Muayene de yapar die biliyorum ama. Yinede doktoruna danissaydin ne olur ne olmaz ya doğum basliyorsa 2cm az diyorlar ama gün içinde artarsa :/ ben korktum senin yerine Allah yardımcın olsunArkadaslar merakinizdan dolayi cok tesekkurlwr dusunuluyo olmak beni cok.mutlu etti. Allah razi olsun. Simdi.bliosunuz bi kac gundur sizlaniodum gece 4 de uyudum falan demistim 3 gundur biraz siddetli cekiodum adet agrilarini. Normalde psermbe gtcek olsugum ozel randevuma yarin gidiyim die dusundum ama aksama dgru gene artinca bide ekstra asagiya baski ve sizlama hssedince aksam esim gidelim dedi tm dedim gittik acile. Gene parmak muayene dedi istemiyorum dedim. Ole diyince peki sence nie sanxin var dedi blmiorm dedm oda ben bliorm ama smdi o sekilde bakmadiktn sora seni muayene etmenin bi anlami olmaz dedi bnde o zaman biraz nazik olun dedim tabi dedi. Yavas yavas yapti ama bagirdim tabi agladim :.( 1 parmak bollugunda yaklasik 2 cm ama dgum 4 5 de baslio va anlatti bu haftalar olur takip etceksin falan die. Nst aldilar sanci cikmadi. Tansiyonum dustu sirada beklerken orda sanci ceken bi kadini gordum etkilendim. Serum taktilar. Sonra iyi hssettim yariyi gecmisti cikardi. 36.6 haftalik gorunuyo plasenta arkada dedi bas geliis dedi. Kanala yerlesmeye baslamis dedi. O kadar. Sonra ewe geldik wc girdim kan akti sildim falan biraz geldi . Muayenedendir demi. Tekrar gitmedim?
Geçmiş olsun canım, doktor beni en son alttan muayene ettiğinde hafif kan olabilir demişti.Arkadaslar merakinizdan dolayi cok tesekkurlwr dusunuluyo olmak beni cok.mutlu etti. Allah razi olsun. Simdi.bliosunuz bi kac gundur sizlaniodum gece 4 de uyudum falan demistim 3 gundur biraz siddetli cekiodum adet agrilarini. Normalde psermbe gtcek olsugum ozel randevuma yarin gidiyim die dusundum ama aksama dgru gene artinca bide ekstra asagiya baski ve sizlama hssedince aksam esim gidelim dedi tm dedim gittik acile. Gene parmak muayene dedi istemiyorum dedim. Ole diyince peki sence nie sanxin var dedi blmiorm dedm oda ben bliorm ama smdi o sekilde bakmadiktn sora seni muayene etmenin bi anlami olmaz dedi bnde o zaman biraz nazik olun dedim tabi dedi. Yavas yavas yapti ama bagirdim tabi agladim :.( 1 parmak bollugunda yaklasik 2 cm ama dgum 4 5 de baslio va anlatti bu haftalar olur takip etceksin falan die. Nst aldilar sanci cikmadi. Tansiyonum dustu sirada beklerken orda sanci ceken bi kadini gordum etkilendim. Serum taktilar. Sonra iyi hssettim yariyi gecmisti cikardi. 36.6 haftalik gorunuyo plasenta arkada dedi bas geliis dedi. Kanala yerlesmeye baslamis dedi. O kadar. Sonra ewe geldik wc girdim kan akti sildim falan biraz geldi . Muayenedendir demi. Tekrar gitmedim?
Arkadaslar merakinizdan dolayi cok tesekkurlwr dusunuluyo olmak beni cok.mutlu etti. Allah razi olsun. Simdi.bliosunuz bi kac gundur sizlaniodum gece 4 de uyudum falan demistim 3 gundur biraz siddetli cekiodum adet agrilarini. Normalde psermbe gtcek olsugum ozel randevuma yarin gidiyim die dusundum ama aksama dgru gene artinca bide ekstra asagiya baski ve sizlama hssedince aksam esim gidelim dedi tm dedim gittik acile. Gene parmak muayene dedi istemiyorum dedim. Ole diyince peki sence nie sanxin var dedi blmiorm dedm oda ben bliorm ama smdi o sekilde bakmadiktn sora seni muayene etmenin bi anlami olmaz dedi bnde o zaman biraz nazik olun dedim tabi dedi. Yavas yavas yapti ama bagirdim tabi agladim :.( 1 parmak bollugunda yaklasik 2 cm ama dgum 4 5 de baslio va anlatti bu haftalar olur takip etceksin falan die. Nst aldilar sanci cikmadi. Tansiyonum dustu sirada beklerken orda sanci ceken bi kadini gordum etkilendim. Serum taktilar. Sonra iyi hssettim yariyi gecmisti cikardi. 36.6 haftalik gorunuyo plasenta arkada dedi bas geliis dedi. Kanala yerlesmeye baslamis dedi. O kadar. Sonra ewe geldik wc girdim kan akti sildim falan biraz geldi . Muayenedendir demi. Tekrar gitmedim?
Parmakla açıklığa baktılarsa kanama oluyormuş bende yatarken hastanede kimi parmskladılarsa kanaması olduKizlar eve geldim kanama olmus muayenedendir deglmj?
Evet canim muayenedendir. Ne dedi doktorlar? Iyisin demi .? Ama kanaman cok olursa tekrar git ihmal etme.Kizlar eve geldim kanama olmus muayenedendir deglmj?
Evet cnm muaynedendir büyük ihtimal sen yine sancılarını takip et.Arkadaslar merakinizdan dolayi cok tesekkurlwr dusunuluyo olmak beni cok.mutlu etti. Allah razi olsun. Simdi.bliosunuz bi kac gundur sizlaniodum gece 4 de uyudum falan demistim 3 gundur biraz siddetli cekiodum adet agrilarini. Normalde psermbe gtcek olsugum ozel randevuma yarin gidiyim die dusundum ama aksama dgru gene artinca bide ekstra asagiya baski ve sizlama hssedince aksam esim gidelim dedi tm dedim gittik acile. Gene parmak muayene dedi istemiyorum dedim. Ole diyince peki sence nie sanxin var dedi blmiorm dedm oda ben bliorm ama smdi o sekilde bakmadiktn sora seni muayene etmenin bi anlami olmaz dedi bnde o zaman biraz nazik olun dedim tabi dedi. Yavas yavas yapti ama bagirdim tabi agladim :.( 1 parmak bollugunda yaklasik 2 cm ama dgum 4 5 de baslio va anlatti bu haftalar olur takip etceksin falan die. Nst aldilar sanci cikmadi. Tansiyonum dustu sirada beklerken orda sanci ceken bi kadini gordum etkilendim. Serum taktilar. Sonra iyi hssettim yariyi gecmisti cikardi. 36.6 haftalik gorunuyo plasenta arkada dedi bas geliis dedi. Kanala yerlesmeye baslamis dedi. O kadar. Sonra ewe geldik wc girdim kan akti sildim falan biraz geldi . Muayenedendir demi. Tekrar gitmedim?
Geçmiş olsun canım nasıl oldun
Muayene de yapar die biliyorum ama. Yinede doktoruna danissaydin ne olur ne olmaz ya doğum basliyorsa 2cm az diyorlar ama gün içinde artarsa :/ ben korktum senin yerine Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun canım, doktor beni en son alttan muayene ettiğinde hafif kan olabilir demişti.
Iyi olduguna sevindim.canim.. normal seyler yasadiklarin. doguma yaklastik bunlara hazirlikli olmaliyiz. Takipte olucaz bundan sonra ne kadar sancimiz oldu ne zaman oldu.
Alttan hic muayene olmadigim icin bilmiyorum ama muayeden sonra kan olabiliyomus.
Parmakla açıklığa baktılarsa kanama oluyormuş bende yatarken hastanede kimi parmskladılarsa kanaması oldu
Yh
Evet canim muayenedendir. Ne dedi doktorlar? Iyisin demi .? Ama kanaman cok olursa tekrar git ihmal etme.
Tesekkurler arkadaslar. Valla geldim direk wc girdim baktim kan esime soledim gidelim tekrar dedi yok muayeneden bu dedim korktu oda . Cok olcak olursa giderim yarin. Suan agrim var gene tabi agri kesici aldim. Uzaniorum her zamanki gbi ama kan man dusununce bi tuhaf oluyorum hastane konusunda pek dayanikli degilimde. Icim bi degisik oluyo dusunmemeye calusiorum ama her elle muayeneden sonra epey aklimdan gtmio yaniEvet cnm muaynedendir büyük ihtimal sen yine sancılarını takip et.
Dogumuda dedim aralik ilk haftasi olurmu die. Oda 3 gun sonrada olur daha sonrada olablir suan sanci yok dedi.
muayene işini çok takmayin kızlar taktikca kasiyorsunuz acı hissediyorsunuz.muhtemelen de ağrı kesici almani anlayamadım ya doğum sancısını da hissetmezsen ?Tesekkurler arkadaslar. Valla geldim direk wc girdim baktim kan esime soledim gidelim tekrar dedi yok muayeneden bu dedim korktu oda . Cok olcak olursa giderim yarin. Suan agrim var gene tabi agri kesici aldim. Uzaniorum her zamanki gbi ama kan man dusununce bi tuhaf oluyorum hastane konusunda pek dayanikli degilimde. Icim bi degisik oluyo dusunmemeye calusiorum ama her elle muayeneden sonra epey aklimdan gtmio yani
Suan dogum yok dedi cnm. Cok canm yanio. O yuzden biraz uyumak icin aldim.Su muay
muayene işini çok takmayin kızlar taktikca kasiyorsunuz acı hissediyorsunuz.muhtemelen de ağrı kesici almani anlayamadım ya doğum sancısını da hissetmezsen ?
Nisan derken ? Ben muayeneden sonra geldi ama kanama ? Kendiliginden degil oda mi nisan sayilioGelen kana nişan diolar altan bakınca oluo ama sürekli değil açık renkli bide suyuna dikkat et islak lik hissedersin dr git hemen Afedersin çisle karıştırma gerçi su geldiği zaman tutamiosun o akıp gidio ordan fark edersin bnm ilk gebeligimde nisan lekesinden bi hafta sonra olmuştu suyum gelmisti sancı falan yoktu açılma vardı ama çok şükür sağlıkla doğdu normal bisekilde dr dediği gb belli olmaz hazırlıklı ol bide agrin veya bi doğum belirtiniz olursa dr a gitmeden ılık sıcağa yakın duş alın acilmaya çok faydası var ben ikisindede öyle yaptım gitmeden bi duşallah yardımcımız olsun sadece o ne derse o başka kimse fayda vermio
Açılma olunca genelde o kanama yani nisan oluo çok kırmızı olmuo adet gb korkulacak bişi degl duani et vakti zamanı gelince hersey su gb akio durduramiosun akışına bırakıyosun stres yapma hiç olumsuz hiç bişi duyma korksan bile kendini korkmafigina inandir inan çok işe yariycak ❤Nisan derken ? Ben muayeneden sonra geldi ama kanama ? Kendiliginden degil oda mi nisan sayilio
Saol cnm tsk .ederim.hepimami AzRASILAM A Asiyela tebrik ederim, Rabbim bebeklerinizi sağlıkla, analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :) gözünüz aydın
Ediz Enesin Annesi canım çok geçmiş olsun, iyi yapmışsın acile gitmekle, kanama muhtemelen muayeneden olmuştur ama artarsa bence tekrar git, ihmal etme. Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz :)
Ama muayeneden sonra oldu ? Tesaduf olamazki yaa. Epey oynadi icinde cunku bagirdim agladimAçılma olunca genelde o kanama yani nisan oluo çok kırmızı olmuo adet gb korkulacak bişi degl duani et vakti zamanı gelince hersey su gb akio durduramiosun akışına bırakıyosun stres yapma hiç olumsuz hiç bişi duyma korksan bile kendini korkmafigina inandir inan çok işe yariycak ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?