- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Ewet bliorm malesefCanım moralini bozmak için söylemiyorum ama maalesef sen özele de gitsen normal Doğum yapacaksan bu muayeneyi çok defa olmak zorunda kalacaksın, benim bir arkadaşım sırf bu parmak muayenesinden dolayı isteğe bağlı sezaryen oldu. Sen normal Doğum istiyorsun diye biliyorum o yüzden söyledim, ne olur yanlış anlama. Normal Doğum sürecinde açıklığı devamlı kontrol ediyorlarmış ve bunu anlamanın tek yolu da bu muayene maalesefAllah hepimizin yardımcısı olsun, 20. Haftada bende kasık ağrısıyla acile gitmek zorunda kalınca muayeneden sonra kanamam olmuştu ama çok şükür tekrar etmedi. İnşallah senin de geçer, dualarım seninle
Yenidenmi ayy nolur solemeyin bunu hla ustmden atamadim k8tu oluyorm icm bi tuhf oluyo kldiramiorumGecmis olsun Eda'cim. Bana doktorum muayene sonra hafif kan gelebilir demisti. Persembe randevun vardi sanirim, o zaman tekrar muayene edilir aciklik buyumus mu ogrenirsin. Insallah en hayirli zamanda gelsin bebislerimiz
Ewet bliorm malesef(
Yenidenmi ayy nolur solemeyin bunu hla ustmden atamadim k8tu oluyorm icm bi tuhf oluyo kldiramiorum(
Güzel haberlerle dön inşallah canımGünayyydınnn biz gidiyoruz yatış yapmaya gece çok sancılandım ağrılı kasılmalar kasık ağrısı iğne batması kesin açılmam var benimde bi parmakta ben yicem sanırım bugün
Kızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..
Kızlar çok şükür kurtulduk
İyiyiz kızımla darısı sizlere inşallah
Çok güzel maşallah
ekonomistgonul
Canım maşallah bebeğine kilo yu daha takmamıza gerek yok
Cuma da benim'kontrol var yazarım
Sen de normal düşünüyorsun di mi
Benim de çatı muayenesi ni 39 a verdi doktorum
ekonomistgonul canım çok teşekkürler buldum grubu faceten ekleme isteği gönderdim. biraz geç kaldım tabi :)
22 sezeryan şenliği bitti herkes kuzusuna kavuştu 23ünde olacak varmııı ? Yoksa sıradaki ben miyimmmmyarın öğlen yatışım yapılacam nasip olursa perşembe sabah bizde kavulucaz inşallahhh son hazırlıklarımı yaptım evde 2kişilik son duşumu aldım çok değişik duygular içindeyim
Tesekkürler canim :) ben de cok sevindim.
Söyle; önce beni ameliyata hazırlar gibi hazırladılar. Acil bişi olursa diye. Sonra bir serum taktılar. İçeriğini bilmiyorum ama besin olabilir. Sonra yine damar yoluyla rahmi gevşeten bir ilaç verdiler. Bu biraz carpinti yapti ama önceden söylediler carpinti yapacak normal bu diye. Nst çektiler. Baya bir ön hazirlik asamasi oldu.
Sonra başka bir odaya aldılar, doktor geldi. Böyle eliyle karnımın dışından alttan üstten tuttu bebeği dışarıdan yavaş yavaş çevirdi. :)) 1-2 dakika falan sürmüştür. O kadar hazirliktan sonra olayin kendisi bu kadardi. :))
Tabi o sırada sancım oldu. Ebeler elimi tutup nasıl nefes almam gerektiğini söylediler sürekli. Azıcık doğum sancısına benziyordu sanırım. O sanciyla nasil nefes alacagini unutuyor insan, ama konsantre olunca yapilabiliyor :)
Cok saol canim, insallah hepimizin sip diye kolayca olur :))
. Utanıyorum söylemeye tek bn bu kadar aptalim mi acaba diye tamda bende ki sıkıntı bu ilkinde dogduktan sonra 10 gün kadar her eve geldiğinde ağlıyordum çünkü gündü gözüm çok arıyordu onu bunda doğmadan 1 ay önce başladı bildiğin adam yanımda olmayınca dortduvar ustune gelio gündüz bisey yapasim yok bide ben ayrı yere gidicem belki de onun sıkıntısı bastı onsuz 1 ay doğumdan sonra da 1 ay nasil birakicamişin kötü yanı onun yokluğunda uzulecegim için şimdiden ben onu uzuyorum kızarak gereksiz aglayarak
Kizlar ben yine acillerde. Bu sefer esim surukledi..
Kizlar ya bende kac saattir çarpıntı var..kalbimde kelebek ucuyo gibi birşeyler.. ara ara oluyrdu hep bebis gerdirdiginde ama busefer getdirmede yok..neden olabilir acaba? Tansiyonum mu düştü acaba..
Evet eve bu sefer lokk diye yapmadilar yavasca girdi ama icerde fazla oynadi .epey ittirdi. Oncekinde lok die sokmasina ragmen kanamamisti resmen keseye kdr gttigini hssrttim sanki hakkatten tikaci dusurmus olablirmi ?
Dogum yapan arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.AzRASILAM @hepimami gözünüz aydin, Allah saglikli uzun ömür versin yavrulariniza :)
Baska kim yapti dogum? Ben hic takip edemedim
Ben bugün baya kötüyüm kizlar bademciklerim iltihaplandi.Dünden beri biraz vardi bogazimda agri ama cok umursamamistim. Aksama dogru bir baktim bogazim beyaz beyaz. Cok kötü, konusamiyorum bile su an
Doktora gitsem antibiyotik verecek dimi? Iltihap daha kötü heralde
bu arada kızlar ben size başıma geleni anlatayım..
hamileliğimin başında kanamalarım olmuştu, hatta bunlardan biri ciddi bir kanamaydı düşük yapıyorum diye koşarak gitmiştik doktora. çok şükür bugünlere kavuştuk. hamileliğimin 28. haftasında bir kanamam daha oldu ve doktorum iğne verdi. 32. haftada tekrar kanamam olunca alttan yapılan muayenede 3.5 cm lik açılma olduğunu öğrendik. bu bebek her an doğabilir ama bekleyedebilir demek oluyor dedi ve yavaş tempoda hayatıma devam etmemi söyledi. 36. haftada da erken doğum riskini atlattığımız için iğneyi kesti. çok şükür bugünlere geldik. o yüzden nedense hala daha doğurmayacakmışım gibi geliyor
Günaydın kızlar bir süredir yazamıyordum hazırlıklardan. yarın sabah doğuma gidiyorum inşallah dua bekliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
hayirli sabahlar arkadaslar :) bir sorum olcakti.. son 2 gundur uyandigimda kolum uyusmus oluyor.. nedeni nedir acaba
Günaydın kızlar gene kaşıntı falan derken uyumadım sagolsun kızıım da hem çok geç yattı heç erken kalktı sabah uşuttum bide galiba adım attıkça alt tarafım agrıdı ağladım ağladım şukur biraz sakinleştim bizimkileree geldim en azından onlar kızıma bakar belki bende yatarım dedim
Günayyydınnn biz gidiyoruz yatış yapmaya gece çok sancılandım ağrılı kasılmalar kasık ağrısı iğne batması kesin açılmam var benimde bi parmakta ben yicem sanırım bugün
Gunaydin hanimlar
Uykusuz bir gece daha bitti
Yarin kontrolum var
Ultrasyon ve nts
Bakalim bonibon kilo almismi
2 hafta once 2500 kiloydu
Yarin 36 haftalik oluyoruz
Tam 20 gun kaldi bonibonun gelmesine
Günayyydınnn biz gidiyoruz yatış yapmaya gece çok sancılandım ağrılı kasılmalar kasık ağrısı iğne batması kesin açılmam var benimde bi parmakta ben yicem sanırım bugün
EsAs bu havada doğum olur canım:) sıcağın hamileliği çekilmiyordu lohusalığı hiiiç çekilmez :) ben çok mutlu oluyorum hava soğudukçaGünaydın kızlar kayseri'de soğuk iyice kendini belli'etti. Sanki bu havalarda doğum olmazmış gibi geldi nedense :)))
Yazı mı beklesem doğum için :q
Yoo ben dun istemiorum dedim. Dr ama bunu yapmzsak seni muayene etmemin hic bi anlami yok dedi. Nst de sanci cikmadi ama 2 cm acilma cikti. Gerci devlete gtmistim. Zeynep kamjlde dogurcaktim ama dun gece cok agldim. Esime beni birakma ben nasi yapcm yanmda ol dedm oda bsver devleti o zaman verelim parasini ozelde yap yaninda oluyum dogumada giriyim dedi. Simdi bugun gider miyim blmiorumda yarin ozel kontrolum var. Gidince fiyat konuscam tekrae ilk gittigimizde baska sonra sorunca baska denildi bi dr konuscm bse yapamiosa mudurleriyle konuscam sizce bi degisme olurmu ilk 600 denmisti gecen sorunca 800 oldugunu ogrendik normal dogumun. ?Canim istemezsen yaptirmazsin tabi. Doktor seni zorlayamaz. Nst'ye sokacaklar mi seni Persembe? Sancin cikmazsa hic yaptirmazsin.
ekonomistgonul çok şükür gerçekten canım. Geçen hafta gittiğimde bir'ay boyunca hiç kilo almamıştım. Aferini almıştım doktordan. Ama bu hafta çoook aşırı yedim gibi. Kendi mi durduramyorm bazen. Sanırım bir hafta da iki kgalmış bile çıkabilirim
Çatı muayenesi ni 39 a bırakınca sevindim açıkçası. Bence şöyle düşündüler
Bu bebekler iri değil zatenher çatıdan rahatça geçer :))))
Yaa o güzel kavuşma duygusunu yaşamak istiyorum artık
Günaydın canım.
Bu gece bende hiç uyuyamadım. Sonra baktım dön dön olmuyor kalktım salonda tv yi açtım da yattım. Meğer sabah programlarının tekrarını yapıyorlarmış, Starda magazin programında canlı yayına Gülşen bağlandı. Kaç kilo aldın dediler. 7. ayında 14 kilo almış. Gece gece sevindirik oldum, oh oh dedim ben 9 ay bitiyor 14 kilo aldım :) Sanki benim doğumdan sonra kilo vermek için özel hocalarım olacakmış gibi hahaha
Yarın iyi haberlerle gelecen inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?