ben dün doğdum. süt icin yaptim kendimeTaze incir atmistim ben de buzluga sütüm olmaz diye. ise yarar yada yararsa bize de yazgec dogurmanin faydalari bunlar sanirim
Canim hayirli olsun senin de bebisinkızlar sutum yok.incir hasladim ☺☺
Ewt ewt gelmesin. Bnmde bu sancilar duzene girmezse suni yerim galiba.Aman bi daha gelmesin lütfen. sagdan sola dönemiyodum o agridan. aylarca cektim ya. ama cok sükur baska cok biseyim yoktu. ama agrilar gecince bu cocugun dogmaya niyeti yok mu diyorum simdi. ufak tefek seyler dısında dogmaya dair bi niyet yok yani. kilosu da aldi basini gidiyo. sezeryan yolu mu gözüküyo nedir anlamadim ki
Hayirli olsun canim uslu kalmaya devam etsin arascik bol bol emsin uyusunİyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Spinal sezeryen oldu 2900 gr simdilik uslu bi bebek
Allah herkese yasatsin saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi
Bende oyleydim canim diyordum hep boyle kalacam ben .Amin cnmm aminn. Zaten diorum su cocugu cikariyim kendjmde kontrol etcegim ilk sey bulantim gecmismi olacak diorum sanki anadan dogma bole gbi hssediorum
Canım gözün aydın allah bebeğini analı babalı büyütsun ömrü uzun olsun insaallah. Yanlış hatırlamıyorsam sende de gebelik sekeri vardı dogumdan sonra düzene girdi mi acaba merak ettim :)Kızlar çok sağolun hala Ağrı'larım var ama dayanmaya çalışıyorum. Emzirirken de Can'ım çok yanıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
4 ay zorla emzirdim hep ağladı arada mama vermek zorunda kaldım doğru durust emmedi yani aglaya aglaya çok.direndim simdi ben o durumu bu biberon olayına bağlıyorum ben gorseydim.kizardim Kayinvalidem gormus diyo elinde kocaman bir biberon çocuğun ağzına dayamisyi simdi ki aklım olsa derdim keşke kizsaydin :/
Benim iki üç haftadır oluyor öyle, artık alıştım ama yine de sırf bu yüzden yatınca kalkasım gelmiyor. Bazen bir bacağımı yatağa bırakacağım sanıyorumAy hergün yeni bişey çıkıyo kızlar. Söylemesi ayıptır genital bölgedeki kemiklerim ağrıyo bacaklarımı oynattıkça. Hele yattığım yerden doğrulurken daha fazla. Böyle bişey yaşayan var mı.
Ölüyorum ya gazımı çıkartmıştım şimdi yeniden geldi sanki karnımda bebek var sağa sola oynuyo gaz dikişlere baskı yapıyo mahvoldum resmen ağlaya ağlaya yürümeye çalışıyorım herşeyi denedik yok çıkmıyo
Hayirli olsun canim. Rabbim anali babali saglikli bir sekilde buyutmeyi nasip etsin insallah. Darisi bizlereİyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Insallah en kısa zamanda gelir bollasir sutunuz. Doğumla ilgili ağrı sizi durumları nasıl.kızlar sutum yok.incir hasladim ☺☺
Ya canım Allah kolaylık versin. İnşallah bir an önce geçsin ağrıların. Geçer geçmez bizede haber ver.Her yolu denedim şimdi ayaklarkma sıcak su koydular bacaklarımı kaldırarak yatıyorum bebek var gibi şiş karnım
Hayırlı uğurlu olsun. Maşallah.İyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Doguurur dogurmaz bakcm :)( geccek mi diye. :) tek istegm buuuBende oyleydim canim diyordum hep boyle kalacam ben .
Ilk oglumda baliktan ve yine etten tiksinmistim benki baliga bayilan biriyim cok severim dedim kesin dogumdan sonra asla balik yemiyecegim.
Ama dogumdan sonra hastanede onume gelen baligi sildim supurdumm.etme oyle kalmicak insallah suan hormonlar tavan yapmis oldugu icin boyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?