- 5 Mart 2016
- 1.207
- 3.237
- 53
- 46
Çok geçmiş olsun. Rahat ol, kasma mümkün olduğunca, acımaz o zaman, kanama da olmaz.Suan dogum yok dedi cnm. Cok canm yanio. O yuzden biraz uyumak icin aldim.
Canım fiyatlar özel hastaneye göre çok çok uygun. Muhasebe kısmıyla görüşürsen muhtemelen indirim yaparlar. Ben dün %10 da olsa yaptırdımYoo ben dun istemiorum dedim. Dr ama bunu yapmzsak seni muayene etmemin hic bi anlami yok dedi. Nst de sanci cikmadi ama 2 cm acilma cikti. Gerci devlete gtmistim. Zeynep kamjlde dogurcaktim ama dun gece cok agldim. Esime beni birakma ben nasi yapcm yanmda ol dedm oda bsver devleti o zaman verelim parasini ozelde yap yaninda oluyum dogumada giriyim dedi. Simdi bugun gider miyim blmiorumda yarin ozel kontrolum var. Gidince fiyat konuscam tekrae ilk gittigimizde baska sonra sorunca baska denildi bi dr konuscm bse yapamiosa mudurleriyle konuscam sizce bi degisme olurmu ilk 600 denmisti gecen sorunca 800 oldugunu ogrendik normal dogumun. ?
Çok geçmiş olsun. Rahat ol, kasma mümkün olduğunca, acımaz o zaman, kanama da olmaz. Oğlumda kanama olmuştu ilk muayene olduğumda. Dün muayene oldum kasmamaya çalıştım kanama Vs olmadı...Suan dogum yok dedi cnm. Cok canm yanio. O yuzden biraz uyumak icin aldim.
Bende inanmıyorum burçlara pek ama kizim akrep,su an bebisim yay a döndü diye seviniyorum ☺ ama akreplerin anne sevgisi de bir baska oluyor ☺bu arada burçlara falan pek inanan bi tip değilim, Rabbim affetsin ama akrep burçlarıyla tesadüf müdür nedir hiç anlaşamıyorum. bugün burçlar yaya döndü diye içten içe sevinmiyor değilim tövbe estafurullah.
canım şuan 3.5 cm açılman mı var ay inanmıyorum ne kadar heycanlıbu arada kızlar ben size başıma geleni anlatayım..
hamileliğimin başında kanamalarım olmuştu, hatta bunlardan biri ciddi bir kanamaydı düşük yapıyorum diye koşarak gitmiştik doktora. çok şükür bugünlere kavuştuk. hamileliğimin 28. haftasında bir kanamam daha oldu ve doktorum iğne verdi. 32. haftada tekrar kanamam olunca alttan yapılan muayenede 3.5 cm lik açılma olduğunu öğrendik. bu bebek her an doğabilir ama bekleyedebilir demek oluyor dedi ve yavaş tempoda hayatıma devam etmemi söyledi. 36. haftada da erken doğum riskini atlattığımız için iğneyi kesti. çok şükür bugünlere geldik. o yüzden nedense hala daha doğurmayacakmışım gibi geliyor
Hadi ya ama çok korkuyorum bebeğe olması gerektgi gibi giydiremezsm diye.EsAs bu havada doğum olur canım:) sıcağın hamileliği çekilmiyordu lohusalığı hiiiç çekilmez :) ben çok mutlu oluyorum hava soğudukça
Cok geçmiş olsun,cati muayenesi bazen agrili olabiliyor ama normal dogumdan cekinmeyin sakin.Doğum sürecinde birkac defa muayene ediliyorsunuz,inanin o an hiç ağrı olmuyor.Bnde devreler yandi dunden sonra. Psikolojim bozuldu galiba . Aglayip duruyorm.
Boşuna stres yapmışsınız yani o çocuk nasil oldu diye sorasim var :) derin derin nefes olsaydınız size saatler gibi gelen o olay aslında 10 sn lik ilkimde yaşadım biliyorum derin nefes al dedi ebe ne uydum hatta sonrasında kanamam oldu bildiğin kanama zaten sonrası suni sancı :)) doğumdan sonra yine daha beteri tampon falan kasarsan tabiki çok canın acır derin nefes alıp başka şeye odaklanmak en iyisi :) tabi vajinusmus gibi bi rahatsızlık yoksaBnde devreler yandi dunden sonra. Psikolojim bozuldu galiba . Aglayip duruyorm.
Bende de aynıKızlar ben çok duygusal oldum iyice herseye Ağlıyorum çok bunaliyotum ev üstüme üstüme gelio
ne hormonsa 9 aydır alışamadı vücudumuz ::)))))hormonlar altüst kızlar sakin olun
kizimda 15 kiloyla doguma girmistim.
bu hamileligimde 8 kilo aldim 2 kilo daha alsam doguma kadar 10 la girerim sanirim :)
simdiden cevredeki aletli pilates salonlatini arastirmaya basladim bile 40 gun sonra baglasalar durmam.
Temmuzda tatil var esim erken rezervasyon yapmis.
hedefim tekrar gelinligime sigmak
benim adama 2. Balayini yasatmak
tabi 2 cocukla nasil olcak bilemiyorum ama uydurcaz biseyler 3 yila 2 hamilelik sigdirdim esimede gunah adam yanlislikla dokundugundada bagriyorum oram agriyo buram agriyo diye :)
Ilk bebegim kis bebegiydi memnun kalmistim cok iyi oldu demistim simdi de oyle olacak insallah ☺ yaza kadar ele avuca geliyor,gezmeler cok guzel oluyor.Hadi ya ama çok korkuyorum bebeğe olması gerektgi gibi giydiremezsm diye.
Canım bende 14 kilo aldım.Olabilir canım, inşallah da öyle pıt diye çıkar bizim minnoşlar. Ben de sevindim 39 a bırakınca, hatta mümkünse doğumda baksın sadece :) Benim son 2 haftadır kilo alımım durdu ama zaten 14 kiloyu cebe attığım için daha ne olsun :)Yalnız bu ara canım inanılmaz çikolata falan istiyor. Hamileliğim boyunca hiç çekmemişti, o kadar seven biri olarak. Şu son 18 günü 1 kiloyla atlatsam çok süper olacak :)
Çok merak ediyorum bende nasıl bir bebeğimiz olacak, kime benzeyecek, o doğum anında yaşanan his nasıl birşey. Sadece doğum anında hissedilen bir his varmış. ALlah sağlıkla gönlümüze göre normal doğum nasip etsin.
Aminnnnn Canım inşallah. inanıyorum ben çok güzel olacak herşeyOlabilir canım, inşallah da öyle pıt diye çıkar bizim minnoşlar. Ben de sevindim 39 a bırakınca, hatta mümkünse doğumda baksın sadece :) Benim son 2 haftadır kilo alımım durdu ama zaten 14 kiloyu cebe attığım için daha ne olsun :)Yalnız bu ara canım inanılmaz çikolata falan istiyor. Hamileliğim boyunca hiç çekmemişti, o kadar seven biri olarak. Şu son 18 günü 1 kiloyla atlatsam çok süper olacak :)
Çok merak ediyorum bende nasıl bir bebeğimiz olacak, kime benzeyecek, o doğum anında yaşanan his nasıl birşey. Sadece doğum anında hissedilen bir his varmış. ALlah sağlıkla gönlümüze göre normal doğum nasip etsin.
Yok canım esas yazın giydirmesi zor oluyormuş hava sıcak olduğundan ince giydirsen bir türlü kalın giydirsen bir türlü. Bizim için belli kendi üstümüzden bir kat kalın giydiricez inşallahHadi ya ama çok korkuyorum bebeğe olması gerektgi gibi giydiremezsm diye.
Canım benim de 1 gecelik oda + sezaryen +epidural 2500 idi 2200e indirdim. Ama tabi ben suit oda tercih ettim misafir odası ve anne bebek odası ayrı, 2 adet de banyosu var.Ediz Enesin Annesi Narcoleptic insomniac Çok uygunmuş senin fiyat canım. Benim hastanede normal doğum paketi 3300 tl. epidurallı normal 4100 tl. Sezeryan 3300 tl, epidurallı 4100 TL. operator ucretı, yatak 2gun, doğum öncesi tetkikler, ilaçlar, oda süsleme, doğumdan sonra bebeğin ilk testleri ve bakımı dahil pakete.
Ağrım sızım yok
Çok şükür iyiyim ben
Bebişde emdi
Şimdi karnımdaki alışkanlığı hıçkırığına devam ediyor teyzeleri
S sema coskun merak etme canim. Iki ay once başladı hissizlik. Dr uma sormuştum. Normal dedi. Gerci hamilelikte ne sorsak normal ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?