- 9 Şubat 2016
- 242
- 443
- 33
Yok yok hiç merak etme haftalardır aynen böyle ben de başta heyecan yaptım ama baksana bizimkinin gelmeye hiç niyeti yokcanım şuan 3.5 cm açılman mı var ay inanmıyorum ne kadar heycanlıbenim bir cm açılmam var her dakka doğucakmış gibi geliyo
Canım tahinin yağını sür dedi bizim bi teyze hatta emzirmeye başlamadan önce sürmeye başlarsak daha iyi olurmuşHamiş olup uyuyanlar tadını çıkarın
Uyutmuyorlar sonra
Göğüs ucum çok kötü oldu yaa
Lanolin bir işe yaramadı
Onu araştırıyorum gece geceCanım tahinin yağını sür dedi bizim bi teyze hatta emzirmeye başlamadan önce sürmeye başlarsak daha iyi olurmuş
Umarım faydasını görürsün tahin yağının, göğsünün kahve kısmını komple vermek gerekiyormuş daha az yara olması için. Çok bildiğimden değil de okuduklarımdan söylüyorum işteOnu araştırıyorum gece gece
Buğday yağı da yazmışlar
Sözde ben bebek doğmadan bşaldım bu lansinoha yokne fayda çok kötü uçları şuan
Zor veriyorum bebişe
Inşallah cnm, evdeki de öyle. Bulaşık makinesini beraber boşaltıyoruzHamarat olcak, annesine mamisler yapicak :))
Normal dogumbyapabilmek icin koca bir gun suni sanci aldim canim
Tabikide bilincli ve kasitli kesilmeyi ben kabul etmedim.
Bebegim riskli duruma girunce zorunlu sezeryana alindim.
Iri bir bebek oldugu icin fazla riske atmadi doktorum apar topar sezeryan ve spinal hakkinda bilgim bile olmadan yattim amelyat masasina.
O ani yasamak istedigim icin zaten spinal olmayi kabul ettim.
Ama sonrasi beni daha cok etkiledi.
Anlatabildim umarim
Iyi geceler hanimlar.
Ya benim buyuk oglum bugun hic durmuyor baya bi yaramaz bugun . Bizi cileden cikartti sinirlerim alt ust oldu.
Esim bana kizmadida biraz sesini yukselterek artik bu cocuga bi uyku duzeni ayarla dedi.
Bunu demediyle ben patladim basladim aglamaya bende insanim sabriminda bi sınırı var dedim yeter artik diye bagirdim
Dedim o daha bebek cocuk bile olmamis anlamiyor ne durdan ne yapma demeden anlamiyorum ve hic durmuyor inanin pesinde kosturmaktan hamilemiyim bilmiyorum. Firsat buldukcada buraya girip bakiyorum iste. Bu saat olmus daha uyumuyor burda saat 23h00.
Kardesi dogduktan sonra ne olur bilmiyorum.insallah o zamana kadar biraz daha duzelir .
Yoksa halimiz bittik.
Ahh kizlar ahh.
Boyle iste gece gece dertlendim.
K.bakmayin.
Hamiş olup uyuyanlar tadını çıkarın
Uyutmuyorlar sonra
Göğüs ucum çok kötü oldu yaa
Lanolin bir işe yaramadı
Allahım ikiniz icinde saglikla sıhhatle ve Cook kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin canım.Eveeet sıra bana geldi ne kadar inanamasamda36+4 ken minik kızıımla yarın sabah kavuşucaz nasipse erken alırlar sabah diye şimdiden yazayım dedim. Doğum anında edilen dualar kabul olur derler sezeryanda geçerlimi bilmem ama hepiniz dualarımdasınız sizde bizi eksik etmeyin hepimiz sağlıkla kavuşalım 9 aylık emeklerimize minik mucizelerimize inşallah
Devlettekilere daha cok güveniyorum bu konuda acikcasi. o yüzden gidip bi danısıcam devletteki doktorlara bakalim ne diyecekler. dün gece bi yorumcuyu dinledim. yurtdısında sezeryan diye bisey yok bizde cok basite aliyolar diyo. gercekten de öyle yani.
Ben hamileliğim süresince bir kez hasta oldum doktorum sadece ıhlamur içebilirsin çok abartmamak kaydıyla demişti. Diğer bitki çayları zararlı olur başka bir şey içme demişti. İçin rahat olsun :)
Canim surekli tatli istiyor ve kendimi nutelladan uzak durduramiyorum sekeri yukseltvek diye.korkuyorum yiyincede vicdan azabi duyuyorum ama yemesemde canim cok istiyor napcam bilmiyorumya
Canım midesi bulanana süt yaramaz derler bizde bulantı olunca süt içmemeyi dene.tuzlu şeyler denesenKizlar 4 den beri uyanigim sanciyla uyandim 4.07 4.33. 4.58 olmak uzere geldi zaten dun herseyi kusstugum icin gece bi bardk sutle az ekmek yiyip yatmistim hoss benim mide ne anlar onlardan bulanti azarda azar. Tabi simdiden ilaci icersem gun boyu mahvolcgimida bldigim icin elimden geldigince dayancam saati en azindan 9 falan etmem lazim ilacsiz. Uyusam iyi olckti ama malesef sancilar siddetli uyutmuyo bebisde uyanik bu sirada. Bakalim hayirlisi..
Off offf simdi gene kustum. Acayipde sancim var sabah nolck bakalim.Canım midesi bulanana süt yaramaz derler bizde bulantı olunca süt içmemeyi dene.tuzlu şeyler denesen
Allah kolaylık versin az kaldı sabırOff offf simdi gene kustum. Acayipde sancim var sabah nolck bakalim.
Amin canim. Bakalim ama fazla vaktim kaldigini sanmiyorum su agrilardan sebep duzenli duzensiz gelip gidio suan. Cumaya yada hafta sonuna dogurcm galiba.Allah kolaylık versin az kaldı sabır
Rabbim kurtarsin hepimizi.. bende bole giderse bi dus almayi denicemUykusuz anneler olduk bebek doğunca da devam anlaşılan sabah doktora gidicem diye tınmıyorum ağrı uykusuzluk kaşıntı gene de mutluyum kalktım saçımı yaptım kaşıntı gitsin dedim duş aldım nasıl kaşıdım kendimi bilmiyorum hep çizmişim ve yaralar acayippppp sızlıyor yanık acısı gibi
Canım stres yapma. Allah yardımcın olsun. Sonuçta orda emin ellerdesin bişey olsa bile hemen müdahale ederler.
Ya benimde bebak hareketleri garipleşti sanki kasılmamı bunlar anlamıyorumki. Sanki karnıma sert bi yerini dayıyo orası yükseliyo bi kaç saniye duruyo sonra iniyo. Bu sırada ağrı bazen oluyo bazen olmuyo. Kasılmamı bunlar sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?