2016 Aralık Anneleri

Hahah :) BUnlar daha iyi günlerimiz dur bakalım Cansucuğum, fırsatın varken bol bol uyuyun.
Tövbe Allahım sanki uyku depolanabilen birşey, şimdi 24 saat uyusam sonraya ne fayda Teker teker gelin felaket tellalcıları

Ahahah evet yaa ben de en çok bunlar iyi günlerincilere uyuz oluyorum. Son günlerin, tadını çıkar falan.... Artık he diyip geçiyorum, kimseyle uğraşamıycam

Hahah :) BUnlar daha iyi günlerimiz dur bakalım Cansucuğum, fırsatın varken bol bol uyuyun.
Tövbe Allahım sanki uyku depolanabilen birşey, şimdi 24 saat uyusam sonraya ne fayda Teker teker gelin felaket tellalcıları

Ahahah evet yaa ben de en çok bunlar iyi günlerincilere uyuz oluyorum. Son günlerin, tadını çıkar falan.... Artık he diyip geçiyorum, kimseyle uğraşamıycam

Hahah uyku depolamak fena olmazdı hani he son günlerimmiş bence hayatımın en güzel günleri başlıcak diyorum öyle diyenlere monoton hayatıma renk gelecek minik kızımla şükürler olsunnn

Arkadaşlar size bişey sorcam benim bi sıkıntım var Rabbim dermansız dert vermesin öncelikle...biliyoruz ki doğumlarımıza sayılı günler kaldı benim gibi Akdeniz anemisi olan var mı aranızda yada kan düşüklüğü olan ? Benim en son kanım 9.2 li bişeydi 1 ay önce doğumda sorun yaşarmıyım diye korkularım var ne bileyim bebeğime her anne gibi sağ sağlim kavuşma isteği ve korkusu var doğumda karşıma sağlığımı tehdit edecek derecede çıkar mı diye endişeleniyorum bu hafta doktorumla da konuşmam bu konuyu yoksa ben hamilelik psikolojisinden mi abartıyorum bilemedim uzun oldu kusura bakmayın

Kizlar afedersiniZ
1 aydir inanilmaz bi vajina kemigi agrisi cekiyorum.
Catimi oluyo oranin ismi :)
2 gundur dahada artti oturdummu kalkmak istemiyorum o derece sizim sizim sizliyo.
Kizimda sag olsun en rahat oldugum anlarda habire bisey istiyo.
Doktor magnezyum vermisti ama kullanmak istemedim son zamanlar diye sizinde o bolgenizde agri varmi

Kaşınıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Deliricem gece kaşıntısı gibi bugün artık kaşımaktan ellerim agrıdı rabbim hayırla kurtarsın hepimizi inşallah
Perşeembeeee çabuk gel de gidiyim doktora

Ahh tam 1 aydır yaşıyorum inan ayağımı kaldıramaz hale geldim artık annem felç felan geçiriyorum diye korkmuş :)) böyle birisi diz atmış kavga ederken demalt kemiğime gelmiş gibi ağrıyodu doktorumada sordum normal dedi bu günlerde biraz azaldı en azından rahat yürüyebiliyorum sürüyerek yürüyodum ilk zamanlar galiba doğuma hazırlıyo kemik kendini azalıncada korktum açılacak mı ne olacak diye

Bende aylatdır var oturunca yada yatınca kalkmada zorlanıyorum doktor normallllll dedi oyy oyy

Cnn onu doktorun kontrol altına alır ya doğumda gerekirse kan takviyesi felan yapar korkma yani sağlıkla kavuşacaksın bebişine

Bende aylatdır var oturunca yada yatınca kalkmada zorlanıyorum doktor normallllll dedi oyy oyy

Çok moralim bozuk..az büyümüş yine oğlum..plesenta beslemeye yetmiyor gibi görünüyor dedi doktorum benim beslenmemle de bi alakasi yokmuş.zaten geriden geliyordu karın çevresi.böyle devan ederse erkenden almamız gerekecek dedi..

Cnn onu doktorun kontrol altına alır ya doğumda gerekirse kan takviyesi felan yapar korkma yani sağlıkla kavuşacaksın bebişine
Zaman zaman aklıma geliyor canım ya kötü düşünmedim hiçbir zaman ama son zamanlar yaklaştıkça aklıma gelmiyor değil her ihtimal. ..çok sağol

Bozma moralini canim
nekadar dedi doktor
eger beslenemiyorsa haftanda uygunsu aldir
disarda beslersin yavrunu oluyo oyle
kuzenim 2600 dogurdu 38 de
simdi masallahi var oglunun hic canini sikma

9.2 kötü bir değer değil. tabi durumunuz özel. 4-7 e kadar düşerse takviye etmeye başlıyorlar. yada doktor doğumdan önce ve sonrasında takviye edecektir. sıkıntı yapmayın bu konuda. geçmiş olsun.

kaç haftalık kaç kilo .
birde geçmiş kilo artışlarına bakmakta fayda var özellikle 28. haftadan sonraki kontrollerinizde hafta aralıklarına göre kaç gr almış. bebeğin genetiğine göre narin bir bebekte olabilir.

Canım Allah yardımcın olsun. AKdeniz anemisi ve doğum hakkında bilgim yok maalesef. Ama doktorunla konuşman seni rahatlatacaktır emin ol. Hiç endişe etme, doktorun seni en iyi şekilde yönlendirecektir. Benim içime doğan ise, hiç bir sorunla karşılaşmayacaksın canım. Sağlıkla kucağına alacaksın güzel bebişini. Hiç düşünüp de hem kendini hem bebişini üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…