2016 Aralık Anneleri

Slm hanımlar artık zaman çabuk gecio ..benim üçüncü dogumum olcak ama hala ilk gb korkuyorum ...normal doğum yaptm çok faydasını gördüm ama herkesinki farklı oluo ilk oğlumda 41 haftalikken suyum geldi bir gr agrim olmadı ve acilmada vardı suni sancı aldım hemen doğdu ...İkinci oğlumda ise kontrole giderken hep sancı cikio du nst de ama bn hiç ağrı cekmedim hissetmedim 38 haftada Kontrolde iken dr sancı çok çıkmış dedi bn gayet normal bi muayene edicem dedi ve 5 cm açılma var doğum başlamış dedi kafada asagida yine suni sancı aldım ve daha kolay doğdu bakalım bu paşa nasıl gelicek Rabbim hepsine sağlık versin Rabbim Bi yol aciyo ...Allah herkesin yardımcısı olsun ..

Ayni ben diyorum acaba artacak mi
Aynen aynen haha :) hemen gozum saate bakio hemen sertlesmelere bakiorum filan. Agriyi olcuyorum . Ewt diorum artiyo gbi biraz sonra bakiorum gecmis. Pehhh diorum :) ole ole gecio ne biliyim ama ben basindan beri araliik ilk haftasi dgurcam diorum bakalim nolck :) meraklardayim su kasim bitmek bilmedi yahuu hala 21 yaaa 22 olck kalan bi haftada bitsede artik iyce bekleme moduna geciversek

Ayy ne guzel ya herkes teker teker doguruyor. Biz gununu bilmiyoruz normal beklicez artik ne zaman gelecekleri belli degil. O yuzden adrenalin bizde daha cok aniden gelecekler. sag salim kavusun insallah .
Sizn doğum hikayenizi dinlemek daha keyifli daha enteresan olacak bizde günler belli git kavuş bebişlere normal doğumlar nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum inşallahhh herkes bir avazda alır minikleriiii

Ikinci günü hastanede duş yaptım ben, inanılmaz terliyordum, hormonlar tavan yapmıştı resmen, hatta günde iki kez duş alıyordum.

Hayirlisi olsun canim. Saglicakla kavusun birbirinize insallah..

Âmin cnm, hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi inşallah

Ayy ne guzel ya herkes teker teker doguruyor. Biz gununu bilmiyoruz normal beklicez artik ne zaman gelecekleri belli degil. O yuzden adrenalin bizde daha cok aniden gelecekler. sag salim kavusun insallah .

Ayy ben de normal yapmak isterdim cnm ama kısmet değilmiş. Şimdi doktorum gününden önce gelir diye korkuyor, hayırlısı olsun hakkımızda.

Bu insanlar niye böylee? Bayılıyolar doğum yapacak kadına etrafında nekdr kötü doğum varsa anlatmaya bi arkadaşım aradı işte 37 hafta prematüre oluyomuş, onca küveze alırlarmış bebeğimi, eşi sağlıkçı ona soruyo o hastanenin küvezi nasıl felan diye .yok işte arkadaşının bigün kala bişiler olmuş bebeğine sonrada bi ihtacın varmı demezmi herşeyim tamam sadece morale ihtiyacım var dedim sinir oldumm

Hımm bide doktorumuza bugün korunma yöntemini sorduk, eşimde ben de 3. Çocuğu düşünmüyoruz. Sezeryan olacağı için de tüpleri bağlattırma yöntemini konuştuk. Bebeği aldıktan sonra, 2 dk lık bir işlem olduğunu, eğer istiyorsak uygulanabileceğini söyledi. En etkili korunma yolunun da bu olduğunu yineledi. Yaşım da küçük değil ki, 5-10 sene sonra bi tane daha Yaparım diye düşünemem. Ama yinede karar vermekte zorlanıyorum. Düşünme aşamasındayız. Allah im iki çocuğuma da inşallah sağlıklı ve uzun ömürler nasip eder

Evet yarın burası daha bi heyecanlı olacak, bebişler gelecek ksmetse. Ağrısız, sancısız hayırlı doğumlarınız olsun inşallah

İnsanların işi gücü yok moral bozmaya mutsuz etmeye yer arıyor. Dinleme bile tıka kulaklarını hiç sıkma canını kritik dönemi atlattınız zaten siz. Neler neler duydum böyle felaket tellallığı yapan insanlardan ama tıkadım kulaklarımı bebeğimi bekliyorum sen de bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün.

Yarın Doğum yapacak arkadaşlarıma Allah acil şifalar ve güzel doğumlar nasip etsin bebecikleri sağlıkla gelsin inşallah BiZimkiler de darısı başına Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin
Eskiden derlerş Allah kucağına almayı nasip etsin aman derdim olmuş artık herkes doğuyor ama hamile olup her türlü riski görünce insan dışardan göründüğü gibi olmadığını anlıyor
ANNELİK nasıl kutsal bişey tavukların civcivlerini korumasıngibi kedilerin panterleşnesi gibi her türlü sıkıntıda önce karnına sarılmak ne büyük öZveri hastalıktan kırılırken bi ilaçla geçecek hastalığı aman ona bişey olmasın diye günlerce çekmek
Kusmalar yerlerde sürünmeler halsizlik Bel ağrısı burun tıkanıklığı uykusuz geceler kasıklarındaki patlama hissi varken şakın erken gelme kuzucuğum ben çekerim bu ağrıları dahada olsun yüne çekerim diyebilmekmiş
Evet anne dediğin doğru anne olunca anlıyormuş insan

cnm oyle dusunme cokta guzel bakarsin bebisine :) yeterki kavusalim sagsaglim.. bende istiyorum kavusmayi bir an once

Helal sana annesi, gözün aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…