Kızlar selam, okuyamadım geçmişi iki gündür ama umarım herkes iyidir. Ben bugun hastanedeyim. Doktorum bebegi cevirdi sukurler olsunBu gece takip icin hastanede kalicam. Simdiye kadar 3 kere nst ye girdim. Aksam ve yarin tekrar cekeceklermis. Insallah bir sorun olmazsa da yarin cikicaz :) biraz hassasiyet ve ağrı var onun dışında iyi sayılırım :)
Canım aynı düşünüyoruz. Katılıyorum dediklerine. Etraf annemiz, kardeşimiz de olsa ne derse desin olumsuz şeyleri umursamamız lazım. AYrıca doğumda da mümkünse yanımızda bu kişilerin olumsuz enerji vermelerine mani olmamız lazım. Ne kadar az kişi o kadar iyi. EŞime tembih ediyorum, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali hikaye anlatır gibi anlatıyorum. Kursta hoca anlattı diyorum. Olumsuz birşey olsa dahi, hevesimi kırma, ah vah acı çekiyor nasılda diyip yüzünü dahi buruşturma bana, hep moral ver olur mu diyorum. İnşallah soğukkalılığını koruyabilir o da. Kimi anneleri duyuyorum kızı ağrı çekiyor diye, bırak sezeryana alsınlar diye baskı yapıyormuşlar. Bizimkiler onlardan olmaz inş. Tıbbi bir gereksinim olursa zaten doktor müdahale eder ama keyfiye heves kırmak iyi değil ki.
Hiç kimse vermese bile biz birbirimize hep iyi anlatıp, moral verelim inşallah. İnanıyorum ben, bu ana kadar sıkıntısız, en az ağrıyla ulaştık şükürler olsun. Doğumda da Rabbim yardımcımız olacak. Hiç anlamadan açılıp, sağlıklıca doğum yapacağız.
Zaman yaklaşıktıkça heyecan artıyor :)
Yarın bu saatte kucağımda olacak inşallah
11 sene sonra tekrar aynı duyguları yaşamak apayrı birşeymiş
Aaaa hiç duymamıştım kesinlikle denerim hem daha doğal emzirme sürecinde bebeğimi de rahatsız etmez :)) teşekkürler canım :)Canım ter kokusunu önlemek için karbonat öneriliyor bu arada, hatta deodorant ya da koltuk altı roll onu yerine karbonat kullanan ve çok memnun olanlar var. Hiç bir çözüm bulamazsan bir dene istersen
Canım o kadar haklısın ki, yani herkesin deneyimi birbirinden farklı sonuçta. Sadistçe bir zevk alıyorlar bence moral bozmaktanizine ayrıldığımdan beri çok rahat valla kafam, annem yanıma gelince de pek konuşup beni germiyor. Dün görümcemi aradım hemen "çok zor Doğum yapmak" diyor. Aradığıma pişman etti resmen
Çok sevindim canım, gözün aydın :) Allah' ın izniyle hiç bir sıkıntı olmadan çıkarsınız inşallah haataneden
En güzeli uzak olmak ama telefonla bile yetiyorlar bazen. İnşallah biz güzel anlarla hatırlayacağımız Doğum hikayelerine sahip oluruz
Hep dua ederim Allahim hakkimizda sagliklisi ve hayirlisi hangisiyse oyle dogum nasip et. Normal sezeryan farketmez Allah bilir ama insanlar normale ooo cok zor, sezeryana yarim insan olacaksin. Napalim tutalim icimizde o zaman
gözün aydın canımKızlar selam, okuyamadım geçmişi iki gündür ama umarım herkes iyidir. Ben bugun hastanedeyim. Doktorum bebegi cevirdi sukurler olsunBu gece takip icin hastanede kalicam. Simdiye kadar 3 kere nst ye girdim. Aksam ve yarin tekrar cekeceklermis. Insallah bir sorun olmazsa da yarin cikicaz :) biraz hassasiyet ve ağrı var onun dışında iyi sayılırım :)
Daha kimseyi çağırmadım gündüzleri yalnızım o kadar eminim gelmiyceğine:) inşallah seninki gününü geçirmez. Benim iki günüm var ama yoruldum kendimi dinlemekten.Anneler hissediyo iste. Ben de 40 da gelecek gibi hissediyorum bakalim tutacak mi benimki de
Hm anladim canim hayirlisi ne diyelim :) arada gelio ole ilham amcalar :)Dun esimle disari ciktim sonra alisveris yapgik eve geldik evi topladim dinlendim aksam gezmeye gittik geldik saat on enerji patlamasi yasadim duramadim utu yaptim yikancaklari yikadim heryere yine ceki duzen ver derken saat bir bucuk oldu sabah yeniden evi supurdum daha sonra cok hafif belim agridi okdr bir yerde okudum dogum yaklastiginda insanin enerjisi daha cok yukselirmos ondan suphelendim yoksa gercekten dogum icin erken gibi yoksa rabbim bilir
Daha kimseyi çağırmadım gündüzleri yalnızım o kadar eminim gelmiyceğine:) inşallah seninki gününü geçirmez. Benim iki günüm var ama yoruldum kendimi dinlemekten.
Sagol cnm biraz sizi var 3 cm falan kizardi inşallah bebeğim hissetmemiştir....karnımla bağlantı kuramaz oldum mesafe hesabı yapmak gerekli artık galiba:)))Gecmis olsun canim. Cok dikkat et. Umarim fazla bisey yok ?
Ayyy çok sinir oldummmm. Düşüncesiz terbiyesiz insanlar onun çocuğu dersten kalmayacak ama senin bebeğin ve sağlığın önemli değilBenim veli nin biride eşime demiş 15 tatile kadar bari dursun bu dönemi bitirsin diye .bizimki bişey diyememis gülmüş mecbur izne ayrilcak demis ay çok komik ya eşime sorması ayrı komik beni ikna etsin die mi soluo ne. İçimde tutcam heralde çocuğu tövbe yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?