2016 Aralık Anneleri

Hep dua ederim Allahim hakkimizda sagliklisi ve hayirlisi hangisiyse oyle dogum nasip et. Normal sezeryan farketmez Allah bilir ama insanlar normale ooo cok zor, sezeryana yarim insan olacaksin. Napalim tutalim icimizde o zaman
Boşver onları canım. Eşini de öbür yarın olur, rahat rahat atlatırsın evelallah.

Midem çok yanıyor benim. Daha doğrusu yemek borusu. Çok kötü kızlar gaviscon bile işe yaramıyor. Alevler çıkacak ağzımdan adeta. Sizde durumlar nasıl ?

Cayir cayir yaniyor aylardir hemde
Ilac hic icmedim bitkisel olsa dahi.
Sadece soguk sut ictim yandikca.
Umarim sizdede ise yarar

cnm oyle dusunme cokta guzel bakarsin bebisine :) yeterki kavusalim sagsaglim.. bende istiyorum kavusmayi bir an once
İnşallah bakarım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz hayırlısıyla... sanki sınava gireceğim de yeteri kadar hazırlanamamışım gibi hissediyorum bazen... bir de etrafımda o kadar çok erken doğum yapan oldu ki sanırım 38 hafta bitmeden (ne kadar artık erken sayılmayacağını bilsem bile) doğsun bir an önce diyemeyeceğim. Kardeşim geldi 1 haftalığına "ben buradayken doğur abla ya" diyor, ona bile kızdım niye böyle söylüyorsun diye

Doğru söylüyosun canım da insan destek bekliyor bide yakın arkadaşım dediklerinden ama maleseff ki insanlar gerçekten çok kötüü

Doğru söylüyosun canım da insan destek bekliyor bide yakın arkadaşım dediklerinden ama maleseff ki insanlar gerçekten çok kötüü
Haklısın canım demekki yanlış kişiden beklemişsin desteği biraz da hayal kırıklığı yaşatmış sana arkadaşın ama bugünlerde belli oluyor işte hayatımızdaki insanların ne kadar yanımızda olduğu..

Kizlar uyanik olan var mi ? bana bisey diyin ya. cocuk kendini asagi itiyo resmen. ayaklariyla destek alip kafayi asagi itiyo sanki. gaz sancisi gibi sanci oluyo ama kasılmalardan anlamiyorum. esim de nöbete gidecek sabah. ben ne yapiyim simdi nedir bu boyle.

Canım ben de şimdi uyandım, çok zor uykuya daldım hatta. Benim de bebiş aşırı hareketli ve inanılmaz gazım var. Ama doktorum şöyle dedi "üç şey olursa beni arıyorsun; 1 nişan gelirse yani kırmızı lekelenme 2 suyun gelirse ki bu akıntı gibi değil bacaklarından boşanır 3 düzenli aralıklarla sancın gelirse" o yüzden sanırım şu an yapacak pek bir şeyimiz yok. Bu kasılmalar yalancı doğum provalarıymış, bebek annenin rahmini hazırlıyormuş ve ne zaman bu kasılmalar 2 gün gelmezse doğum tamamen yaklaşmış demekmiş. Bebek hem kendi için hem anne için güç toplasın diye dinleniyormuş.

Seni de yanlış yönlendirmek istemem, vücudunu ve bebeğini en iyi sen tanırsın. İçin nasıl huzurlu olacaksa bence öyle davranmalısın canım.

Zaman yaklaşıktıkça heyecan artıyor :)
Yarın bu saatte kucağımda olacak inşallah
11 sene sonra tekrar aynı duyguları yaşamak apayrı birşeymiş

Güzel dileklerin için sağol canım inşallah sağlıkla geçsin..

Yarın kizima kavusucam insss bizede dua edin

hepimami

Dogum yapacak arkadaslar dualarimiz sizinle. Insallah saglikla kucaklariniza alin bebeklerinizi. Guzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…