2016 Aralık Anneleri

Anladım cnm evet o da zor bir durum haklısın. Ben spinal istiyordum ama genel olacağım mecburi. Belki de o esnada korkacaktım bilemiyorum tabi

Simdide genel olunca neler yasicam onun tedirginligi var canim.
Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim
saglikla gelsinlerde

Hamarat olcak, annesine mamisler yapicak :))

Normal dogumbyapabilmek icin koca bir gun suni sanci aldim canim
Tabikide bilincli ve kasitli kesilmeyi ben kabul etmedim.
Bebegim riskli duruma girunce zorunlu sezeryana alindim.
Iri bir bebek oldugu icin fazla riske atmadi doktorum apar topar sezeryan ve spinal hakkinda bilgim bile olmadan yattim amelyat masasina.
O ani yasamak istedigim icin zaten spinal olmayi kabul ettim.
Ama sonrasi beni daha cok etkiledi.
Anlatabildim umarim

Cnm geçmiş olsun, ama 37 olmuşsun artık pek de erken doğum olmuyor sanırım. Bebeğin kaç kg ? Mesela ben de cuma günü sezaryen olacağım , tam 38+0 da
Canım suan 36+5 im bebekte 36+1 de 2850 görünüyordu. Ciğer geliştirici iğne yaptı ve adalat verdi. 38+0 olsa bende daha rahat edicem canım kısmetse şimdi korkuyorum biraz

Canım suan 36+5 im bebekte 36+1 de 2850 görünüyordu. Ciğer geliştirici iğne yaptı ve adalat verdi. 38+0 olsa bende daha rahat edicem canım kısmetse şimdi korkuyorum biraz
Anladım cnm hayırlısı olsun inşallah vaktinde sorunsuz bir şekilde gelir yavrun

merhaba arkadaşlar. bugün anestezi dr ile görüştüm spinal olacagina karar verdi .belden igne.ben epidural istedim ama onun ignesi kalin dedi terch etmiyoz.bendr spinal de baş agrisi filan oluyor dedim yok dedi sende bişey olmaz.sabah 7de gidiyorum.allab yarfmcmz olsun.heyecan korku sevinc merak hepsi birbirine karışmış durumda.öğlene dogru haber veririm.allaha emanet olun

kızlar bugün kontrolümüz vardı. fissüre baktı doktorum, fissürle ilgili sıkıntı yok çok şükür,makatta meme var ama normal doğum için engel teşkil etmez bize dedi. şimdilik normal doğum için beklemeye devam Allahın izniyle. açıklığımda da bi değişiklik olmamış, 40. haftayı tamamlayacağız böyle giderse dedi. Kilomuz 3.150 olmuş çok şükür

Canim hadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyoruz
Allah yardimcin olsun

Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde kavuşursın inşallah bebeğine

Iyi geceler hanimlar.
Ya benim buyuk oglum bugun hic durmuyor baya bi yaramaz bugun . Bizi cileden cikartti sinirlerim alt ust oldu.
Esim bana kizmadida biraz sesini yukselterek artik bu cocuga bi uyku duzeni ayarla dedi.
Bunu demediyle ben patladim basladim aglamaya bende insanim sabriminda bi sınırı var dedim yeter artik diye bagirdim
Dedim o daha bebek cocuk bile olmamis anlamiyor ne durdan ne yapma demeden anlamiyorum ve hic durmuyor inanin pesinde kosturmaktan hamilemiyim bilmiyorum. Firsat buldukcada buraya girip bakiyorum iste. Bu saat olmus daha uyumuyor burda saat 23h00.
Kardesi dogduktan sonra ne olur bilmiyorum. insallah o zamana kadar biraz daha duzelir .
Yoksa halimiz bittik.
Ahh kizlar ahh.
Boyle iste gece gece dertlendim.
K.bakmayin.

Benim pek seçme şansım olmadı cnm. Anestezi uzmanları genel olmam gerektiğini söyledi kan sulandırıcı kullandığım için yoksa ben spinal isteyecektim
Bende bele vurulan iğneden tursıyorm normalde kuyruk sokumumda ağrı olur gecen sene dogum yapan arkadasım hala arada iğne yerim acır diyor bende genele kayıyorum aslında ama ondada süt geç geliyormuş emziremeZsem bebek sarılık olur mu acaba diye endişeleniyorum

Allah yardımcın olsun benım ilk olduğu halde zorlanıyorum senın halin nasıldır kimbilir sen Canın sıkıldıkca yaz buraya içine atıp bebeği üzme buraya aktar

Al bendende okadar
Sikma canini
Esin bencillik yapmasin bide ilk cocuklarla onlar ilgilenmeyi deneseler .
Benimde esim etlige sutluge karismaz beni cileden cikarir.
15 kiloluk cocukla aksama kadar ugrasiyorum ustune kucagimda uyumaya alismis bi kizim var.
Bide gelip ben orda uyutmaya cebellesirken eline telefonu aldiginda sanki sulaleme kufur ediyo.
Bi caba harca be adam.
Vallahi bende senin gibi bazen cok darlaniyorum.
Ama kendimi telkin ediyorum az kaldi.
Allahin izniyle.
Sende uzulme seninki dahada ufak
2. Bebegini bekleyenlerin isi katbe kat zor allah yardimcimiz olsun

Kızlar hamilelikte burun kanaması yaşayan var mı
Bugun tam işten çıkarken 5 te burnum kanadı tandıyon ölçtük 11-7 çıktı Dr a çıktım hemogram ve aptt dşye bi test istedi normal çıktı eve geldim yattım uyudum saat 11 gibi burnum aktı bi sildim yine kan var gebelik zehirlenmesi böyle birşey mi oluyor korkmalımıyım

Kizlar 1 saattir bebek hareketleri cok keskin ve hareketle kasilmalar oluyor. Yalanci sanci sanirim, karnim sertlesiyor ara ara. Bakalim sabah ola hayrola insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…