2016 Aralık Anneleri

Günaydın tatlı anneler. Bişey dicem benim karnım gündüz çok sert değil yumuşak en azından bastırılabilir derecede. Sadece oğlan ayağını poposınj dayadığı yerler sertleşiyor. Ama iki gecedir kızımı tuvalete kaldırmak için kalktığımda bi bakıyorum karnım taş gibi olmuş. Ağrı falan Yok ama. Neden olur aizce

Canım su gibi geçsin inşallah

Eylül cnmm hayırlı doğumların olsun inşallah

Hamiş olup uyuyanlar tadını çıkarın
Uyutmuyorlar sonra
Göğüs ucum çok kötü oldu yaa
Lanolin bir işe yaramadı

geçmiş olsun canım ya. canım kremden sonra göğüs pedi yerine kalkan kullan daha kolay iyileşiyormuş. bi de ayva çekirdiğini yap canım. inşallah bir an önce geçer

Oğlan kaç yaşında canım. Uyku düzeni için çok da büyük olmasına gerek Yok aslında. Bu tip seyleri kardeş gelmeden halletmek gerekiyormuş

Ayy canım benim sabah sabah duygusala bağladım mesajını okuyunca ben de pazartesi günü kavuşucam kızıma aynı karışık duyguları yaşıyorum seninle, pazar günü nasıl geçecek bilmiyorum.

hayirli sabahlar arkadaslar :)
Bugun dogacak bebislere Rabbim hayirli uzun ömurler nasip eylesin, Annelerinede Rabbim yardimcisi olsun Sagsaglim kavusun insallah Annisleer
Hamd olsun, benim hamileligim sorunsuz geciyor.. burda uyuyamiyan arkadaslari gorunce gercekten uzuluyorum Insallah bebislerimiz akilli sakin olurlarda, bir nevi dogumdan sonra uyuyabilirsiniz :)

Aminnn cnm çok teşekkür ederim

Valla cnm egzersiz degilde ben gun icinde hareketliyim. Her isimi kendim hallediyorum.. evi supurmek,paspaslamak, fln filan.. mesela bizim ev 2 kat. Merdivenlerden defalarca inip cikiyorum... Hayirlisi bakalim. Insallah kolay dogumumuz olur

Valla cnm egzersiz degilde ben gun icinde hareketliyim. Her isimi kendim hallediyorum.. evi supurmek,paspaslamak, fln filan.. mesela bizim ev 2 kat. Merdivenlerden defalarca inip cikiyorum... Hayirlisi bakalim. Insallah kolay dogumumuz olur

Ben de milletin aman sen otur aman sen yapma aman sen dokunma laflarina hic kulak asmiyorum. evimin isini de yapiyorum yürüyüse de cikiyorum her bahanede. ama insanlarimiz o kadar bilincsiz ki hamilelerin sadece oturmasi gerektigini düsünüyolar. ama ben kafaya bu hafta dogumu taktim dogurmam lazim bu hafta. dogumu tetikleyen kolaylastiran biseyler bulmam lazim

aynen canim bende hic takmiyorum o deninenleri.. tam tersi hareketsizlik daha kotu ... Valla merdiven inip cikmayi cok oneriyorlar ve tempolu yuruyusu.. birde cömelerek paspas yapmayi önerende olmustu dogum yaklasinca.. Mesela annem dogumuna yakin oturup yeri silmis ertesi gun doguma girmis

Ciğer gelistirici vuruldun mu acaba.ben o iğneden sonra bebeğim sadece 100 gr almıştı bir haftada.34 de gideceğim kontrolüm var.kilo alımı yavaşlamis olabileceğinden korkuyorum

Evet bu cok mantikli ben de egilip siliyim bugün yerleri . egilmek acayip zorluyo beni ama deniycem bakalim yarin benden ses cikmazsa bilin ki doguma girdim

Amin canım ne güzel yazmışsın okurken duygulandım inşallah yarın kurtuldum kızıma kavuştum diye güzel haber vericeksin bize, dualrımdasın sende bize dua et doğum anında..

Hamiş olup uyuyanlar tadını çıkarın
Uyutmuyorlar sonra
Göğüs ucum çok kötü oldu yaa
Lanolin bir işe yaramadı

Canim yaa. Yaramıyor malesef. Ilik su ile temizligini yap canim. Birde gogus pedi kullaniyor musun bilmiyorum. Ama ben kullanirken o da yara yapiyordu. Onun yerine pamuk mendiller kullandim yikadim utuledim hep Kiyamam yaaa.

Selam canım benim pazartesi çatı muayenesinden sonra normal olup olmadığına karar verilecek bakalım gece sabaha kadar çocuk doğurdum :)) kafası çıkıyor çekiyorum tövbe Estağfurullah rüyalarıma girdi doğumhaneler artık bütün gün düşününce , ben hurma tüketiyorum çok ufaktan egzersiz eğilip kalkma çalışması yapıyorum dışarısı malum çok soğuk evde hareket halinde olmaya özen gösteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…