2016 Aralık Anneleri

Bende araligin 9la 15i arasi gelecek diye hissediyorum. Belki daha erken bole gelebilir

Canim hic m.etme cokta guzel bakarsin. Sende benim gibi ilk oglumda diyordum ben nasil bakacam korkusu vardi. Dogumdan hic korkmadim cunku insan piskolojisini nasil alistirirsa oyle olur hep pozitif dusundum. Ve bebegim geldigindede ona cokta guzel baktim oglum simdi 20 aylik oldu masallah

Selam kızlar bizimde dün kontrol vardı 37+2 yiz 3150 gr olmuş bebeğim nts iyi çıktı doğum kanalında ama bebeğim birazcık önde miş kilosu ve haftaya çatı muayenesi yapalım dedi doktorum bugünden itibaren göğüs ucu kremine ve günde 3 hurmaya başlıyorum.
Bu arada doğumda olan arkadaşlarım var Allahım onların yardımcısı olsun sağlıkla kavuşsunlar yavrularına kolay doğumlarımız olsun bir çırpıda hiç anlamayalım bile bu kadar kolay mıydı diyelim inşallahhhhh

Merhaba hanimlar acaba sut pompasi aldinizmi ? Almayi dusunuyormusunuz ?alirsaniz manuelmi yoksa elektronik mi alirsiniz

elekt. aldım ben .
manuel için oldukça zor dediler yarım saat br göğüs yarım saat diğer meme ne el ne parmak ne bilek dayanmıyormuş çok zor ve yorucu oluyormuş yani .

Canım geçen hafta ben gittiğimde 37+1 di 3150 grmdi benimde kilosu doktor gayet iyi demişti ama sana neden fazla dedi acaba

Sağlık ocağına gebe kaydı yaptırdıysan aşı ve takip için çağırıyorlar zaten sürekli

Canım geçen hafta ben gittiğimde 37+1 di 3150 grmdi benimde kilosu doktor gayet iyi demişti ama sana neden fazla dedi acaba
Canım fazla demedi aslında kilosu çok güzel dedi ama birazcık önde dedi çok az yani o yüzden çatı muayenesi istedi senden istedi mi doktorun?

aa süper valla sevindm bunu benden başkasından duyunca evet yanlara doğru bişi yok aşağı ve yukarı doğruda ama göbek çevresi resmen uyuşmış sanki anestesi almış gibi :) kaşıyorum ve pek hiissetmyiorum sanki kesseler cnm yanmıcak .
çok tşk. ederim ben bana özel bir durummu acaba dedim ama demekki hameileikle iligli.

İlaçlarında faydası olmuyo canım bir iki gun oldu anca bende düzenli içmedim kıyamadım bebegime ama kabus gibi doktorum da aralıgı bekleriz dedi ama ben erken gidicem randevuma bakalım ne olacak

ya sizi korkutmak istemem asla sonuçta sizinde dr nunuz sizn iyiliğinizi düşünerek vermiştir ama .
bana gastroentolog kaşıntı ilacı verdi korkma bebeğe zararı olan bir ilaç değil hamilelikte içiliyor öyle olsa zaten vermem dedi .
ama kadın doğum dr um içmeni istemem sema bebeğin gelişimini yavaşlatıyor bu ilaçlar dedi. belkide bana yazılan ilaç için dedi bilemiyorum . her hafta düzenli takip etmek ve bebeğin gelişimi durduğu an almak gerek dedi. bizde bunu duyunca içmedm açıkçası bazen dayanamıyıp almayı düşündm ama eşim karşı çıktı bir şekild eatlatıp 36 ya kadar geldm . bu saatten sonrada dayanıyım bari diyorum huzursuz olacağıma kaşınıyım diyorum ama geceleri çok zorluyor dediğinzi gibi.
ama baksanıza ilaç sizede yaramamış hem içip tedirgin olup hemde fayda görmiceksem odaha kötü.
bende cuma 37 olucam dr çok acele etmezsen 39 da alırım dedi .ben normal istedim ama bebek iri zorlamann mansı yok diyor dr hayırlısı bakalım .
sizede sağlıklı günler hamişlikler dileirm .

Yok yok cnm diyorum ya bi ara tamamıydı karnımın kaşıdığımı bile hissetmiyodum baya korktum anneme dedim ben hissetmiyorum karnımı diye sonra azaldı çok şükür dr ada söylemedim sorun görmediği için kontrollerde öyle gitti :))

Ya kızlar doguruyo ben stres yapıyorum :/ Allah yardımcıları olsun
Dün gece bende bir sağ bir sol doğru duzgun uyumadim sağa dönüyorum sağ kemiğin batio sola dönüyorum sol sırt ustu uzansam belim agrio hatta bi ara kendimi ittirilirken buldum yüz ustu uzanmisim ((( yaramazim anne beni ediyorsun diye uyardı allahtan. Yüz ustu.dedimse yan yatmanin biraz daha ötesinde tam da yüz ustu değil yani :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…