Anladım cnm evet o da zor bir durum haklısın. Ben spinal istiyordum ama genel olacağım mecburi. Belki de o esnada korkacaktım bilemiyorum tabi
Benim ki kz cnm, sağ tarafımda sürekli bi şişlik oluyor ve canımı acıtıyor resmen, geçen doktora sordum burada nesi var, iki elini yumruklarını sıkmış :) sürekli hamur yoğuruyor resmen
Cnm bence onu değil de, Bebeğini düşüneceksin o an, sağlıkla gelecek mi, nasıl biri diye. Zaten aşağı tarafinı hiç hissetmiyorsun, ama benim hatırladığım; çok üşüdüğüm dü, belki bunda korkunun da Faktörü vardır elbet! Ama bebişinin ağlamasını duyunca, sana gösterdiklerin de hiç bişey düşünmüyorsun.
Ama bebeğinin geliş anını görmek, başka şeylerden daha Baskın değil mi? Ben o ani kaçırmak istemem. Normal doğum yapmak en güzeli bence, hemen annesinin göğsüne verilmesi! eşim yanımdaydı hep, bebekle beraber onu da götürdüler. O her anını Yaşadı, bebeğin kilosunu, cm beraber ölçmüşler. Odaya beni götürdüklerin deki gördüğüm manzara en güzeliydi, eşimin üstünü çıkarttırmışlar, bebeği onun göğsüne yatırmışlardı, ben gelince bana yatırdılar tabii :) yani bu anları kaçırmak istemem doğrusu
Canım suan 36+5 im bebekte 36+1 de 2850 görünüyordu. Ciğer geliştirici iğne yaptı ve adalat verdi. 38+0 olsa bende daha rahat edicem canım kısmetse şimdi korkuyorum birazCnm geçmiş olsun, ama 37 olmuşsun artık pek de erken doğum olmuyor sanırım. Bebeğin kaç kg ? Mesela ben de cuma günü sezaryen olacağım , tam 38+0 da
Dımı canım benim de o biraz icimi rahatlatıyo. En hayırlı zamanda gelsin bebislerimiz insallahallah yardımcın olsun canım
sıkma canını kötü bişey olsa zaten hastaneden çıkarmazlardı,yatış yapılırdı
Anladım cnm hayırlısı olsun inşallah vaktinde sorunsuz bir şekilde gelir yavrunCanım suan 36+5 im bebekte 36+1 de 2850 görünüyordu. Ciğer geliştirici iğne yaptı ve adalat verdi. 38+0 olsa bende daha rahat edicem canım kısmetse şimdi korkuyorum biraz
merhaba arkadaşlar. bugün anestezi dr ile görüştüm spinal olacagina karar verdi .belden igne.ben epidural istedim ama onun ignesi kalin dedi terch etmiyoz.bendr spinal de baş agrisi filan oluyor dedim yok dedi sende bişey olmaz.sabah 7de gidiyorum.allab yarfmcmz olsun.heyecan korku sevinc merak hepsi birbirine karışmış durumda.öğlene dogru haber veririm.allaha emanet olun
Allah razı olsun canım. Hepimizin yavruları insallah.Anladım cnm hayırlısı olsun inşallah vaktinde sorunsuz bir şekilde gelir yavrun
Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde kavuşursın inşallah bebeğinemerhaba arkadaşlar. bugün anestezi dr ile görüştüm spinal olacagina karar verdi .belden igne.ben epidural istedim ama onun ignesi kalin dedi terch etmiyoz.bendr spinal de baş agrisi filan oluyor dedim yok dedi sende bişey olmaz.sabah 7de gidiyorum.allab yarfmcmz olsun.heyecan korku sevinc merak hepsi birbirine karışmış durumda.öğlene dogru haber veririm.allaha emanet olun
Seker cikti mi sendem eger ciktiysa dikkat et.Ne tesaduf canim sanirim bende sadece okadar kilo aldim :) ama iste yiyorumda seker uccak diye korkuyorum
Bende bele vurulan iğneden tursıyorm normalde kuyruk sokumumda ağrı olur gecen sene dogum yapan arkadasım hala arada iğne yerim acır diyor bende genele kayıyorum aslında ama ondada süt geç geliyormuş emziremeZsem bebek sarılık olur mu acaba diye endişeleniyorumBenim pek seçme şansım olmadı cnm. Anestezi uzmanları genel olmam gerektiğini söyledi kan sulandırıcı kullandığım içinyoksa ben spinal isteyecektim
Allah yardımcın olsun benım ilk olduğu halde zorlanıyorum senın halin nasıldır kimbilir sen Canın sıkıldıkca yaz buraya içine atıp bebeği üzme buraya aktarIyi geceler hanimlar.
Ya benim buyuk oglum bugun hic durmuyor baya bi yaramaz bugun . Bizi cileden cikartti sinirlerim alt ust oldu.
Esim bana kizmadida biraz sesini yukselterek artik bu cocuga bi uyku duzeni ayarla dedi.
Bunu demediyle ben patladim basladim aglamaya bende insanim sabriminda bi sınırı var dedim yeter artik diye bagirdim
Dedim o daha bebek cocuk bile olmamis anlamiyor ne durdan ne yapma demeden anlamiyorum ve hic durmuyor inanin pesinde kosturmaktan hamilemiyim bilmiyorum. Firsat buldukcada buraya girip bakiyorum iste. Bu saat olmus daha uyumuyor burda saat 23h00.
Kardesi dogduktan sonra ne olur bilmiyorum.insallah o zamana kadar biraz daha duzelir .
Yoksa halimiz bittik.
Ahh kizlar ahh.
Boyle iste gece gece dertlendim.
K.bakmayin.
Iyi geceler hanimlar.
Ya benim buyuk oglum bugun hic durmuyor baya bi yaramaz bugun . Bizi cileden cikartti sinirlerim alt ust oldu.
Esim bana kizmadida biraz sesini yukselterek artik bu cocuga bi uyku duzeni ayarla dedi.
Bunu demediyle ben patladim basladim aglamaya bende insanim sabriminda bi sınırı var dedim yeter artik diye bagirdim
Dedim o daha bebek cocuk bile olmamis anlamiyor ne durdan ne yapma demeden anlamiyorum ve hic durmuyor inanin pesinde kosturmaktan hamilemiyim bilmiyorum. Firsat buldukcada buraya girip bakiyorum iste. Bu saat olmus daha uyumuyor burda saat 23h00.
Kardesi dogduktan sonra ne olur bilmiyorum.insallah o zamana kadar biraz daha duzelir .
Yoksa halimiz bittik.
Ahh kizlar ahh.
Boyle iste gece gece dertlendim.
K.bakmayin.
Ne olursa olsunlar önce sağlıklı olsunlar da ben pek takılmıştım söylemeden edemedim :)Bende inanmıyorum burçlara pek ama kizim akrep,su an bebisim yay a döndü diye seviniyorum ☺ ama akreplerin anne sevgisi de bir baska oluyor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?