2016 Aralık Anneleri

Kızlar akıntım var ve su gibi şeffaf hatta çamaşırımdan eşofmanıma geçmiş doktoru aramam gerekir mi kasılma falan Yok...

Bende koru hastanesinde Doğum yapacağım canım:) darısı bize inşallah...

Bende koru hastanesinde Doğum yapacağım canım:) darısı bize inşallah...
İnşallah canım. Benim ki kesin sezeryan ama ilki sezeryan çünkü. Doktorum dedi ama geçen gittiğimde sezeryan sonrası normal Doğum yaptıran arkadaşlarım var hastanede eğer istersen seni onlardan birine yönlendiririm ama ben sezeryan sonrası normal Doğum risklerini göze alamıyorum hemde daha 3 sene olmuş dedi. Bende açıkcası istemiyorum Zaten korkuyorum :)

Canim yarin saat 8 gibi kaldirmayi dene.
12 gibi ogle uykusuna yatir aksam erken yatir.
Bikac gune halledersin bebis dogmadan saatleri duzenle yoksa gercekten zor olcak senin icin
3 gune alisiyor bebisler zaten duzene.
3 gun zorlar ama halledersin.
10 da kalkiyorsa cok normal gec yatmasu canim

Kızlar benim gibi tansiyon düşüklüğü yaşayan var mi
Bayılacak gibi oluyorum
Şekerim düştü sanıyorm birşeyler atıyorum ağzıma geçmiyor öyle anlıyorum. Şu an yine öyle'oldum biraz uyusm iyi olacak kendimi çok bitkin hissediyorum

Ya ben kötü kötü rüyalar görüyorum.Bebeğin kiyafetlerini kendimi çamur içinde görüyorum hep.Zaten uyumak zor uyudugum kısmı da zehir oluyo.Dua okuyup yatıyorum her uyandığımda ama fayda etmiyo..Şu pazartesi bi geleydi..

Kızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım

Aaa inanmiyorum ya
Gozun aydin.
Supriz yapti sana melegin
Allah bagislasin
Hersey yolundami suan canim

Bence de canım risk almaya gerek Yok...sağlıkla kavuşalım da bebeklerimize bende normal Doğum istiyorum hastanenin kursuna bile başladım ama geçen hafta doktorumuz Bebek iri sezeryan olabilir dedi önce enerjim düştü üzüldüm ama ne önemi var doğun şeklinin biz sağlıklı olalım da diye düşündüm...

Gözünaydın canım benim çok yakında getirirler meleğini koynuna Allah analı babalı büyütsün...

Aaaaa şok şok. Hayırlı uğurlu olsun Canım. Neden normal olmadı sezeryan kesin miydi. Bebek kaç kilo doğdu. Doğumda neden kustun ki acaba. Biraz dinlenirsen atarsın yorgunluğu üzülme. Yürümek bol sıvı özellikle kayısı hoşafı içmek inanılmaz kolaylaştırıyor canım gaz atmayı. Kuru kayısıdan annen falan hemen bi komposto yapsın getirsin 3-4 bardak iç anlarsın ne demek istediğimi :) bebeğin de bi an önce gelecek inşallaj yanına merak etme :)

Canımmm Gözün aydın. Ne güzel sende kavuştun yavruna. Güzel ömürler diliyorum bebeğine.

Aman iri olsun ki bakması kolay olsun öyle düşün :)

Gözün aydın aynı zamanda geçmiş olsun. Güzel günlerde büyüt bebeğini

Tebrik ederim öncelikle canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin, ömrü mutluluk dolsun bebeğinin :) inşallah çarçabuk kavuşursunuz. Neden sezaryen oldu peki?

Aaaa forumda şok şok şok lar oluyo :). Gozzun aydin canim..

Ay sok oldum. hayirli ugurlu olsun canim.gözün aydin. bütün agrilarin sızıların gecici bunu düsün. bebegini de getirirler hemen insallah. onu görünce dünyayi unutur insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…