2016 Aralık Anneleri

Allah yardimciniz olsun canim. Guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah :)

Günaydın güzel hamişler ve hamişlikten anneliğe saatler içinde terfi edecek güzel hanımlar

Dualarımız sizinle arkadaşlar AzRASILAM hepimami ve diğer arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. Face te de yazmıştım, hadi siz meleklerinize kavuşun sağlıcakla, biz de tekrar teyze olalım sayenizde.

Güzel haberlerinizi merakla bekliyorum. Ben de gideyim şimdi küçük sıpamı göreyim, kontrol var. Bakalım biraz daha kilo aldırabilmiş miyiz?

Kocaman kocaman öpücükler herkese

Çok teşekkür ederim. Evet düzenli içmiyorum . Yandığı zaman direnerek alıyorum. Benim doktorumda hiç ilaç vermedi. Ben tekim zannediyordum. Demir hapı bile yok. Gavisconu veren o ama. Ben aşıda olmadım. Siz oldunuz mu?

Tetanoz aşısı oldum ben şöyle ki. Doktorum olup olmamak senin kararın olabilirsin sonuçta sezeryan olacaksın tedbir olmuş olur dedi. O dönem bi kaç iş için eşimin köyüne sık gidip gelmiştik eşim hiç farketmeden elini küflü sacla kesmişti benim elimi korumak için. O zaman dedim yahu dünyanın bin türlü hali var en iyisi yaptırayım vE yaptırdım. Ama vitamin balık yağı vesaire hiç kullanmadım ki Bebek de Zaten 2 hafta önden gidiyor ona rağmen bide öyle vitamin falan alsam 5 kilo doğar :)) bende gavisconu aynı senin gibi içiyordum doktor öyle faydasını yüzde yirmi görürsün ancak demişti düzenli içersen o zaman mide asidini dengeler demişti

kızlar selam , bir şey sorucam siiznde göbeğinizin etrafı hississmi . yani uyuşuk gibi orası ne yaparsam yapıyım acımıcak gibi kaşınıyor kaşııyorum ama hissetmyiorum pek. sizdede öylemi acaba .
Evet canm bi ara göbeğimin tamamı öyleydi baya korktum sanki göbeğim benim değil birisi koymuş gibiydi şuanda sadece orta kısım öyle çok uzun zamandır böyle olduğı için pekte takmadım açıkcası

ahhh ahhh haftalardır ne çekiyorum eşim kabul etmediğinden ilaçta kullanamıyorum resmen gün diil saat sayıyıyorum doğuma
İlaçlarında faydası olmuyo canım bir iki gun oldu anca bende düzenli içmedim kıyamadım bebegime ama kabus gibi doktorum da aralıgı bekleriz dedi ama ben erken gidicem randevuma bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…