2016 Aralık Anneleri

Herkes iyidir inşallah. Meraklı bekleyişimiz sürüyor. En son geçen hafta perşembe 36+0da elle muayenede yumuşama var demişti doktor. Bu hafta ayağa kalktıkça aşağıya çok baskı hissettim, yemek yemek dışında oturamadım bile. Yarın kontrolümüz var bakalım çok merak ediyorum açılma var mı. Ağrılı kasılmalarımın sayısı artarak devam ediyor. Düzenli olmasa da arada 5-6 dakikaya iniyor. O zaman biraz korkmuyor değilim ama zamanı geldiyse de gelsin artık ucunda kavuşmak var diyorum Allah hepimize yardım etsin sizlere de dua ediyorum

Kızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..

Tebrikler canim! Saglikla buyut yavrunu insallah Masallah kilosuda guzelmis. Agrilarinda gecer insallah kisa zamanda

Gecmis olsun Eda'cim. Bana doktorum muayene sonra hafif kan gelebilir demisti. Persembe randevun vardi sanirim, o zaman tekrar muayene edilir aciklik buyumus mu ogrenirsin. Insallah en hayirli zamanda gelsin bebislerimiz

Ağrım sızım yok
Çok şükür iyiyim ben
Bebişde emdi
Şimdi karnımdaki alışkanlığı hıçkırığına devam ediyor teyzeleri
:)) Maşallah böyle okuduk ca bizdeki özlem duygusu daha da artıyor :)) rabbim birbirimizden ayirmasin sağlık sihat nasip etsin
Yani nst de sadece 1 kere sancı olmuş.
İlkimde 1 sanciyla doğuma karar verdiler ebe 1 sancı çıkmış dedi ki benim bundan haberim yok :) sonra başladı suni sancı işkencesi galiba bunda da suni sancı olacak :/
Günaydın kızlar bir süredir yazamıyordum hazırlıklardan. yarın sabah doğuma gidiyorum inşallah dua bekliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Allah yardımcın olsun sağlıkla sihatle al bebeğini inşallah :)

hayirli sabahlar arkadaslar :) bir sorum olcakti.. son 2 gundur uyandigimda kolum uyusmus oluyor.. nedeni nedir acaba

Kizlar günaydin. Dün gece tuvalete gitmekten artik popom buz tuttu nedir bu ya. Beyfendi duramadikca oraya baski yapiyor.
Hatta bir ara gittim bir sancim oldu.
Yataga uzandim sanki boyle su sizintisi oldu sonra kontrol ettim bisey yoktu. Her sn tetikteyim

Günaydın kızlar gene kaşıntı falan derken uyumadım sagolsun kızıım da hem çok geç yattı heç erken kalktı sabah uşuttum bide galiba adım attıkça alt tarafım agrıdı ağladım ağladım şukur biraz sakinleştim bizimkileree geldim en azından onlar kızıma bakar belki bende yatarım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…