Sen de mi normal doğum bekliyorsun nasipse?
Allah kolaylık versin. Tez elden, sağlıkla kurtarsın...Kızlar baya birikmiş ama okuyamadım. Hastanedeym. Saat 4te ilaç verickler açılma için. Ama çok sancım var. Bu sancılara açklır dedi hemşire. Dua edin bize
kızlar aramızda hiç normal doğum yapan yok henüz di mi?
Yine bu saat olmus benim buyuk oflan uyumuyorbebek dogdugunda cok isimiz var eger boyle devam ederse bittik biz. Gozleri daha fal tasi gibi acik. Nolacak boyle hayatimiz bilmiyorum. Insallah kardesi akili olurda fazla cektirmez bize.
Vallahi iki bebekli olunca elim ayagima dolasacak kesin.
Ama napim dayanacaz artik onlar saglikli olsunlarda herseye deger .o kadar insan var evlat sahibi olamayan Rabbime sukurler olsun ki bizimkiler var vede iyiki varlar hic pisman degilim onlarin varligindan.
Bana Annellik duygusunu tattirdilar cok sukur.
Ne kadar durmasalarda ne kadar bagirsakta cagirsakta evlat bu atilmiyor satilmiyor ama iyiki varlar. Herseyin bi şekeri olur ya onlarda bizim evimizin sekerleribazen pul biberi oluyorlar ama varsin olsun Rabbim yokluklarini aratmasin insallah .
Ayy kizlar k.bakmayin ben gene cok yazdim.
Burayada yazmasam paylarim surekli icime atarsam olmaz. Zaten son gunlerimiz piskolojikmen devreler yanik durumda .sinirlenecek yer ariyorum inanin
Neyse kizlar iyiki varsiniz .
Uzerimde bi agirlik, yatakta saga sola donmek cokkk zorr.mide yanmasi birde gaz sıkıstırıyor, gece olunca bir haller oluyor bana haydi hayirlisi
Az kalmış hayırlısıyla gelsin inşallah Bende genel olucam ...ağrın sızın kısa zamanda geçsin, sağlıkla büyüt inşallah.
benimki de cumaya genel anesteziyle yapılacakmış sütün gelmez hemen mama vermek zorunda kalacağız diye strese soktular beni çevremdekiler ama doktor öyle birşeyden bahsetmedi
Bir avazda saglıkla kavuş inşallah bebişine:Kızlar baya birikmiş ama okuyamadım. Hastanedeym. Saat 4te ilaç verickler açılma için. Ama çok sancım var. Bu sancılara açklır dedi hemşire. Dua edin bize
Cnm zaten mideleri küçücük sürekli emmek istiyorlar .. Kızım maşallah doğduğundan beri kan şekeri iyi sadece bi kere mama verildi. O kadar olacak tabi. Allah herkesi kurtarsınağrın sızın kısa zamanda geçsin, sağlıkla büyüt inşallah.
benimki de cumaya genel anesteziyle yapılacakmış sütün gelmez hemen mama vermek zorunda kalacağız diye strese soktular beni çevremdekiler ama doktor öyle birşeyden bahsetmedi
Amin inşallah bişey sorcam canım sen hamileliğin boyunca diş ağrısı çekmiştin nasıl atlattın ?Cnm zaten mideleri küçücük sürekli emmek istiyorlar .. Kızım maşallah doğduğundan beri kan şekeri iyi sadece bi kere mama verildi. O kadar olacak tabi. Allah herkesi kurtarsın
Onu çekenlerden biri de bnm kaç doktor dolaştım sadece 1 yaşlı doktorun dediği tuttu çok inanmayarak uyguladim ve başarılı oldum :) inşallah doğuma kadar bi daha agrimaz veeee acikliyorum her gün düzenli olarak ağrıyan kısımla sarımsak cignedim iltihap var diye :))) doktor önerisi ve ne hikmetse gerçek antibiyotik gibi 3 günde kesti ama dikakg edin sarımsak bildiğim kadarıyla tansiyon da dusuruyirAmin inşallah bişey sorcam canım sen hamileliğin boyunca diş ağrısı çekmiştin nasıl atlattın ?
Kızlar baya birikmiş ama okuyamadım. Hastanedeym. Saat 4te ilaç verickler açılma için. Ama çok sancım var. Bu sancılara açklır dedi hemşire. Dua edin bize
aynen cnm yinede iyiki Rabbim guzel mis kokulu evlatlar nasip ediyor... valla dedigin gibi burasi iyiki var. Bende okudukca rahatliyorum. Dun gece durduk yere agliyasim geldi sonra gecti.. Hormonlar alt üst oldu yahuuuuYine bu saat olmus benim buyuk oflan uyumuyorbebek dogdugunda cok isimiz var eger boyle devam ederse bittik biz. Gozleri daha fal tasi gibi acik. Nolacak boyle hayatimiz bilmiyorum. Insallah kardesi akili olurda fazla cektirmez bize.
Vallahi iki bebekli olunca elim ayagima dolasacak kesin.
Ama napim dayanacaz artik onlar saglikli olsunlarda herseye deger .o kadar insan var evlat sahibi olamayan Rabbime sukurler olsun ki bizimkiler var vede iyiki varlar hic pisman degilim onlarin varligindan.
Bana Annellik duygusunu tattirdilar cok sukur.
Ne kadar durmasalarda ne kadar bagirsakta cagirsakta evlat bu atilmiyor satilmiyor ama iyiki varlar. Herseyin bi şekeri olur ya onlarda bizim evimizin sekerleribazen pul biberi oluyorlar ama varsin olsun Rabbim yokluklarini aratmasin insallah .
Ayy kizlar k.bakmayin ben gene cok yazdim.
Burayada yazmasam paylarim surekli icime atarsam olmaz. Zaten son gunlerimiz piskolojikmen devreler yanik durumda .sinirlenecek yer ariyorum inanin
Neyse kizlar iyiki varsiniz .
Canimbenim ben dr. sorunca nezaman gelir sizce bebek diye, aldigim cevap böyleydi: " hic bir bebek durmaz anne karninda ömrü boyunca "Bugun bizimde doktor muayenemiz vardi. Ilk kez acikliklik var mi diye doktor elle kontrol etti. Henuz acilma olmadi. Sancim falanda yok. Bazen kasilma oluyor ama agrisiz oda. Bizim kiz sanki yerinde rahat, ne zaman gelecek acaba??!!??
Rabbim bir nefeste kurtarsin canimbenimKızlar baya birikmiş ama okuyamadım. Hastanedeym. Saat 4te ilaç verickler açılma için. Ama çok sancım var. Bu sancılara açklır dedi hemşire. Dua edin bize
Teşekkür ederim canım ama benim ki çürük ve hava boşluğu zonklama yapıyor maalesefOnu çekenlerden biri de bnm kaç doktor dolaştım sadece 1 yaşlı doktorun dediği tuttu çok inanmayarak uyguladim ve başarılı oldum :) inşallah doğuma kadar bi daha agrimaz veeee acikliyorum her gün düzenli olarak ağrıyan kısımla sarımsak cignedim iltihap var diye :))) doktor önerisi ve ne hikmetse gerçek antibiyotik gibi 3 günde kesti ama dikakg edin sarımsak bildiğim kadarıyla tansiyon da dusuruyir
Icinde kan olarak geldi ama dedigin gbi bu hamilelikte hic biseyin garantisi olmuyo :) takipteyim. Gece ole bi uyandimki aglaya bagira bi hal oldum doguruyorum dedim heralde ole bi agri sanci geldiki anlatamam devamliydi kesij kesik degil sonra yavas yavas gecti ama kendimden gectimBunu da anlamanin kesin yolu yokki akintin da olabilir sonucta sen kasilmalarini takip et 5 dk ya bir gelir ya da suyun falan gelirse gdersin zaten hastaneye, hastaneye git gel de baya yoruldunAma senin az kaldi bikac gune gelicek bebisin gibi hissediyorum hadi hayirlisi
Amin canm insallah.Kiz sen yazdikca beni heyecan basiyor ya. Hadi bakalim rabbim hayirlisini versin insallah
Bakip gorecez canim . Insallah oyle olur. Bende uyimayinca yerlestirdim bir kac tane poposuna ama uyudugu zamanda resmen melek gibi oluyorlar insan diyor nasil kiydim ben buna vursan olmuyor vurmasan olmuyor.Ne güzel anlatmışsın annesi sıkıldıkça yaz biz dinleriz seni arda cozutuyolar işte sabah ben vurdum poposuna çıplakken bide sonrada oturdum ağladım ağladım ama buyukler hep bir kendini baktırır çok birbirine bakar diyo gerçektende üst üste olanlar daha uslu sanki....
Ben kanepe de buldum çozumu yatakta bi saat sonrası kanepede daha rahat kalkıyorum bi saat sağ da bi saat solda ohh canım kanepem şimdi tek düşüncem lohusayken de yatamazsam yatakta kv kp de kalıcak bi kaç gun ben nerde yatıcam korkusu bakalım kızım gelsin saglıkla inşallah da gerisi kolay...
Az kalmış hayırlısıyla gelsin inşallah Bende genel olucam ...
Bir avazda saglıkla kavuş inşallah bebişine:
Aynen oyle . Bi dogursaydik insallahaynen cnm yinede iyiki Rabbim guzel mis kokulu evlatlar nasip ediyor... valla dedigin gibi burasi iyiki var. Bende okudukca rahatliyorum. Dun gece durduk yere agliyasim geldi sonra gecti.. Hormonlar alt üst oldu yahuuuu
Canimbenim ben dr. sorunca nezaman gelir sizce bebek diye, aldigim cevap böyleydi: " hic bir bebek durmaz anne karninda ömrü boyunca "Rabbim sagsaglim kavustursun insallah
Rabbim bir nefeste kurtarsin canimbenim
Kiz dun gece seni gordum ruyamda dogru durust uyuyamadim ama araya ruya sıkışmışIcinde kan olarak geldi ama dedigin gbi bu hamilelikte hic biseyin garantisi olmuyo :) takipteyim. Gece ole bi uyandimki aglaya bagira bi hal oldum doguruyorum dedim heralde ole bi agri sanci geldiki anlatamam devamliydi kesij kesik degil sonra yavas yavas gecti ama kendimden gectim
Amin canm insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?