versın.dahada yapmam .allah olmayana versın.umarım herkes sagsalım dogurur bıran once emzırme alt degısme banyo hakkında konusmaya baslarız.
Dedigin gibi belki de oluyo anlamiyorum. Dogumu da bole anlamadan şıp diye yapariz insallah :)
Zaten kim dogum yaptiysa ayy sole kotu bole kotu. Bayılıyoruz korkutmaya. Belki seninki zor oldu. Belki senin agri esigin düşük. Ne diye olumsuz bahsedersin ki doğurmak uzere olan bi insana. Ama bana biri sorunca kesinlikle destekleyen konusmalar yapicam. Bunu kendi annem bile yapıyo. Senin dogumun stresi beni sardı diyor. Valla bende kizdim bole konusucaksan hic gelme doguma dedim. Gorumcem aayy suni sancı cok beter bişey.insallah sen almazsin diyor. Iyi de bana bunu neden diyosun. Birak kendim yasayayim nasil oldugunu. Niye simdiden psikolojik olarak etkiliyosunu benii.. neyse baya uzun yazdim. Ama bu konuda baya doluyum.. kimse olumlu yanlarini solemeyip hep olumsuz konusuyo sinir oluyorum:)
Evet 1 gün var aramizda. Insallah aralikta dogar. Yoksa kalemle cizer kasim yazarsin hehe :)
Saka bi yana saglikla gelsin de etiket teferruat :)
Merhaba hanimlar acaba sut pompasi aldinizmi ? Almayi dusunuyormusunuz ?alirsaniz manuelmi yoksa elektronik mi alirsiniz
Dedigin gibi belki de oluyo anlamiyorum. Dogumu da bole anlamadan şıp diye yapariz insallah :)
Zaten kim dogum yaptiysa ayy sole kotu bole kotu. Bayılıyoruz korkutmaya. Belki seninki zor oldu. Belki senin agri esigin düşük. Ne diye olumsuz bahsedersin ki doğurmak uzere olan bi insana. Ama bana biri sorunca kesinlikle destekleyen konusmalar yapicam. Bunu kendi annem bile yapıyo. Senin dogumun stresi beni sardı diyor. Valla bende kizdim bole konusucaksan hic gelme doguma dedim. Gorumcem aayy suni sancı cok beter bişey.insallah sen almazsin diyor. Iyi de bana bunu neden diyosun. Birak kendim yasayayim nasil oldugunu. Niye simdiden psikolojik olarak etkiliyosunu benii.. neyse baya uzun yazdim. Ama bu konuda baya doluyum.. kimse olumlu yanlarini solemeyip hep olumsuz konusuyo sinir oluyorum:)
Evet 1 gün var aramizda. Insallah aralikta dogar. Yoksa kalemle cizer kasim yazarsin hehe :)
Saka bi yana saglikla gelsin de etiket teferruat :)
Canım inan bütün düşüncelerime resmen tercüman olmuşsun...o kadar meraklı ki insanlar olumsuz tecrübe aktarıp abartıp süsleyip püsleyip anlatmaya...geçen hafta eşimle kursa başladık çok rahatladım hep olumlu düşündüm ve dedim evet yapacağım bende ağrı sancı değil bebeğime kavuşturan dalgalar olarak göreceğim diye telkin ettim hafta sonu yine başladı etrafımdakiler ay şöyle ay böyle "hayırlısı olsun hakkımızda artık kızım nasıl Doğum şekli isterse o karar verecek" deyip susturdum...bir de başladılar şimdiden ay sen hala doğurmadın mı "yok doğuracaktım aslında da içimde tutmaya çalışıyorum"diyeceğim bir gün :)
canım seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları paylaşıyoruz ama bugünlerin heycanını hayatın hiç bi döneminde bulamayız tadını çıkaralımBenim kasilmam hic olmuyo agrim da yok. Ama erken doğurmaktan korkuyorum. Biliyorum erken dogum olmuyo bu saatten sonra ama Daha dursun kilo alsin istiyorum. Sanki bende hazir degilim
Bi yandan kavusmak istiyorum bi yandan bi 15 gun fln daha dogmasin diyorum
Sona geldikçe insan ne dusuncegini sasiriyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?