2016 Aralık Anneleri

Herkese günaydın kızlar :)

Dün gece rüyamda Amerika' ya gitmişim, dönüş biletim de yok. Buralarda yalnız başıma mı doğuracağım diyorum. 37. Haftadaymışım yine. Beni şimdi uçağa da bindirmezler, ben ne yapacağım diye düşünüyorum kara kara. Rüyalar da sapıttı artık

Çok güzel, sancısız bir gün olsun inşallah hepimize :)

Bakalım bugün Doğum yapan olacak mı?

Canım fiyatlar özel hastaneye göre çok çok uygun. Muhasebe kısmıyla görüşürsen muhtemelen indirim yaparlar. Ben dün %10 da olsa yaptırdım

Bende inanmıyorum burçlara pek ama kizim akrep,su an bebisim yay a döndü diye seviniyorum ☺ ama akreplerin anne sevgisi de bir baska oluyor ☺

canım şuan 3.5 cm açılman mı var ay inanmıyorum ne kadar heycanlı benim bir cm açılmam var her dakka doğucakmış gibi geliyo

Bnde devreler yandi dunden sonra. Psikolojim bozuldu galiba . Aglayip duruyorm.
Cok geçmiş olsun,cati muayenesi bazen agrili olabiliyor ama normal dogumdan cekinmeyin sakin.Doğum sürecinde birkac defa muayene ediliyorsunuz,inanin o an hiç ağrı olmuyor.
Bende bir kaç gündur kötüyüm durup durup gizlice Ağlıyorum,normal bunlar,hormonlar nedeniyle allak bullak olduk.

Bnde devreler yandi dunden sonra. Psikolojim bozuldu galiba . Aglayip duruyorm.
Boşuna stres yapmışsınız yani o çocuk nasil oldu diye sorasim var :) derin derin nefes olsaydınız size saatler gibi gelen o olay aslında 10 sn lik ilkimde yaşadım biliyorum derin nefes al dedi ebe ne uydum hatta sonrasında kanamam oldu bildiğin kanama zaten sonrası suni sancı :)) doğumdan sonra yine daha beteri tampon falan kasarsan tabiki çok canın acır derin nefes alıp başka şeye odaklanmak en iyisi :) tabi vajinusmus gibi bi rahatsızlık yoksa
Kızlar ben çok duygusal oldum iyice herseye Ağlıyorum çok bunaliyotum ev üstüme üstüme gelio
Bende de aynı özellikle öğleden sonra başlıyor gece eşim gelene kadar (((
hormonlar altüst kızlar sakin olun
ne hormonsa 9 aydır alışamadı vücudumuz ::)))))

AY ne güzel düşünmüşsün, inşallah gönlüne göre olur canım. 10 kilo harika bence. 5 i doğumda rahat gider zaten, sonrası da emzirirken kolayca gider. Ben o güzel geceliklerime falan tekrar sığabilecek miyim bilmiyorum, ömrümde tartıda 80 li kiloları görmemiştim, 90 a ramak kaldı.

Canım bende 14 kilo aldım.
Ay inşallah cook güzel bir doğumumuz olur buraya
Aminnnnn Canım inşallah. inanıyorum ben çok güzel olacak herşey

Ediz Enesin Annesi Narcoleptic insomniac Çok uygunmuş senin fiyat canım. Benim hastanede normal doğum paketi 3300 tl. epidurallı normal 4100 tl. Sezeryan 3300 tl, epidurallı 4100 TL. operator ucretı, yatak 2gun, doğum öncesi tetkikler, ilaçlar, oda süsleme, doğumdan sonra bebeğin ilk testleri ve bakımı dahil pakete.

Kizlar cati muayenesinde kasmamak lazim evet. Ben 9 ay boyunca devam ettigim doktora yaptirdim, ve tembih ettim hocam ben hazirim demeden bisey yapmayin lutfen dedim o da sagolsun dinledi ve saniyelik bisey zaten. Ama bana dediki bizim muayeneyle ebelerinki bir olmuyor onlar biraz daha sert olabiliyorlar dedi

Hadi ya ama çok korkuyorum bebeğe olması gerektgi gibi giydiremezsm diye.
Yok canım esas yazın giydirmesi zor oluyormuş hava sıcak olduğundan ince giydirsen bir türlü kalın giydirsen bir türlü. Bizim için belli kendi üstümüzden bir kat kalın giydiricez inşallah

Canım benim de 1 gecelik oda + sezaryen +epidural 2500 idi 2200e indirdim. Ama tabi ben suit oda tercih ettim misafir odası ve anne bebek odası ayrı, 2 adet de banyosu var.

Ediz Enesin Annesi canım biraz kendini motive etmeye çalış. Normal Doğum istiyorsun ki ebeler açıklık kontrolü yaparken doktorlar kadar nazik olmuyorlar. Biraz kendini hazırla psikolojik olarak bence artık yoksa Doğum zamanı senin için psikolojik olarak çok yıpratıcı olur.
Hatta sırf zor Doğum yaptığı için lohusa bunalımına giren anneler var ne yazık ki. O yüzden diyorum şimdiden başla kendime telkinler vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…