2016 Aralık Anneleri

Cok iyi demissin neyseki ben akrabalardan biraz uzagim cok duymuyorum. :)

Hakkimizda hayırlısi en iyi biz birbirimizi anlarız. Dogum yaptiktan sonra insallah guzel guzel anlatirim dogum hikayemi. :)

Harika ifade etmişsin canım bebeğimize ve kendimize çok önemli bir yatırım olarak görüyorum ben bunu söylediğimde gereksiz ora harcadığımı düşünen oldu ama ben kesinlikle çok verim aldım...aynen öyle anneannem 4 çocuk doğurmuş 4 ünü de hafif bir bel ağrısıyla dünyaya getirdim diyor :) ben açıkcası milletçe abartmayı çok sevdiğimizi düşünüyorum...burada da olumsuz konuşanlar oluyor üzülüyorum kendi kendimizi nasıl motive edersek herşey o şekilde ilerleyecek diye inanıyorum çünkü düşünce gücünün önemini biliyorum...

Benim aci esigim yuksektir. Minyon tipli biriyim ama aciya dayanikli.bi yapim var. Ama ne zaman yanimda ah vahh aci cekiyo gibi baksa o an acilara dayanamaz oluyo vucut. Kesinlikle bu psikolojik.

Birbirimizi en iyi biz anlariz dedigin gibi. Artik birbirimize destek vericez.
Rabbim guc kuvvet versin. Yavrumuza kavuştursun. Amin :)

Gozun aydin canim :)

Dun esimle disari ciktim sonra alisveris yapgik eve geldik evi topladim dinlendim aksam gezmeye gittik geldik saat on enerji patlamasi yasadim duramadim utu yaptim yikancaklari yikadim heryere yine ceki duzen ver derken saat bir bucuk oldu sabah yeniden evi supurdum daha sonra cok hafif belim agridi okdr bir yerde okudum dogum yaklastiginda insanin enerjisi daha cok yukselirmos ondan suphelendim yoksa gercekten dogum icin erken gibi yoksa rabbim bilir

Kesinlikle buna katiliyorum . Yanimizdakiler ayy kiyamam agrio mu bilmem ne ah di vah di derken psikolojik artio agrilar.

Ben hic ped almadim hasta bezi koydum cantaya zaten bir yada tas catlasin iki gun kalincak olurda lazim olursa alinir zaten

Biraz geçmişi okudum da 35 38 haftadaki kızlarımızda sancı var, açılma var. Benim 40 haftalık minnoşum sessiz sakin bekleyip dil çıkarmaya devam ediyo. Doktorum 1 aralığa kadar bekleyecek. Gelmezse bişiler yapcaz artık.(Biliyodum aralık annesi olcağımı ondan gebeliğimin başından beri bu topicteydim.)

canım sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah
herşey gönlünce olsun dualarım seninle

Anneler hissediyo iste. Ben de 40 da gelecek gibi hissediyorum bakalim tutacak mi benimki de

Canım ter kokusunu önlemek için karbonat öneriliyor bu arada, hatta deodorant ya da koltuk altı roll onu yerine karbonat kullanan ve çok memnun olanlar var. Hiç bir çözüm bulamazsan bir dene istersen
Canım o kadar haklısın ki, yani herkesin deneyimi birbirinden farklı sonuçta. Sadistçe bir zevk alıyorlar bence moral bozmaktan izine ayrıldığımdan beri çok rahat valla kafam, annem yanıma gelince de pek konuşup beni germiyor. Dün görümcemi aradım hemen "çok zor Doğum yapmak" diyor. Aradığıma pişman etti resmen
Çok sevindim canım, gözün aydın :) Allah' ın izniyle hiç bir sıkıntı olmadan çıkarsınız inşallah haataneden

Cok iyi demissin neyseki ben akrabalardan biraz uzagim cok duymuyorum. :)

Hakkimizda hayırlısi en iyi biz birbirimizi anlarız. Dogum yaptiktan sonra insallah guzel guzel anlatirim dogum hikayemi. :)
En güzeli uzak olmak ama telefonla bile yetiyorlar bazen. İnşallah biz güzel anlarla hatırlayacağımız Doğum hikayelerine sahip oluruz

Ya kizlar ben ayakta geziyorum hicbi problem yok ama gezdikten sonra oturunca oturamiyorum. Sanki acilmam varmis da biseyin üstüne oturuyomusum gibi bi agri. anlatabildim mi bilmiyorum ama nedir ki bu

Hep dua ederim Allahim hakkimizda sagliklisi ve hayirlisi hangisiyse oyle dogum nasip et. Normal sezeryan farketmez Allah bilir ama insanlar normale ooo cok zor, sezeryana yarim insan olacaksin. Napalim tutalim icimizde o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…