2016 Aralık Anneleri

Valla 4 gozle bekliorum bi acilman var lafini yada bi yumusama var ne bliyim rahim agzinda kisalma var biseler bselerr bekliorum artikkk. Acayip agrilar var yaa asagida igne batmasi gbi hareket ettikce.

Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Ailesiyle, sizlerle birlikte Mutlu sağlıklı uzuuuun ömrü olsun inşallah. Gözünüz aydın darısı bizlerin başına

Neden erken dogabilirmis peki

Canim bol yasin insirak fetih sureleroni oku onlar seni ve cocugunu rahatlatir

Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.

Kızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..

Hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz kızlar çok güzel bi duygudur eminimki :) bol bol tadını çıkarın :) Daha iyi hissettiğinizde ayrıntıları paylaşırmısınız bizimlede :))

Canim hiicc tereddutte kalma hemen bi devlete gorun hepsi bahanede olabilir. Uyduruyolar bseler son zaman sezeryana bagliolar isi .. hemen bi devlete git gorun ona gore karar verirsin. Ben sirf bu sezeryana cevircekler derdinden devlette dogurcam

Banada özelde ki dr 34 -35 e kadr kullan demişti birkerede acile gittim doğum hastanesine 1 tane sancı çıkmıştı ordaki nöbetçi dr progestan iç dedi 34 haftadaydım kendi doktorumu aradım içebilirsin demişti

Canim hiicc tereddutte kalma hemen bi devlete gorun hepsi bahanede olabilir. Uyduruyolar bseler son zaman sezeryana bagliolar isi .. hemen bi devlete git gorun ona gore karar verirsin. Ben sirf bu sezeryana cevircekler derdinden devlette dogurcam

Eski doktorum da devletteydi o da diyodu cok kilolu olacak diye ama dogum konusulmuyodu tabi. ben de hep diyodum özel sezeryan derse devlete gidicem diye. dedigin gibi devlete gidiyim burda da en iyisi. ama su da var. annem hep anlatirdi abimin kafasi cok büyükmüs cok zor oldu dogumu sezeryandan daha cok dikisliydim diye. o da aklimin bi kösesinde . off kafam cok karisti

Senin ve bebeğin için hangisi sağlıklı olacaksa ondan yana yap tercihini. Güvenmiyorsan başka doktorlara da danış ama doğum şeklinde ısrarcı olma bence.

Canim normal dogumunu beklicem deseydin. Normal olmazsa ozaman sezeryana alir. Benim ilk dogumum sezeryan olmasina ragmen insallah bir sikinti cikmazsa normal dogumumu beklemek istiyorum dedim. Doktorum da onayladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…