2016 Aralık Anneleri

Arkadaşlar yaa dünden beri akıntım fazlalaştı. Böyle sümüğğmsü gibi oluyodu. Normal olduğunu bildiğim için paniklemedim. Bugün her tuvalete gittiğimde ped değiştirdim bu yüzdrn. Az öncede mutfağa gitmek için ayağa kalktım yine bişeyin aktığını farkettim. Tuvalete gittiğimde renksiz kokusuz bi sıvıydı. Ama günlük pedi aşmış çamaşırıma hatta birazda pijamama geçmişti. Böyle ayrıntılı anlttığım için kusura bakmayın ama suyum gelmiş olabilirmi sizce? Ne yapmam gerekiyo bu durumda

Senin cok az kalmis cnmbenim her an gelebilir bebisin

Bunu da anlamanin kesin yolu yokki akintin da olabilir sonucta sen kasilmalarini takip et 5 dk ya bir gelir ya da suyun falan gelirse gdersin zaten hastaneye, hastaneye git gel de baya yoruldunAma senin az kaldi bikac gune gelicek bebisin gibi hissediyorum hadi hayirlisi

Kiz sen yazdikca beni heyecan basiyor ya. Hadi bakalim rabbim hayirlisini versin insallah

canım maşallah! inşallah ağrıların da bi an önce geçer, sağlık ve huzurla büyütün bebişinizi

Allah yardımcın olsun, bugünler de geçecek inşallah

ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum dün geceden beri, hele bacak ağrısı tarifsizzz

yaşadığımız bütün duygular birebir aynı desem, sanki ben yazmışım gibi

İyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Spinal sezeryen oldu 2900 gr simdilik uslu bi bebek
Allah herkese yasatsin saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi
gözünüz aydın, sağlıkla ve huzurla büyütün inşallah bebişinizi

Yine bu saat olmus benim buyuk oflan uyumuyor bebek dogdugunda cok isimiz var eger boyle devam ederse bittik biz. Gozleri daha fal tasi gibi acik. Nolacak boyle hayatimiz bilmiyorum. Insallah kardesi akili olurda fazla cektirmez bize.
Vallahi iki bebekli olunca elim ayagima dolasacak kesin.
Ama napim dayanacaz artik onlar saglikli olsunlarda herseye deger .o kadar insan var evlat sahibi olamayan Rabbime sukurler olsun ki bizimkiler var vede iyiki varlar hic pisman degilim onlarin varligindan.
Bana Annellik duygusunu tattirdilar cok sukur.
Ne kadar durmasalarda ne kadar bagirsakta cagirsakta evlat bu atilmiyor satilmiyor ama iyiki varlar. Herseyin bi şekeri olur ya onlarda bizim evimizin sekerleri bazen pul biberi oluyorlar ama varsin olsun Rabbim yokluklarini aratmasin insallah .
Ayy kizlar k.bakmayin ben gene cok yazdim.
Burayada yazmasam paylarim surekli icime atarsam olmaz. Zaten son gunlerimiz piskolojikmen devreler yanik durumda .sinirlenecek yer ariyorum inanin
Neyse kizlar iyiki varsiniz .

Uzerimde bi agirlik, yatakta saga sola donmek cokkk zorr.mide yanmasi birde gaz sıkıstırıyor, gece olunca bir haller oluyor bana haydi hayirlisi

ağrın sızın kısa zamanda geçsin, sağlıkla büyüt inşallah.
benimki de cumaya genel anesteziyle yapılacakmış sütün gelmez hemen mama vermek zorunda kalacağız diye strese soktular beni çevremdekiler ama doktor öyle birşeyden bahsetmedi

Uzerimde bi agirlik, yatakta saga sola donmek cokkk zorr.mide yanmasi birde gaz sıkıstırıyor, gece olunca bir haller oluyor bana haydi hayirlisi
2 gündür aynı durumdayım oturur pozisyonda bile uyuyamaz oldum hafif sağa sola dönemiyorum , bugün gaz sıkıştırmasından nefes alamadım göğsüme iğneler battı sanki. gece 11 den sonra sabah 7 ye kadar böyleyim

Ah canim ya. Rabbim yardimcimiz olsun, evlatlarimiza sagsalim.kavusalim insallah

Ayy bu bende uzun zamandır var ve bazen dayanılmaz oluyor

Bugun bizimde doktor muayenemiz vardi. Ilk kez acikliklik var mi diye doktor elle kontrol etti. Henuz acilma olmadi. Sancim falanda yok. Bazen kasilma oluyor ama agrisiz oda. Bizim kiz sanki yerinde rahat, ne zaman gelecek acaba??!!??

Kızlar baya birikmiş ama okuyamadım. Hastanedeym. Saat 4te ilaç verickler açılma için. Ama çok sancım var. Bu sancılara açklır dedi hemşire. Dua edin bize
inşallah kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın canım. grubun ilk normal doğumu olacak galiba

Kızlar baya birikmiş ama okuyamadım. Hastanedeym. Saat 4te ilaç verickler açılma için. Ama çok sancım var. Bu sancılara açklır dedi hemşire. Dua edin bize
Aaa tam da sorumun üstüne, ne ara gittin hastaneye kaçırdım mı ben o kısmını? Rabbim yardımcın olsun, bi avazda kucağına al inş bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…