- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
Sağol cnm benim. Dua edeceğim hepinize. Artık Zaman daraldı, bebeklerimizi kucağımıza alıp sevme vaktiAmin canım ne güzel yazmışsın okurken duygulandım inşallah yarın kurtuldum kızıma kavuştum diye güzel haber vericeksin bize, dualrımdasın sende bize dua et doğum anında..
Ben her gün yürümeye çalışıyorum. Asansör kullanmıyorum. YouTube da hamile yogası videoları var onları açıp evde yapıyorum. Bir de nefes egzersiziyle aklıma geldikçe Kegel egzersizi yapıyorum. Hypnobirthing diye bir kitap var onu okuyup psikolojik olarak da kendimi yapabileceğime inandırmaya çalışıyorum. Doğumun nasıl ilerleyebileceğine dair hayal kuruyorum :) Allah nasip ederse normal olmazsa sezaryen ama en önemlisi bebeğim sağlıkla doğsun diye dua ediyorum :)Gunaydin herkesee
Normal dogum planlayan arkadaşlar kolay dogum icin egzersiz yapiyo musunuzz?? Yada neler yapiyosunuz dogumu kolaylastirmak icin. sabah sabah rüyamda görmüs gibi normal doguma karar verdim bi aksilik olmazsa. ama biseyler yapmak istiyorum
ay resmen ağladımGünaydın kızlar.. Hamileliğimin son günü .. Yarın kızıma kavuşuyoruz inşallah. Bir yandan acayip bir korku var içimde Nasıl olacak nasıl gidecek diye. İlk kez anne olacak olmanın heyecanı, mutluluğu .. 2 sene içinde 2 kez düşük 1 hamilelik geçirmiş olmanın verdiği psikolojik ve fiziksel yorgunluk.. Yarın sabah hepsi yerini pamuk ellere ve mis kokulu kızıma bırakacak inşallah. Bugün bana geçmez sanırım. Yolun sonuna geldik .. Belki de bir daha yaşamayacağım tek bedende iki can olma duygusunuhamilelik hem zorlu hem de çok güzel bir süreçmiş. Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin, benimle birlikte evladını kucağına almayı bekleyenleri de kurtarsın inşallah..
Benim var maalesef, ama hiç ilaç kullanacak boyuta gelmedi, kabızlık yaşarsam kanama oluyor zaman zamanbu arada normal doğum düşünen arkadaşlar aranızda hemoroidi olan yok mu hiç?
benim hamilelikde hemoroidim çıktı o yüzden normal doğum nasıl olur diye düşünüyorum korkuyorum yanibu arada normal doğum düşünen arkadaşlar aranızda hemoroidi olan yok mu hiç?
Ya işte canım benim ilk Doğumun da sezeryandı. Biraz da zor çıkmıştı Bebek. Bana kahve tavsiyesi eden de olmamıştı dehşet bi baş ağrım olmuştu. Dikiş ağrısını falan unutmuşum o derece. O yizden şimdi sezeryandan çok baş ağrısından korkuyorum. Aklımda olsun dediklerin. Ay en güzel ya benim göbek de inse süper olur Zaten kendinden vardı biraz göbüş :)
ay resmen ağladım
Yok canım istemedi 39.haftada yapacak dün kontrolum vardı 3350 gr olmuş herşey normal dediCanım fazla demedi aslında kilosu çok güzel dedi ama birazcık önde dedi çok az yani o yüzden çatı muayenesi istedi senden istedi mi doktorun?
Amin cnm sana da hayırlı doğumlar olsun inşallah bebeğin kaç kggünaydın kızlar
çok heyecanlıyım çok, yarın geliyor oğlum sabahtan yatışım yapılacak
akşam da sezeryene alınıcam kısmetse, bu gün nasıl geçer bana bilemiyorum
smile25 sanada hayırlı doğumlar dilerim
Aynen canım Ayy çok heyecanlııSağol cnm benim. Dua edeceğim hepinize. Artık Zaman daraldı, bebeklerimizi kucağımıza alıp sevme vakti
Ya bende sabah normal doğum öykülerini okurken basur dan sık bahsedilmiş baktım internete acaba olabilir mi bende de haberim yok dedim belirtileri falan okudum yok galiba ya mayasıl vardı bende seneler önce onunla ilişkili mi bilemedimbu arada normal doğum düşünen arkadaşlar aranızda hemoroidi olan yok mu hiç?
Şükür canım aman herşey normal olsun sona yaklaştık bende 38+1 de olmuş olucam çatı muayenesi bakalımYok canım istemedi 39.haftada yapacak dün kontrolum vardı 3350 gr olmuş herşey normal dedi
Allah sağ selametle kavuştursun canımgünaydın kızlar
çok heyecanlıyım çok, yarın geliyor oğlum sabahtan yatışım yapılacak
akşam da sezeryene alınıcam kısmetse, bu gün nasıl geçer bana bilemiyorum
smile25 sanada hayırlı doğumlar dilerim
Selam canım benim pazartesi çatı muayenesinden sonra normal olup olmadığına karar verilecek bakalım gece sabaha kadar çocuk doğurdum :)) kafası çıkıyor çekiyorum tövbe Estağfurullah rüyalarıma girdi doğumhaneler artık bütün gün düşününce , ben hurma tüketiyorum çok ufaktan egzersiz eğilip kalkma çalışması yapıyorum dışarısı malum çok soğuk evde hareket halinde olmaya özen gösteriyorum
Günaydın güzel anneler ve ane adayları :) sağlıklı güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için :)
Elleri öpülesi öğretmenlerimizin de günü kutlu olsun :)
Ben her gün yürümeye çalışıyorum. Asansör kullanmıyorum. YouTube da hamile yogası videoları var onları açıp evde yapıyorum. Bir de nefes egzersiziyle aklıma geldikçe Kegel egzersizi yapıyorum. Hypnobirthing diye bir kitap var onu okuyup psikolojik olarak da kendimi yapabileceğime inandırmaya çalışıyorum. Doğumun nasıl ilerleyebileceğine dair hayal kuruyorum :) Allah nasip ederse normal olmazsa sezaryen ama en önemlisi bebeğim sağlıkla doğsun diye dua ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?