Kızlar az önce instagramda koru hastanesine bakıyordum benim Doğum kısmetse orda olacak. Aylin hoca bi kaç gün önce 4.080 gr bebeği normal doğurtmuş :) zaten normal Doğum yanlısı bir doktor size de Moral olsun diye söyleyim dedim :)
İnşallah canım. Benim ki kesin sezeryan ama ilki sezeryan çünkü. Doktorum dedi ama geçen gittiğimde sezeryan sonrası normal Doğum yaptıran arkadaşlarım var hastanede eğer istersen seni onlardan birine yönlendiririm ama ben sezeryan sonrası normal Doğum risklerini göze alamıyorum hemde daha 3 sene olmuş dedi. Bende açıkcası istemiyorum Zaten korkuyorum :)Bende koru hastanesinde Doğum yapacağım canım:) darısı bize inşallah...
Canım bende genel anestezi olucam var mı öyle bişey sütün gelmemesi gibi
Canim dogru duzgun uyku duzeni yok iste.
Gec yatiyor gec kalkiyor o saatte yatti suan burda saat 10 birazdan uyanir. Ogle uykusuna mutlaka yatar .yatirmasam bile bir yerlerde sızar biseylerle oyalacak ki anca oyle uyumaz. Benim bir an once buna care bulmam gereksaol yinede.
Kızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
İnşallah canım. Benim ki kesin sezeryan ama ilki sezeryan çünkü. Doktorum dedi ama geçen gittiğimde sezeryan sonrası normal Doğum yaptıran arkadaşlarım var hastanede eğer istersen seni onlardan birine yönlendiririm ama ben sezeryan sonrası normal Doğum risklerini göze alamıyorum hemde daha 3 sene olmuş dedi. Bende açıkcası istemiyorum Zaten korkuyorum :)
Kızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
Aaaaa şok şok. Hayırlı uğurlu olsun Canım. Neden normal olmadı sezeryan kesin miydi. Bebek kaç kilo doğdu. Doğumda neden kustun ki acaba. Biraz dinlenirsen atarsın yorgunluğu üzülme. Yürümek bol sıvı özellikle kayısı hoşafı içmek inanılmaz kolaylaştırıyor canım gaz atmayı. Kuru kayısıdan annen falan hemen bi komposto yapsın getirsin 3-4 bardak iç anlarsın ne demek istediğimi :) bebeğin de bi an önce gelecek inşallaj yanına merak etme :)Kızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
Canımmm Gözün aydın. Ne güzel sende kavuştun yavruna. Güzel ömürler diliyorum bebeğine.Kızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
Aman iri olsun ki bakması kolay olsun öyle düşün :)Bence de canım risk almaya gerek Yok...sağlıkla kavuşalım da bebeklerimize bende normal Doğum istiyorum hastanenin kursuna bile başladım ama geçen hafta doktorumuz Bebek iri sezeryan olabilir dedi önce enerjim düştü üzüldüm ama ne önemi var doğun şeklinin biz sağlıklı olalım da diye düşündüm...
Gözün aydın aynı zamanda geçmiş olsun. Güzel günlerde büyüt bebeğiniKızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
Tebrik ederim öncelikle canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin, ömrü mutluluk dolsun bebeğinin :) inşallah çarçabuk kavuşursunuz. Neden sezaryen oldu peki?Kızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
Aaaa forumda şok şok şok lar oluyo :). Gozzun aydin canim..Kızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
Ay sok oldum. hayirli ugurlu olsun canim.gözün aydin. bütün agrilarin sızıların gecici bunu düsün. bebegini de getirirler hemen insallah. onu görünce dünyayi unutur insan.Kızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
Aaaa forumda şok şok şok lar oluyo :). Gozzun aydin canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?