minik olacak annesi gibi 1 hafta önce bakmıştı 2600 dü ama yanılma payı olabilir dediAmin cnm sana da hayırlı doğumlar olsun inşallah bebeğin kaç kg
amin inşallah canım,cümlemiziAllah sağ selametle kavuştursun canım
Bizde bilgi ver nasıl geçti diye ..
tatlim 37 haftada aldi dr.bebekte böbrek genişlemesi vardi çünkü onceden tesbit etmişti. 2600 dogdu.1 hafta kuvoz de kalckhayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım .tedbir amaçlı bir süre küvezde tutacaklar sanırım ,sorun yoktur heralde. kısa zamanda ayaklanırsın umarım
SENİ BİR BİZ ANLARIZ CANIM ÇOK NORMAL BEN DE YERİ GELİYOR KİMSEYLE KONUŞMAK İSTEMİYORUM BİR DE BÖYLE İTİCİ KONUŞAN İNSANLARLA EN İYİ Sİ KENDİ HALİM DE KALAYIM.HAMİLE İNSANIN ETRAFINDA ÇOK BİLMİŞ OLUYOR. CAHİL MUAMELESİ GÖRÜYORSUN. BEN ÇOK ARAŞTIRMACI BİRİYİM INŞ BEBISLER BİR GELSİN ONLARI GÖZÜMÜZ GÖRMEZKizlar ya ben de boyle bir duygu karmasasi var, kimseyi kafam cekmiyor. Gormek bile istemiyorum, herseye aglar oldum. 2 gundur k.valide kafami bozuyor. Aslinda bisey yaptigi yok belki ama ben takiyorum kafama. Ya dun biyere giderken benim binanin onunden gecmis zile basmis (evde yoktum komsudaydim) aramis onu duymadim o ara. Aksam esim onlari gittikleri yerden alip eve gelecekti. Aksamda eve gec geldigimden geri donmedim telefonla. Ama dun sabah ugramistim ona yuruyus donusu, bu olaylar olmadan once yani. Neyse bugun bi tripler bi haller ya abi ben seni hergun gormek ya da telde konusmak istemiyorum belki, niye kendi cocuguna yaptigini banada yapmaya calisiyorsun. Istemiyorum ya istemiyorum..ben insanlarla yakin iliskiler kurmak istemiyorum, sogutma beni kendinden. Hergun micmic nie olayim ya, hamileyim biraz alttan al beni olmazmi, illa benmi seni nazlicam. Evine giderim camdan asagi seslenir niye yavas yavas yuruyorsun, keyfimden anacim aslinda hizli gelirimde iste canim yavas gelmek istiyor. Ya 9 aylik hamile kadinim bi anla biseyede burun sokma sorma. Olmaz ama hersey onun denetiminde olcak, yedigimizden gunde kac kez wcye ciktigimiza kadar. Ya kusura bakmayin cok bunaldim icimi buraya dokmek istedim, kocam desem ayri bir cins, lafta beni anliyor ama lafta sadece. Corabini bile kaldirip kirliye atmaz, dun dedim sende benle hamile kaldin masallah dedim artik duramadim. Insallah bu ruh halim dogumla beraber gecer. Allahimdan tek istegim bu. Basinizi agrittim kusura bakmayin
teşekkür ederim canımBu arada kizlar simdiye kadar hic bahsi gecmemisti. Ben 4 yasindan itibaren annesi olmadan babasi ve babaannesiyle buyuyen cok fazla ole cocukluk falan yasayamayan suslu puslu gecelikleri sari sacli barbie bebekleri mini mini elbiselerim olmadan geldim 23 yasima. Babam biriyle ewlendi iyiki ewlenmis allah ondan kat be kat razi olsun hakki odenmez beni bu yasima getirdi gelin etti ceyizimi herseyi hazirladi. Bizi disarda gorup durumu bilmeyen kimse ayirt edemiodu bunu ole diyim size. Ve bende smdi artik anne olmak uzereyim tam anlamiyla. Benim annem beni ne ario ne soruyo hic baglantimiz yok en son ilk hamileligin basinda ona solemistim o gunden beri ne aradi napiosun die ne sordu ben gectigimiz kadir gecesi o kadar agladim o kadar agladimki hakkim var helal etmiyorum dedim. Simdi ole iyi anliyorumki annelik ne demek nasi bi duygu. Coktan icime yerlesti bunlar. Ben zaten cok anac bi insanimdir hep. O yuzden mukemmel bi anne olcgimda suphe yok. Dusunuyorumda bu cocuklari sokaklaea birakan coplere atan yada benm gbi adliye onunde onu istemiyorum gotursun babasi diyerek birakip kacan anneler annemi? Ben daha karnimda bu kadar koruyup kollarken onun hic aklina gelmiyo olmak herkes anne olmicagi anlamina gelio. . . Bi an ole icim doldu yazmak istedim. Uzun olduysa kusura bakmayin. Annelik tasimak dogurmak degil sadece bakmak buyutmek benim icin ... annelik annelik annelik...
gercekten su hamilelikte hic sınanmadıgım kadar sınanıyorum ya. sizi de sıkmak istemiyorum ama anlatmazsam çatlıycam. kaynanam ve meshur bebek arabasi alamama hikayesini hatirliyosunuzdur. ben gidip bebek arabasini aldim ama esim dedi ki aldik demeyelim bakalim ne yapacaklar. dün aksam kaynanama gittik. diyo ki 3 milyar bisey degil özelde yap dogumu ki istedigin kadar kisi senle kalabilsin. vip oda tut farkını ver nedir ki yani falan diyo. annem kalacak benimle kaynanam kendini de hastanede tutma cabasi icinde. cocuga hemen mama verecekmis onun hayallerini kuruyo. hicbisey demedim tv ye baktim susmak icin. vip odaya verecek paramiz yok dedim sadece. ondan sonra tutturdu bu pazar gidin alın bebek arabasini. öyle bi konusuyo ki. paraniz var mi maasiniz yatti mi hic sormak yok kendi ödeyecek gibi konustu baya. en son demez mi siz alin da ben parasini veririm size. bizim suan arabaya verecek paramiz yok dedim. taksitle alacaktik onu da artik alamayiz son dakikaya kaldigi icin dedim. simdi de diyorum ki ben puseti hastaneye götürünce biz aldik diye hava atacak gene kafayi yiycem.hic götürmemek daha iyi. benim sinir katsayım artacak bos yere. sırf bu kadın yüzünden devlette dogurucam onu almasinlar iceri. kendimle mi ugrasicam onunla mi. deli olucam su son günlerimde ya
SENİ BİR BİZ ANLARIZ CANIM ÇOK NORMAL BEN DE YERİ GELİYOR KİMSEYLE KONUŞMAK İSTEMİYORUM BİR DE BÖYLE İTİCİ KONUŞAN İNSANLARLA EN İYİ Sİ KENDİ HALİM DE KALAYIM.HAMİLE İNSANIN ETRAFINDA ÇOK BİLMİŞ OLUYOR. CAHİL MUAMELESİ GÖRÜYORSUN. BEN ÇOK ARAŞTIRMACI BİRİYİM INŞ BEBISLER BİR GELSİN ONLARI GÖZÜMÜZ GÖRMEZ
Kilo yüzünden mi sezeryan diyo. benimki simdiden 3600. daha 37+6 yız. off ben de normal istiyorum ama kısmet artik
Evet canım kilosu yüzünden. Çünkü benim çatıda çok geniş değil. İlk etapta normli zorlayacağız ama böyle giderse sezeryan gibi görünüyo maalesef. O yüzden önümüzdeki bikaç gün içünde doğurmam lazım :)
Canim insani sinir ediyorlar gercekten ama bebeklerimiz icin sagligimiz icin umursamamamiz lazim. Allah onlarida bildigi gibi yapsin ne diyim
Arkadaslar buranin feysbuk adresi nedir
Dr A gittim kafam çok karıştı.nerdeyse hayal gördüğümü düşünmeme sebep oldu.daha önce gittiğimde 34 demiştiniz dedim şimdi de hayır ben 32 dedim haftasıyla uyumlu aralığın 12 sinde gel yatış için konuşuruz dedi.kilo sordum gecen böyle demiştiniz yuvarlak konuştu bişey demedi.muayene etmeden önce de dedi daha zamanın var.galiba psikolojim bozuldu söyleneni yanlış anlıyorum diye düşünüyorum.hayırlısı bakalımCiğer gelistirici vuruldun mu acaba.ben o iğneden sonra bebeğim sadece 100 gr almıştı bir haftada.34 de gideceğim kontrolüm var.kilo alımı yavaşlamis olabileceğinden korkuyorum
herkese merhaba. bizim islem tamam.☺8de girdim 9da çıktım. size bir foto atiyorum.hikayemi aksm yazcm bebegim kuvozde cünkü. allah hepinize yardmci olsun
canım düşüncesiz davranmış maalesef bazı tipler böyle sen nerde nasıl doğurmak ıstıyorsan öyle doğur yanında olmak ısteyen sandalye tepesınde de uyuyr hıc onları düşünme benımde eşim işten çıktı o yüzden ben bu halimle çalışıyırum yemek yapma dışında bı extra faydalarını görmedik oda yenı yenı oncesınde hıc umursamıyorlardı bu çocukların maaşı yetıyor mu ne yapıyorlar acaba demıyorlardıgercekten su hamilelikte hic sınanmadıgım kadar sınanıyorum ya. sizi de sıkmak istemiyorum ama anlatmazsam çatlıycam. kaynanam ve meshur bebek arabasi alamama hikayesini hatirliyosunuzdur. ben gidip bebek arabasini aldim ama esim dedi ki aldik demeyelim bakalim ne yapacaklar. dün aksam kaynanama gittik. diyo ki 3 milyar bisey degil özelde yap dogumu ki istedigin kadar kisi senle kalabilsin. vip oda tut farkını ver nedir ki yani falan diyo. annem kalacak benimle kaynanam kendini de hastanede tutma cabasi icinde. cocuga hemen mama verecekmis onun hayallerini kuruyo. hicbisey demedim tv ye baktim susmak icin. vip odaya verecek paramiz yok dedim sadece. ondan sonra tutturdu bu pazar gidin alın bebek arabasini. öyle bi konusuyo ki. paraniz var mi maasiniz yatti mi hic sormak yok kendi ödeyecek gibi konustu baya. en son demez mi siz alin da ben parasini veririm size. bizim suan arabaya verecek paramiz yok dedim. taksitle alacaktik onu da artik alamayiz son dakikaya kaldigi icin dedim. simdi de diyorum ki ben puseti hastaneye götürünce biz aldik diye hava atacak gene kafayi yiycem.hic götürmemek daha iyi. benim sinir katsayım artacak bos yere. sırf bu kadın yüzünden devlette dogurucam onu almasinlar iceri. kendimle mi ugrasicam onunla mi. deli olucam su son günlerimde ya
Iste ayni sorunlar bende de var. annem cok bilmiyor kaynanam da her doguranla gidip kalır. ona güveniyo. eski fikirler sarı bezler mamalar biberonlar yani aklima gelmeyen birsürü seyi yapicam diyip duruyo. kavga cikmasin diye susuyorum ama sabrimin sonu geldi yani. o öyle yapmis yok efendim internet ondan iyi mi bilecekmis. yeni doguranların arkasindan demedigini bırakmıyo yüzlerine gülüyo deli oluyorum. puseti götürsem ben aldim diyecek herkese hava atacak. rezil olduguma mi yanıyım sinir olduguma mi bilmiyorum. Esim de konussun bosver bebegimizden degerli bisey yok diyo. Su hamile halimle dua ediyorum bisey ciksa da gelmese su kadın doguma. Normal dogum oldugu kesinlesirse söylemiyim diyorum kimseye. Ben kendimi toplayana kadar esim yardim eder bana. Bunu bile düsünüyorum artik.
Benim bebeğim benim kurallarım geçerli olacak, kurallar dışında hareket edene de bakmasına izin vermicem bebeğime de geç. Biz ilk evlendiğimizde kv konuşurdu bana şunu yap bunu yap diye ben de dedim kimse karışmasın bu bizim evliliğimiz kendi kurallarımızı biz koyarız görmemiz yaşamamız gerekeni de yaşarız diye o gün bugündür sesi kısıldıaz da olsa yardıma ihtiyacımız olacak ne yazıkki. doğum sonrası psikolojiyle kayınvalideye tahammül daha da zorlaşacak eminim çünkü bize anneliğimizi yaşatmadan sadece süt deposu gibi meme için getirip diğer şeylere sen karışma havasında olacaklar. inşallah düşündüğümüz gibi olmaz rahat ederiz diye dua etmekten başka yapabilecek bir şey yok.
ben 500 sflık kitap okudum, o da görüyordu okurken ama ben yatağıma almayacağım bebeği almak doğru değilmiş dediğimde aa olur mu anne kokusuyla uyuyacak , benim oğlan ilk okul bitene kadar geceleri kaçıp bizimle uyurdu diye övünerek anlatıyor. sanki ben bebeğimi hiç istemeyeceğim odaya sokmayacağım dedim gibi itiraz ediyor. onun yaptırdığı ve yaptığı şeyler belki çocuğa alışkanlık olacak ve ömür boyu ben çekeceğim ama bunun farkında değil. sanki kendi bebekleri gibi sahiplenmelerine uyuz oluyorum, elbette sevsin destek olsun ama bizi tamamen gözardı ederek bizi susturarak eve ve bebeğe hakim olmasına dayanamıyorum
canım düşüncesiz davranmış maalesef bazı tipler böyle sen nerde nasıl doğurmak ıstıyorsan öyle doğur yanında olmak ısteyen sandalye tepesınde de uyuyr hıc onları düşünme benımde eşim işten çıktı o yüzden ben bu halimle çalışıyırum yemek yapma dışında bı extra faydalarını görmedik oda yenı yenı oncesınde hıc umursamıyorlardı bu çocukların maaşı yetıyor mu ne yapıyorlar acaba demıyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?