- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Valla 4 gozle bekliorum bi acilman var lafini yada bi yumusama var ne bliyim rahim agzinda kisalma var biseler bselerr bekliorum artikkk. Acayip agrilar var yaa asagida igne batmasi gbi hareket ettikce.İnşallah ya artık sende rahat et oda sen kasıldıkça ağrın oldukça oda rahatsız hissediyosun dimiii. Acayip kasılıyorum bugün ağrısız sürekli cocuk toplanıp duruyo nefesim kesiliyo kendime değil ona ğzülüyorum
Ailesiyle, sizlerle birlikte Mutlu sağlıklı uzuuuun ömrü olsun inşallah. Gözünüz aydın darısı bizlerin başınaBiz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Ayy canimmm gozun aydin masallahhhhhh tu tu tu masalllaaaahhhh... hadi kurtuldun :)Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Sezeryanmi olmustunuz nasil gecti agrilar olsun ameliyat olsun korkulcak biseymiymis ha bide sondaBiz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Neden erken dogabilirmis pekikızlar bişey soracaktım bugun kontrolumuz vardı gecen hafta da evde düştüğümden çok pimpirikli gittim dr a nst de bı tane sancı cıktı dr iş durumunu bana bıraktı yalnız odasına girer girmez çok büyümüşsün dedi bebeğin gelişimide yaklaşık 1,5 hafta önden gidiyor ilk önce 34 sonra 36 yı görmemız ılk hedefımız olsun dedı ve 200mg progestan başlattı gebeliğin böyle sonuna yaklaşmışken progestan kullanan var mızararı olsa dr vermez ama üns hastanesındekı dr um hıc vermemıstı özeldeki dr verınce bı kararsız kaldım
Canim bol yasin insirak fetih sureleroni oku onlar seni ve cocugunu rahatlatirKızlar bende ki depresyon haki geçmedi neden se yaa o gereksiz yere ağladığını gundnn veri hala sıkıntı var içimde hiç bisey yapasim yok aglayasim var neden ki :/ ilkinde ön gün doğumdan sonra her akşam aglamistim bunda daha doğmasına da epeyi var ama ben bildiğin lohusa depresyinuna girdim sanki sürekli ruhum daraliyor aglayasim var hiç bisey yapmıyorum yemek ye otur tv izle bebeğe yüz ortusu yapmaya çalışıyorum iki dk isleyip bırakıyorum ev işi bile yapmıyorum mutfagi toplamaktan başka öyle işletim supureyim de hiç içimden gelmiyor 4 gündür((
Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Kızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..
Canim hiicc tereddutte kalma hemen bi devlete gorun hepsi bahanede olabilir. Uyduruyolar bseler son zaman sezeryana bagliolar isi .. hemen bi devlete git gorun ona gore karar verirsin. Ben sirf bu sezeryana cevircekler derdinden devlette dogurcamKizlar kontrolden ciktim simdi. bebek 3600 gr olmus ve 37+4 üz bugün. kafa çapı cok büyük eger bu hafta kendi gelmezse sezeryanla alicaz mecbur dedi. Ve bu bebek daha iki hafta gelmez bence dedi. ne yapsam bilemiyorum ya bi de devlet hastanesine mi gitsem acaba ya. sezeryan hic istemiyorum.
Seninnn gozunn aydinn canoo :)Kızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..
Banada özelde ki dr 34 -35 e kadr kullan demişti birkerede acile gittim doğum hastanesine 1 tane sancı çıkmıştı ordaki nöbetçi dr progestan iç dedi 34 haftadaydım kendi doktorumu aradım içebilirsin demiştikızlar bişey soracaktım bugun kontrolumuz vardı gecen hafta da evde düştüğümden çok pimpirikli gittim dr a nst de bı tane sancı cıktı dr iş durumunu bana bıraktı yalnız odasına girer girmez çok büyümüşsün dedi bebeğin gelişimide yaklaşık 1,5 hafta önden gidiyor ilk önce 34 sonra 36 yı görmemız ılk hedefımız olsun dedı ve 200mg progestan başlattı gebeliğin böyle sonuna yaklaşmışken progestan kullanan var mızararı olsa dr vermez ama üns hastanesındekı dr um hıc vermemıstı özeldeki dr verınce bı kararsız kaldım
Çok şükür canım gözün aydınnnnn sağlıkla büyüsün minnoş darısı bize inşallahhhKızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..
Allah analı babalı, mutlu, sağlıklı, uzun ömürler versin bebişineKızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..
Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Aminn canim... Gozunaydin kavustun melegine birlikte uzun mutlu sağlıklı omurleriniz olsun insallah annesiKızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..
Canim hiicc tereddutte kalma hemen bi devlete gorun hepsi bahanede olabilir. Uyduruyolar bseler son zaman sezeryana bagliolar isi .. hemen bi devlete git gorun ona gore karar verirsin. Ben sirf bu sezeryana cevircekler derdinden devlette dogurcam
Kızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..
Senin ve bebeğin için hangisi sağlıklı olacaksa ondan yana yap tercihini. Güvenmiyorsan başka doktorlara da danış ama doğum şeklinde ısrarcı olma bence.Eski doktorum da devletteydi o da diyodu cok kilolu olacak diye ama dogum konusulmuyodu tabi. ben de hep diyodum özel sezeryan derse devlete gidicem diye. dedigin gibi devlete gidiyim burda da en iyisi. ama su da var. annem hep anlatirdi abimin kafasi cok büyükmüs cok zor oldu dogumu sezeryandan daha cok dikisliydim diye. o da aklimin bi kösesinde. off kafam cok karisti
Eski doktorum da devletteydi o da diyodu cok kilolu olacak diye ama dogum konusulmuyodu tabi. ben de hep diyodum özel sezeryan derse devlete gidicem diye. dedigin gibi devlete gidiyim burda da en iyisi. ama su da var. annem hep anlatirdi abimin kafasi cok büyükmüs cok zor oldu dogumu sezeryandan daha cok dikisliydim diye. o da aklimin bi kösesinde. off kafam cok karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?