Oyy maşallah annesi...darısı bizlere inşallah şu uykusuz gecelerin ödülünü alalım saglıkla bu defa bebegimi hemen versinler istiyorum kucağıma....
Canım ne güzel ya sende kavuştu n yavruna darısı bize inşallah ameliyathaneye girmenle bebeğin çıkması ne kadar sürüyor ve sen ne zaman çıkıyorsun ?
Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Kızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..
Kızlar çok şükür kurtulduk
İyiyiz kızımla darısı sizlere inşallah
Çok güzel maşallah
Arkadaslar merakinizdan dolayi cok tesekkurlwr dusunuluyo olmak beni cok.mutlu etti. Allah razi olsun. Simdi.bliosunuz bi kac gundur sizlaniodum gece 4 de uyudum falan demistim 3 gundur biraz siddetli cekiodum adet agrilarini. Normalde psermbe gtcek olsugum ozel randevuma yarin gidiyim die dusundum ama aksama dgru gene artinca bide ekstra asagiya baski ve sizlama hssedince aksam esim gidelim dedi tm dedim gittik acile. Gene parmak muayene dedi istemiyorum dedim. Ole diyince peki sence nie sanxin var dedi blmiorm dedm oda ben bliorm ama smdi o sekilde bakmadiktn sora seni muayene etmenin bi anlami olmaz dedi bnde o zaman biraz nazik olun dedim tabi dedi. Yavas yavas yapti ama bagirdim tabi agladim :.( 1 parmak bollugunda yaklasik 2 cm ama dgum 4 5 de baslio va anlatti bu haftalar olur takip etceksin falan die. Nst aldilar sanci cikmadi. Tansiyonum dustu sirada beklerken orda sanci ceken bi kadini gordum etkilendim. Serum taktilar. Sonra iyi hssettim yariyi gecmisti cikardi. 36.6 haftalik gorunuyo plasenta arkada dedi bas geliis dedi. Kanala yerlesmeye baslamis dedi. O kadar. Sonra ewe geldik wc girdim kan akti sildim falan biraz geldi . Muayenedendir demi. Tekrar gitmedim?
:)) Maşallah böyle okuduk ca bizdeki özlem duygusu daha da artıyor :)) rabbim birbirimizden ayirmasin sağlık sihat nasip etsinAğrım sızım yok
Çok şükür iyiyim ben
Bebişde emdi
Şimdi karnımdaki alışkanlığı hıçkırığına devam ediyor teyzeleri
İlkimde 1 sanciyla doğuma karar verdiler ebe 1 sancı çıkmış dedi ki benim bundan haberim yok :) sonra başladı suni sancı işkencesi galiba bunda da suni sancı olacak :/Yani nst de sadece 1 kere sancı olmuş.
Allah yardımcın olsun sağlıkla sihatle al bebeğini inşallah :)Günaydın kızlar bir süredir yazamıyordum hazırlıklardan. yarın sabah doğuma gidiyorum inşallah dua bekliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Günaydın kızlar bir süredir yazamıyordum hazırlıklardan. yarın sabah doğuma gidiyorum inşallah dua bekliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bilirim canim . Tadini cikar
canım sen hangı sezeryan cesıdını olmustunAğrım sızım yok
Çok şükür iyiyim ben
Bebişde emdi
Şimdi karnımdaki alışkanlığı hıçkırığına devam ediyor teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?