- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
Canım su gibi geçsin inşallahGünaydın kızlar.. Hamileliğimin son günü .. Yarın kızıma kavuşuyoruz inşallah. Bir yandan acayip bir korku var içimde Nasıl olacak nasıl gidecek diye. İlk kez anne olacak olmanın heyecanı, mutluluğu .. 2 sene içinde 2 kez düşük 1 hamilelik geçirmiş olmanın verdiği psikolojik ve fiziksel yorgunluk.. Yarın sabah hepsi yerini pamuk ellere ve mis kokulu kızıma bırakacak inşallah. Bugün bana geçmez sanırım. Yolun sonuna geldik .. Belki de bir daha yaşamayacağım tek bedende iki can olma duygusunuhamilelik hem zorlu hem de çok güzel bir süreçmiş. Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin, benimle birlikte evladını kucağına almayı bekleyenleri de kurtarsın inşallah..
Onu da denicem bakalımCanım internette ayva çekirdeğini okumuştum, bir gece suda bekletip, jel halinde göğüs uçlarına sürülüyormuş, bi araştır istersen. Benimde en çok korkttuğum şey maalesef.
Hamiş olup uyuyanlar tadını çıkarın
Uyutmuyorlar sonra
Göğüs ucum çok kötü oldu yaa
Lanolin bir işe yaramadı
Oğlan kaç yaşında canım. Uyku düzeni için çok da büyük olmasına gerek Yok aslında. Bu tip seyleri kardeş gelmeden halletmek gerekiyormuşIyi geceler hanimlar.
Ya benim buyuk oglum bugun hic durmuyor baya bi yaramaz bugun . Bizi cileden cikartti sinirlerim alt ust oldu.
Esim bana kizmadida biraz sesini yukselterek artik bu cocuga bi uyku duzeni ayarla dedi.
Bunu demediyle ben patladim basladim aglamaya bende insanim sabriminda bi sınırı var dedim yeter artik diye bagirdim
Dedim o daha bebek cocuk bile olmamis anlamiyor ne durdan ne yapma demeden anlamiyorum ve hic durmuyor inanin pesinde kosturmaktan hamilemiyim bilmiyorum. Firsat buldukcada buraya girip bakiyorum iste. Bu saat olmus daha uyumuyor burda saat 23h00.
Kardesi dogduktan sonra ne olur bilmiyorum.insallah o zamana kadar biraz daha duzelir .
Yoksa halimiz bittik.
Ahh kizlar ahh.
Boyle iste gece gece dertlendim.
K.bakmayin.
Ayy canım benim sabah sabah duygusala bağladım mesajını okuyunca ben de pazartesi günü kavuşucam kızıma aynı karışık duyguları yaşıyorum seninle, pazar günü nasıl geçecek bilmiyorum.Günaydın kızlar.. Hamileliğimin son günü .. Yarın kızıma kavuşuyoruz inşallah. Bir yandan acayip bir korku var içimde Nasıl olacak nasıl gidecek diye. İlk kez anne olacak olmanın heyecanı, mutluluğu .. 2 sene içinde 2 kez düşük 1 hamilelik geçirmiş olmanın verdiği psikolojik ve fiziksel yorgunluk.. Yarın sabah hepsi yerini pamuk ellere ve mis kokulu kızıma bırakacak inşallah. Bugün bana geçmez sanırım. Yolun sonuna geldik .. Belki de bir daha yaşamayacağım tek bedende iki can olma duygusunuhamilelik hem zorlu hem de çok güzel bir süreçmiş. Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin, benimle birlikte evladını kucağına almayı bekleyenleri de kurtarsın inşallah..
Aminnn cnm çok teşekkür ederimcanım yazını okurken o kadar duygulandım ki anlatamam karnımızda olması kıpırtıları nası güzel nası alışmışız dimi ama bi yandan da artık kucaklamak sevmek istiyoruz çok kolay ve sağlıklı bi doğum geçirip kavuşursun inşallah bebeğine
Valla cnm egzersiz degilde ben gun icinde hareketliyim. Her isimi kendim hallediyorum.. evi supurmek,paspaslamak, fln filan.. mesela bizim ev 2 kat. Merdivenlerden defalarca inip cikiyorum... Hayirlisi bakalim. Insallah kolay dogumumuz olurGunaydin herkesee
Normal dogum planlayan arkadaşlar kolay dogum icin egzersiz yapiyo musunuzz?? Yada neler yapiyosunuz dogumu kolaylastirmak icin. sabah sabah rüyamda görmüs gibi normal doguma karar verdim bi aksilik olmazsa. ama biseyler yapmak istiyorum
Valla cnm egzersiz degilde ben gun icinde hareketliyim. Her isimi kendim hallediyorum.. evi supurmek,paspaslamak, fln filan.. mesela bizim ev 2 kat. Merdivenlerden defalarca inip cikiyorum... Hayirlisi bakalim. Insallah kolay dogumumuz olur
aynen canim bende hic takmiyorum o deninenleri.. tam tersi hareketsizlik daha kotu ... Valla merdiven inip cikmayi cok oneriyorlar ve tempolu yuruyusu.. birde cömelerek paspas yapmayi önerende olmustu dogum yaklasinca.. Mesela annem dogumuna yakin oturup yeri silmis ertesi gun doguma girmisBen de milletin aman sen otur aman sen yapma aman sen dokunma laflarina hic kulak asmiyorum. evimin isini de yapiyorum yürüyüse de cikiyorum her bahanede. ama insanlarimiz o kadar bilincsiz ki hamilelerin sadece oturmasi gerektigini düsünüyolar. ama ben kafaya bu hafta dogumu taktim dogurmam lazim bu hafta. dogumu tetikleyen kolaylastiran biseyler bulmam lazim
İyi akşamlar kızlar yarın benim de kontrolüm var.ayın 4 unda gitmiştim o zaman Dr um ayın 24 bizim için final, sonrası ise süper olur demişti erken doğum riskinden dolayı.çok merak ediyorum çocuğumun şuanki sağlık durumu, gelişimi nasıl diye.sanırım Dr um gün verecek.artık hamilelik zorlamaşmaya başladı sırt ağrılarım var.yatsam acıyor,otursam acıyor ne yapacağımı bilemedim.bu arada benim bebeğim her kontrolde 2 hafta gibi önde gidiyordu.şuan 37 hafta olması lazım.dr um gelişimine göre alıcaz dedi.umarım ciğerlerinde gelişim tamamlanmış olarak doğar.allah herkesin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
aynen canim bende hic takmiyorum o deninenleri.. tam tersi hareketsizlik daha kotu ... Valla merdiven inip cikmayi cok oneriyorlar ve tempolu yuruyusu.. birde cömelerek paspas yapmayi önerende olmustu dogum yaklasinca.. Mesela annem dogumuna yakin oturup yeri silmis ertesi gun doguma girmis
Amin canım ne güzel yazmışsın okurken duygulandım inşallah yarın kurtuldum kızıma kavuştum diye güzel haber vericeksin bize, dualrımdasın sende bize dua et doğum anında..Günaydın kızlar.. Hamileliğimin son günü .. Yarın kızıma kavuşuyoruz inşallah. Bir yandan acayip bir korku var içimde Nasıl olacak nasıl gidecek diye. İlk kez anne olacak olmanın heyecanı, mutluluğu .. 2 sene içinde 2 kez düşük 1 hamilelik geçirmiş olmanın verdiği psikolojik ve fiziksel yorgunluk.. Yarın sabah hepsi yerini pamuk ellere ve mis kokulu kızıma bırakacak inşallah. Bugün bana geçmez sanırım. Yolun sonuna geldik .. Belki de bir daha yaşamayacağım tek bedende iki can olma duygusunuhamilelik hem zorlu hem de çok güzel bir süreçmiş. Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin, benimle birlikte evladını kucağına almayı bekleyenleri de kurtarsın inşallah..
Hamiş olup uyuyanlar tadını çıkarın
Uyutmuyorlar sonra
Göğüs ucum çok kötü oldu yaa
Lanolin bir işe yaramadı
Selam canım benim pazartesi çatı muayenesinden sonra normal olup olmadığına karar verilecek bakalım gece sabaha kadar çocuk doğurdum :)) kafası çıkıyor çekiyorum tövbe Estağfurullah rüyalarıma girdi doğumhaneler artık bütün gün düşününce , ben hurma tüketiyorum çok ufaktan egzersiz eğilip kalkma çalışması yapıyorum dışarısı malum çok soğuk evde hareket halinde olmaya özen gösteriyorumGunaydin herkesee
Normal dogum planlayan arkadaşlar kolay dogum icin egzersiz yapiyo musunuzz?? Yada neler yapiyosunuz dogumu kolaylastirmak icin. sabah sabah rüyamda görmüs gibi normal doguma karar verdim bi aksilik olmazsa. ama biseyler yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?