- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Kaçıncı haftadasın? Ben de az önce çıktım muayeneden doktorum bu haftalarda artık bebeğin tam kilosunu alamayız +-500gr değişir o yüzden bir şey demicem sana dedi.Çok moralim bozuk..az büyümüş yine oğlum..plesenta beslemeye yetmiyor gibi görünüyor dedi doktorum benim beslenmemle de bi alakasi yokmuş.zaten geriden geliyordu karın çevresi.böyle devan ederse erkenden almamız gerekecek dedi..
Çok moralim bozuk..az büyümüş yine oğlum..plesenta beslemeye yetmiyor gibi görünüyor dedi doktorum benim beslenmemle de bi alakasi yokmuş.zaten geriden geliyordu karın çevresi.böyle devan ederse erkenden almamız gerekecek dedi..
Çok moralim bozuk..az büyümüş yine oğlum..plesenta beslemeye yetmiyor gibi görünüyor dedi doktorum benim beslenmemle de bi alakasi yokmuş.zaten geriden geliyordu karın çevresi.böyle devan ederse erkenden almamız gerekecek dedi..
İnşallah ya artık sende rahat et oda sen kasıldıkça ağrın oldukça oda rahatsız hissediyosun dimiii. Acayip kasılıyorum bugün ağrısız sürekli cocuk toplanıp duruyo nefesim kesiliyo kendime değil ona ğzülüyorumSu persembeki kontrolde allah varya bi acilma bi yumusaama bise deseler bariiyavrumda rahata erse artik cuma 38 e geccez artik.
Evet 2.ci canim sonucta 1 defa dogum yapmissin. Erkende olsa. Rabbim diger tarafta sizi bulustracak insallh.Acaba benim dogumum nasil olcak... ilk bebegimi erken dogumla 23 haftalikken kaybetmistim normal dogumla.. bu dogumum ikinci dogum olarakmi sayilcak acaba hic bilmiyorum
oy maşallah kuzuya Allah analı babalı büyütsün hadi kurtuldun darısı bizim başımıza inşallahBiz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Ayy canim gozun aydin. Rabbim anali babali buyutsun. Ayyy simdi minicik biseydir o miss gibide kokuyordur. Bizede bir an once sira gelsin artik cok özledik sıpayi.Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Masallah annesi... Simdi bol bol emzir kokla melegini yerimize. Saglikli huzurlu uzun bi ömür versin RAbbim ona...Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Maşallah annesi gözünüz aydın olsun rabbim analı babalı uzun ömürler nasip etsin inşallahBiz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
7 ye kadar düşerse takviye yapıldığını bilmiyordum bi nebze içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim9.2 kötü bir değer değil. tabi durumunuz özel. 4-7 e kadar düşerse takviye etmeye başlıyorlar. yada doktor doğumdan önce ve sonrasında takviye edecektir. sıkıntı yapmayın bu konuda. geçmiş olsun.
Kizlar afedersiniZ
1 aydir inanilmaz bi vajina kemigi agrisi cekiyorum.
Catimi oluyo oranin ismi :)
2 gundur dahada artti oturdummu kalkmak istemiyorum o derece sizim sizim sizliyo.
Kizimda sag olsun en rahat oldugum anlarda habire bisey istiyo.
Doktor magnezyum vermisti ama kullanmak istemedim son zamanlar diye sizinde o bolgenizde agri varmi
Sağol canım benim desteğin için teşekkür ederimCanım Allah yardımcın olsun. AKdeniz anemisi ve doğum hakkında bilgim yok maalesef. Ama doktorunla konuşman seni rahatlatacaktır emin ol. Hiç endişe etme, doktorun seni en iyi şekilde yönlendirecektir. Benim içime doğan ise, hiç bir sorunla karşılaşmayacaksın canım. Sağlıkla kucağına alacaksın güzel bebişini. Hiç düşünüp de hem kendini hem bebişini üzme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?