- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Ayy canimm saglikla.alirsin ins minnakini kucagina annisler cogaliyoorrGünaydın kızlar.. Hamileliğimin son günü .. Yarın kızıma kavuşuyoruz inşallah. Bir yandan acayip bir korku var içimde Nasıl olacak nasıl gidecek diye. İlk kez anne olacak olmanın heyecanı, mutluluğu .. 2 sene içinde 2 kez düşük 1 hamilelik geçirmiş olmanın verdiği psikolojik ve fiziksel yorgunluk.. Yarın sabah hepsi yerini pamuk ellere ve mis kokulu kızıma bırakacak inşallah. Bugün bana geçmez sanırım. Yolun sonuna geldik .. Belki de bir daha yaşamayacağım tek bedende iki can olma duygusunuhamilelik hem zorlu hem de çok güzel bir süreçmiş. Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin, benimle birlikte evladını kucağına almayı bekleyenleri de kurtarsın inşallah..
Bol bol yatmak her isi ese yaptirmak wc gtmemek icinde alta bez baglamak..Gunaydin herkesee
Normal dogum planlayan arkadaşlar kolay dogum icin egzersiz yapiyo musunuzz?? Yada neler yapiyosunuz dogumu kolaylastirmak icin. sabah sabah rüyamda görmüs gibi normal doguma karar verdim bi aksilik olmazsa. ama biseyler yapmak istiyorum
Sende saglikla kavus insallah canm bebisineegünaydın kızlar
çok heyecanlıyım çok, yarın geliyor oğlum sabahtan yatışım yapılacak
akşam da sezeryene alınıcam kısmetse, bu gün nasıl geçer bana bilemiyorum
smile25 sanada hayırlı doğumlar dilerim
Bnim yok cnm cok sukur. Bi oda eksik kalsinbu arada normal doğum düşünen arkadaşlar aranızda hemoroidi olan yok mu hiç?
Kegel egzersizi için eğilmene gerek yok ki, acaba yanlış mı yapıyorsun? Oturduğun yerden veya ayakta sanki çişin sıkıştırmış gibi sıkıyorsun alttaki kasları sonra da bırakıyorsun bunu çok defa tekrarlıyorsun. Ama bu egzersizi çişin varken yapmak olumsuz etkiliyormuş çünkü kasların üstünde gereksiz baskı oluşturuyormuşsun o zamanPsikolojik olarak tamamen hazirim. Ben vazgecmeden dogmasi lazim bu haftakegele cesaret edemedim yani cok zor geldi yapmasi. karnim sıkışıyo egilince yapamiyorum
Kegel egzersizi için eğilmene gerek yok ki, acaba yanlış mı yapıyorsun? Oturduğun yerden veya ayakta sanki çişin sıkıştırmış gibi sıkıyorsun alttaki kasları sonra da bırakıyorsun bunu çok defa tekrarlıyorsun. Ama bu egzersizi çişin varken yapmak olumsuz etkiliyormuş çünkü kasların üstünde gereksiz baskı oluşturuyormuşsun o zaman
Bu arada kizlar simdiye kadar hic bahsi gecmemisti. Ben 4 yasindan itibaren annesi olmadan babasi ve babaannesiyle buyuyen cok fazla ole cocukluk falan yasayamayan suslu puslu gecelikleri sari sacli barbie bebekleri mini mini elbiselerim olmadan geldim 23 yasima. Babam biriyle ewlendi iyiki ewlenmis allah ondan kat be kat razi olsun hakki odenmez beni bu yasima getirdi gelin etti ceyizimi herseyi hazirladi. Bizi disarda gorup durumu bilmeyen kimse ayirt edemiodu bunu ole diyim size. Ve bende smdi artik anne olmak uzereyim tam anlamiyla. Benim annem beni ne ario ne soruyo hic baglantimiz yok en son ilk hamileligin basinda ona solemistim o gunden beri ne aradi napiosun die ne sordu ben gectigimiz kadir gecesi o kadar agladim o kadar agladimki hakkim var helal etmiyorum dedim. Simdi ole iyi anliyorumki annelik ne demek nasi bi duygu. Coktan icime yerlesti bunlar. Ben zaten cok anac bi insanimdir hep. O yuzden mukemmel bi anne olcgimda suphe yok. Dusunuyorumda bu cocuklari sokaklaea birakan coplere atan yada benm gbi adliye onunde onu istemiyorum gotursun babasi diyerek birakip kacan anneler annemi? Ben daha karnimda bu kadar koruyup kollarken onun hic aklina gelmiyo olmak herkes anne olmicagi anlamina gelio. . . Bi an ole icim doldu yazmak istedim. Uzun olduysa kusura bakmayin. Annelik tasimak dogurmak degil sadece bakmak buyutmek benim icin ... annelik annelik annelik...
Bütün ev işi, yemek, market Vs (fazla ağır taşımayarak) hergün biraz yürüyüş, oğlumu parka götürmek, namazları normal kılmak Vs hareketli olarak hayata devam ediyorum. Doğum hazırlığı sayıyorum bunları da. Bi de hurma yiyorum hergün. Zaten başka bişeye de vakit kalmıyorGunaydin herkesee
Normal dogum planlayan arkadaşlar kolay dogum icin egzersiz yapiyo musunuzz?? Yada neler yapiyosunuz dogumu kolaylastirmak icin. sabah sabah rüyamda görmüs gibi normal doguma karar verdim bi aksilik olmazsa. ama biseyler yapmak istiyorum
Aynı şeyleri düşündüm ben de geçenlerde. Bunca sıkıntı duygu karmaşası sevinçten sonra insanlar nasıl oluyor da yavrularını terk edebiliyor diye.. ya kalplerinde merhamet yok ya da bencillikte son noktaya gelmişler..Bu arada kizlar simdiye kadar hic bahsi gecmemisti. Ben 4 yasindan itibaren annesi olmadan babasi ve babaannesiyle buyuyen cok fazla ole cocukluk falan yasayamayan suslu puslu gecelikleri sari sacli barbie bebekleri mini mini elbiselerim olmadan geldim 23 yasima. Babam biriyle ewlendi iyiki ewlenmis allah ondan kat be kat razi olsun hakki odenmez beni bu yasima getirdi gelin etti ceyizimi herseyi hazirladi. Bizi disarda gorup durumu bilmeyen kimse ayirt edemiodu bunu ole diyim size. Ve bende smdi artik anne olmak uzereyim tam anlamiyla. Benim annem beni ne ario ne soruyo hic baglantimiz yok en son ilk hamileligin basinda ona solemistim o gunden beri ne aradi napiosun die ne sordu ben gectigimiz kadir gecesi o kadar agladim o kadar agladimki hakkim var helal etmiyorum dedim. Simdi ole iyi anliyorumki annelik ne demek nasi bi duygu. Coktan icime yerlesti bunlar. Ben zaten cok anac bi insanimdir hep. O yuzden mukemmel bi anne olcgimda suphe yok. Dusunuyorumda bu cocuklari sokaklaea birakan coplere atan yada benm gbi adliye onunde onu istemiyorum gotursun babasi diyerek birakip kacan anneler annemi? Ben daha karnimda bu kadar koruyup kollarken onun hic aklina gelmiyo olmak herkes anne olmicagi anlamina gelio. . . Bi an ole icim doldu yazmak istedim. Uzun olduysa kusura bakmayin. Annelik tasimak dogurmak degil sadece bakmak buyutmek benim icin ... annelik annelik annelik...
Bu arada kizlar simdiye kadar hic bahsi gecmemisti. Ben 4 yasindan itibaren annesi olmadan babasi ve babaannesiyle buyuyen cok fazla ole cocukluk falan yasayamayan suslu puslu gecelikleri sari sacli barbie bebekleri mini mini elbiselerim olmadan geldim 23 yasima. Babam biriyle ewlendi iyiki ewlenmis allah ondan kat be kat razi olsun hakki odenmez beni bu yasima getirdi gelin etti ceyizimi herseyi hazirladi. Bizi disarda gorup durumu bilmeyen kimse ayirt edemiodu bunu ole diyim size. Ve bende smdi artik anne olmak uzereyim tam anlamiyla. Benim annem beni ne ario ne soruyo hic baglantimiz yok en son ilk hamileligin basinda ona solemistim o gunden beri ne aradi napiosun die ne sordu ben gectigimiz kadir gecesi o kadar agladim o kadar agladimki hakkim var helal etmiyorum dedim. Simdi ole iyi anliyorumki annelik ne demek nasi bi duygu. Coktan icime yerlesti bunlar. Ben zaten cok anac bi insanimdir hep. O yuzden mukemmel bi anne olcgimda suphe yok. Dusunuyorumda bu cocuklari sokaklaea birakan coplere atan yada benm gbi adliye onunde onu istemiyorum gotursun babasi diyerek birakip kacan anneler annemi? Ben daha karnimda bu kadar koruyup kollarken onun hic aklina gelmiyo olmak herkes anne olmicagi anlamina gelio. . . Bi an ole icim doldu yazmak istedim. Uzun olduysa kusura bakmayin. Annelik tasimak dogurmak degil sadece bakmak buyutmek benim icin ... annelik annelik annelik...
Onu da denerimCanım internette ayva çekirdeğini okumuştum, bir gece suda bekletip, jel halinde göğüs uçlarına sürülüyormuş, bi araştır istersen. Benimde en çok korkttuğum şey maalesef.
Biride göğüs pedi kullan dediCanim yaa. Yaramıyor malesef. Ilik su ile temizligini yap canim. Birde gogus pedi kullaniyor musun bilmiyorum. Ama ben kullanirken o da yara yapiyordu. Onun yerine pamuk mendiller kullandim yikadim utuledim hepKiyamam yaaa.
Canım içimi sızlattınBu arada kizlar simdiye kadar hic bahsi gecmemisti. Ben 4 yasindan itibaren annesi olmadan babasi ve babaannesiyle buyuyen cok fazla ole cocukluk falan yasayamayan suslu puslu gecelikleri sari sacli barbie bebekleri mini mini elbiselerim olmadan geldim 23 yasima. Babam biriyle ewlendi iyiki ewlenmis allah ondan kat be kat razi olsun hakki odenmez beni bu yasima getirdi gelin etti ceyizimi herseyi hazirladi. Bizi disarda gorup durumu bilmeyen kimse ayirt edemiodu bunu ole diyim size. Ve bende smdi artik anne olmak uzereyim tam anlamiyla. Benim annem beni ne ario ne soruyo hic baglantimiz yok en son ilk hamileligin basinda ona solemistim o gunden beri ne aradi napiosun die ne sordu ben gectigimiz kadir gecesi o kadar agladim o kadar agladimki hakkim var helal etmiyorum dedim. Simdi ole iyi anliyorumki annelik ne demek nasi bi duygu. Coktan icime yerlesti bunlar. Ben zaten cok anac bi insanimdir hep. O yuzden mukemmel bi anne olcgimda suphe yok. Dusunuyorumda bu cocuklari sokaklaea birakan coplere atan yada benm gbi adliye onunde onu istemiyorum gotursun babasi diyerek birakip kacan anneler annemi? Ben daha karnimda bu kadar koruyup kollarken onun hic aklina gelmiyo olmak herkes anne olmicagi anlamina gelio. . . Bi an ole icim doldu yazmak istedim. Uzun olduysa kusura bakmayin. Annelik tasimak dogurmak degil sadece bakmak buyutmek benim icin ... annelik annelik annelik...
Canım sütüm süreceğim kadar yok işteAzRASILAM geçmiş olsun. Bebek emdikten sonra süt sürüp kuruyana kadar açık bırakarak geçmişti benimki de. Tabi kuruduktan sonra lanolin. Emzirme pedi kullanmıyordum.
Göğüs kalkanı da hava almasına yardımcı olabilir.
Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Acısından emzirmek istemiyordum ama emzirmeden de geçmiyor...
Onu da denerim
Sanırım birşeyin faydası olmayacak
Sabr
Annelik budur
Boşa dememiş rabbim
Cennet anaların ayağının altında diye
Biride göğüs pedi kullan dedi
Sabr edecem sabr
Canım içimi sızlattın
Kesinlikle kedi köpek de doğuruyor ki onlarda bile sahiplenme duygusu var
Doğurmak değil bakmaktır analık
Allah yardımcın olsun
Yinede çok şanslısın
Karşında helal süt emmiş bir anne çıkmış
Canım sütüm süreceğim kadar yok işte
gelmedi maalesef
Bebeğime yetiyor mu bilmiyorum
Sızlıyor süt gelmiş gibi ama yetiyormu bilmiyorum işte
Emzircem sabr ve inatla
CansuEylul
Canım belki kavuştun belki bekliyorsun
Heyecanla
Rabbim her ikinizinde yardımcısı olsun inşallah
Kucağına alınca herşey bitiyor
Güzel haberlerini bekliyoruz
Ewt canim allah bin kere razi olsun ogrenen herkes sasiriyodu kimse anlamiodu cunku normalden farkimiz olmadi hic bi zaman cok sukur. Onceden bi drdi vardir birkip gtmistir diodum ama hamile olunca hayir dedim hic bse beni birkmaya sebep degil . Dunde yazdim yazdim yazdim artik hayatimda yoksun hadi eyv sakin daha arayip sorma dedim kapattim o defteri benim icin yok artik.Canim ne guzel babanin esi sana oz annelik etmis, Allah ondan razi olsun. Napalim herkesin bir kaderi var, rabbim senin evladina cok guzel yazilar yazsin insallah. Inaniyorumki cok mukemmel anne olacagiz, Allahim evlatlarimizdan ayirmasin insallah
Ewt okuldada kimse blmezdi.sonradan ogrendi tum arkadaslarim sasirmisti nasi olur die. Cunku ben hic icine kapanik bi cocuk olmadim aksine hep cevresinj guldurendim.Aynı şeyleri düşündüm ben de geçenlerde. Bunca sıkıntı duygu karmaşası sevinçten sonra insanlar nasıl oluyor da yavrularını terk edebiliyor diye.. ya kalplerinde merhamet yok ya da bencillikte son noktaya gelmişler..
Çok şanslısın ki iyi bir insan çıkmış babanın karşısına Allah ondan razı olsun. Sevgisiz, ilgisiz büyüyen o kadar çok çocuk var ki.. öğretmenlik olan meslek hayatımda neler neler gördüm.
Ben eminim ki sen mükemmel bir anne olacaksın
Amin cnmCanim ne guzel babanın esi seni sahiplenmis annelik yapmis.
Dogurmakla anne olmuyosun iste.
Hamilelik elbet zor ama bundan sonrasi daha zor. Korumasiz bi yavrunun butun sorumlulugunu alip onu hayirli bi evlat, iyi bi insan olmasi icin yetistiricez. Bunun sorumlulugu daha zor. Herkes beceremiyo malesef bunu.
Rabbim bize de layikiyla annelik yapmayi nasip etsin. :)
Onu da denerim
Sanırım birşeyin faydası olmayacak
Sabr
Annelik budur
Boşa dememiş rabbim
Cennet anaların ayağının altında diye
Biride göğüs pedi kullan dedi
Sabr edecem sabr
Canım içimi sızlattın
Kesinlikle kedi köpek de doğuruyor ki onlarda bile sahiplenme duygusu var
Doğurmak değil bakmaktır analık
Allah yardımcın olsun
Yinede çok şanslısın
Karşında helal süt emmiş bir anne çıkmış
Sukurler olsun sansliymisim. Allah mukemmelde bi es nasip etti cok sukur daha ne isterim
Canım sütüm süreceğim kadar yok işte
gelmedi maalesef
Bebeğime yetiyor mu bilmiyorum
Sızlıyor süt gelmiş gibi ama yetiyormu bilmiyorum işte
Emzircem sabr ve inatla
CansuEylul
Canım belki kavuştun belki bekliyorsun
Heyecanla
Rabbim her ikinizinde yardımcısı olsun inşallah
Kucağına alınca herşey bitiyor
Güzel haberlerini bekliyoruz
Ay onu yapiyorum. baska biseyle karıstirdim. onun adı neydi ki ya unuttum. rahme masaj yapar gibi biseydiKegel egzersizi için eğilmene gerek yok ki, acaba yanlış mı yapıyorsun? Oturduğun yerden veya ayakta sanki çişin sıkıştırmış gibi sıkıyorsun alttaki kasları sonra da bırakıyorsun bunu çok defa tekrarlıyorsun. Ama bu egzersizi çişin varken yapmak olumsuz etkiliyormuş çünkü kasların üstünde gereksiz baskı oluşturuyormuşsun o zaman
Bu arada kizlar simdiye kadar hic bahsi gecmemisti. Ben 4 yasindan itibaren annesi olmadan babasi ve babaannesiyle buyuyen cok fazla ole cocukluk falan yasayamayan suslu puslu gecelikleri sari sacli barbie bebekleri mini mini elbiselerim olmadan geldim 23 yasima. Babam biriyle ewlendi iyiki ewlenmis allah ondan kat be kat razi olsun hakki odenmez beni bu yasima getirdi gelin etti ceyizimi herseyi hazirladi. Bizi disarda gorup durumu bilmeyen kimse ayirt edemiodu bunu ole diyim size. Ve bende smdi artik anne olmak uzereyim tam anlamiyla. Benim annem beni ne ario ne soruyo hic baglantimiz yok en son ilk hamileligin basinda ona solemistim o gunden beri ne aradi napiosun die ne sordu ben gectigimiz kadir gecesi o kadar agladim o kadar agladimki hakkim var helal etmiyorum dedim. Simdi ole iyi anliyorumki annelik ne demek nasi bi duygu. Coktan icime yerlesti bunlar. Ben zaten cok anac bi insanimdir hep. O yuzden mukemmel bi anne olcgimda suphe yok. Dusunuyorumda bu cocuklari sokaklaea birakan coplere atan yada benm gbi adliye onunde onu istemiyorum gotursun babasi diyerek birakip kacan anneler annemi? Ben daha karnimda bu kadar koruyup kollarken onun hic aklina gelmiyo olmak herkes anne olmicagi anlamina gelio. . . Bi an ole icim doldu yazmak istedim. Uzun olduysa kusura bakmayin. Annelik tasimak dogurmak degil sadece bakmak buyutmek benim icin ... annelik annelik annelik...[/QUOTE
Muhtemelen perine masajindan bahsedilmistir canim. Yanlislikla kegel egzersizi yazilmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?