- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
gaz sancim yok çıkardım. genel anstrzide daha cok yaşamıştım o sancilari. şimdi rahim buzuluyor kaburgaya bastlar kisaca ic organlar yerleştiği için onlr sanci yapiInsallah en kısa zamanda gelir bollasir sutunuz. Doğumla ilgili ağrı sizi durumları nasıl.
ben iyiyim şükür çıktım. aras orda kaldi .kimligi ondan once evimize geldi. keşke ben kötü olsaydım o ıyiolsaydiCanim hayirli olsun senin de bebisinsut sagma makinan varsa onunla dene, sut artirici cay falan ic. Biz de iste ancak okuduklarimizla tavsiye verebiliyoruz tecrubeli anneler belki farkli yontemler onerirler. Sen hastaneden ciktin sanirim bebisin nasil
Sıvı beslen cnmÖlüyorum ya gazımı çıkartmıştım şimdi yeniden geldi sanki karnımda bebek var sağa sola oynuyo gaz dikişlere baskı yapıyo mahvoldum resmen ağlaya ağlaya yürümeye çalışıyorım herşeyi denedik yok çıkmıyo
O da iyi olucak canim insallah bol bol dua et bikac gune kavusucan yavrunaben iyiyim şükür çıktım. aras orda kaldi .kimligi ondan once evimize geldi. keşke ben kötü olsaydım o ıyiolsaydi
Kizlar dun dr gittigimse nisandi sanirim dedigimde o nasil oldu dedi bende bi gun oncesi.muayeneden dolayi.kanamam oldu dedim sonra durdu o kanama devam etmedi ertesi gun aksam ustu sumugumsu ve kahverengili akintim geldi o akinti devam etti dedim oda o nisan degildir muhtemelen cunku nisan geldiginde 72 saat icinde dogum yaparsin dedi. Simdi wc girdim. Bu sefer daha acik renk ve az sekilde yine sumugumsu akintiyla bse geldi. Sanirim asil nisanim.simdj geldi
Evet nisan oyle bisey . Bazen haftayi buluyor canim. Insallah nisanindir ve bir an once kurtulursun.Kizlar dun dr gittigimse nisandi sanirim dedigimde o nasil oldu dedi bende bi gun oncesi.muayeneden dolayi.kanamam oldu dedim sonra durdu o kanama devam etmedi ertesi gun aksam ustu sumugumsu ve kahverengili akintim geldi o akinti devam etti dedim oda o nisan degildir muhtemelen cunku nisan geldiginde 72 saat icinde dogum yaparsin dedi. Simdi wc girdim. Bu sefer daha acik renk ve az sekilde yine sumugumsu akintiyla bse geldi. Sanirim asil nisanim.simdj geldi
Evet nisan oyle bisey . Bazen haftayi buluyor canim. Insallah nisanindir ve bir an once kurtulursun.Kizlar dun dr gittigimse nisandi sanirim dedigimde o nasil oldu dedi bende bi gun oncesi.muayeneden dolayi.kanamam oldu dedim sonra durdu o kanama devam etmedi ertesi gun aksam ustu sumugumsu ve kahverengili akintim geldi o akinti devam etti dedim oda o nisan degildir muhtemelen cunku nisan geldiginde 72 saat icinde dogum yaparsin dedi. Simdi wc girdim. Bu sefer daha acik renk ve az sekilde yine sumugumsu akintiyla bse geldi. Sanirim asil nisanim.simdj geldi
Normal akinti olmasin ayy ben de heyecanlandim simdi kasilman falan var miKizlar dun dr gittigimse nisandi sanirim dedigimde o nasil oldu dedi bende bi gun oncesi.muayeneden dolayi.kanamam oldu dedim sonra durdu o kanama devam etmedi ertesi gun aksam ustu sumugumsu ve kahverengili akintim geldi o akinti devam etti dedim oda o nisan degildir muhtemelen cunku nisan geldiginde 72 saat icinde dogum yaparsin dedi. Simdi wc girdim. Bu sefer daha acik renk ve az sekilde yine sumugumsu akintiyla bse geldi. Sanirim asil nisanim.simdj geldi
Ewt kanla karisik sumugumsuydu cnm . Ole asiri bi kan degil azcik iste. Esime gosterdim psikolojim bozulmadi burda kirmizi bseler var dimi die :)Kanlimiydi canim.
Acik renkse o son zamanlarda artan akintidir.
Insallah bakalim agrilar kudurursa nisandir :)Evet nisan oyle bisey . Bazen haftayi buluyor canim. Insallah nisanindir ve bir an once kurtulursun.
Kasilma falan zaten oluyodu canim hemde baya baya agrili. Once gun gece yarim saat arayla 3 krre dun aksam 10 dkka arayla 3 krre geldi sonra sandalyeden dogrulamayinca ve 2 cm acilmamda oldugu icin tedbir amacli hastane gittik acilma ayni dedi ama buugunde dogum yapablirsin 4 gun sonrda suan ole bi durumdasin tarih veremem demisti.Normal akinti olmasin ayy ben de heyecanlandim simdi kasilman falan var mi
Allah kolaylık versin.gaz sancim yok çıkardım. genel anstrzide daha cok yaşamıştım o sancilari. şimdi rahim buzuluyor kaburgaya bastlar kisaca ic organlar yerleştiği için onlr sanci yapi
Bilmiyorum bende sancı çıkınca 36+5 ve 36+6 da iki gun yaptılar iğneyi. Bugun 37+0 oldum. Hatta 36 lara gelince bi rahatlamıştım ama önlem icin yine de yapıyorlar demek.Bisey merak ediyorrum.
Ciger gelistirici igneyi niye yapiyo doktorlar.
36 dan sonra doganlarda buna gerek varmiki.
Erken dogum riski olanlara 36 dan once vurulmasi gereken igne niye 36 37 hatta 38 lerde vuruluyo.
Benmi yanlis biliyorum.
Varmi bunun aciklamasini bilen
Bozma moralini canım ne sıkıntılar var. Çatlak da neymiş, zaten o kötü haliyle kalmıyormuş düzenliyormuş biraz. Sağlık olsun Boşver gerçekten.karnimdaki catlaklari gordukce moralim cok bozuluyor
Haklisin aslinda.. ck sukurki Rabbimiz bize evlat nasip ediyor.. ama iste alismadigim bir goruntu olunca icten ice uzuluyorumBozma moralini canım ne sıkıntılar var. Çatlak da neymiş, zaten o kötü haliyle kalmıyormuş düzenliyormuş biraz. Sağlık olsun Boşver gerçekten.
Bilmiyorum bende sancı çıkınca 36+5 ve 36+6 da iki gun yaptılar iğneyi. Bugun 37+0 oldum. Hatta 36 lara gelince bi rahatlamıştım ama önlem icin yine de yapıyorlar demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?