- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ay kusura bakma arkadaşım kahkaha attım resmenBenim veli nin biride eşime demiş 15 tatile kadar bari dursun bu dönemi bitirsin diye .bizimki bişey diyememis gülmüş mecbur izne ayrilcak demis ay çok komik ya eşime sorması ayrı komik beni ikna etsin die mi soluo ne. İçimde tutcam heralde çocuğu tövbe yarabbim
Ben sırf Bu yüzden veli toplantısı yapmadan ayrıldım. çünkü sırf bu yüzden müdüre şikayet eden bile oluyor. Hamile öğretmeni niye çocuğumun sınıfına verdiniz diyenler oluyorBenim veli nin biride eşime demiş 15 tatile kadar bari dursun bu dönemi bitirsin diye .bizimki bişey diyememis gülmüş mecbur izne ayrilcak demis ay çok komik ya eşime sorması ayrı komik beni ikna etsin die mi soluo ne. İçimde tutcam heralde çocuğu tövbe yarabbim
Hha evett kucağımda oturuyo resmenKizlar szinde otururken gobeginiz kucaginizda gbi oluyo mu ??
Kizlar szinde otururken gobeginiz kucaginizda gbi oluyo mu ??
Benim gobegim baya inmis. Belli yani gogusumle gobegimin arasinda 5 karis var. Zaten belli oluyor ayni penguen gibi yuruyorumKizlar szinde otururken gobeginiz kucaginizda gbi oluyo mu ??
Kizlar szinde otururken gobeginiz kucaginizda gbi oluyo mu ??
Bugün minnoşumla buluştuk, 2,733 gr ve 49 cm veee haftaya bizimle randevulaştı, dünyamıza Katılmak istiyormuş, bizi Artık görmek istediği için haftaya 30.11 de kısmetse kucaklaşıyoruz
Biraz erken gibi geliyor bana ama doktorum beklemez daha fazla dedi, nts de biraz da sancım çıktı. Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin, hepimize sağlıklı ve kolay doğum kısmet olsun!! bugun karnımda kelebekler uçuşuyor
Aynen benim de ağrısız kasılmalarım var bugün hem de sayıca epey fazla. Saymaya çalıştım ama düzenli değil. Annem de halime bakıp sen bugün doğuracak gibisin demese iyiydiBugum bizde 40 dk yuruduk kizimla ama simdi kasilmalarim var normalden biraz daha fazla ama agrili degil. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
Aynen canm bnde ole baya indi asagida. Gecen gece yaptigi kazi calismasindada muhtemelen kanala yerlesti gbi. Bakalim bnde persembe gorcem minnaki napio ne etmis o gece 4 lere kadar gorcezBenim gobegim baya inmis. Belli yani gogusumle gobegimin arasinda 5 karis var. Zaten belli oluyor ayni penguen gibi yuruyorumyuruyus yaparkende baya bi zorlaniyorum sanki karnim dusecek gibi oluyor. bakalim hafta sonu kontrol var ne diyecek doktor. Yarin tam 37+0 olacak. Artik gelecekse gelsin.
Ben de cok güldüm cok da sinirlendim tabi ne insanlar var işteAy kusura bakma arkadaşım kahkaha attım resmenNe insanlar var yaa
Evt bu soniki haftadır bnm de dikkatimi çekti :)Kizlar szinde otururken gobeginiz kucaginizda gbi oluyo mu ??
Çok dusuncesizler gerçekten anlayış sıfırBen sırf Bu yüzden veli toplantısı yapmadan ayrıldım. çünkü sırf bu yüzden müdüre şikayet eden bile oluyor. Hamile öğretmeni niye çocuğumun sınıfına verdiniz diyenler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?