2016 Aralık Anneleri

Ne güzel anlatmışsın annesi sıkıldıkça yaz biz dinleriz seni arda cozutuyolar işte sabah ben vurdum poposuna çıplakken bide sonrada oturdum ağladım ağladım ama buyukler hep bir kendini baktırır çok birbirine bakar diyo gerçektende üst üste olanlar daha uslu sanki....
Ben kanepe de buldum çozumu yatakta bi saat sonrası kanepede daha rahat kalkıyorum bi saat sağ da bi saat solda ohh canım kanepem şimdi tek düşüncem lohusayken de yatamazsam yatakta kv kp de kalıcak bi kaç gun ben nerde yatıcam korkusu bakalım kızım gelsin saglıkla inşallah da gerisi kolay...
Uzerimde bi agirlik, yatakta saga sola donmek cokkk zorr.mide yanmasi birde gaz sıkıstırıyor, gece olunca bir haller oluyor bana haydi hayirlisi

Az kalmış hayırlısıyla gelsin inşallah Bende genel olucam ...

Kızlar baya birikmiş ama okuyamadım. Hastanedeym. Saat 4te ilaç verickler açılma için. Ama çok sancım var. Bu sancılara açklır dedi hemşire. Dua edin bize
Bir avazda saglıkla kavuş inşallah bebişine:

Cnm zaten mideleri küçücük sürekli emmek istiyorlar .. Kızım maşallah doğduğundan beri kan şekeri iyi sadece bi kere mama verildi. O kadar olacak tabi. Allah herkesi kurtarsın

Cnm zaten mideleri küçücük sürekli emmek istiyorlar .. Kızım maşallah doğduğundan beri kan şekeri iyi sadece bi kere mama verildi. O kadar olacak tabi. Allah herkesi kurtarsın
Amin inşallah bişey sorcam canım sen hamileliğin boyunca diş ağrısı çekmiştin nasıl atlattın ?

Amin inşallah bişey sorcam canım sen hamileliğin boyunca diş ağrısı çekmiştin nasıl atlattın ?
Onu çekenlerden biri de bnm kaç doktor dolaştım sadece 1 yaşlı doktorun dediği tuttu çok inanmayarak uyguladim ve başarılı oldum :) inşallah doğuma kadar bi daha agrimaz veeee acikliyorum her gün düzenli olarak ağrıyan kısımla sarımsak cignedim iltihap var diye :))) doktor önerisi ve ne hikmetse gerçek antibiyotik gibi 3 günde kesti ama dikakg edin sarımsak bildiğim kadarıyla tansiyon da dusuruyir

aynen cnm yinede iyiki Rabbim guzel mis kokulu evlatlar nasip ediyor... valla dedigin gibi burasi iyiki var. Bende okudukca rahatliyorum. Dun gece durduk yere agliyasim geldi sonra gecti.. Hormonlar alt üst oldu yahuuuu

Bugun bizimde doktor muayenemiz vardi. Ilk kez acikliklik var mi diye doktor elle kontrol etti. Henuz acilma olmadi. Sancim falanda yok. Bazen kasilma oluyor ama agrisiz oda. Bizim kiz sanki yerinde rahat, ne zaman gelecek acaba??!!??
Canimbenim ben dr. sorunca nezaman gelir sizce bebek diye, aldigim cevap böyleydi: " hic bir bebek durmaz anne karninda ömrü boyunca " Rabbim sagsaglim kavustursun insallah

Kızlar baya birikmiş ama okuyamadım. Hastanedeym. Saat 4te ilaç verickler açılma için. Ama çok sancım var. Bu sancılara açklır dedi hemşire. Dua edin bize
Rabbim bir nefeste kurtarsin canimbenim

Teşekkür ederim canım ama benim ki çürük ve hava boşluğu zonklama yapıyor maalesef

Günaydın kızlar kızım göbüşüme yattı göbüşümü seviyor bende kızımın saçlarını okşuyırum. Bi yandan da bana sen benim en iyi aşkımsın diyor :)) arada da kardeşine laf söylüyor artık gel diye :) gideyim de kızıma kahvaltı hazırlayım
Valla artık öyle ağırlaştım ki yarım saatlik işi iki saatte yapıyorum. Sonra da belim kopuyor. Bakalım kahvaltı sonrasında evi bi süpürüp viledayla silsem varya süper olur salı günü abla gelecek Zaten temizliğe. Bi yandan da valizi yavaşatan hazırlamam lazım. Bide Doğumdan sonra annemde kalıcam oraya gidecek eşyaları hazırlamam lazım. Amma çok işim varmış :)

Icinde kan olarak geldi ama dedigin gbi bu hamilelikte hic biseyin garantisi olmuyo :) takipteyim. Gece ole bi uyandimki aglaya bagira bi hal oldum doguruyorum dedim heralde ole bi agri sanci geldiki anlatamam devamliydi kesij kesik degil sonra yavas yavas gecti ama kendimden gectim
Kiz sen yazdikca beni heyecan basiyor ya. Hadi bakalim rabbim hayirlisini versin insallah
Amin canm insallah.

Bakip gorecez canim . Insallah oyle olur. Bende uyimayinca yerlestirdim bir kac tane poposuna ama uyudugu zamanda resmen melek gibi oluyorlar insan diyor nasil kiydim ben buna vursan olmuyor vurmasan olmuyor. cileden cikartiyorlar ama ne yapalum mecbur iste.

Aynen oyle . Bi dogursaydik insallah

Kiz dun gece seni gordum ruyamda dogru durust uyuyamadim ama araya ruya sıkışmış sen bana diyordun benden önce dogurursun diye ben gülüyordum oylede oldu ruyamda yavrumu kucagima aldim ve emzirmeye basladim oglum oyle acikmis ki kana kana süt icti bitanem benim hayirlisiyla gelsinler artik insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…