2016 Aralık Anneleri

Ay kusura bakma arkadaşım kahkaha attım resmen Ne insanlar var yaa

Hamilelikte Göz Altı MorluklarıHAMİLELİKTE GÖZ ALTI MORLUKLARI GÖZ ALTI MORLUĞU HİÇ YAŞAMAMIŞ BİR KADINDA HAMİLELİK SIRASINDA GÖZ ALTLARINDA MORLUKLAR ORTAYA ÇIKABİLİR. 0PAYLAŞIM Güncelleme tarihi: 16.09.2010 Göz altı morluğu hiç yaşamamış bir kadında hamilelik sırasında göz altlarında morluklar ortaya çıkabilir. Hamilelikte ortaya çıkan morlukların esas nedenleri beslenme bozukluğu, yorgunluk ve hamilelikte artan hormonlardır. Beslenme Bozukluğu Günlük diyetimizde vitamin ve mineraller eksik olursa göz çevresinde morluklar ortaya çıkabilir.Özellikle hamilelik başlangıcında görülen mide bulantıları beslenme dengesini bozacağı için göz altı morluklarına yol açabilir. Yorgunluk Hamilelik müddetince uyku sorunlarına oldukça sık rastlamaktayız.Uykuya dalmada zorluk,uyku bölünmesi,eken uyanma gibi uyku sorunları hamilelikte artıyor.Yetersiz uyku cilt renginde solukluk yapmakta ve cilt altındaki damarlar ortaya çıktığı için göz altı morlukları izlenmektedir. Hormonal Değişimler Hamilelikte artan hormonlara bağlı olarak göz etrafında ve aynı zamanda alın ve yanaklarda kahverengi lekeler ortaya çıkabilir. Bu değişmeler saç rengi koyu ancak cilt rengi açık kadınlarda daha fazla görülüyor. Göz Altı Morlukları Tedavisi Koruyucu tedbir olarak hamilelik süresince en az 15 faktörlü güneş kremleri işe yarayacaktır. Yeterli beslenme sağlamak amacıyla multivitamin tabletleri faydalı olacaktır. Bunun yanında günde en az 3 defa göz çevresine soğuk kompres uygulaması yapıldığında kan damarları küçülecek ve morluklar azalacaktır.

Bende hiç olmazdı hamilelikte mosmor.bir hal aldı :/

Ben sırf Bu yüzden veli toplantısı yapmadan ayrıldım. çünkü sırf bu yüzden müdüre şikayet eden bile oluyor. Hamile öğretmeni niye çocuğumun sınıfına verdiniz diyenler oluyor

Kizlar szinde otururken gobeginiz kucaginizda gbi oluyo mu ??
Benim gobegim baya inmis. Belli yani gogusumle gobegimin arasinda 5 karis var. Zaten belli oluyor ayni penguen gibi yuruyorum yuruyus yaparkende baya bi zorlaniyorum sanki karnim dusecek gibi oluyor. bakalim hafta sonu kontrol var ne diyecek doktor. Yarin tam 37+0 olacak. Artik gelecekse gelsin.

Bugün minnoşumla buluştuk, 2,733 gr ve 49 cm veee haftaya bizimle randevulaştı, dünyamıza Katılmak istiyormuş, bizi Artık görmek istediği için haftaya 30.11 de kısmetse kucaklaşıyoruz
Biraz erken gibi geliyor bana ama doktorum beklemez daha fazla dedi, nts de biraz da sancım çıktı. Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin, hepimize sağlıklı ve kolay doğum kısmet olsun!! bugun karnımda kelebekler uçuşuyor

Hayirlisi olsun canim. Saglicakla kavusun birbirinize insallah..

Bugum bizde 40 dk yuruduk kizimla ama simdi kasilmalarim var normalden biraz daha fazla ama agrili degil. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
Aynen benim de ağrısız kasılmalarım var bugün hem de sayıca epey fazla. Saymaya çalıştım ama düzenli değil. Annem de halime bakıp sen bugün doğuracak gibisin demese iyiydi

Aynen canm bnde ole baya indi asagida. Gecen gece yaptigi kazi calismasindada muhtemelen kanala yerlesti gbi. Bakalim bnde persembe gorcem minnaki napio ne etmis o gece 4 lere kadar gorcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…