2016 Aralık Anneleri

Kaçıncı haftadasın? Ben de az önce çıktım muayeneden doktorum bu haftalarda artık bebeğin tam kilosunu alamayız +-500gr değişir o yüzden bir şey demicem sana dedi.

Canım, lütfen üzme kendini. DOktorun senin için en doğru kararı verecektir. Riskli haftaları çoktaaan atlattık Allah'a şükürler olsun. Hayırlısı neyse o olsun diye dua edelim, Rabbim neyi kararladıysa o olur. Belki haftasına göre zayıf yapılı bir bebek belki de plesenta beslenmesi... Ayrıca erken alınması gerekse dahi, bu şekilde alınan bebişler haftasını çok çabuk yakalıyorlar. Sen karnındaki bebeğinle konuş, hiç birimiz kaç gün daha aynı bedende olacağız bebeklerimizle bilmiyoruz. Tadını çıkaralım gerisini Allaha bırakalım.

Kızlar bende ki depresyon haki geçmedi neden se yaa o gereksiz yere ağladığını gundnn veri hala sıkıntı var içimde hiç bisey yapasim yok aglayasim var neden ki :/ ilkinde ön gün doğumdan sonra her akşam aglamistim bunda daha doğmasına da epeyi var ama ben bildiğin lohusa depresyinuna girdim sanki sürekli ruhum daraliyor aglayasim var hiç bisey yapmıyorum yemek ye otur tv izle bebeğe yüz ortusu yapmaya çalışıyorum iki dk isleyip bırakıyorum ev işi bile yapmıyorum mutfagi toplamaktan başka öyle işletim supureyim de hiç içimden gelmiyor 4 gündür ((

Hic moralini bozma canim. Kilo hic onemli degil. Gelişmesi iyidir bebeginin. Minyon tipli dogar. Sonradan alir. Bak ben 4 kilo dogmusum ama 40 kilo cubuk kraker gibi biseydim hamilelikten once. Kuzenim 2 kilo dogdu simdi masallah tosun gibi. Dogum kilosunu cok dert etme. Saglikli olsun yeter onemli olan o.

Su persembeki kontrolde allah varya bi acilma bi yumusaama bise deseler barii yavrumda rahata erse artik cuma 38 e geccez artik.
İnşallah ya artık sende rahat et oda sen kasıldıkça ağrın oldukça oda rahatsız hissediyosun dimiii. Acayip kasılıyorum bugün ağrısız sürekli cocuk toplanıp duruyo nefesim kesiliyo kendime değil ona ğzülüyorum

Acaba benim dogumum nasil olcak... ilk bebegimi erken dogumla 23 haftalikken kaybetmistim normal dogumla.. bu dogumum ikinci dogum olarakmi sayilcak acaba hic bilmiyorum
Evet 2.ci canim sonucta 1 defa dogum yapmissin. Erkende olsa. Rabbim diger tarafta sizi bulustracak insallh.

Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Ayy canim gozun aydin. Rabbim anali babali buyutsun. Ayyy simdi minicik biseydir o miss gibide kokuyordur. Bizede bir an once sira gelsin artik cok özledik sıpayi.
Canim tekrar hayirli olsun saglikli hayirli bir sekilde buyusun insallah

Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.

Canım hayırlı uğurlu olsun. Maşallah Dila'ya. Sağlıkla büyüt, bol bol sütün olsun inşallah canım. Darısı bizim küçük danacıkların başına

Maşallah annesi gözünüz aydın olsun rabbim analı babalı uzun ömürler nasip etsin inşallah

kızlar bişey soracaktım bugun kontrolumuz vardı gecen hafta da evde düştüğümden çok pimpirikli gittim dr a nst de bı tane sancı cıktı dr iş durumunu bana bıraktı yalnız odasına girer girmez çok büyümüşsün dedi bebeğin gelişimide yaklaşık 1,5 hafta önden gidiyor ilk önce 34 sonra 36 yı görmemız ılk hedefımız olsun dedı ve 200mg progestan başlattı gebeliğin böyle sonuna yaklaşmışken progestan kullanan var mızararı olsa dr vermez ama üns hastanesındekı dr um hıc vermemıstı özeldeki dr verınce bı kararsız kaldım

7 ye kadar düşerse takviye yapıldığını bilmiyordum bi nebze içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim

Magnezyum kullanmaktan neden cekindin ki ben 700 mg lik kullaniyorum ayni dertten muaribim diye:) bende ama kas agrisi bacak agrisi ve adet sncisi gibi kasilmalar oluyordu 32-34 hafta arasi. Doktorumd edi magnezyum kullanman lazim ebbek senden cekiyor seninn vucudunun reservleri bitiyor ondan vucudun boyle agri ile gosteriyor.
Magnezyum kullandigimdna beni 700 mg hic bir agri skinti yok cok sukur

Sağol canım benim desteğin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…