- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
ewt biraz hissis o kisimkızlar selam , bir şey sorucam siiznde göbeğinizin etrafı hississmi . yani uyuşuk gibi orası ne yaparsam yapıyım acımıcak gibi kaşınıyor kaşııyorum ama hissetmyiorum pek. sizdede öylemi acaba .
Bende araligin 9la 15i arasi gelecek diye hissediyorum. Belki daha erken bole gelebilirAynen aynen haha :) hemen gozum saate bakio hemen sertlesmelere bakiorum filan. Agriyi olcuyorum . Ewt diorum artiyo gbi biraz sonra bakiorum gecmis. Pehhh diorum :) ole ole gecio ne biliyim ama ben basindan beri araliik ilk haftasi dgurcam diorum bakalim nolck :) meraklardayim su kasim bitmek bilmedi yahuu hala 21 yaaa 22 olck kalan bi haftada bitsede artik iyce bekleme moduna geciversek
Canim hic m.etme cokta guzel bakarsin. Sende benim gibi ilk oglumda diyordum ben nasil bakacam korkusu vardi. Dogumdan hic korkmadim cunku insan piskolojisini nasil alistirirsa oyle olur hep pozitif dusundum. Ve bebegim geldigindede ona cokta guzel baktim oglum simdi 20 aylik oldu masallahjtaime020626 Ediz Enesin Annesi kızlar maşallah siz hemen kucağınıza almak istiyorsunuz ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi, Aralık ortasına kadar beklesin illa diye düşünüyorum. Doğum da değil Doğum sonrası nasıl bakacağım, yapabilecek miyim diye korkularım var
Merhaba hanimlar acaba sut pompasi aldinizmi ? Almayi dusunuyormusunuz ?alirsaniz manuelmi yoksa elektronik mi alirsiniz
ben mamajoo elektronik almaya karar verdim. yarın e-bebekten alıcam
Canım geçen hafta ben gittiğimde 37+1 di 3150 grmdi benimde kilosu doktor gayet iyi demişti ama sana neden fazla dedi acabaSelam kızlar bizimde dün kontrol vardı 37+2 yiz 3150 gr olmuş bebeğim nts iyi çıktı doğum kanalında ama bebeğim birazcık önde miş kilosu ve haftaya çatı muayenesi yapalım dedi doktorum bugünden itibaren göğüs ucu kremine ve günde 3 hurmaya başlıyorum.
Bu arada doğumda olan arkadaşlarım var Allahım onların yardımcısı olsun sağlıkla kavuşsunlar yavrularına kolay doğumlarımız olsun bir çırpıda hiç anlamayalım bile bu kadar kolay mıydı diyelim inşallahhhhh
Sağlık ocağına gebe kaydı yaptırdıysan aşı ve takip için çağırıyorlar zaten sürekliÇok teşekkür ederim. Evet düzenli içmiyorum . Yandığı zaman direnerek alıyorum. Benim doktorumda hiç ilaç vermedi. Ben tekim zannediyordum. Demir hapı bile yok. Gavisconu veren o ama. Ben aşıda olmadım. Siz oldunuz mu?
Canım fazla demedi aslında kilosu çok güzel dedi ama birazcık önde dedi çok az yani o yüzden çatı muayenesi istedi senden istedi mi doktorun?Canım geçen hafta ben gittiğimde 37+1 di 3150 grmdi benimde kilosu doktor gayet iyi demişti ama sana neden fazla dedi acaba
Evet canm bi ara göbeğimin tamamı öyleydi baya korktum sanki göbeğim benim değil birisi koymuş gibiydi şuanda sadece orta kısım öyle çok uzun zamandır böyle olduğı için pekte takmadım açıkcası
Yok kuzum 15 i bulmaz aralik ortasi dogurcak olanlar ilk haftasi pitir pitir cikarcaklar :))Bende araligin 9la 15i arasi gelecek diye hissediyorum. Belki daha erken bole gelebilir
Yok kuzum 15 i bulmaz aralik ortasi dogurcak olanlar ilk haftasi pitir pitir cikarcaklar :))Bende araligin 9la 15i arasi gelecek diye hissediyorum. Belki daha erken bole gelebilir
İlaçlarında faydası olmuyo canım bir iki gun oldu anca bende düzenli içmedim kıyamadım bebegime ama kabus gibi doktorum da aralıgı bekleriz dedi ama ben erken gidicem randevuma bakalım ne olacak
ewt biraz hissis o kisim
Yok yok cnm diyorum ya bi ara tamamıydı karnımın kaşıdığımı bile hissetmiyodum baya korktum anneme dedim ben hissetmiyorum karnımı diye sonra azaldı çok şükür dr ada söylemedim sorun görmediği için kontrollerde öyle gitti :))aa süper valla sevindm bunu benden başkasından duyunca evet yanlara doğru bişi yok aşağı ve yukarı doğruda ama göbek çevresi resmen uyuşmış sanki anestesi almış gibi :) kaşıyorum ve pek hiissetmyiorum sanki kesseler cnm yanmıcak .
çok tşk. ederim ben bana özel bir durummu acaba dedim ama demekki hameileikle iligli.
Yok yok var bizlerdede sadece fark edilmemistir :)rahatladım valla dedim buda başka bir sorunmu yoksa ama diilmiş demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?