Canim sagsalim kolayca kavusursun insallah bebisine yarin... Guzel haberlerini bekliyoruz...inşallah canım bebeklerimiz sağlıkla gelsinde dünyamıza normal sezeryan farketmez napalım
İnşallah canımm mutlaka paylaşırım normal doğumlar kadar heyecanlı olmaz ama
Normal dediyse hiç kaaama takma. Bu öne gidiş geriye düşüşler normal olurBakti cnm normal diyor.
Normal dediyse hiç kaaama takma. Bu öne gidiş geriye düşüşler normal olur
Benim esim.sendika da.mudur yardiicisi ama.isci sendika canim.bizde indirimle 1000 den 800 dusuyor muayene 70 den 56 ya dusuyor bence o gordugun ozel oda yada exstra 100 tl veriliyordu o zamanlar o odadirsuzan6638 canım bir oda açıldı baktım tek kalıyorlar aileleri vardı birde
Demek ki eskiden tek kişilik oda yokmuş
Fiyatta 800 den 1000 çıkmış
Bu arada kızlar aklınızda bulunsun hastaneler de sendikalılara indirim ler var yüzde yirmi ve yüzde elli arasında değişiyoR. bence muhakkak öğrenin
Zaten ya memursen ya da kamusen olmak gerekiyor. Kocalar üyeyse yine indirim yapıyorlar sorun bence
Bütün herşey indirimli oluyor muayene ücreti bile
Cnm geçmiş olsun, ama 37 olmuşsun artık pek de erken doğum olmuyor sanırım. Bebeğin kaç kg ? Mesela ben de cuma günü sezaryen olacağım , tam 38+0 daKızlar bugun hiç okuyamadım. Hastaneden yeni geldim. Nst de sancılarım çıkıyor. Erken dogum riskim varmış. 7 Aralık sezeryan tarihimiz normalde. Ciğer geliştirici 2 doz iğne yapıldı. Yarında 2 doz iğne olacak. Adalat verdi bide. Cok korkuyorum. Bize dua edin ne olur.
Kız o kadar çok kaşıntı dedin ki İnan dünden beri bende kaşınıyorum :)İyi akşamlar kızlar ben bugün sürekli ağladım kaşındım sabah inşallah gidicez doktora...bu arada benim yüzüm çok çirkinleşti bozuldu dogumdan sonra aglayınca olmuştu geçen defa
kızlar arkadaşımın yaptığı magnetimde bu işte
maşallah ya çok sevdim
Eki Görüntüle 1913397
kızlar fiyatlarını bilmiyorum.
yapan arkadaşın instagram adı
kece_nisan
fiyat alabilirsiniz. hediye olduğu için kapı süsünüde bilmiyorm.
Bende bunu yaptim kizim.icinkızlar arkadaşımın yaptığı magnetimde bu işte
maşallah ya çok sevdim
Eki Görüntüle 1913397
kızlar fiyatlarını bilmiyorum.
yapan arkadaşın instagram adı
kece_nisan
fiyat alabilirsiniz. hediye olduğu için kapı süsünüde bilmiyorm.
İyi akşamlar kızlar yarın benim de kontrolüm var.ayın 4 unda gitmiştim o zaman Dr um ayın 24 bizim için final, sonrası ise süper olur demişti erken doğum riskinden dolayı.çok merak ediyorum çocuğumun şuanki sağlık durumu, gelişimi nasıl diye.sanırım Dr um gün verecek.artık hamilelik zorlamaşmaya başladı sırt ağrılarım var.yatsam acıyor,otursam acıyor ne yapacağımı bilemedim.bu arada benim bebeğim her kontrolde 2 hafta gibi önde gidiyordu.şuan 37 hafta olması lazım.dr um gelişimine göre alıcaz dedi.umarım ciğerlerinde gelişim tamamlanmış olarak doğar.allah herkesin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canim oncelikle hayirli ve kolay dogum yaparsin insallah. Vede melegine sag salim kavusursun.inşallah canım bebeklerimiz sağlıkla gelsinde dünyamıza normal sezeryan farketmez napalım
İnşallah canımm mutlaka paylaşırım normal doğumlar kadar heyecanlı olmaz ama
Csnım bende sezeryan olucam mecbur sen hsngı anestezisi yöntemini sececeksinAnladım cnm hayırlısı olsun. Ben de kan sulandırıcı kullandığım için sezaryen olmam gerekiyor. Bir yandan üzülüyorum bir yandan hayırlısı diyorum.. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ayy bir tek ben degilmisim cikolataya abananCanim surekli tatli istiyor ve kendimi nutelladan uzak durduramiyorum sekeri yukseltvek diye.korkuyorum yiyincede vicdan azabi duyuyorum ama yemesemde canim cok istiyor napcam bilmiyorumya
Nasil yaptinBende bunu yaptim kizim.icin
allah yardımcın olsun canımKızlar bugun hiç okuyamadım. Hastaneden yeni geldim. Nst de sancılarım çıkıyor. Erken dogum riskim varmış. 7 Aralık sezeryan tarihimiz normalde. Ciğer geliştirici 2 doz iğne yapıldı. Yarında 2 doz iğne olacak. Adalat verdi bide. Cok korkuyorum. Bize dua edin ne olur.
Gelisime gore aldirma bence
38 tamamla oyle gun iste tabiki sizin karariniz ama.
Ultrasyon olculeri pek saglikli olmuyo.
39. Haftanin icinde sezeryan olmak en makulu bi arastir netten istersen.
Zorunlu bi durum yoksa tabiki
Ayy kaşınma nolur kıyamam ya başta tut kendini ki sonra fena oluyo benim her yerim yara krem surunce yanıyo bacagımı naptıysam yara olmuş su degince bile yandı resmen dikkat et nolurKız o kadar çok kaşıntı dedin ki İnan dünden beri bende kaşınıyorum :)
Ya her Dr farklı söylüyor benimde endişem buydu.bu saatten sonra da başka Dr A gidemem hakkımızda hayırlısı allahım dua ediyorum.uzatabildiğimiz kadar uzatmayı isteyeceğim Dr umdanBende bu sat vE usg tarihi nin hangisi esas alınıyor diye merak ediyordum. Doktorum geçen hafta ben sormadan söyledi. Usg değil satı baz almamı Lazım. Usg de 2 hafta önde çıkıyor siye 36 da almak istemiyorum 38 i doldur 39 ü da zorlayalım,en fazla tombik bi Bebek doğar onun da sezeryan olacağı için bi sıkıntısı olmaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?