2016 Aralık Anneleri

Onu araştırıyorum gece gece
Buğday yağı da yazmışlar
Sözde ben bebek doğmadan bşaldım bu lansinoha yokne fayda çok kötü uçları şuan
Zor veriyorum bebişe
Umarım faydasını görürsün tahin yağının, göğsünün kahve kısmını komple vermek gerekiyormuş daha az yara olması için. Çok bildiğimden değil de okuduklarımdan söylüyorum işte

Ben de aynı şeyleri yaşadım sayılır, normal doğum için suni sancı verildi, bebeğin kalp atışları düşmeye başlayınca, beni de hemen sezeryana aldılar. Inan ben de bilmiyordum, ve hiç araştırmamıştım da, kendimi normal doğuma hazırlamıştım. Ben bacaklarımı 6 saat hissetmedim, ve 6 gün hastanede kaldım, herkesin Acı Eşiği farklı, ben çabuk iyileşemedim. Ama öyle psikolojimi bozacak bir durum da yaşamadım Allah tan. Ksmetse yine aynı olacak, yani ağlama sesini duymak, bebeğimi o an görmek istiyorum. Yine eşim de Yanımda olacak. Önemli olan sağlıkla gelmeleri bebişlerin, herkes nasıl isterse öyle yapar tabiki, ama güzel şeyleri paylaşmak lazım.

Bizim evdeki daha fena, saat burda 01:28 şu an , 10 dk önce uyudu, terör gibi herşeyi altına üstüne getiriyor, evet daha bizimkiler çocuk değil bebek. Biraz önce de eşimle konuşuyoruz, nasıl olcak, ne tepki verecek, bebek ağlayınca Buda ağlar, yok onun sütünü ister memesini alır, kızarım ben de diyorum. Sonra da ayy düşünmek istemiyorum şimdi bunları dedim, konuyu kapattım.

Hamiş olup uyuyanlar tadını çıkarın
Uyutmuyorlar sonra
Göğüs ucum çok kötü oldu yaa
Lanolin bir işe yaramadı

Hamileler de uyuyamıyor ki, ne çabuk unuttun midem deli gibi yanıyor, yatamıyorum
Sütünün kendisini sürmeyi denedin mi, etrafına? Onun da çok iyi geldiğini söylüyor ebeler.

Allahım ikiniz icinde saglikla sıhhatle ve Cook kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin canım.

Canim senin bebegin kilolu muydu? Ben hastanedeyken yanimda kalan kadin normal dogum yapmisti, 4400 gr dogmustu bebis. Dikisi var miydi sormadim ama gezip dolasiyodu.

Ben hamileliğim süresince bir kez hasta oldum doktorum sadece ıhlamur içebilirsin çok abartmamak kaydıyla demişti. Diğer bitki çayları zararlı olur başka bir şey içme demişti. İçin rahat olsun :)

O zaman seni hatirliyorum ben :) yazmistin galiba dimi? Sadece ihlamur ictim. Bugün bir de taze zencefil-bal-limon yaptim ama o da serbest. Ilacsiz atlaticam insallah :)

Canim surekli tatli istiyor ve kendimi nutelladan uzak durduramiyorum sekeri yukseltvek diye.korkuyorum yiyincede vicdan azabi duyuyorum ama yemesemde canim cok istiyor napcam bilmiyorumya

Canim sende seker bagimliligi var. Görüyorum sürekli yaziyosun. Bunu cözmen lazim. Sadece simdi hamilelikte degil ilerisi icin de sagligini tehlikeye atan bir durum bu. Basta zor olacak ama yemedikce caninin istemesi de azalacak.
Nutella alma mesela evde olmasin.
Hamilelikte en azindan bebegi düsünüp yememeye calis. Yazik onlarin vücudu bu kadar sekeri kaldiramiyor ve strese giriyor bebek.

Kizlar 4 den beri uyanigim sanciyla uyandim 4.07 4.33. 4.58 olmak uzere geldi zaten dun herseyi kusstugum icin gece bi bardk sutle az ekmek yiyip yatmistim hoss benim mide ne anlar onlardan bulanti azarda azar. Tabi simdiden ilaci icersem gun boyu mahvolcgimida bldigim icin elimden geldigince dayancam saati en azindan 9 falan etmem lazim ilacsiz. Uyusam iyi olckti ama malesef sancilar siddetli uyutmuyo bebisde uyanik bu sirada. Bakalim hayirlisi..

Canım midesi bulanana süt yaramaz derler bizde bulantı olunca süt içmemeyi dene.tuzlu şeyler denesen

Allah kolaylık versin az kaldı sabır
Amin canim. Bakalim ama fazla vaktim kaldigini sanmiyorum su agrilardan sebep duzenli duzensiz gelip gidio suan. Cumaya yada hafta sonuna dogurcm galiba.
Bide hastalik cikti basima . Ole terliyorumki sirilsiklam oluyorum sonra farketmeden uykuda usuyorum olcagi buydu bugun burun akintisi farkettim bide hapsurma sabah hemen ihlamur iccem hasta falan olmaym dogum oncesi . Bebegede geciririm sonra opemem onu doya doya.

Uykusuz anneler olduk bebek doğunca da devam anlaşılan sabah doktora gidicem diye tınmıyorum ağrı uykusuzluk kaşıntı gene de mutluyum kalktım saçımı yaptım kaşıntı gitsin dedim duş aldım nasıl kaşıdım kendimi bilmiyorum hep çizmişim ve yaralar acayippppp sızlıyor yanık acısı gibi

Rabbim kurtarsin hepimizi.. bende bole giderse bi dus almayi denicem

Aynisi banada oluyor canim ya. Hic boyle sert hareketler yapmazdi. Karnimi delecek sanki. Dogum yakin mi acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…