- 9 Şubat 2016
- 242
- 443
- 33
Dogum yapan arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.AzRASILAM @hepimami gözünüz aydin, Allah saglikli uzun ömür versin yavrulariniza :)
Baska kim yapti dogum? Ben hic takip edemedim
Ben bugün baya kötüyüm kizlar bademciklerim iltihaplandi.Dünden beri biraz vardi bogazimda agri ama cok umursamamistim. Aksama dogru bir baktim bogazim beyaz beyaz. Cok kötü, konusamiyorum bile su an
Doktora gitsem antibiyotik verecek dimi? Iltihap daha kötü heralde
Yani nst de sadece 1 kere sancı olmuş.bir sancı derken ?
hiçbir önemi yok, düzenli sancılar olmadığı sürece kafana hiç takma canımYani nst de sadece 1 kere sancı olmuş.
Çok sağol canım. Înan taktım kaç saattir. Yarın tekrar çağırdı bi kez daha nst ye girecekmişim. Öyle olunca iyice panikledim.hiçbir önemi yok, düzenli sancılar olmadığı sürece kafana hiç takma canım
grip ve soğuk algınlığı için antibiotik vermez. hatta ben üstüne faranjitte oldum 2 hafta önceydi. ateşin çıktığı zaman ve crp değerin üksekse o zaman antibiotiğe başlarız demişti. ateşten kastımız 38 ve üzeridir.Dogum yapan arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.AzRASILAM @hepimami gözünüz aydin, Allah saglikli uzun ömür versin yavrulariniza :)
Ben bugün baya kötüyüm kizlar bademciklerim iltihaplandi.Dünden beri biraz vardi bogazimda agri ama cok umursamamistim. Aksama dogru bir baktim bogazim beyaz beyaz. Cok kötü, konusamiyorum bile su an
yok yok hiç canını sıkma, kaçtı çıkan sancın gördün mü?Çok sağol canım. Înan taktım kaç saattir. Yarın tekrar çağırdı bi kez daha nst ye girecekmişim. Öyle olunca iyice panikledim.
Kizlar bilmiyorum paylasmak icin dogru yer mi, cogumuz dogum da yapmadik ama yardim icin belki en azindan sizler sayesinde de yayabiliriz diye düsündüm. Bugün eksiduyuru . com sitesinde su ilana rastladim. Ilan tarihi 21.11.2016
"
Minik Feride için acil süt anne
Bugün istanbul barosuna kayıtlı avukat bir arkadaşı dogumdan sonra kaybettik bebek için anne sütüne ihtiyaç var.
Minik kızı 1 günlük. Minik Feride nin süt ihtiyacını karşılayacak 0-3 ay içinde doğum yapmış gönüllü ihtiyaç varmış. Bebek Başakşehir'de imiş. Buradan duyurmak boynumun borcudur. Belki aracalık edecek tanıdığı olan bir suser vardır.
Teşekkürler.
İrtibat Numarası
5335177846
Fidan Gül Kalmaz.
Bu arkadaşım ailenin yakını. Konu hakkında bilgi sahibi ve yalından ilgilrnmekte.
Arayacak olanlara şimdiden kendi adıma teşekkür ederim.
Saygılarımla."
grip ve soğuk algınlığı için antibiotik vermez. hatta ben üstüne faranjitte oldum 2 hafta önceydi. ateşin çıktığı zaman ve crp değerin üksekse o zaman antibiotiğe başlarız demişti. ateşten kastımız 38 ve üzeridir.
ben bal limon zecefil karışımıyla atlattım. 1 hafta sürdü 1 haftada öksürük oldu. yeni yeni toparlıyorum. parol bile içmedim. zor bir dönem, geçmiş olsun
Görmedim hiç sormakta aklıma gelmedi canım ya.yok yok hiç canını sıkma, kaçtı çıkan sancın gördün mü?
Dogum yapan arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.AzRASILAM @hepimami gözünüz aydin, Allah saglikli uzun ömür versin yavrulariniza :)
olsun olsun önemli değil, ben merağımdan sordumGörmedim hiç sormakta aklıma gelmedi canım ya.
çok geçmiş olsun canım, aslında ılık adaçayıyla gargara yaparsan iltihabını hemen söndürür ama sakın içme. doktora gidersen antibiyotik verir muhtemelen
Çok geçmiş olsun. Bi doktora gitmekte fayda var tabi ama bana boğaz ağeısında çok iyi gelen şey tuZlu suyla gargara. İçine kokusuna ve tadına dayanabiliyosan sirkede ekle. Tüm mikrobunu kırıyo hemde doğal bişey.
boğazda başlıyor bu yıl ki gribal enfeksiyonlar. önce hafif yanma sonra geniz akıntısı. bende önce şeffaftı sonra beyaz sonra sarı sonra yeşile döndü. doktorum bitki çayı bile içme yada günde 1 bardağı geçmesin dedi. ben kuşburnu kızılcık karabiberli hafif kıvamlı bir karışım içtim en azından gece yatarken az nefes alabildim. tabi doktora gitmekte fayda var.Grip degil canim, iltihap var, bakteri kaynakli bir enfeksiyon. Ama atesim yok. Insallah vermez de "böyle kendi kendine atlatabilirsin" der. "Yok iltihap bebege daha zararli antibiyotik kullan" da diyebilir. Istemiyorum ama yarin bir sorcam. Benim agrim önemli degil, bebege zarar vermesin de enfeksiyon...
Allah razı olsun inan içime su serptin.olsun olsun önemli değil, ben merağımdan sordum
Aynı şeyi bende düşünüyordum. Hiçde ilgim merağım yoktur. Nedense akrep istemiyordum. Yalnız burada konuşuluyordu bazı kaynaklar 23 kasimida akrep kabul ediyormuş.bu arada burçlara falan pek inanan bi tip değilim, Rabbim affetsin ama akrep burçlarıyla tesadüf müdür nedir hiç anlaşamıyorum. bugün burçlar yaya döndü diye içten içe sevinmiyor değilim tövbe estafurullah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?