2016 Aralık Anneleri

Ayy canimm saglikla.alirsin ins minnakini kucagina annisler cogaliyoorr
Bol bol yatmak her isi ese yaptirmak wc gtmemek icinde alta bez baglamak..
Sende saglikla kavus insallah canm bebisinee
bu arada normal doğum düşünen arkadaşlar aranızda hemoroidi olan yok mu hiç?
Bnim yok cnm cok sukur. Bi oda eksik kalsin

CansuEylul canim sanada allah yardimcin olsn insallah sona geldin sende bi sekilde allah sag salim kucagina almayi nasit etsin fosur fosur sutun olsunda durdurama insallah :))

Psikolojik olarak tamamen hazirim. Ben vazgecmeden dogmasi lazim bu hafta kegele cesaret edemedim yani cok zor geldi yapmasi. karnim sıkışıyo egilince yapamiyorum
Kegel egzersizi için eğilmene gerek yok ki, acaba yanlış mı yapıyorsun? Oturduğun yerden veya ayakta sanki çişin sıkıştırmış gibi sıkıyorsun alttaki kasları sonra da bırakıyorsun bunu çok defa tekrarlıyorsun. Ama bu egzersizi çişin varken yapmak olumsuz etkiliyormuş çünkü kasların üstünde gereksiz baskı oluşturuyormuşsun o zaman

Bu arada kizlar simdiye kadar hic bahsi gecmemisti. Ben 4 yasindan itibaren annesi olmadan babasi ve babaannesiyle buyuyen cok fazla ole cocukluk falan yasayamayan suslu puslu gecelikleri sari sacli barbie bebekleri mini mini elbiselerim olmadan geldim 23 yasima. Babam biriyle ewlendi iyiki ewlenmis allah ondan kat be kat razi olsun hakki odenmez beni bu yasima getirdi gelin etti ceyizimi herseyi hazirladi. Bizi disarda gorup durumu bilmeyen kimse ayirt edemiodu bunu ole diyim size. Ve bende smdi artik anne olmak uzereyim tam anlamiyla. Benim annem beni ne ario ne soruyo hic baglantimiz yok en son ilk hamileligin basinda ona solemistim o gunden beri ne aradi napiosun die ne sordu ben gectigimiz kadir gecesi o kadar agladim o kadar agladimki hakkim var helal etmiyorum dedim. Simdi ole iyi anliyorumki annelik ne demek nasi bi duygu. Coktan icime yerlesti bunlar. Ben zaten cok anac bi insanimdir hep. O yuzden mukemmel bi anne olcgimda suphe yok. Dusunuyorumda bu cocuklari sokaklaea birakan coplere atan yada benm gbi adliye onunde onu istemiyorum gotursun babasi diyerek birakip kacan anneler annemi? Ben daha karnimda bu kadar koruyup kollarken onun hic aklina gelmiyo olmak herkes anne olmicagi anlamina gelio. . . Bi an ole icim doldu yazmak istedim. Uzun olduysa kusura bakmayin. Annelik tasimak dogurmak degil sadece bakmak buyutmek benim icin ... annelik annelik annelik...

Bu arada kizlar simdiye kadar hic bahsi gecmemisti. Ben 4 yasindan itibaren annesi olmadan babasi ve babaannesiyle buyuyen cok fazla ole cocukluk falan yasayamayan suslu puslu gecelikleri sari sacli barbie bebekleri mini mini elbiselerim olmadan geldim 23 yasima. Babam biriyle ewlendi iyiki ewlenmis allah ondan kat be kat razi olsun hakki odenmez beni bu yasima getirdi gelin etti ceyizimi herseyi hazirladi. Bizi disarda gorup durumu bilmeyen kimse ayirt edemiodu bunu ole diyim size. Ve bende smdi artik anne olmak uzereyim tam anlamiyla. Benim annem beni ne ario ne soruyo hic baglantimiz yok en son ilk hamileligin basinda ona solemistim o gunden beri ne aradi napiosun die ne sordu ben gectigimiz kadir gecesi o kadar agladim o kadar agladimki hakkim var helal etmiyorum dedim. Simdi ole iyi anliyorumki annelik ne demek nasi bi duygu. Coktan icime yerlesti bunlar. Ben zaten cok anac bi insanimdir hep. O yuzden mukemmel bi anne olcgimda suphe yok. Dusunuyorumda bu cocuklari sokaklaea birakan coplere atan yada benm gbi adliye onunde onu istemiyorum gotursun babasi diyerek birakip kacan anneler annemi? Ben daha karnimda bu kadar koruyup kollarken onun hic aklina gelmiyo olmak herkes anne olmicagi anlamina gelio. . . Bi an ole icim doldu yazmak istedim. Uzun olduysa kusura bakmayin. Annelik tasimak dogurmak degil sadece bakmak buyutmek benim icin ... annelik annelik annelik...

Kizlar bugun ve yarin dogum yapacak arkadaslarim saglikla evlatlariniza kavusun insallah. Rabbim bizlerede o gunleri gormeyi nasip etsin. Dun doktora gittim, dogum icin 2 doktorlar gorusuyorum ikisininde birbirinden haberi var. Gece vs olursa hangisine denk gelirsem artik. Dr dediki ben som haftalarda cati muayenesi yapiyorum cunku bebegin kanala inmesi lazim, o da son haftalarda oluyor ve o zaman muayene yapmak daha saglikli sonuclar almamizi sagliyor dedi. Suyum cok iyiymis, bebek de kilosu normal dedi, c.tesi gidicem nstye baglicak falan. Bu kadin batman ve igdirda ozelde gorev yapmis ondan konustuk biraz ve doguda normal dogum orani daha fazla burda dr.lar sezeryana daha meyilli dedi, 4500 gr.a kadar normal dogum yaptirdigimi biliyorum dedi. Bakalim hayirlisi olsun hakkimizda :)

Muhtemelen perine masajindan bahsedilmistir canim. Yanlislikla kegel egzersizi yazilmistir

Canim ne guzel babanin esi sana oz annelik etmis, Allah ondan razi olsun. Napalim herkesin bir kaderi var, rabbim senin evladina cok guzel yazilar yazsin insallah. Inaniyorumki cok mukemmel anne olacagiz, Allahim evlatlarimizdan ayirmasin insallah

Bütün ev işi, yemek, market Vs (fazla ağır taşımayarak) hergün biraz yürüyüş, oğlumu parka götürmek, namazları normal kılmak Vs hareketli olarak hayata devam ediyorum. Doğum hazırlığı sayıyorum bunları da. Bi de hurma yiyorum hergün. Zaten başka bişeye de vakit kalmıyor

Aynı şeyleri düşündüm ben de geçenlerde. Bunca sıkıntı duygu karmaşası sevinçten sonra insanlar nasıl oluyor da yavrularını terk edebiliyor diye.. ya kalplerinde merhamet yok ya da bencillikte son noktaya gelmişler..
Çok şanslısın ki iyi bir insan çıkmış babanın karşısına Allah ondan razı olsun. Sevgisiz, ilgisiz büyüyen o kadar çok çocuk var ki.. öğretmenlik olan meslek hayatımda neler neler gördüm.
Ben eminim ki sen mükemmel bir anne olacaksın

Canim ne guzel babanın esi seni sahiplenmis annelik yapmis.
Dogurmakla anne olmuyosun iste.

Hamilelik elbet zor ama bundan sonrasi daha zor. Korumasiz bi yavrunun butun sorumlulugunu alip onu hayirli bi evlat, iyi bi insan olmasi icin yetistiricez. Bunun sorumlulugu daha zor. Herkes beceremiyo malesef bunu.
Rabbim bize de layikiyla annelik yapmayi nasip etsin. :)

AzRASILAM geçmiş olsun. Bebek emdikten sonra süt sürüp kuruyana kadar açık bırakarak geçmişti benimki de. Tabi kuruduktan sonra lanolin. Emzirme pedi kullanmıyordum.
Göğüs kalkanı da hava almasına yardımcı olabilir.
Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Acısından emzirmek istemiyordum ama emzirmeden de geçmiyor...

Kizlar ya ben de boyle bir duygu karmasasi var, kimseyi kafam cekmiyor. Gormek bile istemiyorum, herseye aglar oldum. 2 gundur k.valide kafami bozuyor. Aslinda bisey yaptigi yok belki ama ben takiyorum kafama. Ya dun biyere giderken benim binanin onunden gecmis zile basmis (evde yoktum komsudaydim) aramis onu duymadim o ara. Aksam esim onlari gittikleri yerden alip eve gelecekti. Aksamda eve gec geldigimden geri donmedim telefonla. Ama dun sabah ugramistim ona yuruyus donusu, bu olaylar olmadan once yani. Neyse bugun bi tripler bi haller ya abi ben seni hergun gormek ya da telde konusmak istemiyorum belki, niye kendi cocuguna yaptigini banada yapmaya calisiyorsun. Istemiyorum ya istemiyorum..ben insanlarla yakin iliskiler kurmak istemiyorum, sogutma beni kendinden. Hergun micmic nie olayim ya, hamileyim biraz alttan al beni olmazmi, illa benmi seni nazlicam. Evine giderim camdan asagi seslenir niye yavas yavas yuruyorsun, keyfimden anacim aslinda hizli gelirimde iste canim yavas gelmek istiyor. Ya 9 aylik hamile kadinim bi anla biseyede burun sokma sorma. Olmaz ama hersey onun denetiminde olcak, yedigimizden gunde kac kez wcye ciktigimiza kadar. Ya kusura bakmayin cok bunaldim icimi buraya dokmek istedim, kocam desem ayri bir cins, lafta beni anliyor ama lafta sadece. Corabini bile kaldirip kirliye atmaz, dun dedim sende benle hamile kaldin masallah dedim artik duramadim. Insallah bu ruh halim dogumla beraber gecer. Allahimdan tek istegim bu. Basinizi agrittim kusura bakmayin

Canım internette ayva çekirdeğini okumuştum, bir gece suda bekletip, jel halinde göğüs uçlarına sürülüyormuş, bi araştır istersen. Benimde en çok korkttuğum şey maalesef.
Onu da denerim
Sanırım birşeyin faydası olmayacak
Sabr
Annelik budur
Boşa dememiş rabbim
Cennet anaların ayağının altında diye

Canim yaa. Yaramıyor malesef. Ilik su ile temizligini yap canim. Birde gogus pedi kullaniyor musun bilmiyorum. Ama ben kullanirken o da yara yapiyordu. Onun yerine pamuk mendiller kullandim yikadim utuledim hep Kiyamam yaaa.
Biride göğüs pedi kullan dedi
Sabr edecem sabr

Canım içimi sızlattın
Kesinlikle kedi köpek de doğuruyor ki onlarda bile sahiplenme duygusu var
Doğurmak değil bakmaktır analık
Allah yardımcın olsun
Yinede çok şanslısın
Karşında helal süt emmiş bir anne çıkmış

Canım sütüm süreceğim kadar yok işte
gelmedi maalesef
Bebeğime yetiyor mu bilmiyorum
Sızlıyor süt gelmiş gibi ama yetiyormu bilmiyorum işte
Emzircem sabr ve inatla

CansuEylul
Canım belki kavuştun belki bekliyorsun
Heyecanla
Rabbim her ikinizinde yardımcısı olsun inşallah
Kucağına alınca herşey bitiyor
Güzel haberlerini bekliyoruz

Evet canim. Herseyin basi sabir. Allah yardimcin olsun. Buda gececek insallah.

Canim ne guzel babanin esi sana oz annelik etmis, Allah ondan razi olsun. Napalim herkesin bir kaderi var, rabbim senin evladina cok guzel yazilar yazsin insallah. Inaniyorumki cok mukemmel anne olacagiz, Allahim evlatlarimizdan ayirmasin insallah
Ewt canim allah bin kere razi olsun ogrenen herkes sasiriyodu kimse anlamiodu cunku normalden farkimiz olmadi hic bi zaman cok sukur. Onceden bi drdi vardir birkip gtmistir diodum ama hamile olunca hayir dedim hic bse beni birkmaya sebep degil . Dunde yazdim yazdim yazdim artik hayatimda yoksun hadi eyv sakin daha arayip sorma dedim kapattim o defteri benim icin yok artik.
Ewt okuldada kimse blmezdi.sonradan ogrendi tum arkadaslarim sasirmisti nasi olur die. Cunku ben hic icine kapanik bi cocuk olmadim aksine hep cevresinj guldurendim.
Amin cnm

Ay onu yapiyorum. baska biseyle karıstirdim. onun adı neydi ki ya unuttum. rahme masaj yapar gibi biseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…