2016 Aralık Anneleri

inşallah canım bebeklerimiz sağlıkla gelsinde dünyamıza normal sezeryan farketmez napalım

İnşallah canımm mutlaka paylaşırım normal doğumlar kadar heyecanlı olmaz ama
Canim sagsalim kolayca kavusursun insallah bebisine yarin... Guzel haberlerini bekliyoruz...
Cok takip edemedim kizlar umarim herkes iyidir benim buyuk oğlum hasta oldu dun gece atesi falan çıktı onunla ilgilendim butun gun yedir icir falan istahi yok hic kuzumun...

Kızlar bugun hiç okuyamadım. Hastaneden yeni geldim. Nst de sancılarım çıkıyor. Erken dogum riskim varmış. 7 Aralık sezeryan tarihimiz normalde. Ciğer geliştirici 2 doz iğne yapıldı. Yarında 2 doz iğne olacak. Adalat verdi bide. Cok korkuyorum. Bize dua edin ne olur.

Benim esim.sendika da.mudur yardiicisi ama.isci sendika canim.bizde indirimle 1000 den 800 dusuyor muayene 70 den 56 ya dusuyor bence o gordugun ozel oda yada exstra 100 tl veriliyordu o zamanlar o odadir

İyi akşamlar kızlar yarın benim de kontrolüm var.ayın 4 unda gitmiştim o zaman Dr um ayın 24 bizim için final, sonrası ise süper olur demişti erken doğum riskinden dolayı.çok merak ediyorum çocuğumun şuanki sağlık durumu, gelişimi nasıl diye.sanırım Dr um gün verecek.artık hamilelik zorlamaşmaya başladı sırt ağrılarım var.yatsam acıyor,otursam acıyor ne yapacağımı bilemedim.bu arada benim bebeğim her kontrolde 2 hafta gibi önde gidiyordu.şuan 37 hafta olması lazım.dr um gelişimine göre alıcaz dedi.umarım ciğerlerinde gelişim tamamlanmış olarak doğar.allah herkesin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Cnm geçmiş olsun, ama 37 olmuşsun artık pek de erken doğum olmuyor sanırım. Bebeğin kaç kg ? Mesela ben de cuma günü sezaryen olacağım , tam 38+0 da

İyi akşamlar kızlar ben bugün sürekli ağladım kaşındım sabah inşallah gidicez doktora...bu arada benim yüzüm çok çirkinleşti bozuldu dogumdan sonra aglayınca olmuştu geçen defa
Kız o kadar çok kaşıntı dedin ki İnan dünden beri bende kaşınıyorum :)

Bende bunu yaptim kizim.icin

Gelisime gore aldirma bence
38 tamamla oyle gun iste tabiki sizin karariniz ama.
Ultrasyon olculeri pek saglikli olmuyo.
39. Haftanin icinde sezeryan olmak en makulu bi arastir netten istersen.
Zorunlu bi durum yoksa tabiki

inşallah canım bebeklerimiz sağlıkla gelsinde dünyamıza normal sezeryan farketmez napalım

İnşallah canımm mutlaka paylaşırım normal doğumlar kadar heyecanlı olmaz ama
Canim oncelikle hayirli ve kolay dogum yaparsin insallah. Vede melegine sag salim kavusursun. Rabbim yardimciniz olsun.

Csnım bende sezeryan olucam mecbur sen hsngı anestezisi yöntemini sececeksin

Canim surekli tatli istiyor ve kendimi nutelladan uzak durduramiyorum sekeri yukseltvek diye.korkuyorum yiyincede vicdan azabi duyuyorum ama yemesemde canim cok istiyor napcam bilmiyorumya
Ayy bir tek ben degilmisim cikolataya abanan esim gecen gun gitti 1 kavanoz nutella 4 5 pakette tablet milka almis. Milkadan son bi paket kaldi onu birazdan yerim Allahtan hamileligin basindan berli 1 kilo aldim. Yoksa obez olurdum

Bende bu sat vE usg tarihi nin hangisi esas alınıyor diye merak ediyordum. Doktorum geçen hafta ben sormadan söyledi. Usg değil satı baz almamı Lazım. Usg de 2 hafta önde çıkıyor siye 36 da almak istemiyorum 38 i doldur 39 ü da zorlayalım,en fazla tombik bi Bebek doğar onun da sezeryan olacağı için bi sıkıntısı olmaz dedi.

allah yardımcın olsun canım
sıkma canını kötü bişey olsa zaten hastaneden çıkarmazlardı,yatış yapılırdı

Gelisime gore aldirma bence
38 tamamla oyle gun iste tabiki sizin karariniz ama.
Ultrasyon olculeri pek saglikli olmuyo.
39. Haftanin icinde sezeryan olmak en makulu bi arastir netten istersen.
Zorunlu bi durum yoksa tabiki

Sorucam canım onu da ısrarla bir daha. bakalım.ilk kızım gününde doğdu bilemiyorum her hamilelik çok farklıymış

Ya her Dr farklı söylüyor benimde endişem buydu.bu saatten sonra da başka Dr A gidemem hakkımızda hayırlısı allahım dua ediyorum.uzatabildiğimiz kadar uzatmayı isteyeceğim Dr umdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…