Bebeği kıyafetiyle tartmışlar 3480grdı
Yazarım kg mu da :)
Cnm 4e doğru ameliyattan çıktım 9 gibi sıvı içebilirsin dediklerinde içtim
3ü 1 arada içtim
Ewt kasilma kizlar onlarAynisi banada oluyor canim ya. Hic boyle sert hareketler yapmazdi. Karnimi delecek sanki. Dogum yakin mi acaba???
Doğrusun cnmHamileler de uyuyamıyor ki, ne çabuk unuttunmidem deli gibi yanıyor, yatamıyorum
Sütünün kendisini sürmeyi denedin mi, etrafına? Onun da çok iyi geldiğini söylüyor ebeler.
Ay bilmemmiDogum saatini biliyor musun canim? Burcuna bakayim Akrep mi Yay mi olmus :)
Sız sız sonra hiç sızılmıyorSabahin 6 sinda ben ve kahvalti etmek.. heyy kurban oldugum ediz enesim sen nelere kadirsin
Gerci bulantidan dolayi kalktim. Yemesem dahada azcak bliorum. Hastalikta sarmadan ihlamurumu kaynattim kahvaltimi ettim. Hemen yatmaym yediktn sonra die oturdm biraz az sonra yatarim ins sizarim oglenlere kadar
Ayy hic bilmiyorum canim aricakmiyimSız sız sonra hiç sızılmıyor
Arıyacaksın şu günlerini))
Doğrusun cnm
Gaviscona devam et bakalım
Güzel haber doğum yapar yapmaz reflü yanma btiyor
Kötü haber uykusuz gecelere devam ama :)
Ay bilmemmi
Ameliyathanede o an resim çekmişler 14.44
Akrep mi yay mı
Yükseleni ney bakarsan çok mutlu olurum :)
Yaaa sevndm hayırlısı bakalım :)Minik Doga Yay burcu annesi, yukseleni de Koc. Cok gozu pek bir kiz olacak anlasilan
Öyle tabi canım sağlıkla doğması herşeye bedel umrumda olmaz ama psikolojik ne bilim korku lar yok desem yalan olur bakalım benim belli değil zaten normal de olabilir hayırlısı bebeğim ve benim için nasıl olacaksa öyle olsunBenim ki kz cnm, sağ tarafımda sürekli bi şişlik oluyor ve canımı acıtıyor resmen, geçen doktora sordum burada nesi var, iki elini yumruklarını sıkmış :) sürekli hamur yoğuruyor resmen
Cnm bence onu değil de, Bebeğini düşüneceksin o an, sağlıkla gelecek mi, nasıl biri diye. Zaten aşağı tarafinı hiç hissetmiyorsun, ama benim hatırladığım; çok üşüdüğüm dü, belki bunda korkunun da Faktörü vardır elbet! Ama bebişinin ağlamasını duyunca, sana gösterdiklerin de hiç bişey düşünmüyorsun.
Bu tur kasilmalarin doktor cok normal oldugunu soylemisti ya popusunu ya kafasidir o siskinlik olan yer demsiti 32 de gittigimde bundan sonra bu tur seyler olur demistiAynisi banada oluyor canim ya. Hic boyle sert hareketler yapmazdi. Karnimi delecek sanki. Dogum yakin mi acaba???
canım yazını okurken o kadar duygulandım ki anlatamam karnımızda olması kıpırtıları nası güzel nası alışmışız dimi ama bi yandan da artık kucaklamak sevmek istiyoruz çok kolay ve sağlıklı bi doğum geçirip kavuşursun inşallah bebeğineGünaydın kızlar.. Hamileliğimin son günü .. Yarın kızıma kavuşuyoruz inşallah. Bir yandan acayip bir korku var içimde Nasıl olacak nasıl gidecek diye. İlk kez anne olacak olmanın heyecanı, mutluluğu .. 2 sene içinde 2 kez düşük 1 hamilelik geçirmiş olmanın verdiği psikolojik ve fiziksel yorgunluk.. Yarın sabah hepsi yerini pamuk ellere ve mis kokulu kızıma bırakacak inşallah. Bugün bana geçmez sanırım. Yolun sonuna geldik .. Belki de bir daha yaşamayacağım tek bedende iki can olma duygusunuhamilelik hem zorlu hem de çok güzel bir süreçmiş. Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin, benimle birlikte evladını kucağına almayı bekleyenleri de kurtarsın inşallah..
Hamiş olup uyuyanlar tadını çıkarın
Uyutmuyorlar sonra
Göğüs ucum çok kötü oldu yaa
Lanolin bir işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?