2016 Aralık Anneleri

Ewt ewt gelmesin. Bnmde bu sancilar duzene girmezse suni yerim galiba.

Amin cnmm aminn. Zaten diorum su cocugu cikariyim kendjmde kontrol etcegim ilk sey bulantim gecmismi olacak diorum sanki anadan dogma bole gbi hssediorum
Bende oyleydim canim diyordum hep boyle kalacam ben .
Ilk oglumda baliktan ve yine etten tiksinmistim benki baliga bayilan biriyim cok severim dedim kesin dogumdan sonra asla balik yemiyecegim.
Ama dogumdan sonra hastanede onume gelen baligi sildim supurdum m.etme oyle kalmicak insallah suan hormonlar tavan yapmis oldugu icin boyle oluyor

Kızlar çok sağolun hala Ağrı'larım var ama dayanmaya çalışıyorum. Emzirirken de Can'ım çok yanıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım gözün aydın allah bebeğini analı babalı büyütsun ömrü uzun olsun insaallah. Yanlış hatırlamıyorsam sende de gebelik sekeri vardı dogumdan sonra düzene girdi mi acaba merak ettim :)

Biberon bebege rahatlik. Zorlanmadan emiyor. Alışınca birdaha memeye.donmuyorlar iste. Cok dikkat etmek lazim boyle durumlara. Busefer tembihlersin seninle kim kalacaksa.

berraq smile25 suada 84 hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah sağlıkla :)

Benim iki üç haftadır oluyor öyle, artık alıştım ama yine de sırf bu yüzden yatınca kalkasım gelmiyor. Bazen bir bacağımı yatağa bırakacağım sanıyorum

Lavman vermediler.mi canim. Benim gazim da cikmamisti. Dayadik lavmani aman yarabbim

İyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Spinal sezeryen oldu 2900 gr simdilik uslu bi bebek
Allah herkese yasatsin saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi
Hayirli olsun canim. Rabbim anali babali saglikli bir sekilde buyutmeyi nasip etsin insallah. Darisi bizlere

Kizlar bugun hastane cantasini toparladik hazirladik. Bebege 2 hastane cikisini battaniyeleriyle keselere koyduk karismasin diye. Suanda biberonlarimizi kaynatiyorum. Bakalim bebisimiz ne zaman gelmek.isticek ama nedense ben her ayaga kalkisimda wcye sıkısmıs gibiyim

Kızlar dün ve önceki gun ciğer geliştirici iğne oldum. Bugün yüzüm kıpkırmızı yanmışım gibi, ayaklarım şişti ve tuvalete çıkarken çok yanma var. Yarın gidicem kısmetse doktora. Ciğer geliştirici olup böyle yan etkiler yaşayan oldu mu?

Doguurur dogurmaz bakcm :)( geccek mi diye. :) tek istegm buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…