Ayy hadi hayırlısı 2 cm açıklık mı yapmış bugünkü sancılar? napacaklar yatıracaklar mı canım? yoksa ilk canlı yayın normal doğumu mu geliyor topiğin :)Onu srmadim cnm devlet acildeym. Serum tnsiyonum dustu o yuzden
Ses seda yok belki de doğmuştur yada acı cekiuordur :/Ayy hadi hayırlısı 2 cm açıklık mı yapmış bugünkü sancılar? napacaklar yatıracaklar mı canım? yoksa ilk canlı yayın normal doğumu mu geliyor topiğin :)
Ayy hadi hayırlısı 2 cm açıklık mı yapmış bugünkü sancılar? napacaklar yatıracaklar mı canım? yoksa ilk canlı yayın normal doğumu mu geliyor topiğin :)
Yok ya 2cmle doğurmazki bence eve gönderir yada yatırıp takip eder daha çok açılacak mk diye 4 cmle 1hafta felan bekleyenler varSes seda yok belki de doğmuştur yada acı cekiuordur :/(
o kadar çabuk doğmaz heralde canım daha yarım saat önce yazmış :) eşiyle serumun bitmesini beklerken sohbet ediyorlardır heyecanla diye düşünüyorum...Ses seda yok belki de doğmuştur yada acı cekiuordur :/(
2 cm 1 günde oldu sanırım dün de gitmiş miydi acile? hatırlayamadım ondan açılması iyi gibi geldi hoş anlamam normal doğumdan gerçi sezercikle gelin banaYok ya 2cmle doğurmazki bence eve gönderir yada yatırıp takip eder daha çok açılacak mk diye 4 cmle 1hafta felan bekleyenler var
Kan sulandırıcı kullanıyırum gelişimi önde ondan heralde normalde 14 Ocak ama öncesınde 2 düşüğüm olduğundan 38 de akcıger gelışimini tamamlasın alırım demiştiNeden erken dogabilirmis peki
ayy canim hadi hayirlisiKizlar 2 cm aciklik var sanci cekn birini grdum birdn tnsiyon dustu serm bgladlr nsydeym
Kan sulandırıcıyı pıhtılaşma sorunun olduğu İçin mi yoksa önlem amaçlı mı kullanıyorsun cnm. Benim de iki düşüğüm oldu ben de iğne kullanıyorum coraspini 32. Haftada kestim. Sana iğneyi ne Zaman bıraktıracak doktorDoğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah bebişlerinizle sağlıklı nice yıllarınız olsun
Bende de bugun nst de bi sancı çıktı bebege zarar olmasında içerim onu merak ettimBanada özelde ki dr 34 -35 e kadr kullan demişti birkerede acile gittim doğum hastanesine 1 tane sancı çıkmıştı ordaki nöbetçi dr progestan iç dedi 34 haftadaydım kendi doktorumu aradım içebilirsin demişti
Benim mtfrh gen bölgesinde taşıyıcılıpım var gebelik başından beri kullanıyırum öncesinde 2 düşüğüm var bugün Bırak diye bişey demedi hatta 1 kutu daha yazdı haftsya uns hastanesındeki Dr uma sorucamKan sulandırıcıyı pıhtılaşma sorunun olduğu İçin mi yoksa önlem amaçlı mı kullanıyorsun cnm. Benim de iki düşüğüm oldu ben de iğne kullanıyorum coraspini 32. Haftada kestim. Sana iğneyi ne Zaman bıraktıracak doktor
Ya bebege pıhtı giderse diye korkuyorum erken bırakırsamKan sulandırıcıyı pıhtılaşma sorunun olduğu İçin mi yoksa önlem amaçlı mı kullanıyorsun cnm. Benim de iki düşüğüm oldu ben de iğne kullanıyorum coraspini 32. Haftada kestim. Sana iğneyi ne Zaman bıraktıracak doktor
Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallahKızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..
Kizlar eve geldim kanama olmus muayenedendir deglmj?
Anladım cnm, bende de taşıyıcı gen var. Allah korusun inşallah sorunsuz bebeklerimizi kucağımıza alırız . Yarın çatı muayenem var bakalım ne diyecek doktorYa bebege pıhtı giderse diye korkuyorum erken bırakırsam
Ay korktum şimdi demekki ondanmış bukadar sancın napacak peki eve gönderecek mi yatıracakmk acaba
Senin oglus fazla beklemicek heralde canim.
Ayy hadi hayırlısı 2 cm açıklık mı yapmış bugünkü sancılar? napacaklar yatıracaklar mı canım? yoksa ilk canlı yayın normal doğumu mu geliyor topiğin :)
Ses seda yok belki de doğmuştur yada acı cekiuordur :/(
Yok ya 2cmle doğurmazki bence eve gönderir yada yatırıp takip eder daha çok açılacak mk diye 4 cmle 1hafta felan bekleyenler var
o kadar çabuk doğmaz heralde canım daha yarım saat önce yazmış :) eşiyle serumun bitmesini beklerken sohbet ediyorlardır heyecanla diye düşünüyorum...
2 cm 1 günde oldu sanırım dün de gitmiş miydi acile? hatırlayamadım ondan açılması iyi gibi geldi hoş anlamam normal doğumdan gerçi sezercikle gelin bana
ayy canim hadi hayirlisiguzel haberler ver insallah . Kiz araligin ilk haftasi dedin senin minnak beklemicek galiba
Geçmiş olsun canım nasıl oldunKizlar ben yine acillerde. Bu sefer esim surukledi..
Iyi haberlerle gelirsin inşallah hadi bakalım gör bebişiniAnladım cnm, bende de taşıyıcı gen var. Allah korusun inşallah sorunsuz bebeklerimizi kucağımıza alırız . Yarın çatı muayenem var bakalım ne diyecek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?