- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Ayni benValla bnde oleyim devamli bi isaret bekliyorum :) ne zaman gelcek diyorum :) sanci giriyo ya o mu acaba diorum hemen saate bakiorum filann :))
Aynen aynen haha :) hemen gozum saate bakio hemen sertlesmelere bakiorum filan. Agriyi olcuyorum . Ewt diorum artiyo gbi biraz sonra bakiorum gecmis. Pehhh diorum :) ole ole gecio ne biliyim ama ben basindan beri araliik ilk haftasi dgurcam diorum bakalim nolck :) meraklardayim su kasim bitmek bilmedi yahuu hala 21 yaaa 22 olck kalan bi haftada bitsede artik iyce bekleme moduna geciversekAyni bendiyorum acaba artacak mi
Sizn doğum hikayenizi dinlemek daha keyifli daha enteresan olacakAyy ne guzel ya herkes teker teker doguruyor. Biz gununu bilmiyoruz normal beklicez artik ne zaman gelecekleri belli degil. O yuzden adrenalin bizde daha cok aniden gelecekler.sag salim kavusun insallah .
Kızlar sezaryenden sonra kaç gün duşa giremiyoruz?Beni en çok kasan kısım duşa girememek olacak gibi geliyor çünkü emzirdiğim için deodorant da kullanamam ayyy nefret ederim terlemekten sürekli kokuyormuşum gibi gelir bana
Hayirlisi olsun canim. Saglicakla kavusun birbirinize insallah..
Ayy ne guzel ya herkes teker teker doguruyor. Biz gununu bilmiyoruz normal beklicez artik ne zaman gelecekleri belli degil. O yuzden adrenalin bizde daha cok aniden gelecekler.sag salim kavusun insallah .
Sorma canım. 5 haftadır annemde yatıyorum zaten. Bu kadar rahatlık yeter, gelsin artık bebiş.Ayy kiz sende mi yarin doguracan. Ee burda hic kimse aralik ayini beklemiyor kine aceleci ciktilar bunlar Rabbim sag salim kavustursun insallah .
Aminnnn!Kolayca sağlıkla kucağına alırsın Dila nı inşallah annesi şakır şakır da sütün gelir hemen...
İnsanların işi gücü yok moral bozmaya mutsuz etmeye yer arıyor. Dinleme bile tıka kulaklarını hiç sıkma canını kritik dönemi atlattınız zaten siz. Neler neler duydum böyle felaket tellallığı yapan insanlardan ama tıkadım kulaklarımı bebeğimi bekliyorum sen de bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün.Bu insanlar niye böylee? Bayılıyolar doğum yapacak kadına etrafında nekdr kötü doğum varsa anlatmayabi arkadaşım aradı işte 37 hafta prematüre oluyomuş, onca küveze alırlarmış bebeğimi, eşi sağlıkçı ona soruyo o hastanenin küvezi nasıl felan diye .yok işte arkadaşının bigün kala bişiler olmuş bebeğine sonrada bi ihtacın varmı demezmi herşeyim tamam sadece morale ihtiyacım var dedim sinir oldumm
Buyrun benim.Şimdi yarın kaç kişinin sezaryen tarihi arkadaşlar? Hepinizin ALlah yardımcısı olsun. Sağlıklı güzel haberlerinizi alalım inş. Dualarımız sizinle.
cnm oyle dusunme cokta guzel bakarsin bebisine :) yeterki kavusalim sagsaglim.. bende istiyorum kavusmayi bir an oncejtaime020626 Ediz Enesin Annesi kızlar maşallah siz hemen kucağınıza almak istiyorsunuz ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi, Aralık ortasına kadar beklesin illa diye düşünüyorum. Doğum da değil Doğum sonrası nasıl bakacağım, yapabilecek miyim diye korkularım var
Helal sana annesi, gözün aydın.Kızlar selam, okuyamadım geçmişi iki gündür ama umarım herkes iyidir. Ben bugun hastanedeyim. Doktorum bebegi cevirdi sukurler olsunBu gece takip icin hastanede kalicam. Simdiye kadar 3 kere nst ye girdim. Aksam ve yarin tekrar cekeceklermis. Insallah bir sorun olmazsa da yarin cikicaz :) biraz hassasiyet ve ağrı var onun dışında iyi sayılırım :)
Geçmiş olsun. Hissetmemiştir merak etme sen.Karnimi tencereye degdirdim yandi kizardi insallah bebegim hissetmemistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?