2016 Aralık Anneleri

Kızlar bugün agda yaptirdim kasıklarım ağrıyor bacaklarima vuruyor ağrı. Siz de de oluyor mu agda dan sonra. 3 hafta önce de yaptirmistim bişey olmamıştı ama

Bu kasilmalar bndede agrili agrisiz epey oluyo bilakis agrili ama onemsemiyorum artik. Onemsesemmi ki acaba ?.ne bliyim bebek baya hareketli gun icinde nisan su vsde olmayinca onemsemiorm artk acil kapilarini asindirmaktan yorulduk malummm

Bu kasilmalar bndede agrili agrisiz epey oluyo bilakis agrili ama onemsemiyorum artik. Onemsesemmi ki acaba ?.ne bliyim bebek baya hareketli gun icinde nisan su vsde olmayinca onemsemiorm artk acil kapilarini asindirmaktan yorulduk malummm

Onemseme canim. Nisan, suyun gelmedigi ve bebek hareketlerinde sıkıntı olmadigi surece onemseme. Yipratma yok yere kendini. Ben daha 33. Haftadayim. Bel agrim cok, gun icinde kasilmam da epeyce oluyor. Aklimi baska islerle oyaliyorum :)

Yarın doğum yapacak tüm arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum darısı bize olsun inşallah
Yarın sizler için çok özel birgün her duygu olacak içinizde artık bebekleriniz kollarınızda olacak çok heyecanlı
Fırsat bulunca yazını tecrubelerinizi paylaşın

Onemseme canim. Nisan, suyun gelmedigi ve bebek hareketlerinde sıkıntı olmadigi surece onemseme. Yipratma yok yere kendini. Ben daha 33. Haftadayim. Bel agrim cok, gun icinde kasilmam da epeyce oluyor. Aklimi baska islerle oyaliyorum :)
Ewet ewet bnide artik surukleseler gtmk glmio icimden yoruluyo insn hastane koselerinde .. ordn oraya gtmkten. Bende artik bi su dur bi nisandir onu bekliyorum. Tabi ekstra bisede olmadigi surece ewimdeyim :) cunku herkesde ayni sey olcak die bise yok illa su yada nisanda gelmeyeblio dogumlar bu yuzden de genede dikkatli olmak gerekiyo.

Duzenli sancin olursa gidersin canim. Benim ilk sancilarim tatli tatli 15 dk. Da bir geliyordu :) ozaman anlarsin aradaki farki. Simdi biraz rahat olma.zamani. Bu anlarin tadini cikar.

Duzenli sancin olursa gidersin canim. Benim ilk sancilarim tatli tatli 15 dk. Da bir geliyordu :) ozaman anlarsin aradaki farki. Simdi biraz rahat olma.zamani. Bu anlarin tadini cikar.
Pekde tad cikarilcak gbi degil devamli bi adet agrisi onceden 2 gune dayanamiodum smdi bunu her gun cekio olmak kotu. Resmen benle butunlesti :)

Canlar kasilma falan diyorsunuz ben hicbirsey hissetmiyorum. Gayet rahatim yani acaba sorun bendemi bebegin basi baya asagida dedi doktor fazla yuruyus yaparsam alttan igne batiyormus gibi hissediyorum o yuzden pek dolanmiyorumdabilemedim simdi

Pekde tad cikarilcak gbi degil devamli bi adet agrisi onceden 2 gune dayanamiodum smdi bunu her gun cekio olmak kotu. Resmen benle butunlesti :)

Benimde var canim malesef. Siddetli adet sancisi gibi. Bel agrimi söylemiyorum bile. Cok fazla takmamaya calisiyorum. Hersey olacagina varir diyip isime bakmaya calisiyorum. Senin heyecanini da anlayabiliyorum :)

Canim idrar yolu enfeksiyonu falan var miydi sende? Benim bi ara vardi da cok sancim oluyordu. Ayaklarini bacaklarini sicak tutmayi denesen belki rahatlatir seni?

Benimde var canim malesef. Siddetli adet sancisi gibi. Bel agrimi söylemiyorum bile. Cok fazla takmamaya calisiyorum. Hersey olacagina varir diyip isime bakmaya calisiyorum. Senin heyecanini da anlayabiliyorum :)
Anladim canim devamli var bendede. Heycandan cok benim hamileligim cok zor gecti canim. 4 ay abartmiyorum hic bisey yemedim sadece serum ve bulanti ilaclariyla gozum acikti ve 4 ay sadece wc kalkarak yattim . Sonrasindada gene bulanti ilaci kullanarak ve aciktigim anda gene bulantilar baslayarak gecirdim hala daha oleyim daha onceki gun sabah kustum yani dusun . Simdide artik tasiyamiyorum felaket bel agrim oluyo karnim asagi cekio ve kaskati oldugu icin oturamiyorm ayakda kalamiyorum cogu zaman yemek bile yapmiyorum. Devamli yatmaya basladim. Genede halime sukurler olsun 9 ay igneyle gecirenlerde var genede binlerce kez sukurler olsun rabbime. Bu skintilardn dolayida artik dogsunda diorum disardan devam edelim. Elbet heycanimda var olmazmi ilk bebek her iki tarafinda ilk torunu falan cok heycanli.. birazda sabirsizlik var bende :) her konuda oleyim tezcanliyimdir. Dogsun diyorum ne biliyim :)
Canim idrar yolu enfeksiyonu falan var miydi sende? Benim bi ara vardi da cok sancim oluyordu. Ayaklarini bacaklarini sicak tutmayi denesen belki rahatlatir seni?
Bakilmisti canim yoktu bise. Ewim sicak zaten corapda yaz kis cikmaz ayagimdan :) sicak tutmakdan ziyade su icinde kaliyorum zaten . Baya sickliyorum.

Anladım cnm gecmis olsun cok ama doktorun arastirmiyor mu normal degil bu kadar sancı acı vardir illa bi sebebi... Neyse dogdugunda uslu olur bebisin insallah annesi eziyetini simdi yapiyordur belki

Bilmiyordum canim. Benim ilk hamileligim gibi seninki de zor gecmis. Ama kucagina alimca herseyi unutacaksin. Hatta zor gunlerini bile oyle bir unutacaksin ki bir bakmissin ikinci cocuga hamilesin :))) Allah bundan sonrasi icin sana guzellikler rahatliklar versin insallah.

Anladım cnm gecmis olsun cok ama doktorun arastirmiyor mu normal degil bu kadar sancı acı vardir illa bi sebebi... Neyse dogdugunda uslu olur bebisin insallah annesi eziyetini simdi yapiyordur belki
Kac kere gittim bu sancilar yuzunden bise cikmadi tahlil nst parmaklama ultrason her sey normal diyip ewe gnderiolar. Agri esigim yuksek sanirim.

Aminnn tesekkurler canimm cumlemizee

Ayy ne guzel ya herkes teker teker doguruyor. Biz gununu bilmiyoruz normal beklicez artik ne zaman gelecekleri belli degil. O yuzden adrenalin bizde daha cok aniden gelecekler. sag salim kavusun insallah .

Aynen canm bnde ole baya indi asagida. Gecen gece yaptigi kazi calismasindada muhtemelen kanala yerlesti gbi. Bakalim bnde persembe gorcem minnaki napio ne etmis o gece 4 lere kadar gorcez
E insallah dogum yakindir artik dört gozle bekliyorum inan ne zaman gelecek diye diye esimin basinin etini yedim her an sanci bekliyorum resmen

E insallah dogum yakindir artik dört gozle bekliyorum inan ne zaman gelecek diye diye esimin basinin etini yedim her an sanci bekliyorum resmen
Valla bnde oleyim devamli bi isaret bekliyorum :) ne zaman gelcek diyorum :) sanci giriyo ya o mu acaba diorum hemen saate bakiorum filann :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…