2016 Aralık Anneleri

Ayy hadi hayırlısı 2 cm açıklık mı yapmış bugünkü sancılar? napacaklar yatıracaklar mı canım? yoksa ilk canlı yayın normal doğumu mu geliyor topiğin :)

Ses seda yok belki de doğmuştur yada acı cekiuordur :/ (
Yok ya 2cmle doğurmazki bence eve gönderir yada yatırıp takip eder daha çok açılacak mk diye 4 cmle 1hafta felan bekleyenler var

Yok ya 2cmle doğurmazki bence eve gönderir yada yatırıp takip eder daha çok açılacak mk diye 4 cmle 1hafta felan bekleyenler var
2 cm 1 günde oldu sanırım dün de gitmiş miydi acile? hatırlayamadım ondan açılması iyi gibi geldi hoş anlamam normal doğumdan gerçi sezercikle gelin bana

Doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah bebişlerinizle sağlıklı nice yıllarınız olsun

Doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah bebişlerinizle sağlıklı nice yıllarınız olsun
Kan sulandırıcıyı pıhtılaşma sorunun olduğu İçin mi yoksa önlem amaçlı mı kullanıyorsun cnm. Benim de iki düşüğüm oldu ben de iğne kullanıyorum coraspini 32. Haftada kestim. Sana iğneyi ne Zaman bıraktıracak doktor

Bende de bugun nst de bi sancı çıktı bebege zarar olmasında içerim onu merak ettim

Benim mtfrh gen bölgesinde taşıyıcılıpım var gebelik başından beri kullanıyırum öncesinde 2 düşüğüm var bugün Bırak diye bişey demedi hatta 1 kutu daha yazdı haftsya uns hastanesındeki Dr uma sorucam

Ya bebege pıhtı giderse diye korkuyorum erken bırakırsam

Ay korktum şimdi demekki ondanmış bukadar sancın napacak peki eve gönderecek mi yatıracakmk acaba

Senin oglus fazla beklemicek heralde canim.

Ayy hadi hayırlısı 2 cm açıklık mı yapmış bugünkü sancılar? napacaklar yatıracaklar mı canım? yoksa ilk canlı yayın normal doğumu mu geliyor topiğin :)

Ses seda yok belki de doğmuştur yada acı cekiuordur :/ (

o kadar çabuk doğmaz heralde canım daha yarım saat önce yazmış :) eşiyle serumun bitmesini beklerken sohbet ediyorlardır heyecanla diye düşünüyorum...

2 cm 1 günde oldu sanırım dün de gitmiş miydi acile? hatırlayamadım ondan açılması iyi gibi geldi hoş anlamam normal doğumdan gerçi sezercikle gelin bana

ayy canim hadi hayirlisi guzel haberler ver insallah . Kiz araligin ilk haftasi dedin senin minnak beklemicek galiba

Arkadaslar merakinizdan dolayi cok tesekkurlwr dusunuluyo olmak beni cok.mutlu etti. Allah razi olsun. Simdi.bliosunuz bi kac gundur sizlaniodum gece 4 de uyudum falan demistim 3 gundur biraz siddetli cekiodum adet agrilarini. Normalde psermbe gtcek olsugum ozel randevuma yarin gidiyim die dusundum ama aksama dgru gene artinca bide ekstra asagiya baski ve sizlama hssedince aksam esim gidelim dedi tm dedim gittik acile. Gene parmak muayene dedi istemiyorum dedim. Ole diyince peki sence nie sanxin var dedi blmiorm dedm oda ben bliorm ama smdi o sekilde bakmadiktn sora seni muayene etmenin bi anlami olmaz dedi bnde o zaman biraz nazik olun dedim tabi dedi. Yavas yavas yapti ama bagirdim tabi agladim :.( 1 parmak bollugunda yaklasik 2 cm ama dgum 4 5 de baslio va anlatti bu haftalar olur takip etceksin falan die. Nst aldilar sanci cikmadi. Tansiyonum dustu sirada beklerken orda sanci ceken bi kadini gordum etkilendim. Serum taktilar. Sonra iyi hssettim yariyi gecmisti cikardi. 36.6 haftalik gorunuyo plasenta arkada dedi bas geliis dedi. Kanala yerlesmeye baslamis dedi. O kadar. Sonra ewe geldik wc girdim kan akti sildim falan biraz geldi . Muayenedendir demi. Tekrar gitmedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…