2016 Aralık Anneleri

İyi geceler kızlar gene kaşınıyorum elim ayağım yanıyı midem alev aldı bakalım nasıl uyuycaz ..ayy bana yarına gun verseler heyecandN uyuyaMazdım galiba )))

Tüm aralık anneleri GÜNAYDIN zaman su gibi akmış gün geldi çattı. Bana bu hamileliğim hiç bitmeyecek gibi gelsede, sona geldik. Zorlu kolaylı yollardan geçtik hepimiz. Bugün ise kavuşma günü benim için 22.11.2016. hepinizden duâ bekliyorum. Öğleden sonra inşallah iyiyiz yazabilrim. Doğa'mızı almaya gidiyoruz biz. :)

hepimami kolay gelsin tatlım :)

Bende heyecanla bekliyorum guzel haberlerini canim! Kizina kavusmana saatler var ne guzel bir heyecan Allah saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin

Sağlıkla huzurla inşallah

Bende heyecanla bekliyorum guzel haberlerini canim! Kizina kavusmana saatler var ne guzel bir heyecan Allah saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin
Amin inşallah hepimize

İnşallah canım
Günaydın. Geleneksel 22 Kasım sezaryen şenliklerine hoş geldiniz. Ben dahil bugün doğuracak bütün "sözde" aralık annelerine kolaylıklar diliyorum.
Evet sözde aralık anneleri oldu kasım annedi
Burcuda belirsiz hemde öyle bir tarih ki

canım sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah
herşey gönlünce olsun dualarım seninle

Yarin olsada senden guzel haberler alsak insallah. Her dogum haberinde daha da heyecanlaniyor insan :)

Midem çok yanıyor benim. Daha doğrusu yemek borusu. Çok kötü kızlar gaviscon bile işe yaramıyor. Alevler çıkacak ağzımdan adeta. Sizde durumlar nasıl ?

hepimami

Dogum yapacak arkadaslar dualarimiz sizinle. Insallah saglikla kucaklariniza alin bebeklerinizi. Guzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Kızlar hepinizi öpüyorum

Canim tesekkur ederim cevabin icin. Sancı yada kasilma ben hic hissetmiyorum o yüzden korkum kasilmalari hissedemeyecegim. Hic dün geceki gibi bisey yasamamistim. yarin randevum var kanala mi girdi cok merak ediyorum. resmen ayaklarindan destek alip kafasini ittiriyodu. ishal kusma agri derken sızmısım sabaha karsi artik. dogum yapmisim gibi yorgunluk var üstümde. bi gelseydiler sag salim

Midem çok yanıyor benim. Daha doğrusu yemek borusu. Çok kötü kızlar gaviscon bile işe yaramıyor. Alevler çıkacak ağzımdan adeta. Sizde durumlar nasıl ?
Benimde oluyo zaman zaman ama benim mucizem gaviscon. Direniyorum baya icmemek icin cok zorluyosa aliorum bi kapak daha bogazimdan inerken kesio cok sukur.
Canim hic telas yapma illaki bakilirr merak etmee :))
Ayaklarımın altı alev alev yanıyor oncaaaa uykuya rağmen dön sağa dön sola uyuyamadım yine çok sıkıldım ayaklarımdan((
Bende ole don saga don sola ates basa basa uyuyamadim bi ara sizmisim uyandim sancim vardi hala var . .

funca Can'ım benim doktorum sürecin başından beri hiç ilaç vermedi demir ilacı dışında. İlaç yanlısı bir doktor değil herşeyi doğalından aş dedi. Ama mide yanması konusunda gaviscon veya rennin duo yi midenin yanmasını beklemeden günde 3 kere yda 4 kere iç dedi. Çünkü mideden çıkan asit yemek borusunu çok ciddi tahriş ediyormuş. Mide bu aside çok dayanaklı ama Boğaz öyle bi dayanıklılık olmadığı için ilerde sıkıntı oluşturabilir bu tahriş olmalar dedi. Sende eğer düzenli içmiyorsan iç bence önemli olan sağlıkla bitirmek ilaç içmicem diye diretme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…