2016 Aralık Anneleri

Ewet bliorm malesef (
Gecmis olsun Eda'cim. Bana doktorum muayene sonra hafif kan gelebilir demisti. Persembe randevun vardi sanirim, o zaman tekrar muayene edilir aciklik buyumus mu ogrenirsin. Insallah en hayirli zamanda gelsin bebislerimiz
Yenidenmi ayy nolur solemeyin bunu hla ustmden atamadim k8tu oluyorm icm bi tuhf oluyo kldiramiorum (

Kızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..

Canım hayırlı ugurlu olsun. Maşallah bebeğine. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bol bol sütün olsun canım.

Kızlar çok şükür kurtulduk
İyiyiz kızımla darısı sizlere inşallah
Çok güzel maşallah

Güldenciğim, aylardan beri bu forumda her mutluluğumuzu-sıkıntımızı paylaştık, paylaşmaya da devam ediyoruz. İnan kız kardeşim doğum yapmış gibi hissediyorum. Güzel kızlarınla sağlıkla huzuurla uzun bir hayatınız olsun. Bol sütün olsun, hemencecik ameliyat yerin iyileşsin inşallah canım. mis kokuluyu öp benim için de.

ekonomistgonul
Canım maşallah bebeğine kilo yu daha takmamıza gerek yok
Cuma da benim'kontrol var yazarım
Sen de normal düşünüyorsun di mi
Benim de çatı muayenesi ni 39 a verdi doktorum

@prensesmat atlattık galiba canım, çok şükür bebişlerimiz 3000 civarında doğacak. Bebişin kafa biraz büyük olduğu için, eğer çatı muayenesinde sorun hissetmediğim sürece sonuna kadar normal doğumu zorlarız dedi doktor. İnşallah muayeneden de güzel haberler verir doktorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım Senin de cuma günü iyi haberlerini alırız inşallah. Bu arada doktorlar genelde 37-38 haftalarda yapmış çatıyı. Bizim riskimiz çok yok diye mi 39 da yapıyorlar acaba?

ekonomistgonul canım çok teşekkürler buldum grubu faceten ekleme isteği gönderdim. biraz geç kaldım tabi :)

Rica ederim canım, hoşgeldin. Orası daha pratik ama benim ilk göz ağrım kk olduğu için burada olmak daha hoşuma gidiyor. Facete gerçek isimlerle kim kimdir tanıyamıyorum :)

Allah yardımcın olsun canım. Senin de güzel haberlerini sağlıkla alacağız inşallah.

Şahane vallahi ya. Helal olsun doktoruna. Gerçekten çok sevindim. İnşallah normal doğum haberini de en hayırlı zamanda duymak nasip olur canım.

Canım hormonlarımız tavan. Hislerimizi çok yoğun yaşıyoruz. Ama bugünler de geçecek, az kaldı. Allah kuvvetini verecek, sabrını verecek inş.

Kizlar ben yine acillerde. Bu sefer esim surukledi..

Geçmiş olsun canım. Bence kanaman muayeneden kaynaklanıyor. İnternette baktın mı nişan resimlerine. Pek anlattığın gibi gelmedi bana.

Kizlar ya bende kac saattir çarpıntı var..kalbimde kelebek ucuyo gibi birşeyler.. ara ara oluyrdu hep bebis gerdirdiginde ama busefer getdirmede yok..neden olabilir acaba? Tansiyonum mu düştü acaba..

Hafta ilerledikçe benim çarpıntılarım arttı canım, özellikle yemeklerden sonra ve ya bir iş yaptıktan sonra. Arada baş dönmelerim de oluyor. Bence normaldir, bol bol su iç istirahat et canım. Geçmiş olsun.

Evet eve bu sefer lokk diye yapmadilar yavasca girdi ama icerde fazla oynadi .epey ittirdi. Oncekinde lok die sokmasina ragmen kanamamisti resmen keseye kdr gttigini hssrttim sanki hakkatten tikaci dusurmus olablirmi ?

Çok geçmiş olsun canım.

@mihaelamarta Nereden nerelere geldik canım, 9 ay nasıl geçti iyisiyle kötüsüyle hakikaten. Bugünlere ulaştıran rabbime şikürler olsun. Bence daha bekler haftasını bebişin annesi, öyle doğdu içime vallahi

Günaydın kızlar bir süredir yazamıyordum hazırlıklardan. yarın sabah doğuma gidiyorum inşallah dua bekliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

@Hayats03 Canım, Allah yardımcın olsun, iyi haberlerini bekliyoruz. Dualarım seninle canım.

hayirli sabahlar arkadaslar :) bir sorum olcakti.. son 2 gundur uyandigimda kolum uyusmus oluyor.. nedeni nedir acaba

Günaydın canım, üzerine yatıyoruz, yük biniyor sanırım. Bende soluma yatmaya çalışıyorum, her ne kadar habire dönsem de gece. DÜn nasıl yattıysam, sabah kalktığımda inanılmaz kulağım ağrıyordu. Hala daha geçmedi.

Geçmiş olsun, az kaldı canım. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

Günayyydınnn biz gidiyoruz yatış yapmaya gece çok sancılandım ağrılı kasılmalar kasık ağrısı iğne batması kesin açılmam var benimde bi parmakta ben yicem sanırım bugün

Canim gunaydin an be an haberlerini bekliyoruz.
Masallah kizina iyi direndi annesi bugeceyide sorunsuz atlatta yarin yavrusuna saglikla kavus insallah

Gunaydin hanimlar
Uykusuz bir gece daha bitti
Yarin kontrolum var
Ultrasyon ve nts
Bakalim bonibon kilo almismi
2 hafta once 2500 kiloydu
Yarin 36 haftalik oluyoruz
Tam 20 gun kaldi bonibonun gelmesine

Günaydın canım.
Bu gece bende hiç uyuyamadım. Sonra baktım dön dön olmuyor kalktım salonda tv yi açtım da yattım. Meğer sabah programlarının tekrarını yapıyorlarmış, Starda magazin programında canlı yayına Gülşen bağlandı. Kaç kilo aldın dediler. 7. ayında 14 kilo almış. Gece gece sevindirik oldum, oh oh dedim ben 9 ay bitiyor 14 kilo aldım :) Sanki benim doğumdan sonra kilo vermek için özel hocalarım olacakmış gibi hahaha
Yarın iyi haberlerle gelecen inşallah canım.

Günayyydınnn biz gidiyoruz yatış yapmaya gece çok sancılandım ağrılı kasılmalar kasık ağrısı iğne batması kesin açılmam var benimde bi parmakta ben yicem sanırım bugün

Hadi Allah yardımcın olsun canım, bugün yatış, yarın mis kokulu bebişi kucağa alış. Dualrımız seninle.

ekonomistgonul çok şükür gerçekten canım. Geçen hafta gittiğimde bir'ay boyunca hiç kilo almamıştım. Aferini almıştım doktordan. Ama bu hafta çoook aşırı yedim gibi. Kendi mi durduramyorm bazen. Sanırım bir hafta da iki kgalmış bile çıkabilirim
Çatı muayenesi ni 39 a bırakınca sevindim açıkçası. Bence şöyle düşündüler
Bu bebekler iri değil zatenher çatıdan rahatça geçer :))))
Yaa o güzel kavuşma duygusunu yaşamak istiyorum artık

Günaydın kızlar kayseri'de soğuk iyice kendini belli'etti. Sanki bu havalarda doğum olmazmış gibi geldi nedense :)))
Yazı mı beklesem doğum için :q
EsAs bu havada doğum olur canım:) sıcağın hamileliği çekilmiyordu lohusalığı hiiiç çekilmez :) ben çok mutlu oluyorum hava soğudukça

Canim istemezsen yaptirmazsin tabi. Doktor seni zorlayamaz. Nst'ye sokacaklar mi seni Persembe? Sancin cikmazsa hic yaptirmazsin.
Yoo ben dun istemiorum dedim. Dr ama bunu yapmzsak seni muayene etmemin hic bi anlami yok dedi. Nst de sanci cikmadi ama 2 cm acilma cikti. Gerci devlete gtmistim. Zeynep kamjlde dogurcaktim ama dun gece cok agldim. Esime beni birakma ben nasi yapcm yanmda ol dedm oda bsver devleti o zaman verelim parasini ozelde yap yaninda oluyum dogumada giriyim dedi. Simdi bugun gider miyim blmiorumda yarin ozel kontrolum var. Gidince fiyat konuscam tekrae ilk gittigimizde baska sonra sorunca baska denildi bi dr konuscm bse yapamiosa mudurleriyle konuscam sizce bi degisme olurmu ilk 600 denmisti gecen sorunca 800 oldugunu ogrendik normal dogumun. ?

Olabilir canım, inşallah da öyle pıt diye çıkar bizim minnoşlar. Ben de sevindim 39 a bırakınca, hatta mümkünse doğumda baksın sadece :) Benim son 2 haftadır kilo alımım durdu ama zaten 14 kiloyu cebe attığım için daha ne olsun :)Yalnız bu ara canım inanılmaz çikolata falan istiyor. Hamileliğim boyunca hiç çekmemişti, o kadar seven biri olarak. Şu son 18 günü 1 kiloyla atlatsam çok süper olacak :)
Çok merak ediyorum bende nasıl bir bebeğimiz olacak, kime benzeyecek, o doğum anında yaşanan his nasıl birşey. Sadece doğum anında hissedilen bir his varmış. ALlah sağlıkla gönlümüze göre normal doğum nasip etsin.

kizimda 15 kiloyla doguma girmistim.
bu hamileligimde 8 kilo aldim 2 kilo daha alsam doguma kadar 10 la girerim sanirim :)
simdiden cevredeki aletli pilates salonlatini arastirmaya basladim bile 40 gun sonra baglasalar durmam.
Temmuzda tatil var esim erken rezervasyon yapmis.
hedefim tekrar gelinligime sigmak
benim adama 2. Balayini yasatmak
tabi 2 cocukla nasil olcak bilemiyorum ama uydurcaz biseyler 3 yila 2 hamilelik sigdirdim esimede gunah adam yanlislikla dokundugundada bagriyorum oram agriyo buram agriyo diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…