- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Canım geçmiş olsun valla bende de travma yapmıştı o parmak muhabbeti çatı kontrolü sırasında hatta akabinde tansiyonum falan düşmüştü. Bak ne güzel eşin yanında destek sana hiç korkma. Sakinleş ve uyumaya çalış birazSaol cnm tsk .ederim.
Aglayip duruyorum muayeneyi unutamiyorum aklimdan gtmiyo icim bi tuhaf oluyo die esim sarildi tamam bosver devleti verir parasini hastanemize devam ederiz bnde yaninda olurum sancinda dogumada girerim yaninda dururum olurmu dedi. :)
Sürekli devam etmeyin ce sıkıntı değil cnm sen bebisin hareketini kontrol et kendini kasma suyunu takip et gerisi okadar mühim değil suan için ...Ama muayeneden sonra oldu ? Tesaduf olamazki yaa. Epey oynadi icinde cunku bagirdim agladim
Dogumuda dedim aralik ilk haftasi olurmu die. Oda 3 gun sonrada olur daha sonrada olablir suan sanci yok dedi.
Zaten bu konulara hassasim kan tutar eder beni. Zar zor kan aldirmaya serum baglatmaya alistim. Bole smdi aklimdan gtmio.psikolojim bozuldu sanirimCanım geçmiş olsun valla bende de travma yapmıştı o parmak muhabbeti çatı kontrolü sırasında hatta akabinde tansiyonum falan düşmüştü. Bak ne güzel eşin yanında destek sana hiç korkma. Sakinleş ve uyumaya çalış biraz
Evet eve bu sefer lokk diye yapmadilar yavasca girdi ama icerde fazla oynadi .epey ittirdi. Oncekinde lok die sokmasina ragmen kanamamisti resmen keseye kdr gttigini hssrttim sanki hakkatten tikaci dusurmus olablirmi ?Canim benim anlamadigimm bu ilk alttan muayenen degil, daha onceleri kanaman olmadi sanirim. Simdi neden kanaman oldu ayrica doktorada nazik davran demissin. Sen gene kontrolu elden birakma canim
Yok devam etmio wc oturunca geldi bide silince geldi geldi bitti.Sürekli devam etmeyin ce sıkıntı değil cnm sen bebisin hareketini kontrol et kendini kasma suyunu takip et gerisi okadar mühim değil suan için ...
Canım çok geçmiş olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Zaten bu konulara hassasim kan tutar eder beni. Zar zor kan aldirmaya serum baglatmaya alistim. Bole smdi aklimdan gtmio.psikolojim bozuldu sanirim
Evet eve bu sefer lokk diye yapmadilar yavasca girdi ama icerde fazla oynadi .epey ittirdi. Oncekinde lok die sokmasina ragmen kanamamisti resmen keseye kdr gttigini hssrttim sanki hakkatten tikaci dusurmus olablirmi ?
Amin cnm saolCanım çok geçmiş olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ewt bende hssettim hareket ettirdigini ffalan. Suan icin devam etmio. Ins etmezCanim ben hani senin daha evvelde yaptirdigini bildigim icin soyledim simdi neden kanama oldu diye. Sabahi bekle bakalim devam ederse gidersin gene hastaneye. Icinide ferah tut bak esinde yaninda gerekirse ozelde yaparsin dogumu. Rabbim bir yazi yazmis neyse onu yaziycaz. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah, benimkinide doktor 2.seferde baya iceri sokmustu hissetmistim icerde parmaklarini actigini.
Canım moralini bozmak için söylemiyorum ama maalesef sen özele de gitsen normal Doğum yapacaksan bu muayeneyi çok defa olmak zorunda kalacaksın, benim bir arkadaşım sırf bu parmak muayenesinden dolayı isteğe bağlı sezaryen oldu. Sen normal Doğum istiyorsun diye biliyorum o yüzden söyledim, ne olur yanlış anlama. Normal Doğum sürecinde açıklığı devamlı kontrol ediyorlarmış ve bunu anlamanın tek yolu da bu muayene maalesefSaol cnm tsk .ederim.
Aglayip duruyorum muayeneyi unutamiyorum aklimdan gtmiyo icim bi tuhaf oluyo die esim sarildi tamam bosver devleti verir parasini hastanemize devam ederiz bnde yaninda olurum sancinda dogumada girerim yaninda dururum olurmu dedi. :)
Maşallah size. Çok sevindim ağrının olmamasına da. Darısı bizlerin başına canım. Kaç gündür seninle inan bende heycan yaptım beklerken. Şimdi böyle iyi şeyler duymak çok sevindiriyor insanı.Ağrım sızım yok
Çok şükür iyiyim ben
Bebişde emdi
Şimdi karnımdaki alışkanlığı hıçkırığına devam ediyor teyzeleri
Ağrım sızım yok
Çok şükür iyiyim ben
Bebişde emdi
Ne mutlu sana canim ya. Kiz bol bol öp kokla .mis gibi kokuyordur simdi. Cok ozledim o miss kokuyu.Ağrım sızım yok
Çok şükür iyiyim ben
Bebişde emdi
Bugün doktora soracaktım unuttum. Hep böyle oluyoryaa inanmıyorum ben de sabah bacak ağrısıyla uyandım ve bi daha da dalamadım. benim sağ dizimden aşağısı çok ağrıyodu
Dogum yapan arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.AzRASILAM hepimami gözünüz aydin, Allah saglikli uzun ömür versin yavrulariniza :)
Baska kim yapti dogum? Ben hic takip edemedim
Ben bugün baya kötüyüm kizlar bademciklerim iltihaplandi.Dünden beri biraz vardi bogazimda agri ama cok umursamamistim. Aksama dogru bir baktim bogazim beyaz beyaz. Cok kötü, konusamiyorum bile su an
Doktora gitsem antibiyotik verecek dimi? Iltihap daha kötü heralde[/QUOT
Çok geçmiş olsun canım.
bir sancı derken ?Kızlar bişey söyleyin lütfen nst de bir sancı çıkması ne demek. Önemli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?