2016 Aralık Anneleri

Oturarak uyumayı denesene cnm ben okdr rahat ediyorum ki arkama 3 tane yastık koyuyorum en öndeki dik duruyo öyle uyuyorum. Buna alışalı sol tarafıma yatamaz oldum yada yine aynı pozisyonda sağ kalçanın altına bi yastık daha koy oda hafif sola kırsın seni. Benim kız yan duruşlu olduğu için em rahat böyle ediyo dün akşam az soluma yatim dedim cocuğun kafasını ezdim galiba 2 saat karnıma dokundum kafasını seçemedim nereye sakladı kim bilir

QueenSweethart canım çok çok sevindim bu habere. Gözün aydın olsun. İyi ki tereddüt etmememişsin ve yaptırmışsın. Bu nasıl bir işlem, ne yapıyor da bebiş dönüyor canım müsait olduğunda yazabilir misin? Geçmiş olsun ağrılarına da.

Canım nelere para vermiyoruz ki, eğer mümkünse gitmek lazım diye düşünüyorum. Ayrıca ücretsiz olan eğitimler de var. Eğer çevremde ücretsiz eğitim olsaydı ona da gidecektim. Hiç birşey almasam ben bu eğitimden moral aldım, gaza geldim :)

Amin canım. Aynen. Bizim hoca anlatmıştı. Hastanelerde sancı odası var. Adı neden sancı? onu bile olumsuz algılattırıyorlar bize, illa oraya gireceksin, sancı çekeceksin diye. Bir hamile kadın gelmiş, herkes ağrı sancı içinde bağırıyor, bunda tık yok. Kadının psikolojisi bozulmuş, ben ağrı çekmiyorum, demek ki doğuramayacağım diye. Psikoloji çok önemli, etraf çok etkiliyor gerçektende.

Karnimi tencereye degdirdim yandi kizardi insallah bebegim hissetmemistir

Canım geçmiş olsun. Hiçbir şey olmaz bebişe merak etme. Ben de değdirdim geçenlerde :S bebiş 7 kat içerde karnımızın. Ona ulaşması mümkün değil, hissetmez de canım.

Maşallah minnoşa annesi. İnşallah sessiz sakin de bir doğumun olur doktorun müdahalesine gerek kalmadan. Oğluma örnek gösterdim senin bebişi, sende böyle uslu ol, vaktini bekle e mi dedim. Öpüyoruz sizi.

İrtibatı keseceğim bende bütün beni korkutan kişilerle Felaket tellalları mubarek

Ne guzel yazmissin canim. Eve bugunlere cok zorlanmadsn geldik insallah evlatlarimizada zorlanmadan kavusuruz. Allah yardimcimiz olsun

Amin canım, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Cahillik diz boyu. Hiç mi insan empati yapamaz yahu. Ne demek yani. Sen zaten son ana kadar dayanmışssın. Tutarsız konuşmalar, hareketler. Sinir oldum vallahi. Oldu senin için bebeği 11 ay karnımda taşıyayım

Sanki herkes doğurunca buralar sessiz kalacak gibi. Ve herkes doğuruyor gibi . Çok merak'ediyorum ne zaman gelecek bu cimcime
@prensesmat Bi sen bi ben kalacağız galiba canımErkek bebek gününü doldurur derler, bana benimki 10-13 aralık arasında gelecek gibi geliyor. Zaten bugün nst de de keyfi gayet yerindeydi :)

Geçmiş olsun canım, az kaldı, düzelecek inşallah.

Kizlar szinde otururken gobeginiz kucaginizda gbi oluyo mu ??

Aynı ben.Aynı resimdeki gibi bağdaş kurmuşumda bebek yastık gibi duruyor sanıyorum

Canlar kasilma falan diyorsunuz ben hicbirsey hissetmiyorum. Gayet rahatim yani acaba sorun bendemi bebegin basi baya asagida dedi doktor fazla yuruyus yaparsam alttan igne batiyormus gibi hissediyorum o yuzden pek dolanmiyorumdabilemedim simdi

Maşallah canım ağrı falan olmasın işte daha ne isteyelim. Kasılman oluyordur mutlaka, belki bebek sanıyorsundur canım. Kasılınca orası sepsert oluyor. bebekte daha yumuşak. İlla ağrı olması gerekmiyor. Benim şimdiye kadar ağrısız oldu kasılmalarım hep çok şükür.

La havle... Aman boşver canım, kimseyle konuşmamak lazım. Ben tüm hamileliğim boyunca nasıl gidiyor diyenlere iyiyim sıkıntım yok demedim bu yüzden. Hep çok şükür idare ediyoruz dedim. İyiyim diyince başlıyorlar, bunlar iyi günlerin daha şööyle ağrın olacak böyle sancın olacak. Felaket tellaları. Herkes doktor olmuş.

bu arada kızlar facebooktaki grup nedir?

Aralık anneleri 2016 canım. Profil resmi kağıttan tırtıl. Linki atıyorum ama açılmayabilir.

https://www.facebook.com/groups/735153399959115/

Bende araligin 9la 15i arasi gelecek diye hissediyorum. Belki daha erken bole gelebilir

Bende bende :) Annemlere 7 aralıga bılet aldık, öncesinde gelme oğlum diyorum

@elmasekerim canım maşallah bebeğine. Çok sevindim iyi olmasına. Ben de başlayayım artık kreme. Hurmayı yiyorum zaten Allah ne verdiyse Hepimiz için sağlıklı güzel doğumlar olsun inş.

Valla bende anneme bilet alcam ama kontrolleri bekliorum persembe ozelde cuma devlette kontrol var ordaki durumlara gore bi sorcam dr a suan ki durum nedir dicem beklermi 15 i beklemez derse bnde 3 4 gbi alcm. . Cuma 25 i zaten kontrolumun oldugu gun belki tahmini bse diyeblir. Tek dilegm annem geldiginde uzun surmesin. O geldikten en fazla 2 gun sonra dgsun cunku cok kalamick annem. Bosa gecsin istemiorum

Yok kuzum 15 i bulmaz aralik ortasi dogurcak olanlar ilk haftasi pitir pitir cikarcaklar :))

Insallah canim insallah.
Aslinda bana doktor 22 aralik dogum dedi
Ama ben bugun 37+0 haftadayim. Ve her sali yeni bi haftaya basliyorum .
29.11.2016 =38+0
06.12.2016=39+0
13.12.2016=40+0 .
Iste boyle canim. Ulturason neye uyarak 22 aralik gosteriyor anlamadim.
Ama senin dedigin gibi araligin ilk haftasida gelebilir

Yani bana kalirsa 10 15 i arasi olanlar ilk haftasi pittiracaklarr bizde dahilll insallllhhh:)

Bende guvenemiyorum cnm önceki doktorum 3gun kaşındım dedigimde hemen alalım demişti 37 de aldı bu aralıgı bekleticem dedi ama artık beklemek çok zor bide normal hamilelik dışında şişmanım evdede bi kızım daha var çok fenayım perşembe giderim büyük ihtimal diycem al diye bebeğim zaten iriydi bakalım kaç kilo hem tahlilleri falan da yaptırırız...

@sema coskun merak etme canim. Iki ay once başladı hissizlik. Dr uma sormuştum. Normal dedi. Gerci hamilelikte ne sorsak normal ya
Aynen ya şuram agrıyo normal şu var normal herşeye normal diyo offf

Amin canım aminnn

Yani bana kalirsa 10 15 i arasi olanlar ilk haftasi pittiracaklarr bizde dahilll insallllhhh:)
Insallah canim. Zaten artik gelsinler
Hurma yemeyede basladim insallah dogum kolay olur. Benim 2.ci dogum olacagi icin daha cabuk olacak insallah oyle diyorlar ilk dogum gibi uzun surmuyormus. Insallah oylede olur

Insallah canim. Zaten artik gelsinler
Hurma yemeyede basladim insallah dogum kolay olur. Benim 2.ci dogum olacagi icin daha cabuk olacak insallah oyle diyorlar ilk dogum gibi uzun surmuyormus. Insallah oylede olur
Acaba benim dogumum nasil olcak... ilk bebegimi erken dogumla 23 haftalikken kaybetmistim normal dogumla.. bu dogumum ikinci dogum olarakmi sayilcak acaba hic bilmiyorum

Canım inşallah gönlümüze göre olur. Benım doktor suan normal dogum gorunuyor ama catı muayenı 39. hafta yapacagım dedı. O zaman bekleyemeyeceğimiz için Ucak bıletını de ne kadar once alırsak kar dıye aldık. İnşallah anneanne-babanneleri geldikten sonra çok beklemeden gelir bıcırıklarımız.

Kızlar bugun kontrolum vardı. İlk kez nst ye girdim, sancı çıkmadı. Bebişin keyfi yerinde maşallah. 37+2 de 2800 gram olmuş. Doktor 3200-3500 arası doğacağını tahmin ediyorum dedi. 1 hafta sonra tekrar randevum var. Şu an normal doğum görünüyor inşallah. AMa 39. haftada çatı muayenesi yapacağım o zaman normal doğumu zorlayalım mı zorlamayalım mı tam karar veririz dedi. Minik burunlu bir bebiş geliyor teyzeleri.

Off kizlar yaa . Gece sanciyla uyandim bi gecti bi geldi sabah gene vardi simdi gene var kasilma yoktu smdi kasilmada eklendi. Bebiste 2 3 gundur baya hareketli hic ole dedikleri gbi son hafta skisti hareket etmio va gbi degil son gaz devam

Ayy hiç sorma bide bunlar iyi günlerinciler var bizde hayatımızın aynı devam etmesini beklemiyoruz zaten sonuçta hayatımıza yeni bir canlı giriyo ona göre şekilleniyo herşey de korkutmak niye dinlememek en iyisi çünkü doğuruncada başlarlar sütün varmı niye zayıf vs vs

Off kizlar yaa . Gece sanciyla uyandim bi gecti bi geldi sabah gene vardi simdi gene var kasilma yoktu smdi kasilmada eklendi. Bebiste 2 3 gundur baya hareketli hic ole dedikleri gbi son hafta skisti hareket etmio va gbi degil son gaz devam
Az kaldı kuzum seninde kontrolüne anlat doktoruna kaç gündür acile gidip geliyorum diye belki bi yatırır takip etmek ister sürekli nst felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…