Senin cok az kalmis cnmbenim her an gelebilir bebisinArkadaşlar yaa dünden beri akıntım fazlalaştı. Böyle sümüğğmsü gibi oluyodu. Normal olduğunu bildiğim için paniklemedim. Bugün her tuvalete gittiğimde ped değiştirdim bu yüzdrn. Az öncede mutfağa gitmek için ayağa kalktım yine bişeyin aktığını farkettim. Tuvalete gittiğimde renksiz kokusuz bi sıvıydı. Ama günlük pedi aşmış çamaşırıma hatta birazda pijamama geçmişti. Böyle ayrıntılı anlttığım için kusura bakmayın ama suyum gelmiş olabilirmi sizce? Ne yapmam gerekiyo bu durumda
Senin cok az kalmis cnmbenim her an gelebilir bebisin
Bunu da anlamanin kesin yolu yokki akintin da olabilir sonucta sen kasilmalarini takip et 5 dk ya bir gelir ya da suyun falan gelirse gdersin zaten hastaneye, hastaneye git gel de baya yoruldunS sibella34 akintimda dunden beri artmisti o sumugunsu akintilar. Bugunde gene gun icinde uc dort kez baya yogun gelmisti ama biraz once wc girdm yatcaktim grmeden once netteydim telefonda o sira alttn biseler geldigini hssrttim ama gene akinti geliondiyip kalkmamistim dgru hssetmisim ama renkliydi iste :)
insallah fazla bekletmeden sagsaglim gelir bebisin cnmYa evet bekleme durumundayız zaten. Her an olabilir demişti doktor ama bekleyebilirde zamanını.
Kizlar dun dr gittigimse nisandi sanirim dedigimde o nasil oldu dedi bende bi gun oncesi.muayeneden dolayi.kanamam oldu dedim sonra durdu o kanama devam etmedi ertesi gun aksam ustu sumugumsu ve kahverengili akintim geldi o akinti devam etti dedim oda o nisan degildir muhtemelen cunku nisan geldiginde 72 saat icinde dogum yaparsin dedi. Simdi wc girdim. Bu sefer daha acik renk ve az sekilde yine sumugumsu akintiyla bse geldi. Sanirim asil nisanim.simdj geldi
canım maşallah!Kızlar doğum yaptım. Genel anestezi ile seZaryen olduk. ağrılarım oldu epeyce ama ağrısız sancısız doğum yoktur diye düşünüyorum. 3380 kg doğdu bebeğim, ultrasonda iki gün önce 3.150 gr dı çok şükür beklediğimizden de fazla. Darısı sizlerin Başına inşallahOnu ilk gördüğünüz anı unutamayacaksınız emin olun
Allah yardımcın olsun, bugünler de geçecek inşallahÖlüyorum ya gazımı çıkartmıştım şimdi yeniden geldi sanki karnımda bebek var sağa sola oynuyo gaz dikişlere baskı yapıyo mahvoldum resmen ağlaya ağlaya yürümeye çalışıyorım herşeyi denedik yok çıkmıyo
ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum dün geceden beri, hele bacak ağrısı tarifsizzzAy hergün yeni bişey çıkıyo kızlar. Söylemesi ayıptır genital bölgedeki kemiklerim ağrıyo bacaklarımı oynattıkça. Hele yattığım yerden doğrulurken daha fazla. Böyle bişey yaşayan var mı.
yaşadığımız bütün duygular birebir aynı desem, sanki ben yazmışım gibiSona yaklastikca karmasik duygular.. Bir yandan ona saglikla kavusma arzusu. Dogum korkusu ve endisesi. Sonrasi nasi olucak meraki. Ayni bedende son gunler huznu. Bende en basindan beri hic olmayan bir asabiyet var ustumde. Sizde de var mi? Hep normal dogum istedim simdi yusuf yusuf etkisiyle sezeryan mi olsa moduna gectim. Hamilelik degisik bir kafaymis valla.
gözünüz aydın, sağlıkla ve huzurla büyütün inşallah bebişiniziİyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Spinal sezeryen oldu 2900 gr simdilik uslu bi bebek
Allah herkese yasatsin saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi
ağrın sızın kısa zamanda geçsin, sağlıkla büyüt inşallah.Kızlar doğum yaptım. Genel anestezi ile seZaryen olduk. ağrılarım oldu epeyce ama ağrısız sancısız doğum yoktur diye düşünüyorum. 3380 kg doğdu bebeğim, ultrasonda iki gün önce 3.150 gr dı çok şükür beklediğimizden de fazla. Darısı sizlerin Başına inşallahOnu ilk gördüğünüz anı unutamayacaksınız emin olun
2 gündür aynı durumdayım oturur pozisyonda bile uyuyamaz oldum hafif sağa sola dönemiyorum , bugün gaz sıkıştırmasından nefes alamadım göğsüme iğneler battı sanki. gece 11 den sonra sabah 7 ye kadar böyleyimUzerimde bi agirlik, yatakta saga sola donmek cokkk zorr.mide yanmasi birde gaz sıkıstırıyor, gece olunca bir haller oluyor bana haydi hayirlisi
2 gündür aynı durumdayım oturur pozisyonda bile uyuyamaz oldum hafif sağa sola dönemiyorum , bugün gaz sıkıştırmasından nefes alamadım göğsüme iğneler battı sanki. gece 11 den sonra sabah 7 ye kadar böyleyim
Ayy bu bende uzun zamandır var ve bazen dayanılmaz oluyorAy hergün yeni bişey çıkıyo kızlar. Söylemesi ayıptır genital bölgedeki kemiklerim ağrıyo bacaklarımı oynattıkça. Hele yattığım yerden doğrulurken daha fazla. Böyle bişey yaşayan var mı.
kızlar aramızda hiç normal doğum yapan yok henüz di mi?
inşallah kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın canım. grubun ilk normal doğumu olacak galibaKızlar baya birikmiş ama okuyamadım. Hastanedeym. Saat 4te ilaç verickler açılma için. Ama çok sancım var. Bu sancılara açklır dedi hemşire. Dua edin bize
Sen de mi normal doğum bekliyorsun nasipse?Yok canım. Bakalım ilk kim olacak :)
Aaa tam da sorumun üstüne, ne ara gittin hastaneye kaçırdım mı ben o kısmını? Rabbim yardımcın olsun, bi avazda kucağına al inş bebişiniKızlar baya birikmiş ama okuyamadım. Hastanedeym. Saat 4te ilaç verickler açılma için. Ama çok sancım var. Bu sancılara açklır dedi hemşire. Dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?