- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Biri beni tuttsu nnnn gitmek istemiyorummm hastaneyeee..Az kaldı kuzum seninde kontrolüne anlat doktoruna kaç gündür acile gidip geliyorum diye belki bi yatırır takip etmek ister sürekli nst felan
Süre tut kasılmalarına doğum kasılması 10 dkda 3 kere felan olurmuş tabi çok kötüysen git amaBiri beni tuttsu nnnn gitmek istemiyorummm hastaneyeee..ama artiyoda artiyooo
Ayy hiç sorma bide bunlar iyi günlerinciler varbizde hayatımızın aynı devam etmesini beklemiyoruz zaten sonuçta hayatımıza yeni bir canlı giriyo ona göre şekilleniyo herşey de korkutmak niye dinlememek en iyisi çünkü doğuruncada başlarlar sütün varmı niye zayıf vs vs
Ahahah evet yaa ben de en çok bunlar iyi günlerincilere uyuz oluyorum. Son günlerin, tadını çıkar falan.... Artık he diyip geçiyorum, kimseyle uğraşamıycam
Ayy hiç sorma bide bunlar iyi günlerinciler varbizde hayatımızın aynı devam etmesini beklemiyoruz zaten sonuçta hayatımıza yeni bir canlı giriyo ona göre şekilleniyo herşey de korkutmak niye dinlememek en iyisi çünkü doğuruncada başlarlar sütün varmı niye zayıf vs vs
Kasilma suan durduda agri var. Gecmio hic yani surekli bi agriSüre tut kasılmalarına doğum kasılması 10 dkda 3 kere felan olurmuş tabi çok kötüysen git ama
Hahah :) BUnlar daha iyi günlerimiz dur bakalım Cansucuğum, fırsatın varken bol bol uyuyun.
Tövbe Allahım sanki uyku depolanabilen birşey, şimdi 24 saat uyusam sonraya ne faydaTeker teker gelin felaket tellalcıları
Ahahah evet yaa ben de en çok bunlar iyi günlerincilere uyuz oluyorum. Son günlerin, tadını çıkar falan.... Artık he diyip geçiyorum, kimseyle uğraşamıycam
Ahh tam 1 aydır yaşıyorum inan ayağımı kaldıramaz hale geldim artık annem felç felan geçiriyorum diye korkmuş :)) böyle birisi diz atmış kavga ederken demalt kemiğime gelmiş gibi ağrıyodu doktorumada sordum normal dedi bu günlerde biraz azaldı en azından rahat yürüyebiliyorum sürüyerek yürüyodum ilk zamanlar galiba doğuma hazırlıyo kemik kendini azalıncada korktum açılacak mı ne olacak diyeKizlar afedersiniZ
1 aydir inanilmaz bi vajina kemigi agrisi cekiyorum.
Catimi oluyo oranin ismi :)
2 gundur dahada artti oturdummu kalkmak istemiyorum o derece sizim sizim sizliyo.
Kizimda sag olsun en rahat oldugum anlarda habire bisey istiyo.
Doktor magnezyum vermisti ama kullanmak istemedim son zamanlar diye sizinde o bolgenizde agri varmi
Bende aylatdır var oturunca yada yatınca kalkmada zorlanıyorum doktor normallllll dedi oyy oyyKizlar afedersiniZ
2 gundur dahada artti oturdummu kalkmak istemiyorum o derece sizim sizim sizliyo.
Doktor magnezyum vermisti ama kullanmak istemedim son zamanlar diye sizinde o bolgenizde agri varmi
Cnn onu doktorun kontrol altına alır ya doğumda gerekirse kan takviyesi felan yapar korkma yani sağlıkla kavuşacaksın bebişineArkadaşlar size bişey sorcam benim bi sıkıntım var Rabbim dermansız dert vermesin öncelikle...biliyoruz ki doğumlarımıza sayılı günler kaldı benim gibi Akdeniz anemisi olan var mı aranızda yada kan düşüklüğü olan ? Benim en son kanım 9.2 li bişeydi 1 ay önce doğumda sorun yaşarmıyım diye korkularım var ne bileyim bebeğime her anne gibi sağ sağlim kavuşma isteği ve korkusu var doğumda karşıma sağlığımı tehdit edecek derecede çıkar mı diye endişeleniyorum bu hafta doktorumla da konuşmam bu konuyu yoksa ben hamilelik psikolojisinden mi abartıyorum bilemedim uzun oldu kusura bakmayın
Bende aylatdır var oturunca yada yatınca kalkmada zorlanıyorum doktor normallllll dedi oyy oyyKizlar afedersiniZ
Zaman zaman aklıma geliyor canım ya kötü düşünmedim hiçbir zaman ama son zamanlar yaklaştıkça aklıma gelmiyor değil her ihtimal. ..çok sağolCnn onu doktorun kontrol altına alır ya doğumda gerekirse kan takviyesi felan yapar korkma yani sağlıkla kavuşacaksın bebişine
Çok moralim bozuk..az büyümüş yine oğlum..plesenta beslemeye yetmiyor gibi görünüyor dedi doktorum benim beslenmemle de bi alakasi yokmuş.zaten geriden geliyordu karın çevresi.böyle devan ederse erkenden almamız gerekecek dedi..
9.2 kötü bir değer değil. tabi durumunuz özel. 4-7 e kadar düşerse takviye etmeye başlıyorlar. yada doktor doğumdan önce ve sonrasında takviye edecektir. sıkıntı yapmayın bu konuda. geçmiş olsun.Arkadaşlar size bişey sorcam benim bi sıkıntım var Rabbim dermansız dert vermesin öncelikle...biliyoruz ki doğumlarımıza sayılı günler kaldı benim gibi Akdeniz anemisi olan var mı aranızda yada kan düşüklüğü olan ? Benim en son kanım 9.2 li bişeydi 1 ay önce doğumda sorun yaşarmıyım diye korkularım var ne bileyim bebeğime her anne gibi sağ sağlim kavuşma isteği ve korkusu var doğumda karşıma sağlığımı tehdit edecek derecede çıkar mı diye endişeleniyorum bu hafta doktorumla da konuşmam bu konuyu yoksa ben hamilelik psikolojisinden mi abartıyorum bilemedim uzun oldu kusura bakmayın
kaç haftalık kaç kilo .Çok moralim bozuk..az büyümüş yine oğlum..plesenta beslemeye yetmiyor gibi görünüyor dedi doktorum benim beslenmemle de bi alakasi yokmuş.zaten geriden geliyordu karın çevresi.böyle devan ederse erkenden almamız gerekecek dedi..
Arkadaşlar size bişey sorcam benim bi sıkıntım var Rabbim dermansız dert vermesin öncelikle...biliyoruz ki doğumlarımıza sayılı günler kaldı benim gibi Akdeniz anemisi olan var mı aranızda yada kan düşüklüğü olan ? Benim en son kanım 9.2 li bişeydi 1 ay önce doğumda sorun yaşarmıyım diye korkularım var ne bileyim bebeğime her anne gibi sağ sağlim kavuşma isteği ve korkusu var doğumda karşıma sağlığımı tehdit edecek derecede çıkar mı diye endişeleniyorum bu hafta doktorumla da konuşmam bu konuyu yoksa ben hamilelik psikolojisinden mi abartıyorum bilemedim uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?