2016 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anneler ve ane adayları :) sağlıklı güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için :)

Elleri öpülesi öğretmenlerimizin de günü kutlu olsun :)

Ben her gün yürümeye çalışıyorum. Asansör kullanmıyorum. YouTube da hamile yogası videoları var onları açıp evde yapıyorum. Bir de nefes egzersiziyle aklıma geldikçe Kegel egzersizi yapıyorum. Hypnobirthing diye bir kitap var onu okuyup psikolojik olarak da kendimi yapabileceğime inandırmaya çalışıyorum. Doğumun nasıl ilerleyebileceğine dair hayal kuruyorum :) Allah nasip ederse normal olmazsa sezaryen ama en önemlisi bebeğim sağlıkla doğsun diye dua ediyorum :)

ay resmen ağladım

bu arada normal doğum düşünen arkadaşlar aranızda hemoroidi olan yok mu hiç?
Benim var maalesef, ama hiç ilaç kullanacak boyuta gelmedi, kabızlık yaşarsam kanama oluyor zaman zaman annemin de varmış, kardeşimi doğurduktan sonra epeyce zorluk da yaşamıştı sonra biraz geçti ağrısı ama hala var. Şiştiği dönemlerde ilaç kullanıyor sadece.

kahveyi ameliyattan çıktıktan sonramı içiyoruz yoksa doğuma girmedenmi ben anlayamadım :)

Amin cnm sana da hayırlı doğumlar olsun inşallah bebeğin kaç kg

Sağol cnm benim. Dua edeceğim hepinize. Artık Zaman daraldı, bebeklerimizi kucağımıza alıp sevme vakti
Aynen canım Ayy çok heyecanlıı

bu arada normal doğum düşünen arkadaşlar aranızda hemoroidi olan yok mu hiç?
Ya bende sabah normal doğum öykülerini okurken basur dan sık bahsedilmiş baktım internete acaba olabilir mi bende de haberim yok dedim belirtileri falan okudum yok galiba ya mayasıl vardı bende seneler önce onunla ilişkili mi bilemedim

Yok canım istemedi 39.haftada yapacak dün kontrolum vardı 3350 gr olmuş herşey normal dedi
Şükür canım aman herşey normal olsun sona yaklaştık bende 38+1 de olmuş olucam çatı muayenesi bakalım

Allah sağ selametle kavuştursun canım
Bizde bilgi ver nasıl geçti diye ..

Bende basladim hurmaya. insallah ise yarar. rüyalar bende de aldi basini gidiyo saçma sapan

Psikolojik olarak tamamen hazirim. Ben vazgecmeden dogmasi lazim bu hafta kegele cesaret edemedim yani cok zor geldi yapmasi. karnim sıkışıyo egilince yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…