- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Hayrolsun inşallah.Ben de 2 gecedir eve hırsız girdiğini görüyorum üstelik hırsızlarla da karşılaşıyorum ıyyyy hatırladıkça fena oluyorum.Kizlar gunaydin @nefise erdem ne zaman dogurdu ya ben mi kacirdim dogum mesajinj ki gormedim.
Bu arada ruyamda nisanim geliomus wc ye gidiorum kucuk abdest yapiorum sonra arkasi kan gelio hemen esime sesleniorum oda dioki masallah allahtan telas yaptirmicaktin yani dio bende o su gelseydi oleydi bu kan diyorum sonraa gidiyorum doguruyorum norml :)
Kafalar 100000 oldu tabii artik :)Hayrolsun inşallah.Ben de 2 gecedir eve hırsız girdiğini görüyorum üstelik hırsızlarla da karşılaşıyorum ıyyyy hatırladıkça fena oluyorum.
Valla benim hafıza fln da gidiyo arada.Eşim diyo doğumdan sonra duzeleceksin dimi.Duzelmezsen de bari oglumuza geçiyor olsun diyo adamKafalar 100000 oldu tabii artik :)
Ooo gün alınmış hadi hayırlı olsun
Bir haftan var 40ından gün alacaksın çok iyi
Kaç kg kaç cm olmuş iclalcim bebiş/QUOTE]
saol canım sanada simdiden hayırlı dogumlar.3400-3600 falanmış kilosu boyunu bu sefer soylemedi dogumu konusunca tahlil falan kaynad ıarada.
senin bebişinin durumu nedir? sende durumlar nasıl? ben 11 kilo aldım bugün itibariyle
aaaay canım bende seni merak etmiştim yarın mı doğum ne güzel inşallah sağ salim bebeğini kucağına alacaksın bizede dua et bizim de bebişlerimiz sağlıklı gelsinGünaydın arkadaşlarım
Kızımla bugün karnımda son gün
Nasip olursa yarın kavuşacaz
Bugün buruğum
Alışmıştım karnımda tıpıdık tıpıdık hareketlerine
Tekrar hayırlı olsun. Sezaryen sonrası ağrılar cok mu oluyor?Kızlar günaydın anca kendime gelebildim... iyi dileklerde bulunan tüm herkesten Allah razı olsun, sağlıklı sıhhatli vakitli kavuşun inşallah kuzularınıza
sancılarım vardı zaten ama geçmedi cumartesi gecesi saat 2den sabah 10A kadar sancı çektim evde... daha dayanamadım hastaneye geldik... sancılarımı durdurmaya çalıştılar ama 127ye vurunca haydi hoppp alıyoruz...
ikiye doğru doğumhaneye çıktık... sabah az da olsa su içip bi tane elma yediğim için epidurel sezaryen oldu... 13.55de oğlum 2530 gram, 13.56 da kızım 2430 gram olarak doğdular... oğlumun ağlama sesini duyunca ben de çeşmeleri açtım... çok güzeldi onları görmek...
4 saat yenidoğan yoğun bakımda takip edildiler herşey yolunda olunca akşam 6da yanımda bitiverdiler
Çok şükür bugünlere Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallah
Çok çok öpüyorum hepinizi
Kızlar günaydın anca kendime gelebildim... iyi dileklerde bulunan tüm herkesten Allah razı olsun, sağlıklı sıhhatli vakitli kavuşun inşallah kuzularınıza
sancılarım vardı zaten ama geçmedi cumartesi gecesi saat 2den sabah 10A kadar sancı çektim evde... daha dayanamadım hastaneye geldik... sancılarımı durdurmaya çalıştılar ama 127ye vurunca haydi hoppp alıyoruz...
ikiye doğru doğumhaneye çıktık... sabah az da olsa su içip bi tane elma yediğim için epidurel sezaryen oldu... 13.55de oğlum 2530 gram, 13.56 da kızım 2430 gram olarak doğdular... oğlumun ağlama sesini duyunca ben de çeşmeleri açtım... çok güzeldi onları görmek...
4 saat yenidoğan yoğun bakımda takip edildiler herşey yolunda olunca akşam 6da yanımda bitiverdiler
Çok şükür bugünlere Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallah
Çok çok öpüyorum hepinizi
Günaydın arkadaşlarım
Kızımla bugün karnımda son gün
Nasip olursa yarın kavuşacaz
Bugün buruğum
Alışmıştım karnımda tıpıdık tıpıdık hareketlerine
Haha bnde iki de bi askim bende senin gbi egileblcekmiyim diorm. Midem normale doncekmi sanki hep hep orda kalck gbi hssediorum dedim dun oda duzelceksin eskiden nasilsan ayni olck dio :)Valla benim hafıza fln da gidiyo arada.Eşim diyo doğumdan sonra duzeleceksin dimi.Duzelmezsen de bari oglumuza geçiyor olsun diyo adam
İnşallah canım ederim unutmazsama
aaaay canım bende seni merak etmiştim yarın mı doğum ne güzel inşallah sağ salim bebeğini kucağına alacaksın bizede dua et bizim de bebişlerimiz sağlıklı gelsin
Amin hep beraber inşallah cnmAllah saglikla kavusmayi nasip etsin insallah. :)
bim in günlük pedini kullan canım hiç kokusu yok ben onu kullanıyorum hem de uygun sık sık değiştirirsinkızlar ya idrar mı kaçırıyorum akıntı mı bilemedim bildiğimiz baya sıvı ıslanıyor iç çamaşırım. günlük ped önerilmiyor gebelikte ama günde 5 kere kilot değiştiriyorum bu sefer de walla annemin yöntemi bi sürü pamuklu bez ayarlayıp onlardan koyucam heralde bu gidişle don dayanmıyor banasizde böyle bişi oluyor mu?
Avil 22.7 mg tablet yazıyo cnm üstündemrb kaşıntı ilacınızın adı ne acaba .
Canım bence 24e git
Kaşıntı önemli
Bu arada ben ilaç kullanımıyorum
Losyon el yapımı krem ve fucidin diye bir antibiyotikli krem açık yaralarım var bacağımda kaşımaktan
Benimde kollarımda oldu((
Amin inşallah canım inşallah hep beraber
Sende 22 kasımsın dimi doğumdaş arkadaşım :)
Ooo gün alınmış hadi hayırlı olsun
Bir haftan var 40ından gün alacaksın çok iyi
Kaç kg kaç cm olmuş iclalcim bebiş
Aslında şu en güzel zaman
Yarın kucağımıza alınca, yok neden ağladı neden uyumadı neden uyanmadı gaz sancısı emdi emmedidaha çok sıkıntımız olacak :)
Ben aralık annelerini açınca tahmin etmiştim kasım annesi olacağımı :)
senınkı neden erken alınıyorMerhaba hoşgeldinn ay aynı gün doğumumuz nasip olursa sağ sağlim alalım kucaklarımıza inşallahh
Bnde ondan kullaniyorum canm gayette iyi memnunumbim in günlük pedini kullan canım hiç kokusu yok ben onu kullanıyorum hem de uygun sık sık değiştirirsin
2 hafta önce sancılarım çıktı düzensizdi ama bebek yan duruşta tekrar olursa birden açılma olabilir, suyumuzdada azalma var ayrıca boynumuzdada kordon var buda açılma olup normal doğuma zorlarsa bebek ciddi sıkıntılara yol açacağı için doktorum alalım artkk dedi çarşamba yatış yapıp perşembe alacak nasip olursasenınkı neden erken alınıyor
tamam canım bi bakayım bugün.bim in günlük pedini kullan canım hiç kokusu yok ben onu kullanıyorum hem de uygun sık sık değiştirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?