2016 Aralık Anneleri

Yaa ihlamuru sormadim sorsaydim keske :/ Ama burada hasta olan baska arkadaslara doktorun ihlamur ic dedigini falan hatirliyorum, yanlis hatirlamiyorsam. Ben Almanya`dayim burada ilac markalari ayni degil ama bir gargara yazdi doktor, kullanabilirsin bunu dedi. Bugün uyudum baya, o iyi geldi sanirim. Hala biraz kötüyüm ama gittikce düzeliyor sanirim. Cok tesekkür ederim cevabin icin :)

Eveeet sıra bana geldi ne kadar inanamasamda 36+4 ken minik kızıımla yarın sabah kavuşucaz nasipse erken alırlar sabah diye şimdiden yazayım dedim. Doğum anında edilen dualar kabul olur derler sezeryanda geçerlimi bilmem ama hepiniz dualarımdasınız sizde bizi eksik etmeyin hepimiz sağlıkla kavuşalım 9 aylık emeklerimize minik mucizelerimize inşallah

Kizlar takip edemedim pek, ara ara bakiyorum umarim herkes iyidir. Rahatsizlananlar acile gidenler oldu galiba, Ediz Enesin Annesi gecmis olsun. Baska yoktur umarim herkes iyidir.

Bugün kontrolümüz vardi, her sey iyi cok sükür. Oglum da 3 kg olmus. Döndükten sonra göbegimin asagi indigini hissettim, önceden baya yukaridaydi. Kafasi biraz derine inmis dedi doktor. O da sanci falan yapiyor. Bazen batma yanma gibi seyler hissediyorum asagida. Sizlerde de var sanirim genel olarak? Bazen de kasilmalar artik cok agrili olabiliyor

İyi akşamlar kızlar ben bugün sürekli ağladım kaşındım sabah inşallah gidicez doktora...bu arada benim yüzüm çok çirkinleşti bozuldu dogumdan sonra aglayınca olmuştu geçen defa

Çok güzelmiş teşekkürler

İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla alırsın kucağına bebişini canım

Cnm hayırlısı ile al yavrunu kucağına inşallah.. Biz de cuma günü kavuşacağız miniğimize.. Sen neden sezaryen oluyorsun cnm bir de erken değil mi daha.

Cnm hayırlısı ile al yavrunu kucağına inşallah.. Biz de cuma günü kavuşacağız miniğimize.. Sen neden sezaryen oluyorsun cnm bir de erken değil mi daha.
Canm 2 hafta önce sancılarım başladı bebekte yan durduğu için birden açılma olabilir kendisi doğabilir dedi dr buda boynunda kordon olduğu için çok riskli ayrıca suyumda azalmaya başladı şuan sınırda anlıcağın zorunlu sezeryan ve erken

Devlettekilere daha cok güveniyorum bu konuda acikcasi. o yüzden gidip bi danısıcam devletteki doktorlara bakalim ne diyecekler. dün gece bi yorumcuyu dinledim. yurtdısında sezeryan diye bisey yok bizde cok basite aliyolar diyo. gercekten de öyle yani.

Ewt cnm bnde ole suanda

Anladım cnm hayırlısı olsun. Ben de kan sulandırıcı kullandığım için sezaryen olmam gerekiyor. Bir yandan üzülüyorum bir yandan hayırlısı diyorum.. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

herşey gönlünce olur inşallah
iyi haberlerini bekliyoruz

Canım doğumun çok kolay geçer inşallah bizimle doğum hikayeni Paylaş olur mu ? Doğum yapan kimse paylaşmadı merak ediyorum

inşallah canım bebeklerimiz sağlıkla gelsinde dünyamıza normal sezeryan farketmez napalım
Canım doğumun çok kolay geçer inşallah bizimle doğum hikayeni Paylaş olur mu ? Doğum yapan kimse paylaşmadı merak ediyorum
İnşallah canımm mutlaka paylaşırım normal doğumlar kadar heyecanlı olmaz ama

Ben hamileliğim süresince bir kez hasta oldum doktorum sadece ıhlamur içebilirsin çok abartmamak kaydıyla demişti. Diğer bitki çayları zararlı olur başka bir şey içme demişti. İçin rahat olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…