2016 Aralık Anneleri

Hayrolsun inşallah.Ben de 2 gecedir eve hırsız girdiğini görüyorum üstelik hırsızlarla da karşılaşıyorum ıyyyy hatırladıkça fena oluyorum.

a
Günaydın arkadaşlarım
Kızımla bugün karnımda son gün
Nasip olursa yarın kavuşacaz
Bugün buruğum
Alışmıştım karnımda tıpıdık tıpıdık hareketlerine
aaaay canım bende seni merak etmiştim yarın mı doğum ne güzel inşallah sağ salim bebeğini kucağına alacaksın bizede dua et bizim de bebişlerimiz sağlıklı gelsin

Tekrar hayırlı olsun. Sezaryen sonrası ağrılar cok mu oluyor?

Ya ne guzel.. böyle guzel dogum hikayeleri duyunca kavusmak icin sabirsizlaniyor insan.. tekrar hayırlı olsun. :)

Valla benim hafıza fln da gidiyo arada.Eşim diyo doğumdan sonra duzeleceksin dimi.Duzelmezsen de bari oglumuza geçiyor olsun diyo adam
Haha bnde iki de bi askim bende senin gbi egileblcekmiyim diorm. Midem normale doncekmi sanki hep hep orda kalck gbi hssediorum dedim dun oda duzelceksin eskiden nasilsan ayni olck dio :)

a

aaaay canım bende seni merak etmiştim yarın mı doğum ne güzel inşallah sağ salim bebeğini kucağına alacaksın bizede dua et bizim de bebişlerimiz sağlıklı gelsin
İnşallah canım ederim unutmazsam
Çok dua isteği var :)

@iclal85 maşallah kgsu çok iyi
Ben en son çarşamba gitmiştim
3300 dü
Dr 3300 3500 arası doğar dedi
Sağlıcakla doğsunlarda
Bende 11 kg
Maalesef ama son 1 haftadır doyuramıyorum kendimi

bim in günlük pedini kullan canım hiç kokusu yok ben onu kullanıyorum hem de uygun sık sık değiştirirsin

Yarın kontrolüm var sata göre 36+1 olcaz.Gerçi sat da değiştirilmişti benim geç döllenme olduğu için.En son 33+4te gitmiştim 2075 gramdi.Yarın kaç olur acaba yaa minnak benim oğlum biraz büyüse doğana kadar

mrb kaşıntı ilacınızın adı ne acaba .
Avil 22.7 mg tablet yazıyo cnm üstünde

senınkı neden erken alınıyor
2 hafta önce sancılarım çıktı düzensizdi ama bebek yan duruşta tekrar olursa birden açılma olabilir, suyumuzdada azalma var ayrıca boynumuzdada kordon var buda açılma olup normal doğuma zorlarsa bebek ciddi sıkıntılara yol açacağı için doktorum alalım artkk dedi çarşamba yatış yapıp perşembe alacak nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…