- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Tüm aralık anneleri GÜNAYDIN zaman su gibi akmış gün geldi çattı. Bana bu hamileliğim hiç bitmeyecek gibi gelsede, sona geldik. Zorlu kolaylı yollardan geçtik hepimiz. Bugün ise kavuşma günü benim için 22.11.2016. hepinizden duâ bekliyorum. Öğleden sonra inşallah iyiyiz yazabilrim. Doğa'mızı almaya gidiyoruz biz. :)
hepimami kolay gelsin tatlım :)
Ben tüm belirtilerimi geçen hafta yaşadım bu hafta tık yok. Benim kız Herhalde bir meyil etti sonradan vazgeçti, anası gibi kararsız olacakNarcoleptic insomniac kizz allah seni napmasinnn 39. Hafta yazio yaaa aboooo . Yok mu daha net bi belirti biseyy ..
Ayyy çok heyecanlıııı sağlıkla gir çık, bebeğini hemen kucağına al inşallahBekliyorum kızlar
Damar yolu açıldı
Bu gece benimde çok bacaklarım ağrıdı. Nedir bu hiç bacak ağrısını sormadım doktora.Günaydın kızlar gece bacaklarimin ağrısından uyuyamadim
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim, sağlıkla girip sağlıkla çıkın tezden inşallahBekliyorum kızlar
Damar yolu açıldı
Çok teşekkür ederim. Evet düzenli içmiyorum . Yandığı zaman direnerek alıyorum. Benim doktorumda hiç ilaç vermedi. Ben tekim zannediyordum. Demir hapı bile yok. Gavisconu veren o ama. Ben aşıda olmadım. Siz oldunuz mu?funca Can'ım benim doktorum sürecin başından beri hiç ilaç vermedi demir ilacı dışında. İlaç yanlısı bir doktor değil herşeyi doğalından aş dedi. Ama mide yanması konusunda gaviscon veya rennin duo yi midenin yanmasını beklemeden günde 3 kere yda 4 kere iç dedi. Çünkü mideden çıkan asit yemek borusunu çok ciddi tahriş ediyormuş. Mide bu aside çok dayanaklı ama Boğaz öyle bi dayanıklılık olmadığı için ilerde sıkıntı oluşturabilir bu tahriş olmalar dedi. Sende eğer düzenli içmiyorsan iç bence önemli olan sağlıkla bitirmek ilaç içmicem diye diretme
Tetanoz aşısı oldum ben şöyle ki. Doktorum olup olmamak senin kararın olabilirsin sonuçta sezeryan olacaksın tedbir olmuş olur dedi. O dönem bi kaç iş için eşimin köyüne sık gidip gelmiştik eşim hiç farketmeden elini küflü sacla kesmişti benim elimi korumak için. O zaman dedim yahu dünyanın bin türlü hali var en iyisi yaptırayım vE yaptırdım. Ama vitamin balık yağı vesaire hiç kullanmadım ki Bebek de Zaten 2 hafta önden gidiyor ona rağmen bide öyle vitamin falan alsam 5 kilo doğar :)) bende gavisconu aynı senin gibi içiyordum doktor öyle faydasını yüzde yirmi görürsün ancak demişti düzenli içersen o zaman mide asidini dengeler demiştiÇok teşekkür ederim. Evet düzenli içmiyorum . Yandığı zaman direnerek alıyorum. Benim doktorumda hiç ilaç vermedi. Ben tekim zannediyordum. Demir hapı bile yok. Gavisconu veren o ama. Ben aşıda olmadım. Siz oldunuz mu?
Ben ve kaşıntılarım yine sizlerleyiz ilaçta içtim losyanda surdum ama by defa bana mısın demedi(((
Evet canm bi ara göbeğimin tamamı öyleydi baya korktum sanki göbeğim benim değil birisi koymuş gibiydi şuanda sadece orta kısım öyle çok uzun zamandır böyle olduğı için pekte takmadım açıkcasıkızlar selam , bir şey sorucam siiznde göbeğinizin etrafı hississmi . yani uyuşuk gibi orası ne yaparsam yapıyım acımıcak gibi kaşınıyor kaşııyorum ama hissetmyiorum pek. sizdede öylemi acaba .
İlaçlarında faydası olmuyo canım bir iki gun oldu anca bende düzenli içmedim kıyamadım bebegime ama kabus gibi doktorum da aralıgı bekleriz dedi ama ben erken gidicem randevuma bakalım ne olacakahhh ahhh haftalardır ne çekiyorum eşim kabul etmediğinden ilaçta kullanamıyorum resmen gün diil saat sayıyıyorum doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?