2016 Aralık Anneleri

Bu gecede sancili geccek sanirimm
Dun bisey yoktu cok guzel uyudum hatta sabah esimin normalde bende yerimden sicratan alarminj bi duymamisim kalktigini bile anlamamisim gtmesine yakin uyandim.. ama bugun ole olmick sanirim.

Insallah en kısa zamanda gelir bollasir sutunuz. Doğumla ilgili ağrı sizi durumları nasıl.
gaz sancim yok çıkardım. genel anstrzide daha cok yaşamıştım o sancilari. şimdi rahim buzuluyor kaburgaya bastlar kisaca ic organlar yerleştiği için onlr sanci yapi

ben iyiyim şükür çıktım. aras orda kaldi .kimligi ondan once evimize geldi. keşke ben kötü olsaydım o ıyiolsaydi

Bisey merak ediyorrum.
Ciger gelistirici igneyi niye yapiyo doktorlar.
36 dan sonra doganlarda buna gerek varmiki.
Erken dogum riski olanlara 36 dan once vurulmasi gereken igne niye 36 37 hatta 38 lerde vuruluyo.
Benmi yanlis biliyorum.
Varmi bunun aciklamasini bilen

Kizlar dun dr gittigimse nisandi sanirim dedigimde o nasil oldu dedi bende bi gun oncesi.muayeneden dolayi.kanamam oldu dedim sonra durdu o kanama devam etmedi ertesi gun aksam ustu sumugumsu ve kahverengili akintim geldi o akinti devam etti dedim oda o nisan degildir muhtemelen cunku nisan geldiginde 72 saat icinde dogum yaparsin dedi. Simdi wc girdim. Bu sefer daha acik renk ve az sekilde yine sumugumsu akintiyla bse geldi. Sanirim asil nisanim.simdj geldi

Sıvı beslen cnm
Biliyorum çok zorunu diyecem ama tek çare yürümek gaz için
Çok iyi anlıyorum
Bir yandan bebek sana muhtaç. çok zor annelik

Kanlimiydi canim.
Acik renkse o son zamanlarda artan akintidir.

Evet nisan oyle bisey . Bazen haftayi buluyor canim. Insallah nisanindir ve bir an once kurtulursun.

Evet nisan oyle bisey . Bazen haftayi buluyor canim. Insallah nisanindir ve bir an once kurtulursun.

Normal akinti olmasin ayy ben de heyecanlandim simdi kasilman falan var mi

Kanlimiydi canim.
Acik renkse o son zamanlarda artan akintidir.
Ewt kanla karisik sumugumsuydu cnm . Ole asiri bi kan degil azcik iste. Esime gosterdim psikolojim bozulmadi burda kirmizi bseler var dimi die :)
Insallah bakalim agrilar kudurursa nisandir :)

Normal akinti olmasin ayy ben de heyecanlandim simdi kasilman falan var mi
Kasilma falan zaten oluyodu canim hemde baya baya agrili. Once gun gece yarim saat arayla 3 krre dun aksam 10 dkka arayla 3 krre geldi sonra sandalyeden dogrulamayinca ve 2 cm acilmamda oldugu icin tedbir amacli hastane gittik acilma ayni dedi ama buugunde dogum yapablirsin 4 gun sonrda suan ole bi durumdasin tarih veremem demisti.

S sibella34 akintimda dunden beri artmisti o sumugunsu akintilar. Bugunde gene gun icinde uc dort kez baya yogun gelmisti ama biraz once wc girdm yatcaktim grmeden once netteydim telefonda o sira alttn biseler geldigini hssrttim ama gene akinti geliondiyip kalkmamistim dgru hssetmisim ama renkliydi iste :)

Bilmiyorum bende sancı çıkınca 36+5 ve 36+6 da iki gun yaptılar iğneyi. Bugun 37+0 oldum. Hatta 36 lara gelince bi rahatlamıştım ama önlem icin yine de yapıyorlar demek.

Bozma moralini canım ne sıkıntılar var. Çatlak da neymiş, zaten o kötü haliyle kalmıyormuş düzenliyormuş biraz. Sağlık olsun Boşver gerçekten.
Haklisin aslinda.. ck sukurki Rabbimiz bize evlat nasip ediyor.. ama iste alismadigim bir goruntu olunca icten ice uzuluyorum

Bilmiyorum bende sancı çıkınca 36+5 ve 36+6 da iki gun yaptılar iğneyi. Bugun 37+0 oldum. Hatta 36 lara gelince bi rahatlamıştım ama önlem icin yine de yapıyorlar demek.

Anladim canim.
Vardir bi bildikleri elbette
Ben gecmiste hep 28. Haftada 30 ve 32 lerde vurulur diye duymustum.
Biz suan dogum yaptigimizda erken bile sayilmiyor artik canim.
O yuzden merak ettim.
Riskmi oluyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…