- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Bu ara bende de var aynı durum ama bulantım yok sanırım reflüden kaynaklanıyor benimki rennie duo içtim bir kaşık biraz sakinledi midem. Gaviscon falan varsa sen de iç canım rahatlatır.Off kizlar mide yanmalarim artti. Biraz oncede bulantim yukseldi biseler yiyim gecer dedim tost yapti esim yedim yememle wc kosmam bir oldu. Hem aksam hem en son yedigim her sey gitti.aksam kusmuyordum ben ya.
Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Âmin cnm, Allah analı babalı büyütsün, musmutlu olunKızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..
Ağrım sızım yok
Çok şükür iyiyim ben
Bebişde emdi
Şimdi karnımdaki alışkanlığı hıçkırığına devam ediyor teyzeleri
Off kizlar mide yanmalarim artti. Biraz oncede bulantim yukseldi biseler yiyim gecer dedim tost yapti esim yedim yememle wc kosmam bir oldu. Hem aksam hem en son yedigim her sey gitti.aksam kusmuyordum ben ya.
Ne tesaduf canim sanirim bende sadece okadar kilo aldim :) ama iste yiyorumda seker uccak diye korkuyorumAyy bir tek ben degilmisim cikolataya abananesim gecen gun gitti 1 kavanoz nutella 4 5 pakette tablet milka almis. Milkadan son bi paket kaldi onu birazdan yerim Allahtan hamileligin basindan berli 1 kilo aldim. Yoksa obez olurdum
Benim pek seçme şansım olmadı cnm. Anestezi uzmanları genel olmam gerektiğini söyledi kan sulandırıcı kullandığım içinCsnım bende sezeryan olucam mecbur sen hsngı anestezisi yöntemini sececeksin
Bebek çıktıktan sonra yaptılarAzRASILAM canım ameliyata alıp spinal taşıyorlar ya bi sakinleştirici falan yapıyorlar mı olaki sezaryen oldum beni diri diri kesceklerini orda yatınca bilecem tabi panik atak gelir nefes alamam diye çok korkuyorum nasıl sakince bekliyorsunuz ya maalesef o çok korkutuyor sezaryen diyince. .
Evet cnm yaptım çok şükür darısı başına ve hepinize inşallahcnm dogum mu yaptin uzun süredir giremedim hayirli ugurlu olsun Allahim anali babali buyutsun insallah
Gaviscon icmistim yemektn sonra cnm biraz gecirdi geri baslamisti. Ama bulanti olmuyodu kusturdu herseyiBu ara bende de var aynı durum ama bulantım yok sanırım reflüden kaynaklanıyor benimki rennie duo içtim bir kaşık biraz sakinledi midem. Gaviscon falan varsa sen de iç canım rahatlatır.
Yok yok cnm doguma falan baglamiyorum. Bilio musun blmiorum ama ben 9 aydir bulanti cekenlerdenim. Hala sabahlari ilac kullaniorum. Yanma vardi ama biraz artti. Bulantida aksamlari zorlamiodu ilk kez bole kusturma derecesine geldi . Ondan dedim. Yoksa kendimi dinleme degil 9 aydir yasiyorum bunu zaten.Canim :)
Sen kendini cok dinliyosun.
Emin ol yasadiklarini yasayan bussuru hamis var kendini boyle teselli et.
Biraz sakinles ve bunlarin dogalligini kendine sartla.
Makale oku , bebek gelisimiyle alakali arastirmalari ,dogum sonrasi donemi arastir oku sen kendi bedenini dinledikce acilarini daha cok hissediyorsun.
Inan agrilarimi sizilarimi sikayetlerimi
Kizimin pesinde kosturmaktan yasiyamiyorum bile dogru durust.
Bebegim vaktinde zamaninda gelcek de kendine.
Doganin bi kanunu var herseyin bi vakti bi zamani erkene sartlama kafani herzaman daha var de
Rabbim korusun bebisini fazla pinpiriklenme.
Lutfen yanlis anlama beni anliyorum ilk bebisin daha tedirginsin ama bu sekilde yavrusunuda icerde uzuyosundur oyalancak biseyler yarat kendine canim benim.
Yok yok cnm doguma falan baglamiyorum. Bilio musun blmiorum ama ben 9 aydir bulanti cekenlerdenim. Hala sabahlari ilac kullaniorum. Yanma vardi ama biraz artti. Bulantida aksamlari zorlamiodu ilk kez bole kusturma derecesine geldi . Ondan dedim. Yoksa kendimi dinleme degil 9 aydir yasiyorum bunu zaten.Canim :)
Sen kendini cok dinliyosun.
Emin ol yasadiklarini yasayan bussuru hamis var kendini boyle teselli et.
Biraz sakinles ve bunlarin dogalligini kendine sartla.
Makale oku , bebek gelisimiyle alakali arastirmalari ,dogum sonrasi donemi arastir oku sen kendi bedenini dinledikce acilarini daha cok hissediyorsun.
Inan agrilarimi sizilarimi sikayetlerimi
Kizimin pesinde kosturmaktan yasiyamiyorum bile dogru durust.
Bebegim vaktinde zamaninda gelcek de kendine.
Doganin bi kanunu var herseyin bi vakti bi zamani erkene sartlama kafani herzaman daha var de
Rabbim korusun bebisini fazla pinpiriklenme.
Lutfen yanlis anlama beni anliyorum ilk bebisin daha tedirginsin ama bu sekilde yavrusunuda icerde uzuyosundur oyalancak biseyler yarat kendine canim benim.
Yok yok cnm doguma falan baglamiyorum. Bilio musun blmiorum ama ben 9 aydir bulanti cekenlerdenim. Hala sabahlari ilac kullaniorum. Yanma vardi ama biraz artti. Bulantida aksamlari zorlamiodu ilk kez bole kusturma derecesine geldi . Ondan dedim. Yoksa kendimi dinleme degil 9 aydir yasiyorum bunu zaten.
Sen de ben gibi 9 ay bulantı ilacı kullananlardansın demek. Bende de hala ara ara oluyor kusma sıkıntısı. Hatta 2 gün önce safra çıkararak başladım güne. Arada tutuyor böyle napalım az kaldı bir doğuralım da geçecek nasılsaGaviscon icmistim yemektn sonra cnm biraz gecirdi geri baslamisti. Ama bulanti olmuyodu kusturdu herseyi
Merak ettim cnm sorun yaşamadıysan neden tekrar spinal istemiyorsun?Kizlar bende spinal oldum ilk dogumumda aslinda hic sorunda yasamadim ama
Bundada genel istiyorum.
Uyanma sureci beni tedirgin ediyor kendime gelebilcekmiyim hemen diye.
Merak ettim cnm sorun yaşamadıysan neden tekrar spinal istemiyorsun?
Kizlar narin olur annesi. Ben kizima hamileyken tatli tatli tekmelerdi. Erkekler daha guclu okuyor. Bazen cikiverecekmis gibi geliyor :)
AzRASILAM canım ameliyata alıp spinal taşıyorlar ya bi sakinleştirici falan yapıyorlar mı olaki sezaryen oldum beni diri diri kesceklerini orda yatınca bilecem tabi panik atak gelir nefes alamam diye çok korkuyorum nasıl sakince bekliyorsunuz ya maalesef o çok korkutuyor sezaryen diyince. .
Anladım cnm evet o da zor bir durum haklısın. Ben spinal istiyordum ama genel olacağım mecburi. Belki de o esnada korkacaktım bilemiyorum tabiCanim piskolojik olarak biraz huzursuzluk yasadim dikilme esnasinda ve odaya geldigimde 4 saat kadar belimin altini bacaklarimi hissetmedim etkilendim o durumdan.
Bundada genele karar verdim.
Canim piskolojik olarak biraz huzursuzluk yasadim dikilme esnasinda ve odaya geldigimde 4 saat kadar belimin altini bacaklarimi hissetmedim etkilendim o durumdan.
Bundada genele karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?