Tüm aralık anneleri GÜNAYDIN zaman su gibi akmış gün geldi çattı. Bana bu hamileliğim hiç bitmeyecek gibi gelsede, sona geldik. Zorlu kolaylı yollardan geçtik hepimiz. Bugün ise kavuşma günü benim için 22.11.2016. hepinizden duâ bekliyorum. Öğleden sonra inşallah iyiyiz yazabilrim. Doğa'mızı almaya gidiyoruz biz. :)
hepimami kolay gelsin tatlım :)
Sağlıkla huzurla inşallahTüm aralık anneleri GÜNAYDIN zaman su gibi akmış gün geldi çattı. Bana bu hamileliğim hiç bitmeyecek gibi gelsede, sona geldik. Zorlu kolaylı yollardan geçtik hepimiz. Bugün ise kavuşma günü benim için 22.11.2016. hepinizden duâ bekliyorum. Öğleden sonra inşallah iyiyiz yazabilrim. Doğa'mızı almaya gidiyoruz biz. :)
Amin inşallah hepimizeBende heyecanla bekliyorum guzel haberlerini canim! Kizina kavusmana saatler var ne guzel bir heyecanAllah saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin
İnşallah canımSağlıkla huzurla inşallah
Evet sözde aralık anneleri oldu kasım annediGünaydın. Geleneksel 22 Kasım sezaryen şenliklerine hoş geldiniz.Ben dahil bugün doğuracak bütün "sözde" aralık annelerine kolaylıklar diliyorum.
Tüm aralık anneleri GÜNAYDIN zaman su gibi akmış gün geldi çattı. Bana bu hamileliğim hiç bitmeyecek gibi gelsede, sona geldik. Zorlu kolaylı yollardan geçtik hepimiz. Bugün ise kavuşma günü benim için 22.11.2016. hepinizden duâ bekliyorum. Öğleden sonra inşallah iyiyiz yazabilrim. Doğa'mızı almaya gidiyoruz biz. :)
Sorma canım. Doğum saati belli olunca Nuray Sayarı'ya mesaj atıp kızımın burcunu sorucam artık.Amin inşallah hepimize
İnşallah canım
Evet sözde aralık anneleri oldu kasım annedi
Burcuda belirsiz hemde öyle bir tarih ki
canım sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah
herşey gönlünce olsun dualarım seninle
Yarin olsada senden guzel haberler alsak insallah. Her dogum haberinde daha da heyecanlaniyor insan :)
Midem çok yanıyor benim. Daha doğrusu yemek borusu. Çok kötü kızlar gaviscon bile işe yaramıyor. Alevler çıkacak ağzımdan adeta. Sizde durumlar nasıl ?
hepimami
Dogum yapacak arkadaslar dualarimiz sizinle. Insallah saglikla kucaklariniza alin bebeklerinizi. Guzel haberlerinizi bekliyoruz :)
Bende heyecanla bekliyorum guzel haberlerini canim! Kizina kavusmana saatler var ne guzel bir heyecanAllah saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin
Sağlıkla huzurla inşallah
Canım ben de şimdi uyandım, çok zor uykuya daldım hatta. Benim de bebiş aşırı hareketli ve inanılmaz gazım var. Ama doktorum şöyle dedi "üç şey olursa beni arıyorsun; 1 nişan gelirse yani kırmızı lekelenme 2 suyun gelirse ki bu akıntı gibi değil bacaklarından boşanır 3 düzenli aralıklarla sancın gelirse" o yüzden sanırım şu an yapacak pek bir şeyimiz yok. Bu kasılmalar yalancı doğum provalarıymış, bebek annenin rahmini hazırlıyormuş ve ne zaman bu kasılmalar 2 gün gelmezse doğum tamamen yaklaşmış demekmiş. Bebek hem kendi için hem anne için güç toplasın diye dinleniyormuş.
Benimde oluyo zaman zaman ama benim mucizem gaviscon. Direniyorum baya icmemek icin cok zorluyosa aliorum bi kapak daha bogazimdan inerken kesio cok sukur.Midem çok yanıyor benim. Daha doğrusu yemek borusu. Çok kötü kızlar gaviscon bile işe yaramıyor. Alevler çıkacak ağzımdan adeta. Sizde durumlar nasıl ?
Canim hic telas yapma illaki bakilirr merak etmee :))İnşallah bakarım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz hayırlısıyla... sanki sınava gireceğim de yeteri kadar hazırlanamamışım gibi hissediyorum bazen... bir de etrafımda o kadar çok erken doğum yapan oldu ki sanırım 38 hafta bitmeden (ne kadar artık erken sayılmayacağını bilsem bile) doğsun bir an önce diyemeyeceğim. Kardeşim geldi 1 haftalığına "ben buradayken doğur abla ya" diyor, ona bile kızdım niye böyle söylüyorsun diye
Bende ole don saga don sola ates basa basa uyuyamadim bi ara sizmisim uyandim sancim vardi hala var . .Ayaklarımın altı alev alev yanıyor oncaaaa uykuya rağmen dön sağa dön sola uyuyamadım yineçok sıkıldım ayaklarımdan ((
Ayy canim gozlerim doldu sizleri okurke cok duygulandim saglicakla al insallah yavrucuguu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?