2016 Aralık Anneleri

Bebeği kıyafetiyle tartmışlar 3480grdı
Yazarım kg mu da :)

Cnm 4e doğru ameliyattan çıktım 9 gibi sıvı içebilirsin dediklerinde içtim
3ü 1 arada içtim

Teşekkür ettim kızlaar baş ağrısından korkuyorum bide nescafe midemi de rahatsız ediyo çok açkarnnada içicem baş ağrıos yerine mide ağrısıyla uğraşcam galiba

Canim burda demistim buyuk konusmak istemiyorum ama allah devlete dusurmesin hic anlayis yok yok bende cati nuayenesi oldum orda cok anlayossizlardi en guzeli ozel sem doktorundan ve hastaneden vazgecme istedigi kadar develtte komfor olsun ben ozelden yanayim.

Ewt cnm sukur netlestik artik ya.

AzRASILAM canım ameliyata alıp spinal taşıyorlar ya bi sakinleştirici falan yapıyorlar mı olaki sezaryen oldum beni diri diri kesceklerini orda yatınca bilecem tabi panik atak gelir nefes alamam diye çok korkuyorum nasıl sakince bekliyorsunuz ya maalesef o çok korkutuyor sezaryen diyince. .

Sagol canim. Sikmayacagim canimi. Dedigin gibi yok yere bebegimi uzmeyeyim.

Dogumun olmak uzere canim. O yuzden boyle. Kendini guzelce dinle, dinlen. Stres yapma canim. Hersey gonlunce olacak insallah.
Ayy heycanlandimmm :)) tesekkurler kuzuss :)) bole sarili gene sumuksu kivamli baya bi akinti oluverdi az once bu sekilde nisanin devami olabiliomus smdi okudumda. Hadi bakalim hayirlisi. Bugun dr gelmek istemis ama vazgecms bebis heralde bakalim beklicn artk dedi

O bilir nezaman gelecegini annesi. Ilk dogumlar suanda yaşadığın gibi biraz uzun surebiliyor. Birkac gune gelir hayirlisiyla.

Hecen hafta 35 haftalik 2200 dedi. Bu hafta 33 haftalik yine 2200 dedi. Ona canim sikildi. Boy söylemiyor zaten.

33 haftalik gittigimde 2.490 dedi boyuda ilk gunden beri onde gidiyo 49 cm e yakin dedi.
35 haftalik gelisimi dedi banada
Kizimda 53 cm dogdu.
Yarin kontrolum var bakalim bize ne diycek.
Suan olmasi gereken kiloda canim 2.200 32. Haftandasin zaten canini sikma gerekirse baska bi doktora ugra icin rahatlasin.
Gelisimi geride degilki cok sukur

O bilir nezaman gelecegini annesi. Ilk dogumlar suanda yaşadığın gibi biraz uzun surebiliyor. Birkac gune gelir hayirlisiyla.
Hayirlisi canim. Icim cok rahat zaten artik bugunden sonra. Dr 1 hafta daha dursa iyi olur dedi. Kismet allah bilir artik. Cuma tekrar kontrolum var bakalim artis vs bse varmi. 3 olsuysa zaten daha onu durmaz artik acilir ufaktan.ama abartilck sancim yok nst de temizdi bugu

Sagol cnm. Sen de guzel haberlerle gel insallah.

Canım tansiyonunu vE kalp atışını takip ediyorlar zaten. Sıkıntılı bi durum olursa tamamen bayıltırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…