2016 Aralık Anneleri

CAnim gozun aydin cok sevndm.donmesine insallah bi aksilik cikmaz

Ne guzel yazmissin canim. Eve bugunlere cok zorlanmadsn geldik insallah evlatlarimizada zorlanmadan kavusuruz. Allah yardimcimiz olsun

Aaaa hiç duymamıştım kesinlikle denerim hem daha doğal emzirme sürecinde bebeğimi de rahatsız etmez :)) teşekkürler canım :)

Hep dua ederim Allahim hakkimizda sagliklisi ve hayirlisi hangisiyse oyle dogum nasip et. Normal sezeryan farketmez Allah bilir ama insanlar normale ooo cok zor, sezeryana yarim insan olacaksin. Napalim tutalim icimizde o zaman
haklısın valla... ben de en hayırlı ve sağlıklı hangisiyse o şekilde olsun diye dua ediyorum.

gözün aydın canım

Hm anladim canim hayirlisi ne diyelim :) arada gelio ole ilham amcalar :)

Daha kimseyi çağırmadım gündüzleri yalnızım o kadar eminim gelmiyceğine:) inşallah seninki gününü geçirmez. Benim iki günüm var ama yoruldum kendimi dinlemekten.

bütün gün zaten yanlizim. Benim esimin gece nöbetleri oluyo. Annemler gündüze ses cikarmiyolar da gece bırakmıyolar yanliz. bana kalsa hic sorun degil tek kalirim gelmeyecek ki zaten diyorum. nasil emin oluyoruz böyle ben de bilmiyorum. basimiza gelecegi bilmiyoruz ondan mi bu rahatlik acaba

Yarin dogum yapacak olan arkadaslara simdiden hayir dileklerimi iletiyorum. Allah yardimcinjz olsun kizlar. Bizlerede dua etmeyi unutmayin lutfen sag salim saglicakla kucaginiza alin yavrunuzu cok heycanlidir eminim. Ben daha 37 de ne zaman dogcak gelse niye bekliyoki diyosam yarin artik evde 3 kisi olcagimi bilsem napardim.. :)) herkese tekrar hayirli ugurlu olur ins. Bizleride habersiz birakmayinn gzel guzel okuyalim dogum hikayelerinizi...

Ben yine acillerde kasılmalarım oldu yine ağrısızdı bu sefer dedim kalk cansu 2 gün kaldı riske atma doğum hastanesine gittim öyle mal bi doktor vardıki nstye bağladı 10. Dkda söktürdü sancı yok diye . Nasıl yani dedim doğum sancısı değil dedi hadi ya dedim.suyun kanaman olursa gel dedi e ultrasonla bakmıcakmısınız suyum azdı benim dedim yarın polikliniğe gel dedi söve söve çıktım.

Bu arada yarın doğum yapacak arkadaşlarımm Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sağsağlim miniklerinizi kucaklarınıza alın doğum esnasında bizede dualarınızda yer verin bide bizi unutmayınnn iyi hissetiğinizde haberdar edin

Ayyy çok sinir oldummmm. Düşüncesiz terbiyesiz insanlar onun çocuğu dersten kalmayacak ama senin bebeğin ve sağlığın önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…